Results 91 to 105 of 106
Thread: Σε απογνωση..
-
04-01-2008, 19:35 #91
Originally posted by konman
Originally posted by krino
Για να μαθεις τα βηματα, πρεπει να εισαι ετοιμη ακομα και να σπασεις τα ποδια σου.
Εν ολιγεις θα πρεπει να ξερεις οτι για νακανεις ομελλετα θα πρεπει να σπασεις αυγα, οκ??
Krino μου ελπίζω να μη σε πειράζει να απαντήσω με τα δικά σου λόγια μια που τα διαβάζω ξανά και ξανά για να τα ενσωματώσω στο εγώ μου:
\"Μην φοβασαι να χωθεις, να πληγωθεις, να σε απορριψουν.
Απο ολα αυτα θα μαθεις να ζεις καλυτερα και θα μπεις βαθυτερα σε αυτο που λεμε το νοημα της ζωης....
Αν ειναι δυνατον να σκεφτεσαι ετσι εσυ που εχεις ολη την ζωη μπροστα σου.
Και μιας και τα συζηταμε,
αν πληγωθηκες τωρα ετσι, ετοιμασου για πιο χειροτερα πιο μετα.\"
Συμφωνώ με τον krino και επαυξάνω konman! Άκου τον! Είναι σοφός ο παλιός....
;)
- 04-01-2008, 20:02 #92
χμμμ μερικες φορες με βγαζουν απο το κοπο να απαντω.
:cool:
04-01-2008, 20:06 #93
;)
05-01-2008, 01:50 #94
Originally posted by eirineta
2. Και βέβαια ερωτευόμαστε τη ζωή! Γιατί είναι όμορφο όταν ξυπνάς το πρωί και χαμογελάς απλά και μόνο επειδή έχει ήλιο...Πόσο καιρό έχεις να νιώσεις έτσι?Κι εγώ...Πολύ! Ξεκινάμε μαζί, από αύριο! Σαν δίαιτα! Ο ένας θα κρατάει τον άλλον...ΟΚ?
05-01-2008, 02:17 #95
Λογοι που με κανουν να μην προχωραω παρακατω:
α.η Μαρια
β. φοβαμαι να ερωτευτω ξανα
γ.οτι κανω δυσκολα το πρωτο βημα
δ.οτι δε βγαινω
ε.οτι δεν εχω γυναικες φιλες...
ζ.οι λιγοι φιλοι που εχω ειναι και αυτοι μονοι τους..(επιδημια λες?)
η.μενω στην επαρχεια
Λογοι που με κανουν να θελω να προχωρισω:
α.εχω 2μιση χρονια να κανω σεξ..
β.εχω 2μιση χρονια να κανω σεξ και δε μου αρεσει,ουτε προκειται να δοκιμασω να το κανω επι πληρωμη..
γ.δεν εχει χρωμα η ζωη μου
δ.βαρεθηκα μονος μου
ε.η ελπιδα οτι θα ξεπερασω το μισος για τον εαυτο μου...
ζ.οτι ισως βρω το αλλο μου μισο..
η.και οτι ισως το αλλο μου μισο μου δωσει το κουραγιο να παλεψω για τη ζωη..
Αλλα ειμαι ονειροπολος και ακομα πιστευω πως καποια μερα θα στρωσουν τα οικονομικα μου και θα παω να την βρω..
και θα με περιμενει..
Ναι..
τη βλεπω..
ειναι εκει,
στην παραδεισενια Λευκη ακτη στo Boracay,
μονη,
να με κοιταζει το τροπικο γλυκο κοριτσι...
και μετα ξυπνω και νιωθω το σκοταδι του δωματιου μου να εξαπλωνεται στο μυαλο μου τοσο ψυχρα..
τοσο ησυχα..
σαν κλεφτης του ονειρου μου...
05-01-2008, 02:27 #96
Είναι όμορφα τα όνειρα konman...και τα παραμύθια. Γεμάτα έντονα χρώματα και δυνατά συναισθήματα...αλλά προς το παρόν έχεις μπροστά σου την ζωή σου...η οποία μοιάζει να βρίσκεται σε αναμονή.
Μάκια...
05-01-2008, 08:42 #97
Originally posted by eirineta
;)
οπως γνωριζεις, σπανιως χαλιεμαι.
Οχι αυτα που ειπες ηταν το ζουμι και δεν μου αρεσει να φλυαρω.
Τωρα για το σοφος.... χμμμ μεγαλη κουβεντα.
;)
05-01-2008, 08:50 #98
Νταμ...νταμ 1000 μυνηματα ακριβως ο Krino ελπιζω να τα 10χιλιασεις:)
Στα 1000 δεν αποκτας το τιτλο του posting freak?
Καλοσωρισες στο club:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-01-2008, 09:32 #99
σε καλο σου δεν το ειχα δει....
Ολε! Ολε! Ολε!
Σημερα θα πιω για αυτο......
Κηπ με συγκινησες....
:P
05-01-2008, 12:15 #100
Λογοι που με κανουν να μην προχωραω παρακατω:
α.η Μαρια
Η Μαρία είναι άνθρωπος και όποιος φόβος σου προκύπτει δεν προκύπτει από τον ανθρωπο αυτόν καθεαυτό αλλά από εσένα και τη δύναμη που του πρασάπτεις.
β. φοβαμαι να ερωτευτω ξανα
Διάβασε τα λόγια του krino που έγραψα παραπάνω και θα καταλάβεις ότι αυτός ο φόβος είναι ο λάκος σου...χιχιχι
γ.οτι κανω δυσκολα το πρωτο βημα
Διαβάζοντας και το post σου ως shy φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα αλλά φοβάσαι να αφήσεις και την κοπέλα να κάνει το πρώτο βήμα. Μήπως όμως πρέπει να δεις την όλη κατάσταση του ερωτικού παιχνιδιού και του φλερτ με καλό μάτι?Και στην τελική τι φοβάσαι? Την απόρριψη? Εδώ μιλάς για μια θεά, κορμάρα που σε θέλει (Μαρία) και μια εξωτική κούκλα που σου έδωσε την καρδιά της (Λένα) Δύο στα δύο χτύπησες κι εσύ!
δ.οτι δε βγαινω
Είπαμε, άσε τα \"σπιτικά χόμπυ\" για λίγο και βγες μια βόλτα με τους φίλους σου. Σιγά σιγά και λίγο στην αρχή...(κι εγώ που χάρηκα ότι χθες θα ήσουν έξω και γι\' αυτό δεν μπήκες στο forum:( )
ε.οτι δεν εχω γυναικες φιλες...
Αυτό τι σημαίνει τώρα? Ότι δεν έχεις φίλες που μπορεί να προκύψουν γκόμενες? Ή ότι δεν γνωρίζεις γυναίκες γενικά?
ζ.οι λιγοι φιλοι που εχω ειναι και αυτοι μονοι τους..(επιδημια λες?)
Το καλύτερο!!!Αν είχαν φίλες οι φίλοι σου θα έβγαιναν μαζί τους, ζευγαροκαταστάσεις...Τώρα μπορείτε να βγείτε μόνοι σας και να φλερτάρετε ελεύθερα!!(για μένα εξακολουθεί να είναι το καλύτερό μου η κοριτσοπαρέα...)
η.μενω στην επαρχεια
Οκ, αυτό είναι ένα μείον, ότι ο κόσμος είναι μετρημένος ΑΛΛΑ ακόμη υπάρχει η λύση της Αθήνας όπου είναι και η αδερφή σου Η να ψαχτείς εκεί που είσαι. (Αν και η Αθήνα δεν συνδυάζει καλύτερα και το θέμα της δουλειάς?)
Λογοι που με κανουν να θελω να προχωρισω:
α.εχω 2μιση χρονια να κανω σεξ..
Τι να πω? Κακώς, φίλε μου, κακώς! Μόνος σου σταματάς τη ζωή σου...Σεξ=τι? Γιατί δεν ισχύει για σένα ό,τι και για όλους τους άλλους? Σεξ=ευχαρίστηση?
β.εχω 2μιση χρονια να κανω σεξ και δε μου αρεσει,ουτε προκειται να δοκιμασω να το κανω επι πληρωμη..
Καλά σ\' αυτό συμφωνώ αλλά είναι προσωπική άποψη...Εντελώς προσωπική μου άποψη...
γ.δεν εχει χρωμα η ζωη μου
Βάλε εσύ χρώμα στη ζωή σου! Κάνε πράγματα που σ\' αρέσουν, βγες με ανθρώπους που αγαπάς, άρχισε να ανοίγεσαι και άσε τους άλλους λίγο πιο λάσκα. Άσε τους άλλους να δουν τι κρύβεις μέσα σου.Και άρχισε κι εσύ να ενδιαφέρεσαι για το τι κρύβουν οι άλλο μέσα τους.Έτσι έρχεται το χρώμα...
δ.βαρεθηκα μονος μου
Σε αυτό είναι δικό σου το φταίξιμο. Μην το ρίξεις σε καμία Λένα ή Μαρία. Η μία τελείωσε και η άλλη μπορεί να υπάρχει πάντα με τον τρόπο που υπάρχει τώρα στη ζωή σου. Κι εσύ είσαι σαν να πετάς τη ζωή σου στα σκυλιά, στα αζήτητα...ΕΣΥ! Οκ?
ε.η ελπιδα οτι θα ξεπερασω το μισος για τον εαυτο μου...
Άσε το μίσος για τον εαυτό σου βρε αγάπη μου. Το \"μίσος\" είναι βαριά κουβέντα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι μισώ ούτε έναν άνθρωπο από αυτούς που ξέρω κι εσύ μισείς τον εαυτό σου? Και το μίσος, αν και καθόλου δε μ\' αρέσει η λέξη, είναι κάτι που θα ξεπεράσεις μόλις δεις ότι ο εαυτός σου είσαι εσύ και περιμένει λίγο κανάκεμα...
ζ.οτι ισως βρω το αλλο μου μισο..
Αδελφή ψυχή?
η.και οτι ισως το αλλο μου μισο μου δωσει το κουραγιο να παλεψω για τη ζωη..
Κι αν δε βρεις το άλλο σου μισό ή αν το βρες στα 50 σου, μέχρι τότε θα μισείς τον εαυτό σου, η ζωή σου δε θα έχει χρώμα, θα μείνεις μόνος, χωρίς σεξ και πάει λέγοντας...Εγώ που τα γράφω τρομάζω. Εσύ πώς τα σκέφτεσαι? Ο άλλος θα σε κάνει να παλέψεις για τη ζωή σου? Όχι! Και το ξέρεις. Απλά μάλλον εννοείς ότι τότε θα βρεις τη δύναμη για να παλέψεις...Σωστά? Ναι, ΑΛΛΑ αν δεν παλέψεις, δεν θα βρεις το άλλο σου μισό.Πώς σου φαίνεται αυτό? Απαισιόδοξο και σκληρό? Ναι αλλά έτσι είναι. ΤΩΡΑ πρέπει να οργανωθείς και να παλέψεις!
Αλλα ειμαι ονειροπολος και ακομα πιστευω πως καποια μερα θα στρωσουν τα οικονομικα μου και θα παω να την βρω..
και θα με περιμενει..
Ναι..
τη βλεπω..
ειναι εκει,
στην παραδεισενια Λευκη ακτη στo Boracay,
μονη,
να με κοιταζει το τροπικο γλυκο κοριτσι...
και μετα ξυπνω και νιωθω το σκοταδι του δωματιου μου να εξαπλωνεται στο μυαλο μου τοσο ψυχρα..
τοσο ησυχα..
σαν κλεφτης του ονειρου μου...
Συμφωνώ με την προλαλίσσασα ότι τα όνειρα είναι πολύ όμορφα. Γεμίζουν τις μπαταρίες μας, μας κρατάνε, μας δίνουν δύναμη. Αλλά βρε καλέ μου όταν έχουμε αληθινά, χειροπιαστά προβλήματα πρέπει να ασχοληθούμε μ\' αυτά. Να βάλεις κάτω τα προβλήματα και να βρεις λύσεις γι\' αυτά. Ένα ένα, χωρίς να πελαγώνεις. Δουλειά. Αυτό. Δάνεια. Ξεκινάω έτσι και στην πορεία βλέπω. Επαρχεια. Αθήνα, εδώ που είμαι ή κάπου αλλού?Αποφασίζεις και πράττεις...
Όσο για το κορίτσι...Το κορίτσι υπάρχει, αλλά είναι αλλού. Κι εσύ είσαι αλλού. Και σας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα. Κι αν πια είναι τόσο έντονο αυτό το συναίσθημα που κρύβεις για τη Λένα μέσα σου, έχε την στο μυαλό σου αλλά να ξέρεις ότι έτσι θα μείνεις αγκαλιά με το γνωστό κουτάκι των αναμνήσεων και όχι με ένα γυναικείο σώμα. Και με συγχωρείς, αλλά τώρα πήρα φόρα, και κάτσε σκέψου ότι τώρα είσαι 27 και έχεις χρόνια μπροστά σου για να μην αγχώνεσαι με γάμους και οικογένειες, αλλά εσύ βουτάς μόνος σου τον εαυτό σου στο πηχτό και κολλώδες υγρό που λέγαμε...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!!
Δεν θέλεις να κάνεις κάτι γι\' αυτό? Δεν αγχώνεσαι στην προοπτική του να μείνεις έτσι? Τωρα που έκανε το πρώτο και πιο δύσκολο βήμα να βγάλεις αυτά που έχεις μέσα σου, τώρα πρέπει να αρχίσεις να ασχολείσαι με τον εαυτό και τη ζωή σου. Ελπίζω να μην ακούγομαι σκληρή και στην τελική νομίζω ότι το τελευταίο που θες είναι να έχεις δυο τρεις πάνω από το κεφάλι σου να σου λένε κάνε αυτό και κάνε εκείνο. Αλλά μέσα σου βαθιά δεν το ξέρεις΄κι εσύ ότι κάτι πρέπει να κάνεις? Τώρα που έκανες το πρώτο βήμα?
Καλημέρες λοιπόν!!!
ΥΓ. Όσο για τη δίαιτα! Απο Δευτέρα από Δευτέρα...καλά κρασιά! Και δεν έλεγα για δίαιτα, για ξεκόλλημα έλεγα...ΣΑΝ δίαιτα!
;)
07-01-2008, 03:43 #101
Καλημερα σε ολους!Ηθελα λιγο χρονο να σκεφτω και να κατανοησω τι ακριβως μου συμβαινει..Παρ\' ολα αυτα,συνεβη κατι που με εκανε να δω λιγο πιο ζεστα το θεμα \"ζωη\".
Ελπιζω αυριο να εχω χρονο να σας αναλυσω περαιτερω λεπτομεριες γιατι παω για υπνο τωρα.Σας ευχαριστω ολους που μου δινετε κουραγιο.Ειρηνετα,πολλα φιλια!
07-01-2008, 09:43 #102
Καλημέρες και από μένα σε όλους!!!!!
Μας αφήνεις να απορούμε τι είναι αυτό που σε έκανε να δεις τη ζωή ζεστά, ε?
Άντε, πες μας τα νέα σου να χαρούμε...
Ανταποδίδω τα φιλιά!!!
:D
07-01-2008, 19:55 #103
Λοιπον,καταρχην καλησπερα.Προχθες με επισκεπτηκε ενας ξαδερφος μου,ο οποιος ανηκει στους αιωνιους φοιτητες,δηλ. σπουδαζει ο ανθρωπος,που λεει ο λογος..Η ξαφνικη του επισκεψη φυσικα δεν ειχε να κανει με το οτι με πεθυμισε,οοοχι,ηρθε να παιξει μουσικη σε ενα prive party ενος φιλου του ως dj,οποτε και με προσκαλεσε σαν guest star(λεω εγω τωρα..)..Το party θα γινοταν σε μυστικη τοποθεσια και θα μαθαινα το βραδυ που ακριβως θα ηταν,απο τηλεφωνημα..\"Περιεργο\",σκε� �τηκα για μια στιγμη,\"λες να παμε?\",λεω σ\' ενα κολλητο μου,\"και δεν παμε μπας και βγεις απ\'το σπιτι λιγο\" μου λεει αυτος,οποτε και κανονιζουμε να συναντηθουμε χθες το βραδυ.Οι μονες πληροφοριες που ειχαμε ηταν οτι θα ηταν ατομα ηλικιας 17-22 και να ντυθουμε πιο \"χυμα\".
Αφου εφτασε 10:30μμ ,παιρνω τηλ. τον ξαδερφο και μου αναφερει οτι το παρτι εχει ξεκινησει και βρισκονται 40 χλμ μακρια απ το σπιτι μου,μεσα σε ενα δασος...Υπεθεσα και γω οτι θα ηταν εκει το σπιτι του φιλου του και οτι θα θυμιζε ισως νορμαλ παρτυ που συνηθιζαμε να κανουμε στις δικες μου μαθητικες μερες..(μιλαω λες και ειμαι 40 τωρα,ε Ειρινετα?:P)
Αλλα στα κρυφα? Χμμμ,κατι δε μου πηγαινε καλα...Αλλα τι ειχα να φοβηθω,ο ιδιος μου ο ξαδερφος θα ηταν εκει,οποτε ποσο χαλια θα ηταν..Και μονο απο περιεργεια θα πηγαινα.
Ξεκιναμε τελικα και μετα απο κανα μισαωρο φτανουμε στο δασος.Ησυχια παντου..ερημια και σκοταδια παντου..Παιρνω τηλ.:
-\"Που εισαστε,δεν ακουω τιποτα\"ρωταω.
-\"Προχωριστε στον πρωτο δρομο δεξια,ολο ευθεια και μετα αριστερα και δεξια και γυρω γυρω ολοι...\"
-\"Τι λες ρε,που εισαστε,πως θα σας βρω?Εχει φωτα εκει?\"
-\"Ελα κλεινω,γινεται της π...νας εδω,ελα γρηγορα,χανεις!!\"
Και αφου μου το κλεισε χωρις να καταλαβω τιποτα,κατι αρχιζω να ακουω σα μουσικη,πολυ αχνα στο βαθος του δασους...Κατι μου θυμιζε ο ρυθμος αλλα δεν ακουγοταν καλα,παρα μονο τα bit.
-\"Παμε να φυγουμε?\",ρωτα ο κολλητος μου.\"Παμε λιγο πιο μεσα μιας και φτασαμε ως εδω\"του λεω και ξεκιναμε με το αυτοκινητο για το αγνωστο μες το δασος με σχεδον 5 βαθμους κελσιου ατμοσφαιρα..
Για να μην πολυλογω,φαγαμε γυρω στα 25 λεπτα να βρουμε που ηταν μαζεμενοι,ακολουθοντας της μουσικης το μονοπατι,που τελικα δεν ηταν αλλη,απ τη γνωστη psychedelic,αλλα σε πιο \"dark\" μορφη.
\"Τουλαχιστον θα χει καμμια γκομενα να χαζεψουμε,γιατι η μουσικη με ανατριχιαζει\"μου ψυθιριζει ο κολλητος,αφου ειχε σαλταρει μες στα σκοταδια..\"Θα δειξει\"απαντω αφηρημενα και ξαφνικα βλεπω κατι φωτα στο βαθος,σαν οι εξωγηινοι να προσγειωθηκαν με ιπταμενο δισκο full στο black light και τα πολυχρωμα led..
Και ενω ξεπροβαλουμε στο ξεφωτο στη μεση του δασους με το αυτοκινητο,ξαφνικα σταματα η μουσικη που σου τρυπαγε τα αυτια με μανια και βλεπουμε κατι σκιες να γυριζουν προς τα εμας και να σταματουν να κινουνται σαν να σταματησε ο χρονος!
\"Αμαν!Μας την πεσανε\",ακουστηκε μια φωνη καπου..\"Οχι,συνεχιστε\" λεει ο καποιος,\"ο ξαδερφος του ειναι\"...και η μουσικη συνεχιζει να βαραει..
Κατεβαινουμε απ\' το αμαξι και προχωραμε προς το dj,που ηταν ο πιο νορμαλ μεχρι στιγμης για να μιλησουμε,περνοντας ενδιαμεσα απο κατι ατομα εντελως στον κοσμο τους,απλητοι και συμφοριασμενοι,που καποιος θα τους παρομοιαζε με ζομπι..
-\"Τι εγινε ρε φιλε,τι εχουν παθει αυτοι?\"ρωταει ο κολλητος μου τον ξαδερφο μου..
-\"Χορεψε,Θα περασουμε καλα αποψε!\"φωναζει αυτος..\"Καθηστε λιγο,πιειτε κατι κι ερχομαι,εχει κρασι εκει..\",μας λεει και στεκομαστε λιγο πιο περα παρατηρωντας τα \"ζομπι\" που εντελως περιεργα ειναι ολοι γυρισμενοι προς το dj και κοιταζουν τα φωτα πισω του που τρεμοσβηνουν,σχηματισμενο� � σχεδον σε κυκλο,κινουμενοι ελαχιστα και οχι ρυθμικα..Ηταν σαν τα φωτα να τους καθοδηγουσαν καπου αλλου..
Μετα απο λιγο ερχεται ο ξαδερφος και τι μου λεει:
-\"Αυτοι εδω που βλεπεις,δεν ειναι εδω αυτη τη στιγμη..\"
-\"Οριστε?\" απανταω αμηχανα κοιταζοντας τον με απορια..
-\"Γι \'αυτους δεν ηρθατε ποτε,δε σας βλεπουν ουτε σας νιωθουν\"μου λεει..\"Ειναι σε μια αλλη διασταση αποψε,μαγικη και ξεχασμενη,καπου μακρια απο δω..\"
Και τοτε του λεω,\"τι ηπιατε ρε μακακα?\" Και τι μου λεει?
-\"Α,τιποτα,δυο σταγονες ο καθενας μονο..\"
-\"Α,ετσι πες το\"του απανταω ενω ο κολλητος μου με σκουνταει γεματος απορια..\"Τι λεει ρε το ατομο,τι πηραν τα μακακισμενα?\"
-\"Κατσε να προσπαθησω ξανα\"απανταω και ξαναρωταω τον ξαδερφο που ηδη καπνιζει τον μπαφο που περασε χερι με χερι απο ολους..
-\"Ο μπαφος σας εκανε ετσι,ή \'δυο σταγονες\' κρασι που ηπιατε?\"
-\"Κοιτα να χαλαρωσεις και θα σε ταξιδεψω μακρια αποψε\"λεει,γελοντας με μισανοιχτα ματια..\"Με μονο δυο σταγονες LSD θα εισαι φευγα..Μην κοιτας εμενα που σου μιλαω,εχω παρει 1/4 της σταγονας για να μπορω να παιξω music,ολοι οι αλλοι πηραν δυο σταγονες και ειναι οκ man!Οποτε θες πες μου.Παω να παιξω τωρα..\" μου λεει και χανεται στο πληθος..
Τελικα στο Ζομπι-παρτυ ηταν συνολο 30 ατομα περιπου και απ αυτους μονο μια κοπελα υπηρχε και ειμαστε τυχεροι πιστευω που δε μας την επeσαν εκει να μας πιουν το αιμα!!
Φυσικα 5 λεπτα αργοτερα,μπηκαμε στο αυτοκινητο και οπου φυγει φυγει..Σε ολη τη διαδρομη δε μιλουσε κανεις μας.Και οι δυο σκεφτομασταν..\"Τι μελλον εχουν αραγε αυτοι οι ανθρωποι?\"μου λεει ο κολλητος,κουνοντας το κεφαλι...
Αυτη ειναι τελικα η καταντια καποιων νεων ανθρωπων που δεν εχουν ζησει ουτε το 1/4 της ζωης τους και βρισκουν τη λυση με 1/4 της σταγονας..Αναρωτιωμουν απλως,μηπως λογω επαρχειας,μεγαλωσαμε λιγακι πιο ανωδυνα,πιο ανθρωπινα και υγειη απο τα παιδια της σημερινης γενιας στις μεγαλες πολεις,ή εμεις οι δυο ηρθαμε απο αλλο πλανητη?
Παντως λυπαμαι πολυ γι αυτο που αντικρισα,αλλα βεβαια ειναι επιλογη του καθενος για το πιο μονοπατι θ\' ακολουθησει..
Σιγουρα ομως ηταν μια εμπειρια που με εκανε να δω τα πραγματα με αλλο ματι.
Δεν πρεπει να το βαζεις κατω με την πρωτη η τη δευτερη ατυχια,γιατι η ζωη ειναι μπροστα και πρεπει οντως να την κυνηγησουμε καπου εξω και μακρια απ το σκοτεινο και παγωμενο δασος,πλημμυρισμενοι ταξιδευοντας μεσα στις σταγονες ευτυχιας που μπορει να μας προσφερει ο ερωτας και η ζωη,χωρις τεχνιτες \"αλχημειες\" φυσικα...
07-01-2008, 20:41 #104
Αναρωτιωμουν απλως,μηπως λογω επαρχειας,μεγαλωσαμε λιγακι πιο ανωδυνα,πιο ανθρωπινα και υγειη απο τα παιδια της σημερινης γενιας στις μεγαλες πολεις,ή εμεις οι δυο ηρθαμε απο αλλο πλανητη?
κατα τα λοιπα συμφωνω απολυτα μαζι σουDum spiro spero (?)
07-01-2008, 20:51 #105
Εμ δεν ξερω εγω μπορει να καθομουν αν δεν ηταν τοσο πιτσιρικαδες ολοι...δεν σε αναγκαζει κανενας να παρεις τιποτα...αν μη τι αλλο ειναι μια εμπειρια.
Δεν εχω τυχει ποτε σε τετοιο σκηνικο...μονο σε απειρα σκηνικα με μπαφους...που δεν πινω γιατι μου προξενουν καταθλιψη...κυριολεκτικα με διαλυουν ενω οι αλλοι φαινεται το απολαμβανουν...και σιγουρα στην κατασταση μου δεν θα δοκιμαζα να πιω LSD.
Μονο αλκοολ (που μου το εχουν απαγορεψει οι γιατροι...αλλα που και που το τσουζω:) ) ,καφε και τσιγαρο.
Δεν ξερω ωραια η διηγηση σου δεν μου αρεσε το σημειο που ειπες ευτυχως που δεν μας τη πεσαν να μας πιουν το αιμα...αν μη τι αλλο ειναι προσβλητικη,ανθρωποι ειναι και αυτοι που προσπαθουν να διασκεδασουν (και μην ξεχναμε και την εποχη των παιδιων των λουλουδιων).
Αν ειχα και αλλους για παρεα μαζι μου και δεν ημουν αναμεσα σε αγνωστους μαλλον θα καθομουν...περισσοτερο με τρομαζει να μιλαω με αγνωστους...ειτε εχουν παρει ναρκωτικα...ειτε οχι:p[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία