αγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: αγχος

Junior Member

αγχος

λοιπον... ειπα να γραψω το προβλημα μου περιμενοντας απαντηση απο καποιον ειδικο.... λοιπον... ειμαι 21 χρωνων απο θεσσαλονικη, εχω γεννηθει με ημιπληγια σε δεξι χερι και ποδι εξ αιτιας μιας επιπλοκης στην γεννα που προκαλεσε βλαβη στον εγκεφαλο μου... εκανα μικρος φυσιοθεραπιες στο ελεπαπ... γενικα μικρος δεν με απασχολουσε το θεμα, ουτε που το σκεφτομουν μιας και τα κινητικα προβληματα δεν ηταν ιδιαιετερα και ειχα μια κανονικη σχολικη ζωη... εδω και εξι χρονια ομως τα κινητικα προβληματα εκδηλωνονται περισσοτερο και εχω κλειστει στο καβουκι μου, φοβαμαι... νομιζω οτι για καποιο λογο τα αγχη που μπορει να εχω μερικες φορες αντικατοπριζονται στην αναπηρια μου και για αυτο τον λογο, το χερι μου σφιγγεται οταν αγχωνομαι ή περπαταω σαν να κουτσαινω ή σαν να παραπαταω... δεν μπορω, μπουχτισα...

Σημερα πηγα στο ατμ να παρω καποια χρηματα... πηγαινωντας για καποιο λογο προσεξα εναν γερο που καθοταν πισω απο την σταση σε ενα κτηριο, και τον προσπερασα περνοντας μπροστα απο το παγκακι, ευχομενος να μην καθεται κανεις (και με το χερι σφιγμενο παντα)... ειχα σκοπο να παω σε ενα ατμ λιγο πιο κατω αλλα προσεξα μια κυρια με τον σκυλο της και επειδη φοβηθηκα μην μου γαβγισει, εμεινα σε αυτο που ημουν ηδη... γυρνωντας ειδα μια αλλη να καθεται στο παγκακι της στασης, οποτε αναγκαστικα περασα μπροστα απο τον αλλον και παραπατουσα τοσο, που σταματησα λιγο να στηριχτω και να μπορεσω να ελεγξω τα βηματα μου και συνεχισα...

αυτο θα γινεται καθε φορα; κουραστηκα... βαρεθηκα... και να σκεφτειτε οτι καποοτε δεν ημουν ετσι

Senior Member
    εγω κουτσαινω λιγο απο τη μπαλλα που παιζω αλλα παιζω κανονικα απλα ειναι διαλυμενοσ ο αστραγαλοσ μου
    κατα τα αλλα αυτο το κουτσεμα σου δυσκολευει τη ζωη το καταλαβαινω ειναι πιο κουραστικο το περπατημα
    αλλα κανε λιγο γυμναστικη φανταζομαι θα βελτιωθει αφου παλια δεν ειχεσ προβλημα εγω ειμαι ασθενησ
    ετσι εχω ψυχωση παιρνω φαρμακα αλλα τι μπαλιτσα μου την παιζω με ολα τα προβληματα των φαρμακων κλπ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Είμαι μεγαλύτερος από σένα.
    Θυμάμαι όταν πηγαινα γυμνάσιο,είχαμε ένα φίλο,ο οποίος είχε ακριβώς το ίδιο.
    Σε πληροφορωότι κανένας,δεν του το θύμιζε!!!!!
    Μα κανένας!!!!!!
    Ήταν ο φίλος μας!!!!!
    Σήμερα κάτι έχει πετύχει...

Θέλω να πω ,ότι μπορεί να σε δυσκολέψει για λίγο καιρό,
    Αλλά ή ζωή είναι μπροστά σου..
    Φιλικά...

Junior Member
    ουτε εμενα μου το θυμιζε κανενας... δεν εχω παραπονο απο τους συμμαθητες μου, σταματησα για δυο χρονια στο λυκειο οταν εκδηλωθηκε το προβλημα και καταφερα να τους αποφυγω... οταν γυρισα αργοτερα δεν ασχολιομουν ιδιαιτερα με τους νεους μου συμμαθητες οποτε δεν με ενοιαζε τι ελεγαν...

Θα κανω αυτο που ειπε ο elis, και θα παω γυμναστηριο

Senior Member
    να βρεισ ενα τρεντικο να βλεπεισ και καμια γκομενιτσα μη πα και χωθεισ σε κανενα μονο με φουσκωτουσ
    και δε γνωρισεισ και κανενα ειναι ευκαιρια και για γνωριμιεσ ετσι μη το ξεχνασ αυτο
    και γυμναστικη παντα με μετρο χαλαρα κι οσο περνασ καλα μην αγχωνεσαι δε χρειαζεται αγχοσ
    απλα να το ενατξεισ στην καθημερινοτητα σου για να ξεσκουριαζεισ ρωτα και κανενα γιατρο
    αμα δεν εχεισ λεφτα παρε ποδηλατο παρε μια μπαλλα και κλωτσα πανε για τρεξιμο σε γηπεδο
    εχει κι ωραιεσ παρουσιεσ εκει θα βλεπεισ κι ολα ειναι ωραιοσ ο αθλητισμοσ εγω εχω πετυχει τυφλο που ετρεχε με οδηγο
    με δεμενα το χερι ο ενασ με τον αλλο και τρεχανε μη νομιζεισ δε θα εισαι ο μονοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ο γιατρος σου τι λεει? πήγες να το κοιταξεις αυτο να δεις τι γίνετε?

Junior Member
    εκανα καποιες επισκεψεις σε φυσιοθεραπευτη, και με βοηθησε δεν μπορω να πω, και το χερι μου ηταν χαλαρο και περπατουσα ανετος... αλλα επρεπε να πηγαινοερχομαι απο θεσσαλονικη αλεξανδρια... τωρα λεω να ξαναπαω στο ελεπαπ
    Last edited by Mister_94; 06-10-2015 at 01:37.