Results 1 to 15 of 44
-
04-10-2015, 19:38 #1
Λίγη βοήθεια κι εδώ σας παρακαλώ !!
Καλησπέρα σε όλους, είμαι η Μιλένα, 36 ετών. Από μικρή ταλαιπωρούμαι με φοβίες, έπαιρνα πριν κάποια χρόνια αγωγή με xanax και dumyrox κι έχω δυο χρόνια περίπου που σταμάτησα. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι φέτος !!! Ε, έχει παραγίνει το κακό ... Μ έχει πιάσει μια νοσοφοβία απίστευτη !! Κάθε μέρα που ξυπνάω, νομίζω πως κάτι έχω !!! Τρέχω συνέχεια σε γιατρούς !! Για παράδειγμα, τους τελευταίους δύο μήνες, έχω πιάσει καινούργια δουλειά. Το αφεντικό, με το καλημέρα ξεκινάει τις φωνές και τις προσβολές !! Με το καλημέρα !! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταλαβαίνω πως έχω απίστευτο στρες !! Δε θέλω να πάω !!! Σαν αποτέλεσμα αυτό είχε να σφίγγεται το στομάχι μου, να μη μπορώ να φάω κανονικά, να έχω ρεψίματα και πόνους στο στέρνο !! Μέχρι σήμερα που ενώ περπατούσα στο δρόμο, ένιωθα βρε παιδιά να χάνω τον κόσμο !!! Μου ήρθε μια λιποθυμία από κει που δεν το περίμενα !!! Ήρθα σπίτι με τα χίλια ζόρια, έφτιαξα ένα χαμομήλι και ασχολήθηκα λίγο με δουλειές. Τώρα είμαι ήρεμη, αλλά ψάχνομαι στο ίντερνετ γι αυτά τα συμτώματα και μου βγάζει κάτι για καρδιές και χίλια δυό !!! Φοβάμαι μήπως πεθάνω από καμιά ανακοπή !!! Έχετε νιώσει ποτέ παρόμοια; Συγγνώμη για το σεντόνι κι ευχαριστώ προκαταβολικά !!
- 04-10-2015, 19:50 #2
Μιλενα, ασχετο λιγο με το θεμα σου, αλλα απο που εισαι; Odakle si? (u slucaju da me razumes)
04-10-2015, 19:54 #3
ergasiakos ekfovismos legetai ayto
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-10-2015, 19:55 #4
από Ελλάδα (Μαρία - Ελένη)
04-10-2015, 19:56 #5
το ξέρω, αλλά γιατί δεν τολμάω να μιλήσω εκείνη την ώρα; Τα βάζω μετά με τον εαυτό μου, έχω πολύ στρες και μου βγαίνει νομίζω σε ψυχοσωματικό όλο αυτό. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς !!!
04-10-2015, 19:58 #6
Το Μιλενα ειναι σερβικο ονομα, ειπα μηπως και εισαι απο Σερβια. Με την καρδια σου δεν νομιζω να εχεις προβλημα, αν και αυτο θα στο πει ενας γιατρος. Απο τη στιγμη που η κατασταση στη δουλεια σου ειναι ομως τοσο αρνητικη, μαλλον πρεπει να την αφησεις.....
04-10-2015, 20:01 #7
αα, δεν το ήξερα για το όνομα !! Με είδαν γιατροί !! Πριν 6 μήνες έκανα εγχείρηση χολής και όπως καταλαβαίνεις με ξεψαχνίσανε στο νοσοκομείο !!! Άσε που πριν δύο εβδομάδες έκανα κι άλλο καρδιογράφημα, μέτρηση οξυγόνου κ.λ.π. !! Πάλι να πάω σε καρδιολόγο; Θα τρελαθώ !!
04-10-2015, 20:02 #8
αα, δεν το ήξερα για το όνομα !! Με είδαν γιατροί !! Πριν 6 μήνες έκανα εγχείρηση χολής και όπως καταλαβαίνεις με ξεψαχνίσανε στο νοσοκομείο !!! Άσε που πριν δύο εβδομάδες έκανα κι άλλο καρδιογράφημα, μέτρηση οξυγόνου κ.λ.π. !! Πάλι να πάω σε καρδιολόγο; Θα τρελαθώ !! Όσο για τη δουλειά θα την αφήσω μόλις τελειώσει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ !!! Φαντάσου να με πλήρωνε κι από τη τσέπη του τι θα γινόταν !!!
04-10-2015, 20:03 #9
Γεια σου..εγω απο πολυ μικρο κοριτσακι είχα φοβίες αλλου βεβαια στυλ εξετιας του οτι ζουσα με μια μητερα που ειχε σοβαρη διαταραχη..καθως μεγαλωνα το ξεπερασα και ειμαι καλα..απλα θα σε συμβουλευσω να μην ψαχνεις στο ιντερνετ απολυτως ΤΙΠΟΤΑ γιατι σε αναστατωνει χωρις λογο..εγω εκανα το ιδιο πραμα και πετυχα σε μια ιστοσελιδα πραγματα που με τρομαξαν τοσο πολυ...αρχισα να φοβαμαι μηπως εχω κατι απο αυτα η μηπως παθω τιποτα..δυο μηνες εκανα να το ξεπερασω..ειπα στον εαυτο μου οτι δεν θα σκαλιζω ξανα τπτ στο ιντερνετ..να ξερεις ομως πως οσο αγχωνεσαι κανεις τα παντα πιο πιθανα...απλα χαλαρωσε...τα παντα βρισκοντε στο μυαλο μας, όμως πρέπει να πάρουμε τώρα τον έλεγχο του εαυτού μας..φωναξε στον εαυτο σου πως δεν έχεις τίποτα..δεν ξέρω τι άλλο να πω..απλα να ξερεις εγω για ενα μεγαλο διαστημα έβλεπα τα πάντα γύρω μου να χειροτερεύουν, με όλους και με όλα..γινόμουν ένα χάλι εξετίας των κακών σχέσεων με τους άλλους, θεωρούσα ότι δεν με καταλάβαιναν..τελικά μάλωσα τον εαυτό μου και άλλαξα στάσεις..άλλαξα συμπεριφορες που παλιόταιρα μου έμοιαζε τοσο δυσκολο να το κάνω και όλα τα προβληματα λύθηκαν! Τόσο προβλήματα ξεκινούσαν απτο κεφάλι μου χωρίς να καταλαβαίνω ότι τα διμηουργώ εγω...ισως να είμαι λίγο άκυρη του θέματος δεν ξερω..ήθελα απλά να αφήσω και ένα δικό μου σχόλιο..επίσης εξετίας του ίντερνετ πίστευα ότι μπορεί οι φοβίες να επέστρεφαν! και τι δηλαδή; θα ζω μια ζωη με αυτό το φόβο;! όχι βέβαια! είμαι άνθρωπος, έχω δύναμη! δεν θα επιτρέψω στον εαυτλο μου να λειτουργεί ξανα έτσι..! είμαι τώρα 15 χρονών και δεν θα μου επιτρέψω να λυγίσω τώρα και ποτέ! Γιατί να μην χαμογελάω όταν μπορώ να το κάνω τόσο εύκολα; Γιατί; Κι εγώ έχω πρόβλημα συχνοουριας 3 μήνες..βασανίζομαι..δεν θα το αφήσω όμως να με νικήσει! όχι όταν ξέρω ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνω καλα
04-10-2015, 20:05 #10
Ναι, ειναι σερβικο, 10 χρονια εχω κανει στη Σερβια και εχω μια "ιδιαιτερη" ευαισθησια στα σερβικα ονοματα (κυριως τα γυναικεια
)Α, με voucher δουλευεις και σου φερεται ετσι;;; Μιλαμε για τελειως ανωμαλο ανθρωπο... Αλλα αν προκειται για την υγεια σου σκεψου το να φυγεις και μια ωρα αρχυτερα, εκτος και αν μπορεσεις να το αντιμετωπισεις.
04-10-2015, 20:07 #11
Να είσαι καλά κορίτσι μου εύχομαι κι έχεις δίκιο .. όλα στο μυαλό μας είναι !!! Αλλά αυτό το ρημάδι το χέρι σε κάθε σύμπτωμα στο ίντερνετ πάει ... και κλασσικά διαβάζω τα χειρότερα !!!
04-10-2015, 20:08 #12
04-10-2015, 20:08 #13
Εμ, το ιντερνετ ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε αυτες τις περιπτωσεις...
04-10-2015, 20:10 #14
04-10-2015, 20:11 #15
Για αυτο το καλυτερο ειναι να σηκωθεις απο την καρεκλα και να βγεις εξω, ή τουλαχιστον να συναναστραφεις με κοντινους σου ανθρωπους. ΣΙγουρα μπορουν να σου προσφερουν περισσοτερη βοηθεια. Τουλαχιστον το ελπιζω.