Tελικα το επιβεβαιωσα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Με τιποτα!!! Ειναι περηφανος για το ονομα του! :) Ασε δε που στη Σερβια, γιατι στη Σερβια μενει ο μικρος με την μητερα του, οτι ονομα και να ειχε ελληνικο, δυσκολο θα ηταν για τους Σερβους...

Banned
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Με τιποτα!!! Ειναι περηφανος για το ονομα του! :) Ασε δε που στη Σερβια, γιατι στη Σερβια μενει ο μικρος με την μητερα του, οτι ονομα και να ειχε ελληνικο, δυσκολο θα ηταν για τους Σερβους...
    μπραβο του!!..αυτο σημαινει οτι ο γιος σου ειναι παιδι που ξερει να εκτιμάει την ιστορία του τοπου του ... να σου ζησει το καμαρι σου... λογικα θα σου λείπει αφανταστα ε?

Senior Member
    Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου λειπει...Το καλο ειναι οτι υπαρχει καλη συννενοηση με την αλλη πλευρα και ερχεται αρκετα ο μικρος Ελλαδα. Καλοκαιρι τον εχω 3 μηνες, και χριστουγεννα/πασχα. Ε καλυτερα δεν γινεται πια.

Banned
    ε ναι..αμα ειναι συννενοήσιμος ο αλλος ανθρωπος ...βγαινει μια ακρη!..μπράβο σου..εισαι πολυ καλος μπαμπακας!!!:)... υπομονη ...κοντευουν τα χριστουγεννα !

Senior Member
    Στην αρχη δεν ηταν καθολου συννενοησιμη, αλλα εν καιρω καταλαβε οτι το παιδι δεν φταιει σε τιποτα, αρα τωρα σε αυτον τον τομεα τα παμε μια χαρα! καλος μπαμπας ειμαι γιατι το παιδι το μεγαλωσα ουσιαστικα μονος μου....μεχρι δηλαδη που επεστρεψα στην Ελλαδα. Μεγαλη ιστορια.

Banned
    εχεις κανει και εσυ τα χιλιομετρα σου και εχεις ζήσει τόσα!...μην χαραμίζεσαι με λαθος επιλογες και θα βρεις αυτο που σου αξίζει..και σου αξιζουν τα καλυτερα :)

Senior Member
    Ρεα, το προβλημα ειναι οτι χρονος δεν υπαρχει αρκετος...Η λαθος επιλογη που παραλιγο να κανω (προς τιμην μου συγκρατηθηκα, πειτε μου ενα μπραβο), ηταν απο τον χωρο της εργασιας μου. Δυο επιλογες ειχαμ την καλη και την κακη, κυνηγησα φυσικα την κακη, και εκει που την κερδισα καταφερα και εκανα πισω. Βεβαια εχασα την καλη επιλογη, αν και δεν με ελκυε και τοσο για να πω την αληθεια, ουτε και ξερω αν την ελκυα και εγω βεβαια...

Banned
    Και εγω γυρω μου βλεπω μοναχα κακες ή μαλλον χειριστες επιλογες οσον αφορα την δημιουργια σχεσεων με το αντιθετο φυλλο...Ξερω βεβαια οτι και οι αντρες του σημερα σε ενα μεγαλο ποσοστο εχουν γινει σκατα και γουρουνια χωρις ιχνος αξιοπρεπειας επανω τους...
    Οποτε λοιπον καταληγουμε οτι <<το μη χειρον βελτιστον>>, για να το πω και εγω το αρχαιο μου...Οι ερωτικοι συντροφοι παντα βασανα θα σου προσφερουν στο κεφαλι(δεν μπορεις ομως να εισαι και μια ζωη μονος), οποτε βρες αυτον/ην που θα σου προξενει τα λιγοτερα για να εχεις και τους λιγοτερους πονοκεφαλους μακροπροθεσμα...Τα εχω δει εγω αυτα απο πρωτο χερι...

Senior Member
    Ναι Περαστικε, απο πρωτο χερι τα εχω φαει και εγω τα σκαμπιλια μου. Απλα ειπα μηπως και καταφερω και κανω κατι καλυτερο, ετσι για αλλαγη. Ενταξει, ειμαι και λιγο υπερβολλικος, δεν ειναι οτι δεν ειχα καλες σχεσεις, απλα οι αρνητικες τεινουν να ξεχωριζουν. Μπορει να φταιει και το οτι εδω και περιπου 3 χρονια ΟΛΕΣ μου οι σχεσεις ηταν πολυ, μα πολυ κακες.......

Banned
    Λογικά μετά απο τόσες "κακές" σχέσεις που έχεις δημιουργησει θα είσαι πιο έμπειρος με το αντιθετο φυλλο και ίσως θα μπορεις να ξεχωριζεις το αν η αλλη απεναντι σου ειναι για τα μπαζα ή όχι...Οπότε αν συνεχισεις τις προσπαθειες καποια στιγμη θα την βρεις την ιθακη σου, δεν ειναι δυνατον πια ολες εκει εξω να εχουν γινει για τα κοκκινα φαναρια ή δεν ξε ρω εγω τι αλλο κουσουρι....Θελει απλως πολλη υπομονη και κουραγιο για να μπορεσεις βρεις γενικως καποιο ατομο της προκοπης σε αυτον τον κοσμο...

Banned
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Ρεα, το προβλημα ειναι οτι χρονος δεν υπαρχει αρκετος...Η λαθος επιλογη που παραλιγο να κανω (προς τιμην μου συγκρατηθηκα, πειτε μου ενα μπραβο), ηταν απο τον χωρο της εργασιας μου. Δυο επιλογες ειχαμ την καλη και την κακη, κυνηγησα φυσικα την κακη, και εκει που την κερδισα καταφερα και εκανα πισω. Βεβαια εχασα την καλη επιλογη, αν και δεν με ελκυε και τοσο για να πω την αληθεια, ουτε και ξερω αν την ελκυα και εγω βεβαια...
    χαχαχα... αχ αυτοι οι εργασιακοι χωροι.. ε καλό ειναι να υπάρχει κατι να σπάει την μονοτονια μωρε.. αλλα με προσοχη! μαλλον εισαι καιρό μονος και διαλεξες την κακη πλιν σεξη επιλογη.. και ενα αυθορμητο μπραβο που αντισταθηκες !!!

Senior Member
    Ναι, ηταν πραγματικα η σεξι επιλογη...τοσο μα τοσο ανοιχτα βιβλια ειμαστε εμεις οι αντρες πια; Δεν ηταν μονο αυτος ο λογος ομως, πραγματικα την αλλη κοπελα την εβλεπα σαν αδελφη μου...ε δεν μπορουσα να κανω κατι μαζι της...Αν και να σου πω, στον χωρο εργασιας νομιζω οτι ειναι καλο να απεχει κανεις απο τετοιες περιπετειες, εκτος και αν δεν προκειται για κατι προσκαιρο.

Member
    Τι σε ελκύει ακριβώς στις λάθος γυναίκες; Και με τι κριτήριο πιστεύεις εσύ οτι μια γυναίκα δεν σου ταιριάζει; Φαίνεται ότι αυτό το θέμα αρχίζει να σε κουράζει ή και να σε φοβίζει υποθέτω, δεν πρέπει απογοητεύεσαι όμως...και σε καμία περίπτωση το λάθος δεν βρίσκεται σε εσένα.

Senior Member
    Παιδια, μπορει αυτα που μου λετε να τα σκεφτομουν ηδη, αλλα πραγματικα με βοηθησατε. Οχι στο να γινω καλυτερος, αλλα στο να νιωσω καλυτερα συζητωντας με μια ομορφη παρεα :) Οποτε και εγ με τη σειρα μου σας λεω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Banned
    ε ναι βεβαια, αυτο θα ηταν το ιδανικο γιατι στην ουσία συζεις με αυτα τα ατομα και καλο θα ηταν να μην το ρισκαρεις!... πρεπει να κανεις νεες γνωριμιες απο αλλου αν θες την γνωμη μου. δειχνεις πολυ επικοινωνιακο και θετικο ατομο ...οποτε δεν θα δυσκολευτεις πολυ;)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast