Λίγη βοήθεια κι εδώ σας παρακαλώ !! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Η ζωη ετσι ειναι, εχει τα καλα της, αλλα εχει και τις αναποδιες της... Να μην στεναχωρηθεις δεν γινεται, απλα το παλευεις οσο μπορεις καθε φορα. Εχεις τουλαχιστον ενα κινητρο να εισαι δυνατη για χαρη της φιλης σου τωρα που χρειαζεται συμπαρασταση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Η ζωη ετσι ειναι, εχει τα καλα της, αλλα εχει και τις αναποδιες της... Να μην στεναχωρηθεις δεν γινεται, απλα το παλευεις οσο μπορεις καθε φορα. Εχεις τουλαχιστον ενα κινητρο να εισαι δυνατη για χαρη της φιλης σου τωρα που χρειαζεται συμπαρασταση.
    Δυνατή δείχνω, αλλά μέσα μου σπάω ... Συνειδητοποιώ τη ζωή κάθε μέρα και πιο πολύ, αλλά αυτή φοβία με πάει πολύ πίσω ...

Member
    Είπες ακριβώς τη μαγική λέξη ... καταναγκαστικές ... έτσι είναι, νιώθω ότι πρέπει να πάω, αλλιώς θα πάθω κάτι και δε θα το προλάβω ... το ξέρω ότι πρέπει να το καταπολεμήσω. Αυτή τη στιγμή έβαλα ένα κρασάκι και ως δια μαγείας πέρασε και το στομάχι και η δύσπνοια και η ζάλη ... αλλά δυστυχώς πριν λίγο έμαθα πως έχει καρκίνο μια πολύ καλή μου φίλη και είναι νοσοκομείο, όχι πολύ καλά. 40 ετών μ ένα μικρό παιδάκι ... λες και ο Θεός μου κάνει πλάκα κι εκεί που πάω να ηρεμήσω με ταρακουνάει !!!

Πιστεύω ότι η ζάλη που περιγράφεις είναι διότι προσπαθείς να εξετάσεις τον εαυτό σου, ελέγχεσαι συνεχώς εάν κάτι έχεις, εάν κάτι σου συμβαίνει σε σημείο που σε κουράζει..όσο για τον καρκίνο, ειληκρινά λυπάμαι..που τον έχει, σε ποιο σημείο; είναι πολύ στενή σου φίλη;

Junior Member
    Quote Originally Posted by anastasia1 View Post
    Είπες ακριβώς τη μαγική λέξη ... καταναγκαστικές ... έτσι είναι, νιώθω ότι πρέπει να πάω, αλλιώς θα πάθω κάτι και δε θα το προλάβω ... το ξέρω ότι πρέπει να το καταπολεμήσω. Αυτή τη στιγμή έβαλα ένα κρασάκι και ως δια μαγείας πέρασε και το στομάχι και η δύσπνοια και η ζάλη ... αλλά δυστυχώς πριν λίγο έμαθα πως έχει καρκίνο μια πολύ καλή μου φίλη και είναι νοσοκομείο, όχι πολύ καλά. 40 ετών μ ένα μικρό παιδάκι ... λες και ο Θεός μου κάνει πλάκα κι εκεί που πάω να ηρεμήσω με ταρακουνάει !!!

Πιστεύω ότι η ζάλη που περιγράφεις είναι διότι προσπαθείς να εξετάσεις τον εαυτό σου, ελέγχεσαι συνεχώς εάν κάτι έχεις, εάν κάτι σου συμβαίνει σε σημείο που σε κουράζει..όσο για τον καρκίνο, ειληκρινά λυπάμαι..που τον έχει, σε ποιο σημείο; είναι πολύ στενή σου φίλη;
    Εγώ πιστεύω ότι η ζάλη είναι από το στομάχι μου, το νιώθω πολύ σφιγμένο τον τελευταίο καιρό ... Ναι, είναι πολύ στενή, σχεδόν οικογένεια, τον έχει στο στήθος, τον ανακάλυψε όταν γέννησε πριν 7 χρόνια περίπου, το πάλεψε, ήταν καλά, αλλά τώρα έπεσε δυστυχώς ...

Member
    θα ξανασηκωθεί; θα το κερδίσει αυτη τη φορά; σε τι κατασταση βρισκεται τωρα;

Junior Member
    θα ξανασηκωθεί; θα το κερδίσει αυτη τη φορά; σε τι κατασταση βρισκεται τωρα;
    Δυστυχώς δε νομίζω να σηκωθεί ... ελπίζω, εύχομαι, προσεύχομαι, αλλά η πενταετία επιβίωσης πέρασε και είναι δύσκολα τα πράγματα... Να, μετά πως να μη τρελαίνεσαι;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lena1979 View Post
    Εγώ πιστεύω ότι η ζάλη είναι από το στομάχι μου, το νιώθω πολύ σφιγμένο τον τελευταίο καιρό ... Ναι, είναι πολύ στενή, σχεδόν οικογένεια, τον έχει στο στήθος, τον ανακάλυψε όταν γέννησε πριν 7 χρόνια περίπου, το πάλεψε, ήταν καλά, αλλά τώρα έπεσε δυστυχώς ...
    Kalhspera..vasika diavasa auta pou grafeis..kai pisteuw oti oi zalades einai apo to entono stress.to eixa k egw.prin ksekinhsw therapeia..me fovize polu h idea k mono na mhn niwsw zalh..fovomoun mhn lupothimisw.einai polu asxhmo..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Maria91 View Post
    Kalhspera..vasika diavasa auta pou grafeis..kai pisteuw oti oi zalades einai apo to entono stress.to eixa k egw.prin ksekinhsw therapeia..me fovize polu h idea k mono na mhn niwsw zalh..fovomoun mhn lupothimisw.einai polu asxhmo..
    Καλησπέρα, έτσι είναι ... και σήμερα μ έπιασε ξαφνικά ενώ περπατούσα ... εκεί που είπα τώρα θα λιποθυμήσω, κάθισα σ ένα παγκάκι και συνήλθα. Μετά μου έμεινε ο φόβος. Εσύ τώρα πως νιώθεις με τη θεραπεία, καλά;

Member
    Εσύ όμως μην τα παρατάς, μην αφήσεις τις δυσκολίες να σε πάρουν από κάτω και μη δικαιολογείσαι από τις συνθήκες στις οποίες ζεις, ξέρω ότι όλα αυτά σε διαλύουν σε πονάνε σε σκοτώνουν, αλλά μην εγκαταλείπεις..ξεκίνα με το "είμαι δυνατή θα τα καταφέρω"...κι εγώ πέρασα πολλά άσχετα από την ηλικία μου όμως συνεχίζω και τα κάνω πέρα γιατί θέλω κάτι καλύτερο για μένα, δεν θα τα αφήσω να με κυριευσουν λέω ξανα και ξανα

Junior Member
    Εσύ όμως μην τα παρατάς, μην αφήσεις τις δυσκολίες να σε πάρουν από κάτω και μη δικαιολογείσαι από τις συνθήκες στις οποίες ζεις, ξέρω ότι όλα αυτά σε διαλύουν σε πονάνε σε σκοτώνουν, αλλά μην εγκαταλείπεις..ξεκίνα με το "είμαι δυνατή θα τα καταφέρω"...κι εγώ πέρασα πολλά άσχετα από την ηλικία μου όμως συνεχίζω και τα κάνω πέρα γιατί θέλω κάτι καλύτερο για μένα, δεν θα τα αφήσω να με κυριευσουν λέω ξανα και ξανα
    έχεις δίκιο κορίτσι μου, απλά νιώθω πολύ μόνη σε όλο αυτό. Ο άντρας μου δε με καταλαβαίνει, λέει μόνο για τα λεφτά που δίνουμε στους γιατρούς. Εγώ όμως νιώθω ζωντανή μ αυτό ...

Junior Member
    Καλησπέρα, έτσι είναι ... και σήμερα μ έπιασε ξαφνικά ενώ περπατούσα ... εκεί που είπα τώρα θα λιποθυμήσω, κάθισα σ ένα παγκάκι και συνήλθα. Μετά μου έμεινε ο φόβος. Εσύ τώρα πως νιώθεις με τη θεραπεία, καλά;
    To eipes monh sou hpies krasaki k hremhses..leitourgei san xalarwtiko to alkool.omws egw hmoun toso atuxh pou k auto me fovize.eimai 24 xronwn kanw ena xrono thetapeia me elafria farmaka..kai paralhla psuxotherapeia..an kai edw k pente mhnes den paw suxna.oi kriseis panikou pou vevaia ekselixthike se diataraxh panikou me xtuphsan apo ta 17 thn prwth fora k thn deiterh den katalava ti mou sunevei den to phra k polu sovara.hmoun kseniasto koritsi evgaina diaskedaza den fovomoun TIPOTA.kai sta 20 me 21 ekana mia sxesh.talaipwrithika piestika kai tsoup ksafnika apo thn dunamikh maria phga sta patwmata..den evgaina den etrwga fovomoun akoma k thn skia mou zalizomoun hthela na kanw emeto.kai para polla sumptomata pou den teleiwnoun..to anteksa duo xronia.kleistika polu.ksexasa ti shmainei zwh evgaina eksw me to zori k se 5 lepta den mporousa n anapneusw.

Junior Member
    έχεις δίκιο κορίτσι μου, απλά νιώθω πολύ μόνη σε όλο αυτό. Ο άντρας μου δε με καταλαβαίνει, λέει μόνο για τα λεφτά που δίνουμε στους γιατρούς. Εγώ όμως νιώθω ζωντανή μ αυτό ...
    Me ti niwtheis zwntanh?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Maria91 View Post
    Me ti niwtheis zwntanh?
    Νιώθω ζωντάνια με το να πηγαίνω στους γιατρούς να το τερματίζω στις εξετάσεις για να μου πουν στο τέλος, όλα καλά !

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Μιλενα, ασχετο λιγο με το θεμα σου, αλλα απο που εισαι; Odakle si? (u slucaju da me razumes)
    Skropi υπαρχει το γουγκλε μεταφραση γιου νοου.....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 3 of 3 FirstFirst 123