Results 31 to 45 of 78
-
08-10-2015, 10:49 #31
Συμφωνω , ρεα , ειναι πολυ απλα τα πραματα . Γουσταρεις ? κανεις κινηση . Δεν γουσταρεις ? αρχιζεις τα φεις , τα μπλα μπλα , και δεν μπαινεις στο ψητο ποτε . Και ποτε δεν φταει ο μεσαζων , αμα εσενα σου προξενεψουν τον Κουασιμοδο , και τον δεχτεις , ο προξενητης θα φταιει , η εσυ ?
- 08-10-2015, 11:43 #32
Γειά σου Χριστίνα,
Αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος άντρα
δυστυχώς, όχι μόνο δεν είναι κατάλληλος για σένα, αλλά σε διαβεβαιώ ότι
δεν είναι κατάλληλος και για καμιά γυναίκα! Και δεν έχασε χρόνο για να εκδηλωθεί!...
'...την έμπαινε κ σε μένα' γράφεις! Εμ από την πρώτη φορά που βρεθήκατε για
να σου πάρει τον αέρα και να δείξει το ποιός είναι το αρσενικό το 'δυνατό'... :p
Αυτή/ές, που είχαν ή έχουν σχέση μαζί του να λυπάσαι, αλλά κι όλες τις επόμενες...
Μακριά... και καλή συνέχεια!
Αα, ίσως για κάνα καφέ και κάνα ποτάκι στο νησί το καλοκαίρι να κάνει, αλλά μέχρι εκεί... :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
08-10-2015, 12:48 #33
ο προξενητης "φταιει", αν παρουσιαζει μια εικονα που δεν υπαρχει, οχι επειδη τους γνωρισε.
με καλη προθεση βεβαια, για να τους ενθαρυνει, και παλι ομως, οπως εδω, λειτουργει αντιστροφα.
στα υπολοιπα . συμφωνω.
αυτος που θελει, διεκδικει εμφανως και ειναι παρων.
ουτε θελει σπρωξιμο, ουτε εξαφανιζεται μετα τον καφε και το ποτακι;)
08-10-2015, 13:38 #34
Ρεμ , η christine ειναι 33 ετων , θαπρεπε να βασιζεται στην κριτικη της ικανοτητα , οχι στα λεγομενα μιας τριτης , παντα κατ εμε , διοτι τα κινητρα και κυριως η κριτικη ικανοτα ενος τριτου - ης , δεν συμπιπτουν οπως και δηποτε με αυτα της αμεσα εμπλεκομενης .
Προσωπικα , σε περιπτωση προξενιου , αδιαφορω για την γνωμη και τα γεγονοτα που μουπαρουσιαζει ο μεσαζων-ουσα , και διαμορφωνω την προσωπικη μου γνωμη . Αλλα εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην κριση μου .
08-10-2015, 13:40 #35
γιατι να μην μπλοκαρεις τα φίδια? .. ας πουνε οτι θελουν ..ετσι και αλλιως θα έλεγαν!.. τουλάχιστον δεν το παιζουμε ανετες και κουλ ... ειμαστε ανετες και κουλ γιατι κανουμε αυτο που θελουμε ελευθερα , χωρις να μας ενδιαφερει η γνωμη του φιδιου!..:cool: ειμαι υπερ της "ανωριμότητας" του μπλοκαρίσματος ..και εδω το κάνω για να μην ερχομαι σε επαφη με τα ατομα που ξερω οτι μονο αρνητιλα βγαζουν ή τους τρωει ο κ..ς τους για να τσακωθουν!.. Νο 1. πρωτεραιότητα , η ψυχική μας υγεια και ηρεμια..και τιποτα αλλο!!!
08-10-2015, 13:46 #36
Τον μπλοκαρα χτες βραδυ γιατι οταν ειδα οτι ειχε διαβασει το τοσο ωραιο μνμ που χα στειλει κ το χε αγνοησει, ξαναγραψα οτι οκ με καλυψες. Το τελευταίο μνμ ειναι αυτο που στελνω. Αντε γεια!
Απο φοβο μην τυχον κ μου γραφε κατι ασχημο, ηταν κ ωρα που συνήθως ηταν online, τον μπλοκαρα.
Αααα και μενα μ εχουν μπλοκαρει..κ χωρις να τούς κανω κατι σοβαρο. Απο παρεξηγησεις παντα.
08-10-2015, 13:53 #37
Μαγκαιβερ εσυ εχεις αποκτήσει μια σοφια απο τις εμπειριες σου στις σχεσεις σου.
Εγω απο την καλη μου την καρδια την παταω.....ενω βλεπω τις ενδειξεις απ την αρχη, παντα νομιζω μηπως κ εγω εχω κανει καποιο λάθος. Ας δωσω ευκαιρίες κ αλλες. Ας ασχοληθω κ αλλο.
Η ξαδερφη παλι ειναι 45 ετων. Επρεπε σκεφτει πιο λογικα. Αφου ο ξάδερφος μου δεν ειχε προσεξει εξ αρχης την κοπελα κ δεν ειχε εκφράσει την επιθυμια να του τη γνωρισω....
Πρέπει εγω να τον βαλω με το ζορι να κανει γνωριμια;;;
08-10-2015, 13:59 #38
[QUOTE=μαρκελα;564435]Γειά σου Χριστίνα,
Αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος άντρα
δυστυχώς, όχι μόνο δεν είναι κατάλληλος για σένα, αλλά σε διαβεβαιώ ότι
δεν είναι κατάλληλος και για καμιά γυναίκα! Και δεν έχασε χρόνο για να εκδηλωθεί!...
'...την έμπαινε κ σε μένα' γράφεις! Εμ από την πρώτη φορά που βρεθήκατε για
να σου πάρει τον αέρα και να δείξει το ποιός είναι το αρσενικό το 'δυνατό'... :p
Αυτή/ές, που είχαν ή έχουν σχέση μαζί του να λυπάσαι, αλλά κι όλες τις επόμενες...
Μακριά... και καλή συνέχεια!
Ναι! Πολυ μου την εμπαινε. Σε ο,τι ελεγα αντιδρουσε. Σε μια φαση του πε η ξαδερφη του να σταματησει να με πειραζει. Τα πρωτα λογια πουμου πε ηταν μια παρατηρηση για τον ντεκαιφενε που χα επιλεξει.
" το ξερεις οτι εχει μεσα ενα σωρο χημικες ουσιες αυτο;;; καλύτερα να παιρνες κανονικο καφε"
Δλδ που με ηξερε κ ειχε παρει τοσο θαρρος;;;;
Εεε την αλλη μερα ενω ηταν πιο μετρημενος...στην Επιστροφή με το αμαξι του, ξαφνικα ειπε: " η Χριστίνα ειναι παμπονηρη κ πανεξυπνη!"
Πως ειχε βγάλει τέτοιο συμπέρασμα για μενα;; δε φοβήθηκε μη νευριασω;;
08-10-2015, 14:04 #39
08-10-2015, 14:13 #40
Για τις ηλικίες του λογικά ωριμοι άνθρωποι θα πρεπει να είναι και οι δυο. Άρα μικρή η ευθυνη που βρίσκω στη ξαδέρφη. Εκτός από γενικες πληροφοριες για τη ζωη και το χαρακτηρα καθενος, τα υπόλοιπα ήταν δικη τους υπόθεση να τα ανακαλύψουν.
Η απορία μου εξακολουθεί να ειναι, γιατι δεχτηκε η Christine να να πάει στο προξενιο και έπειτα γιατι επεδίωκε να γνωρισει τον τυπο με τα τοσα αρνητικα που του βρισκει? Μου φαινεται πως το ζητημα δεν ειναι οικονομικό όπως ειπε άλλος φορουμίτης.γιάννης
08-10-2015, 15:17 #41
Οταν ηρθε σπιτι μου αυτη να μου πει την ιδεα της, δεν εκατσε να μου πει ποσα βγαζει. Απλα οτι εργάζεται σε Ναυτιλιακή Εταιρία. Και οτι η εργασίας του του επετρεπε να παιρνει αδειες συχνα κ να ρχεται στο νησι.
Εεεε συμπερανα κ εγω οτι εχει την οικονομικη ανεση.
Δεν ειπα ναι στο προξενιο, επειδη ειχα καταλαβει οτι ειχε καλο μισθο. Απλα σκεφτηκα δεν ειχα κατι να χασω. Ας τον γνωριζα κ αν κολλουσε αυτος θα ειχε τη δυνατότητα να ρχεται στο νησι. Εφοσον μου τονιζε η ξαδερφη του ποσο πολυ ειναι δεμενος με το νησι.
Και μάλιστα αν θυμάμαι καλα αυτη μου χε πει οτι θα θελε να γνωριζε κοπελα αυτος απ το νησι.
Καταλαβες λοιπον τους λόγους που μ εκαναν να δεχτω.;;;
Βεβαίως δεν Ηθελα να την προσβαλλω κ τη γυναικα.
Μπορεί να μην τηλεφωνουσε οταν εφυγε, αλλα ανταποκρινοταν στη διαθεση μου για επικοινωνια. Και ας αργουσε να διαβασει τα λιγα μνμ.που χα στειλει...δεν τον ταραζα κ στα μνμ...
Απλα σκεφτηκα οτι του αρεσα αλλα το πηγαινε αργα κ σταθερα. Μετα απο μια βδομαδα που τον πηρα τηλ τοτε ειδα τα στραβα του!
08-10-2015, 16:14 #42
Αχ ρε Χριστίνα γράφεις και ξαναγράφεις για γνωριμίες με άντρες που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Μήπως ήρθε η ώρα αντί να κυνηγάς καταστάσεις να επενδύσεις χρόνο σε σένα; Νομίζω έχεις πει ότι δεν δουλεύεις. Τα ενδιαφέροντά σου ποια είναι; Οι μέρες σου πώς περνάνε; Αν δεν έχεις άλλες ασχολίες μήπως σε όποιον γνωρίζεις δείχνεις υπερβολικά διαθέσιμη και ότι όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτόν; Θα σε βοηθούσε αν γέμιζες με κάποιο τρόπο τις ώρες σου. Έτσι και πιο ενδιαφέρουσα θα φαίνεσαι στους άλλους και λιγότερο διαθέσιμη όχι γιατί θα το παίζεις αλλά γιατί θα είσαι πραγματικά.
08-10-2015, 16:40 #43
νομιζω οτι το ρεζουμε της υποθεσης αφενος το υπονοησε ο γιαννης και αφετερου το εθεσε ξεκαθαρα η μελισσα.... Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να εστιασεις σε αυτα που λενε τα παιδιά,Χριστινα!Ασε και λιγο στην άκρη την" καλη σου την καρδια ",μην αγνοεις τα σημαδια,και κυριως γινε κυριαρχος του εαυτου σου!
08-10-2015, 17:41 #44
Αγαπητη christine , θα συμφωνησω με iliotropio και Ioannis 2 , πρεπει να κανεις δουλεια με τον εαυτο σου , η καλη καρδια συνηθως ειναι ειδος προς εκμεταλλευση . Το οτι η ξαδελφη ειναι 45 , δεν λεει τιποτα , μερικοι ανθρωποι δεν αποκτουν ποτε κριτικη ικανοτητα , να μαθεις να βασιζεσαι στον εαυτο σου , οχι στο τι λεει ο καθεις . Ευκαιριες , βεβαιως , παντα να δινεις , αλλα αφου κρινεις οτι ο αλλος αξιζει .
08-10-2015, 17:47 #45