αρραβωνιαζεται - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 82
  1. #31
    Skropi Να το θεσω καπως αλλιως, πιστευεις πως δεν το αξιζει ολο αυτο; Προτινεις να τον παρατησω οριστικα να κανω την καρδια μου πετρα και να μην ανταποκρινομαι στα λογια και στα παρακαλια του.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Αθηνα
    Posts
    307
    Για μενα ειναι η μοναδικη σου επιλογη....

  3. #33
    Ισως ετσι να ειναι..Ευχαριστω για την βοηθεια αν και ακομα δεν αποφασισα τι θα κανω..:/

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Tην αλλη κοπελα τη γνωριζεις?

  5. #35
    Οχι πρωσοπικα. Την εχω δει καποιες φορες. Εχω ρωτησει φιλους μας για αυτην αν τον αγαπαει πως ειναι ο χαρακτηρας της και τα σχετικα..επισης ρωτησα και αυτον αν την αγαπαει και μου απαντησε διπλωματικα..

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Αθηνα
    Posts
    307
    Ωραια, να λοιπον τι θα κανεις ena. Θα βρεις εναν αντρα που ΔΕΝ θα σου απανταει σε τιποτα "διπλωματικα". Μην ψαξεις τον ερωτα της ζωης σου με την μια, βρες τον απλα και δες που θα βγει. Το πιθανοτερο ειναι οτι σε 1 μηνα θα τον εχεις ξεχασει τον προηγουμενο. Και αν οχι, τοτε θα τον ξεχασεις με τον επομενο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το να παραμενεις προσκολλημενη σε αυτον ειναι λαθος.

  7. #37
    Banned
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    νησια bora bora
    Posts
    4,715
    been there - done that!.. και αποφάσισα να μην του το κάνω πιο ευκολο. - δεν θα τον φτειαχνω εγω για να μπορει να ειναι με την δικια του στα μελια. οχι αγαπη μου!!.. αφου αυτην επελεξε να μεινει με αυτην ! και ξεμπερδεψα με τον αψυχο θρασσυδειλο καραγκιωζη..και αυτος ποτε δεν με ξεπέρασε και πάντα με ψαχνει και με παρακαλαει 800 χρόνια μετα και εγω πάντα τον διαολοστελνω.. και να τον ταπεινωνω και εκεινος να συνεχιζει!..τον καταδίκασα να γερασει με την προδωσία του..και γερασε μια ωρα αρχίτερα.

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Αθηνα
    Posts
    307
    Α γεια σου ρε Ρεα, τα ειπες ολα.

  9. #39
    Ρωτησα αν την αγαπαει και μου απαντησε συγκεκριμενα και αν δεν την αγαπω θα την αγαπησω. Ισως να λειτουργω ετσι και να δειλιαζω να τον αφησω γιατι φοβαμαι πως δεν θα βρω ξανα καποιον που να τον αγαπω αληθινα αλλα πιστευω πψς ξερεις κατι παραπανω και αφου εχεις περασει τα ιδια γνωριζεις οτι στο τελος παντα βρισκεις κατι καλυτερο..Σωστα καταλαβα;

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Εγω παντως δεν πιστευω οτι σε κοροιδευει και μαλιστα νιωθει για σενα πραγματα γιατι αυτο που σου λεει οτι αξιζεις για κατι αλλο δειχνει οτι θελει να σε προστατευσει ας το πουμε και οτι αναγνωριζει στον εαυτο του τα μπλεξιματα που εχει οπως αναφερεις και συ. Δεν νομιζω οτι ειναι ψεμματα αυτο δηλαδη και γι αυτο και ξαναγυρναει σε σενα. Εχω 2 ερωτησεις ομως, εσυ απ την Αθηνα ποσο μακρυα μενεις? μπορεις να πηγαινεις σχετικα ευκολα ή οχι?

  11. #41
    Rea πολυ δυναμικη! Και απο οτι καταλαβαινω βγηκες κερδισμενη και δεν το μετανιωσες.

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Αθηνα
    Posts
    307
    Το οτι θα βρεις κατι καλυτερο απο αυτο που ζεις τωρα ειναι το μονο σιγουρο. Στο κατω κατω η αγαπη πρεπει να ειναι αμφιδρομη, οσο και να τον αγαπας, απο την στιγμη που αυτος δεν σε αγαπαει, και ειναι σιγουρο αυτο, τοτε η αποφαση σου ειναι μονοδρομος. Να σε ρωτησω και κατι, εχεις την εντυπωση οτι ειναι τοσο δυσκολο να βρεις καποιον που να μπορεσεις μαζι του να κανεις μια φυσιολογικη σχεση;

  13. #43
    Kerasi Μενω πολυ μακρια..υπολογιζε θεσσαλονικη. Και γω πιστευω πως μετα απο ολα αυτα που περασαμε δεν μπορει να μην νιωθει..απλα ειναι πολυ μπερδεμενος..πειρε μια αποφαση αλλα δεν μπορει να την ακολουθησει.μετσι πιστευω (ή θελω να πιστευω..)

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Αθηνα
    Posts
    307
    Η αποσταση δεν ειναι και τοσο μεγαλη, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

  15. #45
    Skropi Δεν ειναι αυτο..απλα πιστευω πως δεν θα μπορεσω να βρω καποιον που να μπορεσει να παρει την θεση τπυ στην καρδια μου και να σβησει αυτα που νιωθω γιαυτον..ισως ειμαι υπερβολικη.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •