Results 16 to 30 of 106
Thread: Σε απογνωση..
-
03-01-2008, 20:34 #16
Ποιος σου είπε να γίνεις αναίσθητος; Να παίξεις έξυπνα. Είτε θα διαπιστώσεις οτι δε την ενδιαφέρεις καθόλου είτε θα αντιληφθεί πως είναι να χάσει κάτι που ίσως θεωρεί for granted - πως το λέμε στα ελληνικά; δεδομένο. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως εκλάβει το παιχνίδι σου ως πρόκληση, και παίξει κι εκείνη: εννοώ, να σε δει με άλλο μάτι, να την ενδιαφέρεις πιό πολύ.
- 03-01-2008, 20:38 #17
Για να στο θέσω αλλιώς, αν διάβασα καλά, μόλις βρήκες αλλη ζήλεψε και βάλθηκε να σας χωρίσει, δεν είπες; Αν αυτό ισχύει, ίσως νιώθει κάτι για σενα αλλα π.χ. μονο για συγκεκριμένα θέματα (σεξ); Πρέπει να της δείξεις πως δεν γίνεται και η πίτα γεμάτη και ο σκύλος χορτάτος, πρέπει να πάρεις λίγο τα ηνία, να σφύξεις λίγο τα λουριά.
03-01-2008, 20:40 #18
Originally posted by Globy
Ποιος σου είπε να γίνεις αναίσθητος; Να παίξεις έξυπνα. Είτε θα διαπιστώσεις οτι δε την ενδιαφέρεις καθόλου είτε θα αντιληφθεί πως είναι να χάσει κάτι που ίσως θεωρεί for granted - πως το λέμε στα ελληνικά; δεδομένο. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως εκλάβει το παιχνίδι σου ως πρόκληση, και παίξει κι εκείνη: εννοώ, να σε δει με άλλο μάτι, να την ενδιαφέρεις πιό πολύ.
03-01-2008, 20:50 #19
τη θελω σαν τρελοοοοοοοοοος..
03-01-2008, 20:54 #20
μηπως ειμαι αρωστος ψυχικα τελικα?να παω σε καποιο ειδικο?
αφου αυτη φταει που με τρελαινει με τα καμωματα της..καλα δεν ημουνα πριν τη γνωρισω, μονος και ηρεμος μια ζωη...τι τα θελα?τι μου εμελε να παθω?
04-01-2008, 08:09 #21
Βρε παλικάρι μου, το θέμα δεν είναι να την κερδίσεις για λίγο: μ\'αρέσεις πάρα πολύ που την κέρδισες για ενα διάστημα π.χ. δύο μηνών. Για να το έκανες, σημαίνει πως μπορείς να το κάνεις. Η ερώτηση είναι: για να σε θεωρήσει ξανά δεδομένο, μήπως έχασες τη δυναμική σου; Οταν ζητάει κάτι και το κάνεις αμέσως, όταν σου λέει κάτι και συμφωνείς αμέσως, χάνεις πόντους και η άποψή της περι «δεδομένου» ενισχύεται. Και γιατί να είσαι άρρωστος ψυχικά; Καψούρης είσαι: ειναι κακό; Το μόνο «κακό» της υπόθεσης είναι πως ίσως γνώρισες την γυναίκα της ζωής σου μα σου προέκυψε λίγο ατίθαση, και ξέρει, το ατίθασο το απολαμβάνεις, αλλά κάπου κρατάς και τα γκέμια ειδάλλως χάνεις τον έλεγχο. Βρες τή μέση: απόλαυσε το ατίθασο, δε σου λέει κανείς οχι, δείξε όμως και λίγο αφεντικό, δείξε τη δική σου δύναμη, το δικό σου ατίθασο. Που ξέρεις, μπορεί να μην αρέσει μόνο σ\'εσένα που εκείνη είναι ατίθαση, μπορεί να αρέσει και σε εκείνην κάποιος που ξέρει και μπορεί να τη δαμάσει (εννοώ: κάποιος που είναι δυναμικός, κάποιος που λέει και όχι, κάποιος που εκείνη δεν μπορεί να έχει όποτε θέλει και όποτε της καπνίσει). Και δε χρειάζεται να πας με άλλη, να κάνεις σχέση με άλλη: απλά μια φορά που θα σου πει θέλω, πες δε μπορώ παω με μια φιλη για καφέ, και αυτό κάνε. Απλά μία φίλη, όχι σχέση. Παίξε έξυπνα.
Θα μου πεις: αν μου ζητήσει κάτι δε μπορώ να της πω οχι. Θα μπορέσεις, και ξέρεις γιατί; διότι αν δε μπορέσεις θα είναι μαζί σου για χ διάστημα, αν μπορέσεις για 10χ διάστημα.
04-01-2008, 09:30 #22
Originally posted by konman
μηπως ειμαι αρωστος ψυχικα τελικα?να παω σε καποιο ειδικο?
αφου αυτη φταει που με τρελαινει με τα καμωματα της..καλα δεν ημουνα πριν τη γνωρισω, μονος και ηρεμος μια ζωη...τι τα θελα?τι μου εμελε να παθω?Μάκια...
04-01-2008, 10:23 #23
Και φιλε/λη krino δεν εχω γινει κολλητσιδα,αυτη ειναι μες το σπιτι μου καθε μερα και μενει μαζι μας λες και ειμαστε συγκατοικοι,κοιμαται εδω και φοραει συνεχεια προκλητικα εσωρουχα που τυχαια αφηνει να φαινονται..Ασε που με εχει τρελανει με τα αρωματακια που φοραει και μενουν στις μπλουζες μου που συχνα μου ζητα για πιτζαμες...
και που ειναι το προβλημα???
προκλητικα εσωρουχα αυτη???
κανε μπανιο και βγες γυμνος εσυ.
Σουτιεν αυτη?? με το σωβρακο εσυ.
Τελικα αυτο που μενει να τσεκαριστει ειναι να δεις ποιος ειναι πιο ανετος....
Μην παραξενευτεις αν φανει οτι αυτη θα κομπλαρει πιο πολυ.
Ολοι παιζουν απλα ενα παιχνιδι, το θεμα ειναι πιο ξερει να το παιζει πιο καλα.
Ορμα και θα δειξει....
04-01-2008, 12:38 #24
Globy, καλά όλα περί παιχνιδιού και πρόκλησης, καλά και ότι τον έχει δει δεδομένο αλλά και το να παίξει κι αυτός σαν την κοπέλα......δεν ξέρω, too much! Είναι ψυχοφθόρα από μόνη της η κατάσταση και αυτό (πιστέυω, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια!) θα κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα...Αν μπεις στο τριπάκι του \"παιχνιδιού\" και της λογικής \"θα την ξεσκίσω πριν με ξεσκίσει\" πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι. Η κοπέλα είναι τσαμπουκάς και αυτό το παχνίδι το εχει για την πλάκα της. Για τον konman ομως θα είναι πόνος....
Krino ξεκαρδίστηκα!!!
ΝΑ\' σαι καλά βρε παιδί!!!
Ακούς εκεί βγες με το σώβρακο..
Πάντως να πω κάτι από την άλλη πλευρά, τη γυναικεία...
Κατά τη γνώμη μου η κοπέλα δε μασάει.
Δεν κομπλάρει.
Είναι άνετη.
Τέσπα, konman μη σε ρίχνω...Δοκίμασε αν θες αυτό που λέει ο Krino. Το πολύ πολύ να καταλήξετε σε κανά κρεβάτι...Ε, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!
;)
Όσο για το αν είσαι ψυχικά άρρωστος...κι εγώ το σκέφτηκα πολλές φορές κι ακόμη το σκέφτομαι να σου πω...Αλλά μπα, δε νομίζω...Μάλλον όντως είσαι (/είμαστε) απλά καψούρης....
eirineta μαλλον πρεπει να βρω μια κοπελα σαν εσενα τελικα.Να μπορουμε να καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλο..
;)
04-01-2008, 13:14 #25
Originally posted by eirineta
Όσο για το αν είσαι ψυχικά άρρωστος...κι εγώ το σκέφτηκα πολλές φορές κι ακόμη το σκέφτομαι να σου πω...Αλλά μπα, δε νομίζω...Μάλλον όντως είσαι (/είμαστε) απλά καψούρης....
Μάκια...
04-01-2008, 13:35 #26
Originally posted by Φοίβη
Originally posted by eirineta
Σου φαίνεται Φοίβη μου ότι ο Konman ή εγώ τρελαινόμαστε από έρωτα?
Έλα τώρα..
;)
Άσ\'τα φίλενάδα!(έτσι δεν λένε μεταξύ τους οι γυναίκες?)
Άσ\' τα να κρυώσουν και πονάνε πολύ ακόμα...
ΥΓ. Μόλις βγεις από μια τέτοια κατάσταση...είναι υγιές να μπλέξεις σε άλλη? Ή πρέπει να αφήσει το χρόνο να σε γιατρέψει πρώτα?
04-01-2008, 14:19 #27
[/quote] Άν σου έλεγε κάποιος οτι πατώντας ένα κουμπί θα εξαφανιζόταν μια για πάντα από τη ζωή σου και εκείνη και οι ανάμνησή της τι θα έκανες? Θα το πατούσες? [/quote]
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...οτι ζουμε δεν πρεπει να διαγραφεται.Αλωστε οπως λεει κι erineta σε αλλο post,ειναι κατι σαν μαζοχισμος!
04-01-2008, 14:27 #28
Κατά την γνώμη μου μόνο όταν βγεις από μια τέτοια κατάσταση μπορείς να μπλέξεις σε μια άλλη.
Και εννοώ το εξής: με το \"βγεις\" εννοώ να βγεις για τα καλά...και σωματικά και νοητικά και συναισθηματικά και...όπως άλλως έχεις μπλεχτεί. Με το \"μπλέξεις σε άλλη\" εννοώ πάλι το ίδιο, να μπλεχτείς ολόκληρη.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πιστεύω οτι είναι μια ολόκληρη διαδικασία να τελειώσει μια σχέση. Εγώ το νιώθω λίγο σαν να αναδύομαι από ένα πηχτό και κολλώδες υγρό. Αναδύομαι σιγά σιγά, λίγο κάθε φορά...και μέρος του υγρού κολλάει πάνω μου και πρέπει να κάνω μπάνιο και μάλιστα πολλές φορές μέχρι να ξεκολλήσει από πάνω μου...
Αν αναδύεσαι σιγά σιγά κι εσύ, τότε στο νέο μπλέξιμο θα είναι διαθέσιμο μόνο το κομμάτι σου που ως τώρα έχει αναδυθεί ... και μάλιστα λερωμένο με το υγρό ακόμα...
Φυσικά, αυτά στα γράφει μια κοπέλα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να μείνει μακριά από μπλεξίματα το χρόνο που χρειάζεται για να καθαριστεί...Ξέρω από την εμπειρία μου οτι είναι κάτι πολύ δύσκολο...Μάκια...
04-01-2008, 14:28 #29
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...οτι ζουμε δεν πρεπει να διαγραφεται.Αλωστε οπως λεει κι erineta σε αλλο post,ειναι κατι σαν μαζοχισμος! [/quote]
Η εξάρτηση από ηρωίνη μου φαίνεται εξίσου πετυχημένο...Το συζητούσα με μια φίλη...
Σου λένε: μη πάρεις ηρωίνη. Θα κολλησεις και μετά θα καταστραφείς.
Λες: Εγώ? Όχι ρε. Εγώ δεν κολλάω. Το ελέγχω. (μετά καταλαβαίνεις ότι πα...ρια ελέγχεις!)
Σου λένε: ΘΑ κολλήσεις. Και όταν θα το πάθεις δεν θα το καταλαβαίνεις..
Λες: Όχι, όχι, όχι.
Τελικά ξεκινάς την ηρωίνη, κολλάς εννοείται, αργοπεθαίνεις και αναρωτιέσαι...
C\' est la vie mon ami!
04-01-2008, 14:30 #30
Originally posted by Φοίβη
Κατά την γνώμη μου μόνο όταν βγεις από μια τέτοια κατάσταση μπορείς να μπλέξεις σε μια άλλη.
Και εννοώ το εξής: με το \"βγεις\" εννοώ να βγεις για τα καλά...και σωματικά και νοητικά και συναισθηματικά και...όπως άλλως έχεις μπλεχτεί. Με το \"μπλέξεις σε άλλη\" εννοώ πάλι το ίδιο, να μπλεχτείς ολόκληρη.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πιστεύω οτι είναι μια ολόκληρη διαδικασία να τελειώσει μια σχέση. Εγώ το νιώθω λίγο σαν να αναδύομαι από ένα πηχτό και κολλώδες υγρό. Αναδύομαι σιγά σιγά, λίγο κάθε φορά...και μέρος του υγρού κολλάει πάνω μου και πρέπει να κάνω μπάνιο και μάλιστα πολλές φορές μέχρι να ξεκολλήσει από πάνω μου...
Αν αναδύεσαι σιγά σιγά κι εσύ, τότε στο νέο μπλέξιμο θα είναι διαθέσιμο μόνο το κομμάτι σου που ως τώρα έχει αναδυθεί ... και μάλιστα λερωμένο με το υγρό ακόμα...
Φυσικά, αυτά στα γράφει μια κοπέλα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να μείνει μακριά από μπλεξίματα το χρόνο που χρειάζεται για να καθαριστεί...Ξέρω από την εμπειρία μου οτι είναι κάτι πολύ δύσκολο...
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή