Tελικα το επιβεβαιωσα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Senior Member

Tελικα το επιβεβαιωσα!

Καλημερα συμφορουμιτες! Τελικα καταλαβα οτι εχω αυτο το κατι και τραβαω τον λαθος τυπο γυναικας... Δηλαδη ειλικρινα, ειναι δυνατον να εχω δυο επιλογες και να με τραβαει συνεχεια η λαθος; Και το χειροτερο ειναι οτι τραβαω και εγω τις λαθος γυναικες... Τελος παντων, δεν ειναι ενα θεμα που εξαντλειται ή που μπορει να λυθει ετσι απλα, απλως εγραψα γιατι πραγματικα εχω απορησει.

:rolleyes: καθε ανθρωπος που ελκυουμε στη ζωη μας, ειναι μια ασυνειδητη προσπαθεια να μαθουμε κατι για τον ιδιο μας τον εαυτο.
    Πολιο γραμμενο.

Αλλά περαν τουτου,περνας καλα τουλαχιστον με τα "λαθη" σου?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δεν ειναι "λαθη", ειναι κανονικα λαθη, αυτο ειναι το προβλημα. Ε κοιτα, οπως και να το κανεις καλα περνας το πρωτο διαστημα, αλλα δεν κραταει και πολυ αυτο. Εκει ειναι και το ολο θεμα. Αλλα να μαθω τι για τον εαυτο μου που δεν το εμαθα ηδη στα 34 μου; Ηδη ξερω πολυ καλα οτι μια σχεση δεν πρεπει να ξεκινησει καν, αλλα την ξεκιναω. Και το κακο ειναι οτι ελκυω και εγω τα λαθος ατομα, τουλαχιστον να με εγραφαν στα παλια τους τα παπουτσια να πω ενταξει. Τι να πεις.

Αρα εισαι συνειδητοποιημενος οτι -μυαλο δε βαζεις-:cool:

Να σου πω, αυτο το ΛΑΘΟΣ που λες, θελεις να το αναλυσεις λιγο?

Senior Member
    Kαι βεβαια και ειμαι συνειδοτοποιημενος, δεν περιμενω να ακουσω τα μαγικα λογια που θα μου βαλουν μυαλο :) Οσο αφορα το λαθος, τι να αναλυσω; Εγω απλα θελω μια συντροφο για μια ηρεμη σχεση, δεν ζηταω και πολλα. Απλα βρισκω παντα το ακριβως αντιθετο. Μην νομιζεις, γνωριζω γυναικες που ειμαι 100% σιγουρος οτι ταιριαζουμε, αλλα σπανιοτατα με ελκυουν ή τις ελκυω.

Quote Originally Posted by skropi View Post
    Εγω απλα θελω μια συντροφο για μια ηρεμη σχεση, δεν ζηταω και πολλα.
    ΧΜ... no comment.

Ευχομαι απο καρδιας αυτο που θες να το συναντησεις να κατσει και το καλο timing και να το ζησεις :D

Senior Member
    Ενταξει, δεν το εχω και μεγαλο αγχος, πιθανοτατα καποια στιγμη θα κατσει το timing οπως ειπες, αν και με τη δουλεια και τις ωρες που δουλευω δυσκολευει το πραμα :) Ευχαριστω για τις ευχες παντως :)

Banned
    Η αναγνωριση του προβλήματος είναι το πρωτο και μεγαλύτερο βημα!..τωρα όσο θα τρως τα μουτρα σου με τις λάθος επιλογες..λογικα ...θα ερχεσαι πιο κοντα στην απόφαση να κάνεις καλητερες επιλογες;)

Senior Member
    Ε ποσο ακομα πρεπει να φαω τα μουτρα μου δηλαδη; Αμα ειναι να βαλω μυαλο στα 80, βραστα. Μαλλον θα το παρω αποφαση να μην το πολυσκεφτομαι και οπου με βγαλει η ζωη. Λιγυ τυχη θελει, δεν θελει πολυ!

Δεν εισαι και ο μονος..

Senior Member
    Η διαφορα ειναι οτι εισαι πιο νεα και δικαιολογεισαι. Εγω στα 34 θα επρεπε να ειχα βαλει μυαλο, αλλα δεν. Δεν πειραζει ομως, τουλαχιστον εχω μαθει να τα περιοριζω τα λαθη, οποτε καλη καρδια.

Ακριβως,καλη καρδια..απτα λαθη μας μαθαινουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Ε ποσο ακομα πρεπει να φαω τα μουτρα μου δηλαδη; Αμα ειναι να βαλω μυαλο στα 80, βραστα. Μαλλον θα το παρω αποφαση να μην το πολυσκεφτομαι και οπου με βγαλει η ζωη. Λιγυ τυχη θελει, δεν θελει πολυ!
    οχι πιστεψε με θα κουραστεις πολυ νωρίτερα...εισαι σε καλο δρομο...και μονο οταν βαζουμε μυαλο η τυχη μας βοηθαει να το ξερεις αυτο! ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι πιστεψε με θα κουραστεις πολυ νωρίτερα...εισαι σε καλο δρομο...και μονο οταν βαζουμε μυαλο η τυχη μας βοηθαει να το ξερεις αυτο! ;)

Ρεα , δεν μπορω να συμφωνησω οτι ειναι θεμα τυχης , ειναι θεμα επιλογων , κατ εμε παντα . Καλης κρισης .

Senior Member
    Ναι ρε παιδια, το ξερω οτι ειναι θεμα επιλογων. Αλλα γιατ τα φερνει παντα ετσι και μου παρουσιαζονται οι λαθος ευκαιριες; Βεβαια δεν βοηθαω και εγω την κατασταση γιατι αρπαζω, να λεμε και τα στραβα μας.

Page 1 of 4 123 ... LastLast