Results 76 to 78 of 78
-
09-10-2015, 16:40 #76
στο ειπε και αλλος , να στο πω κι εγω.
κι εσυ μπορει να εκτιμουσες περισσοτερο μια αλλη συμπεριφορα, ενω τωρα χαλαστηκες, κι εκεινος ομως μπορει να εκτιμουσε μια αλλη συμπεριφορα απο εσενα ενω τωρα χαλαστηκε.
δεν αντιδρουν οι αλλοι οπως εχουμε εμεις στο κεφαλι μας, αλλα ουτε κι εμεις οπως θελουν εκεινοι.
ασυμφωνια χαρακτηρων, λεγεται.
στο τονισμενο, συμφωνω 1000% , κι εκει τελειωνει ο ουρανος.
οποιος θελει και υπομονη κανει και βρισκει τροπους να συνεννοηθει.
αν δεν θελει, ολα ενοχλουν.
- 09-10-2015, 16:50 #77
Καταρχήν Χριστίνα να σ πώ πως αυτά στα γράφω φιλικά. Είτε γιατί τα συνάντησα και τα συναντώ πολύ λιγότερο σήμερα βέβαια, και εγώ στη ζωή μου είτε μου ειπώθηκαν από ειδικό. Και είναι ιστορίες που αφορούν όλους τους ανθρώπους. Η ένταση της ψυχαν/στικης συμπεριφοράς αλλάζει στον καθένα μας.
Γιατι αυτη η φιλη δεν τηλεφωνει ποτε ενω εγω το κανω;;; η γιατι η αλλη κανονισε κ δεν ειπε κ σε μενα;;;
Δες λίγο εδώ. Βάζεις σε πλαίσια υποχρέωσης την συμπεριφορά που θα ΈΠΡΕΠΕ η άλλη να κάνει. Αυτό είναι ένας ψυχαναγκασμός. Κατανοώ ότι και συ άνθρωπος είσαι και στεναχωριέσαι και θες παρέα, όπως όλοι μας. Αλλά δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή μας την ανάγκη με την συμπεριφορά του/της άλλης. Και βασικά κακώς αναφέρομαι σε συμπεριφορά. Δε θά πρεπε να το βλέπουμε καν ως συμπεριφορα. μας δημιουργεί προβλήματα αυτό. Εγώ φοβάμαι πως έχει να κάνει με αγάπη για τον εαυτό σου αυτή η ιστορία. Είναι σαν να αποζητάς επιβεβαίωση (με το να χτυπήσει το τηλ.) και θα σου πω και κάτι άλλο που ίσως έρχεται σε σύμφαση. Γιατί τον γείωσες και δεν άκουσες τι είχε να σου πει την τελευταία φορά? ¨Εστω για τελευταία φορά. Νομίζω σε κάποιο πόστ απαντάς η ίδια σ αυτό. Για να μην ακούσεις τη δική του εκδοχή. Η δική του εκδοχή δε θα τροφοδοτούσε τις ανάγκες σου και το ξέρεις καλά αυτό. Κάνω λάθος?
Κατανοω οτι πρέπει ν αφηνουμε ελευθερους τους αλλους. Και αν θελουν.απο μονοι τους θα επιλεξουν την.παρεα μας. Κανεις δεν.ειναι.κανενος.
Ετσι ακριβως, ναι.
Ωραία λοιπον. Αφου οπως λες ο αλλος ενιωθε ελεύθερος να εκφραστει οπως ηθελε γιατι μετα εμενα μ στησε στη γωνια;;;
Δεν ξέρω τι εννοείς σε έστησε στη γωνία. Που σου είπε ότι δε με ξερεις κ δε σε ξερω., και μη βγαζεις συμπεράσματα για μενα!, όταν πιο πριν του είπες πως είχε πεί σε άλλη χρονική στιγμή ότι μπορεί τα ΣΚ να έρχεται?
Πολλά… μπορεί. Μπορεί εκείνη τη στιγμή που του το είπες, να διέκρινε μια ψυχαναγκαστικη συμπεριφορά σου (πίεση και οχι χαλάρωση) και να ενοχλήθηκε, να αμύνθηκε προσπαθώντας να σ δώσει να καταλάβεις ότι δεν είναι της λογικής και δεν κάνει ‘χωριο’ με κάποιον που δένει τα πράγματα κόμπο. Μπορεί να πιέστηκε. Μπορεί να ένιωθε ένοχος που είχε πεί αυτό και όταν τον στρίμωχνες να έπρεπε να το αλλάξει. Μπορεί επειδή να είναι μαλάκας. Θες να σου πω ότι ηταν μαλάκας? Το μόνο εύκολο. Έχει ουσία όμως? Το ζητούμενο δεν είναι το να βρεθεί ένοχος σε αυτή την ιστορία όμως. Αυτός όμως δε μας ενδιαφέρει. Εσύ εισαι μέλος σ αυτό το σαιτ και θες με την όποια βοήθεια των μελών, να ανακαλύψεις λίγο περισσότερο τι μπορεί να συμβαίνει. Πρέπει πίσω από οποιοδήποτε «μπορεί» εσύ να είσαι κουλ και να μην σου μένουν σκληρά συναισθήματα γιατί δεν κάνουν καλό. Ασε που απομονωνόμαστε. Τους άλλους δεν τους επηρεάζουμε. Οι άλλοι θα συνεχίσουν να κάνουν τη ζωή τους.
Γιατι αυτος ηταν ο εαυτος του κ εγω Έπρεπε να προσεχω τα λογια μου;; μολις εφυγε απο δω κατι αλλαξε..
Ποιος λέει ότι έπρεπε να προσέχεις τα λόγια σου? Εννοείς αυτό που γράφω και παραπάνω? Είπες θα ‘ρχεσαι τα ΣΚ στο νησί και τώρα μου τα μασάς? Καλά έκανες και εκφράστηκες! Είχε όμως βάση ή ήταν άτοπο? Για μένα, δηλώνει και δείχνει πίεση αυτή η φράση Χριστίνα! Αλίμονο μας αν βλέπουμε ότι οι γύρω μας τα παίρνουν όλα τις μετρητοίς. Είχε πει ότι παλιά το συνήθιζε με το ψάρεμα η δε ξέρω γω τι, και?
09-10-2015, 17:15 #78
Σε ευχαριστω που μου τα γραφεις αναλυτικα κ ασχοληθηκες αρκετα με το θέμα μου.
Πρέπει να πιεστηκε ο άνθρωπος.....βαλε κ την πιεση απ την.πλευρά της ξαδερφης του μετα του τηλεφωνισα κι εγω...
Ηρθε κ εδεσε το γλυκο!
Μου το ειπε ξεκάθαρα στο τηλεφωνο. Ο καθένας ειναι ελεύθερος να λειτουργει με τον τροπο του. Μαλιστα τονισε οτι Χαιρεται τιυς γονεις ου που μες στο γαμο τους νιωθουν ελευθεροι.
Εγω η καημενη οσο μου τα λεγε δεν τολμησα να αντιμιλησω. Αναγνωρισα πως ειχε δικιο...ζητησα κ συγγνωμη για αυτο που μου ξεφυγε. Οτι δεν το κανα με κακοηθεια.
Τιποτα Αυτός! " οχι να λεμε ο,τι θεμε κ μετα να το αφήνουμε να πεφτει κατω! Να σκεφτομαστε πριν μιλησουμε!"
Συγγνωμη αλλα κουραστηκα ν απολογουμαι....στον καθεναν κ την καθεμια.
Ας προσεχουν κ οι αλλοι..