Results 76 to 90 of 127
-
15-10-2015, 12:27 #76
Ζoloft ο ένοχος,100%.
To Remeron(μιρταζαπίνη)ανήκει στα NaSSA,ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της κατηγορίας.Σπάνια κάνει διαταραχές της Libido.Η μιρταζαπίνη είναι ουσιαστικά απαλλαγμένη από τα αντιχολινεργικά προβλήματα, τις σεροτονίνο-σχετικές παρενέργειες, και τις αδρενολυτικές παρενέργειες (ορθοστατική υπόταση και σεξουαλική δυσλειτουργία).Αλλά έχει το κακό πως παχαίνει και φέρνει υπνηλία.
Εγώ μόνο αυτό παίρνω εδώ και 3 χρόνια..Με βοηθάει να κοιμάμαι το βράδυ,μου κόβει και κάποιες κρίσεις πανικού αλλά στην κατάθλιψη δεν με βοηθάει ιδιαιτέρως...Είμαι συνέχεια Flat...!
Βέβαια πηγαίνω βόλτες,καφεδάκια κτλ,απλά δεν μου δίνει το Boost να κάνω κάτι παραπάνω...
Τα Ssri-Snri όμως συνήθως κάνουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες...Zoloft,Effexor,Sero xat,Cipralex,Cymbalta,Ladose και ούτω καθεξής...
Αλλά έχω να παραδεχτώ πως από προσωπική εμπειρία το Effexor(Deprevix) έκανε πολύ καλή δουλειά στην κατάθλιψη αλλά και στο άγχος.Ένιωθες μια ηρεμία στο στήθος σου!!
Απλά θόλωνε την όραση,Libido 0,λίγη δυσκοιλιότητα...
Άλλα με ηρεμούσε αρκετά και μου έδινε ταυτόχρονα κίνητρο να κάνω πράγματα.
Αν συνεχίσω έτσι,είναι θέμα χρόνου να ξαναπάρω αν όχι το ίδιο,ανάλογο φάρμακο της κατηγορίας...
- 15-10-2015, 13:14 #77
Συμφωνω για το εφεξορ , σε αυτο εχω καταληξει , παιρνω 150 μγ , μου φερνει κι εμενα δυσκοιλιοτητα , μειωση λιμπιντο , αλλα χαλαλι γιατι οντως σε κινητοποιει , λογω της νοραδρεναλινικης δρασης του . Το ρεμερον ειναι οτι καλυτερο για να γινεις παχυσαρκος !!! το πηρα καποτε , και σε 4 μηνες , πηρα 15 κιλα !!! και ειχα ζομποποιηθει !!
15-10-2015, 13:15 #78
τα γεν. ρεμερον τα κοψαμε ..τωρα παιρνω γεν ζολοφτ και κουετιαπίνη για τον υπνο...αυτο μου το εδωσε για να αντικαταστησουμε τα ρεμερον...γιατι μαζι με τα ζολοφτ λέει μπορει να με επιανε καποια μανια... τρεχα γυρευε !!!
15-10-2015, 13:25 #79
Δεν ειναι τρεχα γυρευε , αμα και τα δυο φαρμακα επηρεαζουν την σεροτονινη , μπορει να παρουσιασεις σεροτονινεργικο συνδρομο , με συμτωματα μανιας , αλλα εκ πειρας , καταλαβαινεις την μανια , προηγειται η υπομανια , ειναι σαν να αισθανεσαι οτι εισαι παντοδυναμος , οποτε σου δινει μια προειδοποιηση , και κανεις hold το φαρμακο , η παιρνεις ενα ηρεμιστικο . Την κουεταπινη την εχω δοκιμασει ( σιγα μην την αφηνα !! ) ειναι ενα λαιτ αντιψυχωτικο , στα 25 μγ , χωρις σοβαρες επιπτωσεις σαν αλλα αντιψυχωτικα . Δεν παυει ναναι αντιψυχωτικο , και μπορει να σου ανοιξει την ορεξη , αυτο μονο .
15-10-2015, 13:27 #80
Έλα ρε Macgyver,αρχηγός είσαι!
Κι εγώ στα 150 mg ήμουνα για 4 χρόνια!Βέβαια κατά την διακοπή,είδα τον Χριστό φαντάρο από τα Withdrawal,αλλά έχω βρει τον τρόπο να το κόβω....Μέσω πολύ σταδιακών μειώσεων...!
Σχετικά με το Remeron,τα κατάφερε να με παχύνει!Αλλά εγώ ήμουν πολύ αδύνατος,φαντάσου μια ζωή 66 κιλά και ύψος 1.83!
Τώρα είμαι στα 78 κιλά περίπου!Oτι πρέπει δηλαδή!Αλλά αν είσαι ήδη παχύσαρκος,είναι πρόβλημα...
Macgyver έχεις πάρει και κάποιο άλλο που σου έχει μείνει για την αποτελεσματικότητα του πλην Βενλαφαξίνης?
Με 5.446 Posts στο ενεργητικό σου πρέπει να έχεις μεγάλη εμπειρία εικάζω!
15-10-2015, 13:34 #81
ναι και εγω πηρα περιπου 8- 10 κιλα ...ενω στην αρχη εχασα 10 κιλα λόγο του ζολοφτ μαλλον ..μετα τα αλλαξαμε to γεν. ζολοφτ γιατι τα εκανα σκ@τ@ με τις ουσίες με γεν. εφεξορ και για να κοιμαμαι τα γεν ρεμερον... και ξαναπήρα τα κιλα που εχασα! και με τον 2ο γιατρο .. ξαναγυρισα στα γενοσιμα ζολοφτ και την κουετιαπίνη για να κοιμαμαι φφφφ και μου κοπηκε η όρεξη ευτυχως ..αλλα οκ πριν ηταν μοτερακι η κατασταση συνεχεια πεινουσα συν την κατακράτηση υγρων κτλ κτλ ...ουτε κινητοποίηση είχα ...μονο νευρα παιδια..πολλα νευρα ..αλλα ειπαμε τα σκ@τωσα και με τις ουσίες (μπάφος) οποτε δεν ξερω τι δυναμικη θα ειχα να επαιρνα τα τυπου εφεξορ νηφαλια...:/
15-10-2015, 13:35 #82
Δεν ειναι τα 5500 ποστ , Σταυρο , ειναι οτι δεν επαφιεμαι στον γιατρο , και κανω τα δικα μου πειραματα , και μελεταω . Αλλο αποτελεσματικο ( σε μενα ) ειναι το σεροξατ , αλλα και αυτο με το εφεξορ , εχουν στερητικα συμπτωματα , περισσοτερο το εφεξορ . Το σεροξατ , δεν σου δινει το kick , αλλα ειναι πιο αγχολυτικο , εχω προσθεσει στην αγωγη μου 20 μγ σεροξατ , για να ειμαι πιο ηρεμος , οχι παραπανω , μην εχουμε μανιες / υπομανιες . Αγγελος .
15-10-2015, 13:38 #83
Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.
15-10-2015, 13:39 #84
Το ζολοφτ , σε πολλους κοβει την ορεξη , ειναι διαπιστωμενο .
15-10-2015, 13:47 #85
Χα χα φιλαράκι Άγγελε κι εγώ τις δικές μου αλχημείες κάνω!H μάλλον έκανα διοτί εδώ και 3 χρόνια τα είχα ψιλοπαρατήσει καθώς ήμουν σχετικά καλά μόνο με το Remeron...
Πάντως προσέχω να μην συνδυάζω 2 Ssri's/Snri's ταυτόχρονα αλλά με μικρές δόσεις ίσως γίνεται...
Κι εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τις πολλές ώρες που έχω διαβάσει στο Internet σε Ξενόγλωσσα Sites είναι πως η Παροξετίνη είναι πολύ καλή σε όλες τις αγχώδεις διαταραχές...
Άρα κατάλαβα τι έχεις κάνει εσύ...Bενλαφαξίνη για την διάθεση και το κίνητρο,Παροξετίνη για αποτελεσματικό έλεγχο του άγχους...
Bενλαφαξίνη στα 150mg που είναι μια κανονική δοσολογία και Παροξετίνη στην ελάχιστη δυνατή των 20mg για να μην έχεις κανά θέμα με Σύνδρομα Σεροτονίνης και λοιπά...
Καλή μαγκιά...
ΥΓ:Αυτή η Εσκιταλοπράμη πάντως σε κάτι συγκριτικά που διάβαζα παλιότερα,όλο <κέρδιζε> όταν την συνέκριναν με άλλα Ssri's-Snri's...Δεν την έχω πάρει ποτέ...
Το μόνο σίγουρο που ξέρω για αυτήν μιας και το παίρνει η μάνα μου,είναι πως δεν έχει ιδιαίτερες παρενέργειες...Το συνταγογραφούν οι περισσότεροι ψυχίατροι λόγω του μικρού αριθμού παρενεργειών..
15-10-2015, 15:06 #86
να δω τι θα μου πει και ο ψυχιατρος την τριτη για τα φαρμακα. εντωμεταξυ σημερα τα συμπτωματα οφθαλμικη ημικρανια πρωι πρωι και πριν απο λίγο μουδιασμα για λιγο στη γλωσσα (οφειλω να σας πω οτι χεστηκα πανω μου) να παρω μισο λεξοτανιλ μπας και;;;
15-10-2015, 15:08 #87
τι ειναι τα συνδρομα της σεροτονινης? εγω τα αραιωνω σιγα -σιγα τα χαπια μου γιατι δεν αντεχω αλλο να πειραματιζομαι και σιχαθηκα και τους γιατρους που μου δινουν οτι ναναι επειδη ειμαι ασχετη. δεν εχω κρισεις πανικου, φοβιες ..εχω την κλασικη καταθλιψη που πάντα υπήρχε αλλα με τους μπαφους εγινε εκρηξη.. τωρα που εκοψα τις βλακειες και λογικα ο οργανισμος καθαρίζει καπως απο την ζημια λέω να σταματησω και με τις χημειες... εσυ πως το εκοψες σταυρο? και γιατι το ξαναρχισες?
15-10-2015, 15:28 #88
Σταυρο , την εσκιαταλοπραμη την εχω δοκιμασει , δεν ειδα ουτε ενεργειες , ουτε παρενεργειες , και την παρατησα . Ενα αλλο μελος , που μιλαμε τακτικα , και ανταλλασουμε εμπειριες περι ' κοκτεηλ' ' και μη φαρμακων , ειναι καλυτερος γνωστης απο μενα , ειδε αποτελεσμα , αλλα για μικρο χρονικο διαστημα , και μετα ' εσβησε ' , και το γυρισε κι αυτος σε εφεξορ , και παει πολυ καλα .
Ρεα , το σεροτονινεργικο συνδρομο , μπορει να παρουσιαστει αν ανακατεψεις δυο αντικαταθλ. της ιδιας κατηγοριας η παρεις μεγαλες δοσεις , περαν των συνιστωμενων , και παροσιαζεις κρισεις υπομανιας / μανιας , δλδ αισθανεσαι οτι μπορεις να κανεις τα παντα , αυτο λεγεται ' μανια ' , κοβεις την δοση , και σταματαει , ο καθενας ομως , εχει διαφορετικες ανοχες σε τετοια συμπτωματα , ειναι θεμα οργανισμου . Για να κανεις πειραματα , πρεπει να ξερεις τι κανει το καθε φαρμακο , πως δουλευει κλπ. οποτε ρωτας τον Σταυρο , που βλεπω οτι εναι γνωστης , η εμενα , που συνεννοουμαι με το μελος που ειναιβαθυς γνωστης . Δεν θα σε χρεωσουμε , αλλα αν θελεις να δωσεις κατι , ΟΚ .
15-10-2015, 15:30 #89
15-10-2015, 15:46 #90