απογοήτευση...μια ζωη βιαστικη κ πεφτω απ τα συννεφα.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 78
    Senior Member
    Να σου πω εγω θα λεγα αυτα που εστειλες στα μηνυματα θα προτεινα να μην τα στελνες καθολου.

Senior Member
    [QUOTE=kerasi;564301]Να σου πω εγω θα λεγα αυτα που εστειλες στα μηνυματα θα προτεινα να μην τα στελνες καθολου.[/QUOT

Μα ηταν ηδη τσαντισμενος στο τηλεφωνο. Δεν περιμενα μετα απ την κουβέντα μας να ηθελε να χουμε επαφη..
    Και ετσι ήθελα να ξεσπασω κ εγω.
    Δεν τολμησα να τα πω απ το τηλεφωνο κ ετσι τα γραψα.
    Εγω ξερω οτι αμα θελει ο αλλος οποιαδήποτε σχεση μαζι σου δεν κολλαει στα μνμ...η σε μια χαζομαρα αν σου ξεφυγει.

Παντως αν ειχε προσβληθει τοσο απ τα μνμ...ηδη θα τα χει ξερασει ολα στην ξαδερφη του. Οτι φερθηκα με αγενεια.
    Αυτη ηδη θα μ ειχε παρει τηλ να ρωτησει τι εχει συμβει. Τι του κανα.
    Μετα απο δυο μερες αφαντη ομως.

Banned
    he is not that into you!.. τα πράγματα είναι απλά, όταν ενας άντρας γουστάρει, κάνει κίνηση!.. νόμος κλασσικός και απαράβατος!... και ασε την ξαδερφη να λέει που ζουμε και σαχλαμάρες... οταν απο την αρχη χρειαζεται προσπάθεια τοτε δεν αξιζει! κουλαρουμε και πάμε για αλλα!!:cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    he is not that into you!.. τα πράγματα είναι απλά, όταν ενας άντρας γουστάρει, κάνει κίνηση!.. νόμος κλασσικός και απαράβατος!... και ασε την ξαδερφη να λέει που ζουμε και σαχλαμάρες... οταν απο την αρχη χρειαζεται προσπάθεια τοτε δεν αξιζει! κουλαρουμε και πάμε για αλλα!!:cool:
    Τοτε;; γιατι μου δωσε την καρτα του;; γιατι ζητησε fb????

Τοτε καταληγουμε στο συμπέρασμα οτι ολα ηταν στο μυαλο της παλαβης. Και τη 2η φορα που βγηκαμε ολοι μαζι, εκεινη ειχε πιεσει τα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Λοιπόν ειναι 46 στα 47 και δεν εχει παντρευτεί ποτε του. Εχει εναν αδερφο παντρεμενο με δυο αγορακια.
    Στην τριορωφη κατοικια τους το ισογειο ειναι νοικιασμενο, αυτος μενει στο 2ο με τους γονεις τιυ κ απο πανω ο αδερφος του. Επισης υπαρχει κ ένα εξοχικο εξω απ την Αθηνα το οποιο σκοπευει να τιυ το γραψει ο πατερας του.
    Είναι 47 και μένει ακόμη με τους δικούς του; Αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά.

Όπως και να έχει, το ό,τι δεν είναι παντρεμένος, δε σημαίνει ότι είναι κι ελεύθερος.
    Πιθανότατα έχει κάποια σχέση, την οποία ίσως δεν την ανακοινώνει στους δικούς του και την ξαδέρφη του.
    Ίσως η άλλη να είναι παντρεμένη ή να μην την εγκρίνουν.
    Εκείνοι από την άλλη τον πρήζουν να παντρευτεί γιατί περνάν τα χρόνια και ποιος θα τον φροντίζει στα γεράματα;
    Οπότε του κάνουν διάφορα προξενιά και αυτός δε λέει όχι, για να τους κάνει το χατήρι και να μην τον ζαλίζουν.
    Μη χάσει και το σπίτι που θα του γράψουν!
    Από την άλλη πού ξέρεις, σκέφτεται, ίσως προκύψει και κάτι καλό.

Προφανώς λοιπόν η ξαδέρφη πίεζε κι αυτόν όπως κι εσένα.
    Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ενδιαφέρεται, αλλιώς θα έκανε μόνος του κινήσεις.
    Προφανώς είναι το μυαλό του σε άλλη.

Άστον και πολύ ασχολήθηκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είναι 47 και μένει ακόμη με τους δικούς του; Αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά.

Όπως και να έχει, το ό,τι δεν είναι παντρεμένος, δε σημαίνει ότι είναι κι ελεύθερος.
    Πιθανότατα έχει κάποια σχέση, την οποία ίσως δεν την ανακοινώνει στους δικούς του και την ξαδέρφη του.
    Ίσως η άλλη να είναι παντρεμένη ή να μην την εγκρίνουν.
    Εκείνοι από την άλλη τον πρήζουν να παντρευτεί γιατί περνάν τα χρόνια και ποιος θα τον φροντίζει στα γεράματα;
    Οπότε του κάνουν διάφορα προξενιά και αυτός δε λέει όχι, για να τους κάνει το χατήρι και να μην τον ζαλίζουν.
    Μη χάσει και το σπίτι που θα του γράψουν!
    Από την άλλη πού ξέρεις, σκέφτεται, ίσως προκύψει και κάτι καλό.

Προφανώς λοιπόν η ξαδέρφη πίεζε κι αυτόν όπως κι εσένα.
    Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ενδιαφέρεται, αλλιώς θα έκανε μόνος του κινήσεις.
    Προφανώς είναι το μυαλό του σε άλλη.

Άστον και πολύ ασχολήθηκες.
    Μου φαίνεται η ξαδερφη του πολλα δε γνωρίζει για αυτον. Και εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να υπαρχει αλλη...
    Ακομα κ στο fb που εμπαινε αργα κ δεν τον ενοιαζε να ανοιξει το μνμ μου αμεσως, πολυ πιθανον να μιλαγε με αλλη.
    Τοτε παλι πως ενα βραδυ καθοταν κ μιλαγαμε επι 2,5 ωρες στο fb?? Και ενω ειχε πρωινο ξυπνημα αυτος δε βιαζοταν να τερματισει την κουβεντα;;;; οταν δε γουσταρουμε ξενυχταμε πανω απο την οθονη του υπολ;;;;

Ναι.αληθεια ειναι. Μενει μαζι με τους γονεις του. Και στο εξοχικο που βρίσκεται τωρα ειναι κ.κεινοι μαζι του. Στον.ξενωνα μενουν. Αλλα ειναι εκει. Δε μ αρεσε που η ξαδερφη του ειπε οτι θα καθισει αρκετό καιρο στο εξοχικο για να μην ειναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Senior Member
    Μου φαίνεται η ξαδερφη του πολλα δε γνωρίζει για αυτον. Και εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να υπαρχει αλλη...
    Ακομα κ στο fb που εμπαινε αργα κ δεν τον ενοιαζε να ανοιξει το μνμ μου αμεσως, πολυ πιθανον να μιλαγε με αλλη.
    Τοτε παλι πως ενα βραδυ καθοταν κ μιλαγαμε επι 2,5 ωρες στο fb?? Και ενω ειχε πρωινο ξυπνημα αυτος δε βιαζοταν να τερματισει την κουβεντα;;;; οταν δε γουσταρουμε ξενυχταμε πανω απο την οθονη του υπολ;;;;
    Ήταν η μέρα που μάλωσαν! Και ήθελε να ξεδώσει. Ίσως και να της τρίξει τα δόντια, ότι εγώ άμα θέλω βρίσκω κι αλλού πορτοκαλιές!
    Εμένα ξέρεις πόσες με κυνηγάνε; :p
    Ε, μετά τα ξαναβρήκαν!

Banned
    Τοτε;; γιατι μου δωσε την καρτα του;; γιατι ζητησε fb????

Τοτε καταληγουμε στο συμπέρασμα οτι ολα ηταν στο μυαλο της παλαβης. Και τη 2η φορα που βγηκαμε ολοι μαζι, εκεινη ειχε πιεσει τα πραγματα.
    ψαχνεις να βρεις λογικη μεσα στο μυαλό του?... τι να σου πω.. μπορει να του αρεσεις αλλα να μην θελει σχεση, μπορει να υπάρχει αλλη- αλλος... μπορει να χει ψυχολογικα...μπορει χιλια δυο σεναρια να παιζουν... στ τέλος της ημέρας εσυ νιωθεις καλα με όλο αυτο? προφανως όχι..σου αξιζει κατι καλυτερο απο αυτο, εκανες οτι περναει απο το χερι σου και με το παραπάνω ξερει πως η πορτα ειναι ανοιχτη και δεν μπαινει ... ε γραψτον και εσυ ... τι ειχαμε - τι χασαμε?
    παλαβη δεν θα την έλεγα, μαλλον η φουκαριαρα θελει να αποκαταστησει το μπακουροξαδερφο και ειδε οτι και εκεινος γουσταρει και την πάτησε όπως και εσυ... τωρα θα τον στολισει όπως του αξιζει γιατι φερθηκε σαν m@L@k@s..
    και εγω θα της το έλεγα κιολας στο χαβαλε, φιλεναδα τρελο κελεπουρι μου πάσαρες!!

Senior Member
    Σε Ευχαριστώ παρα πολυ! Να σαι καλα!

Λοιπόν ειναι 46 στα 47 και δεν εχει παντρευτεί ποτε του. Εχει εναν αδερφο παντρεμενο με δυο αγορακια.
    Στην τριορωφη κατοικια τους το ισογειο ειναι νοικιασμενο, αυτος μενει στο 2ο με τους γονεις τιυ κ απο πανω ο αδερφος του. Επισης υπαρχει κ ένα εξοχικο εξω απ την Αθηνα το οποιο σκοπευει να τιυ το γραψει ο πατερας του.
    Μόλις εφυγε απ το νησι πηγε κατευθείαν εκει. Βρισκονται ομως εκει κ οι γονεις τιυ κ τους βοηθησε σε καποιες εργασιες. Μαλισταψστο fb μου γραφε με ενθουσιασμό για τις αλλαγες που εγιναν εκει....

Η δουλεια του τωρα...εργαζεται σε ναυτιλιακη εταιρεία. Την αγαπαει πολυ τη δουλεια του, κανει ταξίδια κ στο εξωτερικο. Ξεκινα γυρω στις 10 και μπορεί να κλείσει κ εννιαωρο. Μου τονισε οτι εχει τεραστιες ευθυνες οταν εχει να προσεξει καποιο καραβι. Μετα γυριζει στο εξοχικο που μενει τωρα, εχει κ τους γονεις του....του είπα οτι κατανοω οτι νιωθει πιεσμενος. Για αυτο κ.πίστευα ότι η τηλ μας επικοινωνία ισως τιυ κανε καλο. Αλλα δεν τον ενιωθα χαρουμενο οσο μιλαγαμε. Σαν κατι να χε μεσολαβησει. Ισως οι γονείς τιυ τον πιεζουν,.Ίσως ειχε παρει τηλ πρωτη η ξαδερφη του κ τον αρχισε...κατι ειχε παντως.
    Κλεινοντας εστειλα μνμ που του λεγα οτι Όλα ηταν ιδεα της ξαδερφης του. Δεν τον θυμομουν απ το καλοκαιρι καθολου εγω. Επισης οτι εκεινη με εσπρωχνε να τηλεφωνω. Και εδειχνε ενθουσιασμό.
    Επίσης σε αλλο μνμ εγραφα οτι θελω κοντα μου ατομα που με δέχονταν οπως ειμαι. Να μη φοβαμαι να εκφραζομαι. Και εξαλλου εκεινος δεν ειχε πει Μπροστά μου οτι εκανα καλη παρεα κ ο αυθορμητισμος μου του αρεσε;;; κ η ειλικρινεια μου;
    Τωρα που τον πήρα τηλ γιατι να ξεσπασει πανω μου κ να πιαστει απο μια βλακειουλα μου;;; και ζητησα κ συγγνωμη.

Οσο για το κλικ. Δεν επεσα κ ξερη. Μ αρεσε ομως σαν παρεα. Μου τραβηξε την προσοχη αμεσως.
    να στο πω ωμα?την πορτοφολα ερωτευθηκες και καλη δουλεια και λεφτα και ετσι καταρχην εχετε τρελη διαφορα ηλικιας ασε που δεν τον ενδιαφερεις γιατι αν τον ενδιεφερες θα ανοιγε κατευθειαν τα μηνυματα και σιγα να πουμε τι ειχαμε τι χασαμε ψωλεο σε ξεχασαμε εσυ τα επλασες ονειρικα στο μυαλο σου το ενδιαφερον ηταν οσο ηταν χωριο μετα στην πολη αλλη μπαλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ήταν η μέρα που μάλωσαν! Και ήθελε να ξεδώσει. Ίσως και να της τρίξει τα δόντια, ότι εγώ άμα θέλω βρίσκω κι αλλού πορτοκαλιές!
    Εμένα ξέρεις πόσες με κυνηγάνε; :p
    Ε, μετά τα ξαναβρήκαν!
    Αχαααα....μαλιστα...διολου παραξενο...αυτος εχει παρε δωσε μ.αλλη στο fb. Για αυτο ελεγε οτι Συνήθως δεν.εμπαινε τοσο αργα, αλλα παρολο που το chatroom το εκλεινε για να μην τον ενοχλουν οι αλλοι, εγω καταλαβαινα τι ωρες εμπαινε τη νυχτα.
    Για αυτο δεν ανοιγε τα μνμ μου. Επιτηδες για να μη δω οτι τα χε διαβασει.
    Επίσης ολο ελεγε οτι δεν μπαινει μεσα συχνα κ.ολο ανακαλυπτα οτι εμπαινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ψαχνεις να βρεις λογικη μεσα στο μυαλό του?... τι να σου πω.. μπορει να του αρεσεις αλλα να μην θελει σχεση, μπορει να υπάρχει αλλη- αλλος... μπορει να χει ψυχολογικα...μπορει χιλια δυο σεναρια να παιζουν... στ τέλος της ημέρας εσυ νιωθεις καλα με όλο αυτο? προφανως όχι..σου αξιζει κατι καλυτερο απο αυτο, εκανες οτι περναει απο το χερι σου και με το παραπάνω ξερει πως η πορτα ειναι ανοιχτη και δεν μπαινει ... ε γραψτον και εσυ ... τι ειχαμε - τι χασαμε?
    παλαβη δεν θα την έλεγα, μαλλον η φουκαριαρα θελει να αποκαταστησει το μπακουροξαδερφο και ειδε οτι και εκεινος γουσταρει και την πάτησε όπως και εσυ... τωρα θα τον στολισει όπως του αξιζει γιατι φερθηκε σαν m@L@k@s..
    και εγω θα της το έλεγα κιολας στο χαβαλε, φιλεναδα τρελο κελεπουρι μου πάσαρες!!
    Ααα σίγουρα θα του τα χωσε! Θα με υπερασπιστηκε αυτη. Δεν της λεω τιπυοτα της καημενης. Θυμα κ αυτη ητανε...απο την.καλη της την.καρδια τα παθε.
    Τον μπλοκαρα στο φεις μην τυχον κ γραψει κατι ασχημο εκει. Εσβησα κ το νουμερο του..και πέταξα κ την.κ......καρτα του

Senior Member
    Και πολυ ασχολήθηκα με τον τυπο! Εστειλα ενα τελευταίο μνμ στο ιντερνετ, που ξανα απολογουμουν. Οτι δεν κραταω κακια σε κανεναν, οτι ενεργουσα συμφωνα με τις προτροπες της ξαδερφης του, οτι δεν ήθελα να πιεσω καταστασεις κ οταν ξαναρθει το καλοκαιρι θα του μιλησω...

Μ εγραψε!! Το διαβασε αλλα δεν απαντησε..
    " αντε γεια! Με καλυψες" εγραψα κ τον μπλοκαρα...

Senior Member
    συμφωνω με παπα και μαριον.
    η ξαδερφη τα παρουσιαζε αισιοδοξα και στους δυο και σας πιεζε να πλησιαζετε, χωρις να υπαρχει καμια ιδιαιτερη προθυμια (εκ μερους του, τουλαχιστον).
    προφανως και για καλο το εκανε, αλλα δημιουργησε διαφορετικες εντυπωσεις απο τις πραγματικες, με αποτελεσμα, αυτα που μας γραφεις.
    αυτος ειναι στον κοσμο του, πιθανως και σε μια αλλη σχεση η ενδιαφερεται για αλλη/αλλες , η και απλα δεν ειχε καν γνωμη και η ξαδερφη σου ελεγε οτι πεταει την σκουφια του.

το πλησιασμα δεν εδειξε ιδιαιτερο ταιριασμα, καλυτερα μην ξανασχοληθεις.

Senior Member
    και δεν καταλαβαινω γιατι τα χωνεις στην ξαδερφη του δεν φταιει αυτη αν δεν γουσταρε η δεν ξερει τι ηθελε εκεινος γιαυτο τελικα δεν πρεπει να κανεις ποτε την προξενητρα και το μεσαζοντα γιατι στο τελος σε λενε και μαλακα αν πηγαιναν ομως τα παντα καλα θα την εκανες και κουμπαρα και που του εστειλες μηνυμα αξια του εδωσες που ειπες θα τα πουμε το επομενο καλοκαιρι καλα τωρα πραγματικα θα περιμενες το επομενο καλοκαιρι να τον δεις?και το μπλοκ παλι αξια αδιαφορια απλα σου ειπα δεν ειχατε τιποτα εσυ επλασες σεναρια στο μυαλο σου και επειδη σου εδωσε ο φβ παλι δεν σημαινει τιποτα αν ηταν ετσι οποια εχω φιλη στο φβ θα επρεπε να ειναι και κατι παραπανω αλλα δεν ειναι

Senior Member
    Και πολυ ασχολήθηκα με τον τυπο! Εστειλα ενα τελευταίο μνμ στο ιντερνετ, που ξανα απολογουμουν. Οτι δεν κραταω κακια σε κανεναν, οτι ενεργουσα συμφωνα με τις προτροπες της ξαδερφης του, οτι δεν ήθελα να πιεσω καταστασεις κ οταν ξαναρθει το καλοκαιρι θα του μιλησω...

Μ εγραψε!! Το διαβασε αλλα δεν απαντησε..
    " αντε γεια! Με καλυψες" εγραψα κ τον μπλοκαρα...
    Ax Christine γιατί να τον μπλοκάρεις??? Πολύ παιδιάστικο αυτό. Αλλά τι λέω το έκανα κι εγώ προσφάτως σε μια συγγενή-φίδι και το σκυλομετάνοιωσα, το θεώρησα πολύ ανώριμο εκ μέρους μου και είμαι 43 χρονών γαιδούρα!!!!!! Άσε που έτσι του δίνεις και λαβή για σχόλια! Ε και τι έγινε? Δεν χάθηκε κι ο κόσμος?? Παρεξηγήσεις συμβαίνουν!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast