Results 31 to 45 of 92
Thread: Θεωρώ....
-
14-10-2015, 22:32 #31
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι νιου μεμπερ εδω .
Και το μονο π εχω παρατηρησει με βαση τα ολα οσα βλεπω ειναι το ξεκατινιασμα .
Και το να κρινουν διχως καποιο λογο .
Ειναι κριμα διοτι ανθρωποι εδω μεσα (οπως κ γω) θελουν να πουν 2 κουβεντες για να ελαφρυνουν τον πονο τους .
Κατι δεν παει καλα εδω μεσα :/
- 14-10-2015, 22:37 #32
14-10-2015, 22:41 #33
Ναι αλλα για πιο λογο ;
Εχεις να κερδισεις κατι κοροιδευοντας τον αλλον ;
Δεν εχεις τα κοτσια να το κανεις απο κοντα κ το κανεις μεσα απο μια οθονη ;Ειναι μαγκια δηλ ;
Και για πιο λογο δεν γινονται ban απο το φορουμ σε κατι τετοια ατομα ;
Macgyver δεν σε ξερω και δεν το λεω σε εσενα αυτο . Μν εχουμε παρεξηγηση .
14-10-2015, 22:57 #34
Οχι βρε δεν παρεξηγουμαι ! αλλοιμονο , μια απορια εκφραζεις . Δεν ξερω γιατι μερικοι ειρωνευονται , χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος , πολλοι λενε οτι η διαχειρηση ειναι ελαστικη και μεροληπτικη . Για να γινεις μπαν , πρεπει να κανεις ατοπηματα κατα συρροην , αυτο ισχυει και δεν ισχυει , διοτι ενα σοβαρο ατοπημα , ισως θαπρεπε , ισως λεω , να αρκει για να γιεις μπαν , αλλα ετσι θα ειαν μπαναριστει πολλα μελη , μεταξυ των οποιων κι εγω , που πανω σεναν διαπληκτισμο , απειλησα δυο μελη οτι θα τα βρω και θα..........καταλαβες !! νομιζω οτι τοχει το φορουμ , πιανεσαι απο μια κουβεντα του αλλου , και αρπαζεσαι , οποτε κρατω πλεον χαμηλους τονους , αλλα δεν το κανουν ολοι αυτο . Υπαρχουν μελη ευεξαπτα , μπορει αυτο να οφειλεται ειτε στην κατασταση τους , ειτε στον χαρακτηρα τους . Νομιζω οτι πηρες μια εικονα .
14-10-2015, 23:03 #35
Ναι, τωρα η αληθεια ειναι οτι εχω μια γενικη εικονα .
Το site το βρηκα εντελως τυχαια και μ αρεσει να καθομαι να διαβαζω κ να περνω μερος σε συζητησεις π εχουν ενδιαφερον .
Αλλα προς θεου ... Μν τν γ.... τν συζητηση!
15-10-2015, 01:19 #36
15-10-2015, 07:46 #37
προσωπικα δεν εκανα την ερωτηση με το υφος <αυτο ειναι το φορουμ και σοποιον αρεσει.. κλαι μαιν> ουτε καν! σεβομαι απολυτα τις αποφασεις σας και δεν εχω καμια θεση να τις κρινω... απλα προσπαθουσα να καταλάβω για τους τροπους αποχωρησης ως μελος..καθαρα ενημερωτικα, επειδη βλέπω την συχνη ζητηση της διαγραφης, ειμαι και εγω μέλος και μπορει καποια στιγμη να θελησω να αποχωρισω. πήρα τις απαντησεις μου και σπο τις 2 πλευρες και εχω πλεον μια εικονα
15-10-2015, 08:25 #38
- still searching for the right place.....
Ρεα μην αυτοστοχοποιεισαι σε ολα. Δεν εννοουσα εσενα. Δεν θυμαμαι κιολας να εχεις γραψει οτι "ετσι ειναι κ σε οποιον αρεσει, αν δεν του αρεσει ας αποχωρησει" η εαν το εχεις οντως γραψει, δεν ετυχε να το διαβασω.
15-10-2015, 11:04 #39
Aeon, είναι αλήθεια ότι...
...και θέματα διαγράφονται και ποστ διαγράφονται κι έχουμε πρόσφατο παράδειγμα το θέμα,
που σβήσατε χωρίς καν να δοθούν κι απαντήσεις... για μέλη που με το 'καλημέρα' τους στο φόρουμ,
κατηγορούνται με βεβαιότητα(!) γι' άλλα προφίλ, από χρήστρια, τη στιγμή που είναι η ίδια
που γράφει εκθέτοντάς σας, ότι το σύστημα 'ανίχνευσης' πολυπρόφιλων δυστυχώς αδυνατεί να
τα εντοπίσει, γιατί όπως αναφέρει είναι προβληματικό...
Πώς λοιπόν τότε της επιτρέπεται να κατηγορεί... για κάτι, που μπορεί νάναι κι η ίδια;
Εξακολουθώ νάχω απορία!
Το μέλος, που ειρωνεύεται είναι γιατί μειονεκτεί! Τόοοσο απλά! Με το ν' απαξιώνει
άλλα μέλη εδώ μέσα, καταφέρνει να νιώσει μιας μικρής διάρκειας ανακούφιση επειδή υστερεί,
οπότε επόμενο είναι να ξαναγυρίζει... για να συνεχίζει ανενόχλητα το ίδιο βιολί... εφόσον παραμένουν
άλυτα τα θέματα που κουβαλάει... κι αφού είναι προφανές ότι στην πραγματική ζωή
δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει στο φόρουμ... για να εκτονώσει θυμό, που έχει συσσωρεύσει...
Σε χώρο και για ψυχολογικά είμαστε εξάλλου...Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-10-2015, 11:36 #40
μπορει να ισχυει αυτο που λεει ο μαγκ οτι πιανεσαι απο μια κουβεντα που θα δεις γραμενη αλλα μπορει να αλαζες γνωμη αν εβλεπες το θεμα πιο γενικα..η αν εχεις τη δυνατοτητα να το δεις πιο γενικα..
15-10-2015, 11:39 #41
15-10-2015, 12:02 #42
15-10-2015, 13:43 #43
Μαριποζα καλησπέρα, έχω αρκετούς μήνες να μπω και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Λυπάμαι όμως που δεν θες πλεον να συμμετέχεις στο φόρουμ, μιας και σε θυμάμαι αρκετά βοηθητική. Λυπάμαι που δεν βλέπω και παλιά μέλη να συμμετέχουν πια εκτός απο κανα δυο εξαιρέσεις. Δεν τα λέω αυτά για να αλλάξω την απόφαση σου με την ευκαιρία όμως να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια που μου είχες τότε προσφέρει. Καλη συνέχεια μιας και απ' ότι κατάλαβαινω δεν θα σε ξαναδώ στο φόρουμ
Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.
15-10-2015, 13:57 #44
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, κ εγώ βοηθήθηκα από τα γραφόμενα ορισμένων μελών. Άσχετο, αλλά η καινούρια σου υπογραφή είναι πολύ μεγάλη κ σοφή κουβέντα.....
Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλύτερα από την τελευταία φορά που μπήκες εδώ, κ μακάρι να συνεχίσεις έτσι!
15-10-2015, 15:00 #45