Tελικα το επιβεβαιωσα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Ολη η ζωη μας ειναι θεμα επιλογων, πιστευω .

Skropi , οι ' καλες ' περιπτωσεις , σπανιζουν σε σχεση με τις ' κακες ' , και στα δυο φυλα .

Banned
    Όπως είχε πει και το ιερό τερας της πεζογραφιας <<στραβός είναι ο γιαλός ή εμείς στραβά αρμενιζουμε>>....
    Μαλακομαγνητες φιλε δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα και απορω που εσυ σαν αντρας υπονοεις κατι τετοιο, συνηθως οι γυναικες τα λενε αυτα, για να τραβας τις "λαθος" γυναικες παει να πει οτι το προβλημα ειναι δικό σου και πρεπει να βρεις τροπο να το λυσεις...Απλά πραγματα, μαθηματικά είναι αυτά!

Senior Member
    Περαστικε, δεν κανω κατι για να τραβηξω μια γυναικα, απλα υπαρχω. Εκτος και αν ειναι κατι στην συμπεριφορα μου, τι να πω.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρεα , δεν μπορω να συμφωνησω οτι ειναι θεμα τυχης , ειναι θεμα επιλογων , κατ εμε παντα . Καλης κρισης .
    αυτο ακριβως εννοω και εγω. ο παραγων τυχη έρχεται μετα την επαναπροσδιόριση του εαυτου μας!.. skorpi, οι αραβες εχουν ενα ρητο... οπου υπάρχει προβλημα υπάρχει και λύση και οπου δεν υπάρχει λύση, δεν υπάρχει προβλημα. ολοι μας εχουμε κανει λάθος επιλογες ...μην μαστιγωνεσαι απο αυτο...χαλαρωσε - κουλαρε και στην επομενη επιλογη σου να εισαι πιο προσεκτικος!!:cool:

Senior Member
    Οχι, δεν αυτομαστιγωνομαι :D Μια απλη απορια ειχα ρε παιδια :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αυτο ακριβως εννοω και εγω. ο παραγων τυχη έρχεται μετα την επαναπροσδιόριση του εαυτου μας!.. skorpi, οι αραβες εχουν ενα ρητο... οπου υπάρχει προβλημα υπάρχει και λύση και οπου δεν υπάρχει λύση, δεν υπάρχει προβλημα. ολοι μας εχουμε κανει λάθος επιλογες ...μην μαστιγωνεσαι απο αυτο...χαλαρωσε - κουλαρε και στην επομενη επιλογη σου να εισαι πιο προσεκτικος!!:cool:

Eτσι οπως το θετεις , συμφωνω . Ο skropi δεν αυτομαστιγωνεται !! απλως εκφραζει ενα λαθος του , εξυπνος ειναι , ενα λαθος εκανε ο ανθρωπος , ενα απο αυτα που κανουμε ολοι μας , οχι τα ιδια βεβαια , δεν θα τον καταδικασουμε !! το σφαλλειν , ανθρωπινον εστι , ελεγαν οι Αρχαιοι .

Banned
    Eτσι οπως το θετεις , συμφωνω . Ο skropi δεν αυτομαστιγωνεται !! απλως εκφραζει ενα λαθος του , εξυπνος ειναι , ενα λαθος εκανε ο ανθρωπος , ενα απο αυτα που κανουμε ολοι μας , οχι τα ιδια βεβαια , δεν θα τον καταδικασουμε !! το σφαλλειν , ανθρωπινον εστι , ελεγαν οι Αρχαιοι .
    αχ οταν μου μιλας αρχαια!!!!...αχ εσυ!!...:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    αχ οταν μου μιλας αρχαια!!!!...αχ εσυ!!...:p

Αχ , ε ? δεν ξερω , για καποιο λογο , χρησιμοποιω αρχαια και αρχαιζουσες εκφρασεις . Μαλλον επειδη εχω διαβασει ( και διαβαζω ) πολλες ρησεις !

Senior Member
    Παιδια, υπαρχει και το καταλληλο ρητο για την περιπτωση........Το δις εξαμαρτειν......

Banned
    ..ουκ ανδρως σοφου!..χαχαχα..οκ εγω θα σε πάω στα πιο δημοτικα
    1 του κλεφτη, 2 του κλεφτη ...3 και το λουρί της μανας!!

Banned
    Αχ , ε ? δεν ξερω , για καποιο λογο , χρησιμοποιω αρχαια και αρχαιζουσες εκφρασεις . Μαλλον επειδη εχω διαβασει ( και διαβαζω ) πολλες ρησεις !
    εχω αυτην την αρχαιολατρεια ..οποτε με φειδω παρακαλω οι ρησεις γιατι θα ακους τους στεναγμους μου!! χαχαχα

Senior Member
    Ρεα, θα σου φτιαξω τη διαθεση τωρα. Μαντεψε πως ονομασα τον γιο μου!

Senior Member
    Θα σε βοηθησω....Διηνεκη!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Ναι ρε παιδια, το ξερω οτι ειναι θεμα επιλογων. Αλλα γιατ τα φερνει παντα ετσι και μου παρουσιαζονται οι λαθος ευκαιριες; Βεβαια δεν βοηθαω και εγω την κατασταση γιατι αρπαζω, να λεμε και τα στραβα μας.
    Δεν σου παρουσιάζονται οι λάθος ευκαιρίες. Εσύ προσέχεις αυτές και αγνοείς τις υπόλοιπες.
    Μπορεί η λογική σου να σου λέει ότι θέλεις μια ισορροπημένη και ήρεμη σχέση, αλλά προφανώς δεν είσαι ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο.
    Κάποια θέματα έχεις να δουλέψεις, γιατί μέσα από τις σχέσεις μας αυτό κάνουμε.
    Όταν τα λύσεις, αυτομάτως οι επιλογές σου θα είναι διαφορετικές.
    Τότε η λογική και το συναίσθημα θα συμβαδίζουν και δεν θα πολεμούν το ένα το άλλο.

Ένα πρώτο βήμα είναι ότι το συνειδητοποιείς, ένα επόμενο θα είναι να αναγωρίζεις την λανθασμένη επιλογή και να μην πέφτεις αμέσως με τα μούτρα.
    Ίσως να ταλαντεύεσαι λίγο, να μπλέξω ή να μην μπλέξω. Και τελικά να παίρνεις τη σωστή απόφαση και να μη μπλέκεις.
    Κάποια στιγμή, θ' αρχίσουν να μην υπάρχουν καν τέτοιες επιλογές στον περίγυρό σου ή μάλλον να μην τους δίνεις καμιά σημασία, γιατί θα σε ελκύουν διαφορετικά άτομα.
    Δεν λέω ότι όλοι φτάνουν κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο, μερικοί ούτε καν συνειδητοποιούν ότι δεν είναι θέμα τύχης, αλλά επιλογών το ποιοι βρίσκονται δίπλα τους.

Επίσης, δεν υπάρχει ηλικία στην οποία θα έπρεπε όλα να τα ξέρουμε ή να τα έχουμε λύσει, σημαντικό είναι να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι προς το καλύτερο.

Banned
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Θα σε βοηθησω....Διηνεκη!!!
    χαχαχχα... γιατι τι σου εφταιξε το παιδακι??.. ας τον ελεγες λεωνίδα τουλαχιστον!!! ..ε να ξερεις οταν μεγαλωσει θα σε βαλει να λογοδοτησεις για αυτην την επιλογη!!!:p

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast