αρραβωνιαζεται - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    Ειναι φυσιολογικο να το πιστευεις αυτο τωρα. Παντα ετσι γινεται. Ετσι ομως ισχυουν και αυτα που σου ειπα :)

Senior Member
    1:ή ειστε και εσυ και αυτος μαλωμενοι με την λειτουργικοτητα(αυτος κυριος αλλα και εσυ),τα πραγματα μπορει να ειναι οπως τα λεει το κερασι,οποτε θα εχεις την ευκαιρια σου μαζυ του αφου ειτε τον ξεκοψεις ειτε συνεχισετε ετσι σε σενα θα γυρισει,αυτο ομως δεν συμαινει happy end γιατι πιστευω τα πραγματα θα ειναι πιο γρηγορα και πιο περιεργα αποτι ηταν η σχεση σας πριν χωρισετε.2:ή σε δουλευει και απλα σε εχει στην καβατζα,τοσο απλα.και στις δυο περιπτωσεις θα σου ελεγα να τον παρατησεις μια και εξω οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι βασανιζεσε χωρις λογο!!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Legalize, ακριβως. Το θεμα ειναι οτι η καρδια μου πιστευει το πρωτο και θελει να μεινει εκει και να προσπαθει και το μυαλο μου μου λεει να φυγω,να εξαφανιστω!!! Η αληθεια ειναι πως δεν προλαβα να σκεφτω τι θα γινει αν τελικα καταληξουμε παλι μαζι. Τι εννοεις θα γινουν τα πραγματα πιο περιπλοκα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ena View Post
    Legalize, ακριβως. Το θεμα ειναι οτι η καρδια μου πιστευει το πρωτο και θελει να μεινει εκει και να προσπαθει και το μυαλο μου μου λεει να φυγω,να εξαφανιστω!!! Η αληθεια ειναι πως δεν προλαβα να σκεφτω τι θα γινει αν τελικα καταληξουμε παλι μαζι. Τι εννοεις θα γινουν τα πραγματα πιο περιπλοκα;
    ειχατε σχεση δυομισι χρονια,χωριζετε και σε ενα μηνα βρισκει να αρωβονιαστει...αυτο σημαινει ή οτι οσο ειχατε σχεση αυτος ασχολουταν με την αλλη παραληλα ή οτι η αλλη ειναι ηλιθια.γιατι αποσο νομιζω αυτη θα ξερει για σενα και θα ξερει οτι ειχατε σχεση 2 χρονια και οτι για να της λεει αυτηνης για αρρωβονες απλα την δουλευει...εν μεσος σου ειπε οτι χωρισατε και σε αγαπαει και δεν μπορει να σε ξεχασει και η μονη λυση ειναι να βρει αλλη και να το παρει πολυ σοβαρα(για να την γλυτωσεις εσυ και οχι αυτος),αμα σε εχει κανει να το πιστεψεις αυτο ασε το εχεις χασει το παιχνιδι(που αυτα τα τυπου θα το κανω για σενα και οχι για μενα ειναι αστεια πραματα).οταν λεω θα γινει πιο περιεργο εννοω οτι θα τον κοιτας το ιδιο αμα ειστε παλι μαζυ μετα απο ολα αυτα?και αμα αποφασισεις να ξαναθυσιασεις πολλα και να τον ¨ξανακερδισεις¨ που ξερεις οτι δεν θα το ξανακανει μετα απο μισο χρονο??
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Αμα σου πω πως τον πιστευω θα με πεις ανοητη;

Banned
    Quote Originally Posted by ena View Post
    Rea πολυ δυναμικη! Και απο οτι καταλαβαινω βγηκες κερδισμενη και δεν το μετανιωσες.
    τι να μετανιωσω? να γινω το προσωπικό του πουτ@ν@κι για να ξεδίνει και να ξεφευγει απο την ρουτίνα μιας χλυαρης σχεσης?... θα αστειευεσαι!!... τοσο αχαριστα μεταφρασε την αγαπη μου και την αφωσίοση μου..και τοσο ανθρωπακι που πίστευε οτι θα παντρευομαουν και εγω καποιον και θα ειχαμε τον παρανομο δεσμο μας...και ξέρεις κατι, αν ειχα συμβιβαστει και εγω με κατι τοσο χλυαρο μπορει και να το ειχα κανει...ειχα την δυνατοτητα να το κανω... επελεξα και επιλεγω όμως το αληθινο, ακομα και αν κραταει μια ωρα... μια μερα...μια βδομαδα κτλ... εχω ζήσει χίλιες στιγμες απόλυτης ευτυχίας, και φυσικα εχω πληρωσει και το τιμημα τους..
    υπάρχουν ανδρες πιο σπουδαιοι και πιο αληθινοι απο αυτον και καποτε θα καταλάβεις. Μεχρι τοτε να θυμασαι ..πως καθε πάθιασμενη στιγμη που του χαρίζεις απλα τον βγαζει απο την ρουτινα της σχεσης του. Επιστρεφει σε αυτην υπέροχος και λαμπερος εχοντας πιει το αιμα σου, να δωσει σε εκεινη ολη τη τρυφεροτητα του και την φροντιδα του και εσενα να σε αφηνει αδεια και μονη!!
    και τελικα οχι μονο δεν το μετανιωσα, αλλα ευγνωμονω αυτην την κοπέλα που βρεθηκε στον δρομο μου και "μου τον πήρε.."
    αλλιως θα ήμουν εγω στην θέση της τωρα .. δυστηχισμενη και κερατωμενη και παγιδευμενη ισοβια μαζι του, χωρις να εχω απολαυσει τπτ στη ζωη μου!

Senior Member
    Εγω απορω πως ακομη καθεσαι , θαπρεπε να ξεκοψεις......χθες . Σορυ που το λεω ξερα , αλλα κανει μπαμ το πραμα . Ταλαιπωρεισαι ανευ λογου και αιτιας .

Ισχυουν αυτα που λες..

Senior Member
    Γλυκιά μου, μην τον ακούς. Ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια. Κοινώς οι πράξεις μετράνε.

Φυσικά συμφωνώ με όλους να τον παρατήσεις. Προτείνω δε, να απαντήσεις στις κλήσεις του και να του δηλώσεις πως ένας τέτοιος έρωτας σαν τον δικό σας δεν πρέπει να πάει χαμένος, οπότε θα πας πάραυτα να βρεις την αρραβωνιαστικιά και να της τα πεις όλα, αφού ο ίδιος δεν έχει τα κότσια... Να δεις για πότε ο μίστερ θα αλλάξει ύφος κ στυλ!! :D

Macgyver θα πρεπε αλλα παρασερνομαι απο τα αισθηματα μου για αυτον και δεν μπορω να το τελιωσω

Senior Member
    Το καταλαβαινω απολυτως ena , ξερω οτι δεν ειναι ευκολο , ευκολο να το λες σαν τριτος , αλλα ο αμεσα εμπλεκομενος τραβαει το μεγαλο ζορι .

Imagine με εκανες και γελασα...(με τα χαλια μου;!με τα χαλια του;!) Χαχα! Παιρνει τηλεφωνα απτο πρωι και αυτος και κοινοι μας φιλοι..θα το σηκωσω λοιπον την επομενη φορα και υστερα θα εξαφανηστω με αυτη την κουβεντα οτι αν δεν σταματησεοβθα το πω στην μελλουσα αρραβωνιαστηκια του...Πρεπει να το παρω αποφαση καο να συνεχισω την ζωη μου χωρις αυτον..Ευχαριστω για το σμπροξημο...μαλλομ αυτη ειναι η σωστη επιλογη,πιστευω πως δεν λειτουργω παλι παρορμητικα και βιαστηκα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    τι να μετανιωσω? να γινω το προσωπικό του πουτ@ν@κι για να ξεδίνει και να ξεφευγει απο την ρουτίνα μιας χλυαρης σχεσης?... θα αστειευεσαι!!... τοσο αχαριστα μεταφρασε την αγαπη μου και την αφωσίοση μου..και τοσο ανθρωπακι που πίστευε οτι θα παντρευομαουν και εγω καποιον και θα ειχαμε τον παρανομο δεσμο μας...και ξέρεις κατι, αν ειχα συμβιβαστει και εγω με κατι τοσο χλυαρο μπορει και να το ειχα κανει...ειχα την δυνατοτητα να το κανω... επελεξα και επιλεγω όμως το αληθινο, ακομα και αν κραταει μια ωρα... μια μερα...μια βδομαδα κτλ... εχω ζήσει χίλιες στιγμες απόλυτης ευτυχίας, και φυσικα εχω πληρωσει και το τιμημα τους..
    υπάρχουν ανδρες πιο σπουδαιοι και πιο αληθινοι απο αυτον και καποτε θα καταλάβεις. Μεχρι τοτε να θυμασαι ..πως καθε πάθιασμενη στιγμη που του χαρίζεις απλα τον βγαζει απο την ρουτινα της σχεσης του. Επιστρεφει σε αυτην υπέροχος και λαμπερος εχοντας πιει το αιμα σου, να δωσει σε εκεινη ολη τη τρυφεροτητα του και την φροντιδα του και εσενα να σε αφηνει αδεια και μονη!!
    και τελικα οχι μονο δεν το μετανιωσα, αλλα ευγνωμονω αυτην την κοπέλα που βρεθηκε στον δρομο μου και "μου τον πήρε.."
    αλλιως θα ήμουν εγω στην θέση της τωρα .. δυστηχισμενη και κερατωμενη και παγιδευμενη ισοβια μαζι του, χωρις να εχω απολαυσει τπτ στη ζωη μου!
    μπραβο μπραβο μπραβο!τετοιους ανθρωπους θαυμαζω..

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    μπραβο μπραβο μπραβο!τετοιους ανθρωπους θαυμαζω..
    χαχαχχαχα... να σαι καλα!! :o...

Senior Member
    Καλα που υπαρχει και η Ρεα εδω να βαζει μια ταξη!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Tags for this Thread