dulcolax και συνεργεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

dulcolax και συνεργεια

ρε παιδια πηρα dulcolax, ρωτησα τη γιατρο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα, λετε να κανει καμια αλληλεπιδραση με αλλα φαρμακα?

Senior Member
    Τι αγχώνεσαι τόσο πολύ;;Αυτό καθαρτικό είναι...το πιο πιθανό να σε πιάσει κόψιμο..!!Μην ανησυχείς δεν έχει αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα παρά μόνο με κάποιες τροφές από ότι διάβασα.Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ μου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    ρε παιδια πηρα dulcolax, ρωτησα τη γιατρο μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα, λετε να κανει καμια αλληλεπιδραση με αλλα φαρμακα?

Oχι.............

Senior Member
    εχεις παρει και συ, γιατι εμενα τα φαρμακα μου φερνουν δυσκοιλιοτητα?

Senior Member
    Ναι , παιρνω εφεξορ , που φερνει δυσκοιλιοτητα . Το dulco , μεχρι να συνηθiσει ο οργανισμος το εφεξορ ( ενα μηνα το παιρνω ) ειναι απαραιτητο . Αλλα δεν παιρνω ανω των 2-3 / βδομαδα , γιατι το συνηθιζει ο οργανισμος . Μετα πας σε φυτικα , οπως το herbalene , που δεν συνηθιζονται . Αλλα ειναι αηδιαστικο σε γευση !!!! και πανισχυρο !! προτιμω , αν χρειaστει , να το εναλλασω με erlax .

Senior Member
    δεν ξερω τι μου λες, δεν εχω διαβασει τις ενδειξεις ουτε και ξερω

Senior Member
    @αρη και γω το παιρνω που και που.. οχι δεν επηρεαζει οι γιατροι το συστηνουν.. αλλα αμα θες παρε ντουφαλακ που ειναι υγρο

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ σηψη αλλα παιρνω dulcolax παντοτε δεν ξερω τωρα, δε θελω να αλλαξω. Ειναι πολυ καλο
    οταν ειχα νοσηλευτει σε ιδιωτικη το 04 απο τα φαρμακα και τις διαφορες "θεραπειες" δεν μπορουσα να ενεργηθω και πηρα dulcolax,σχεδον αμεσως ενηργησε και ειχα 2 μηνες να παω τουαλετα, μια κουραδα ΝΑ με το συμπαθειο :p