Θεωρώ.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92

Thread: Θεωρώ....

Member
    Η αληθεια ειναι οτι ειμαι νιου μεμπερ εδω .
    Και το μονο π εχω παρατηρησει με βαση τα ολα οσα βλεπω ειναι το ξεκατινιασμα .
    Και το να κρινουν διχως καποιο λογο .
    Ειναι κριμα διοτι ανθρωποι εδω μεσα (οπως κ γω) θελουν να πουν 2 κουβεντες για να ελαφρυνουν τον πονο τους .
    Κατι δεν παει καλα εδω μεσα :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by intro11 View Post
    Η αληθεια ειναι οτι ειμαι νιου μεμπερ εδω .
    Και το μονο π εχω παρατηρησει με βαση τα ολα οσα βλεπω ειναι το ξεκατινιασμα .
    α :/

intro , αυτο δεν ειναι καινουριο φρουτο , παντα γινοταν , και παλαιοτερα , μεχρι και προ 6-7 μηνου , σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο .

Member
    Ναι αλλα για πιο λογο ;
    Εχεις να κερδισεις κατι κοροιδευοντας τον αλλον ;
    Δεν εχεις τα κοτσια να το κανεις απο κοντα κ το κανεις μεσα απο μια οθονη ;Ειναι μαγκια δηλ ;
    Και για πιο λογο δεν γινονται ban απο το φορουμ σε κατι τετοια ατομα ;

Macgyver δεν σε ξερω και δεν το λεω σε εσενα αυτο . Μν εχουμε παρεξηγηση .

Senior Member
    Οχι βρε δεν παρεξηγουμαι ! αλλοιμονο , μια απορια εκφραζεις . Δεν ξερω γιατι μερικοι ειρωνευονται , χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος , πολλοι λενε οτι η διαχειρηση ειναι ελαστικη και μεροληπτικη . Για να γινεις μπαν , πρεπει να κανεις ατοπηματα κατα συρροην , αυτο ισχυει και δεν ισχυει , διοτι ενα σοβαρο ατοπημα , ισως θαπρεπε , ισως λεω , να αρκει για να γιεις μπαν , αλλα ετσι θα ειαν μπαναριστει πολλα μελη , μεταξυ των οποιων κι εγω , που πανω σεναν διαπληκτισμο , απειλησα δυο μελη οτι θα τα βρω και θα..........καταλαβες !! νομιζω οτι τοχει το φορουμ , πιανεσαι απο μια κουβεντα του αλλου , και αρπαζεσαι , οποτε κρατω πλεον χαμηλους τονους , αλλα δεν το κανουν ολοι αυτο . Υπαρχουν μελη ευεξαπτα , μπορει αυτο να οφειλεται ειτε στην κατασταση τους , ειτε στον χαρακτηρα τους . Νομιζω οτι πηρες μια εικονα .

Member
    Ναι, τωρα η αληθεια ειναι οτι εχω μια γενικη εικονα .
    Το site το βρηκα εντελως τυχαια και μ αρεσει να καθομαι να διαβαζω κ να περνω μερος σε συζητησεις π εχουν ενδιαφερον .
    Αλλα προς θεου ... Μν τν γ.... τν συζητηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by intro11 View Post
    Ναι, τωρα η αληθεια ειναι οτι εχω μια γενικη εικονα .
    Το site το βρηκα εντελως τυχαια και μ αρεσει να καθομαι να διαβαζω κ να περνω μερος σε συζητησεις π εχουν ενδιαφερον .
    Αλλα προς θεου ... Μν τν γ.... τν συζητηση!

Γινονται συζητησεις και ευχαριστες μαλιστα . Εχει μελη που ειναι συζητισιμα πολυ . Δεν βλεπω κανεναν να διαπληκτιζεται πλεον .

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Aeon θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι εκκρεμεί κ η δικιά μου διαγραφή. Στο έχω ζητήσει επανειλημμένα δημόσια, μου έχεις απαντήσει να στο επιβεβαιώσω, το έκανα, σου έστειλα κ πμ….. τί άλλο να κάνω….?

Μιας όμως κ γίνεται λόγος περί διάκρισης διαγραφής κ παύσης συμμετοχής να σημειώσω τα ακόλουθα:
    - Πολλοί υποστηρίζουν ότι «αυτό είναι το forum κ σε όποιον αρέσει, οποιανού δεν του αρέσει ας φύγει». Να υπενθυμίσω όμως ότι όταν αυτοί οι ίδιοι, που τώρα προβαίνουν εύκολα σ εαυτή τη δήλωση, βρεθήκανε να διαμαρτύρονται στο παρελθόν για άδικη μεταχείριση σε βάρος τους, η απάντηση αυτή της Διαχείρισης (την οποία τώρα μια χαρά επαναλαμβάνουν) δεν τους είχε καλύψει καθόλου…
    - Κατά την ταπεινή μου άποψη έχει νόημα η διαγραφή 1 nick κ για τυπικούς λόγους πχ δεν μπορεί κάποιος να του στείλει στο inbox κλπ κλπ. Πέραν όμως τούτου, γιατί (άραγε) η Διαχείριση δεν εμμένει να εξηγήσει στα μέλη (όχι εκ των υστέρων της διαγραφής) εάν η διαγραφή έχει νόημα ή όχι κ σε ποιά βάση, αντί να προσφεύγει στην εύκολη λύση της διαγραφής όλων όσων (όλως τυχαίως) έχουν «ενοχλητικές απόψεις»……? Θα μου πεις εδώ ολόκληρο thread «εξαφανίστηκε» με τυπικές διαδικασίες για να ……. καλυφθούν τα απροκάλυπτα, εδώ θα προβληματιστούμε….?
    - Σε 1 forum «ψυχολογίας» θα όφειλε το λιγότερο να γίνεται αντιληπτή η συμβολική σημασία των αιτήσεων διαγραφής.
    - Τα nicks κάποιων που έγραφαν εδώ είναι γνωστά ίσως κ στον εκτός forum κύκλο τους (για τον εντός δεν το συζητώ καν), κ δεν θα ήθελαν με τίποτα να ταυτοποιούνται μέσω αυτών.
    Ευελπιστώ αυτή τη φορά να διαγραφώ, όπως έγινε κ με τα 2 προηγούμενα μέλη. Ακόμα κ δεν είναι εφικτό να διαγραφούν τα ποστ μου, θα ήθελα το λιγότερο να διαγραφεί το προφίλ.
    προσωπικα δεν εκανα την ερωτηση με το υφος <αυτο ειναι το φορουμ και σοποιον αρεσει.. κλαι μαιν> ουτε καν! σεβομαι απολυτα τις αποφασεις σας και δεν εχω καμια θεση να τις κρινω... απλα προσπαθουσα να καταλάβω για τους τροπους αποχωρησης ως μελος..καθαρα ενημερωτικα, επειδη βλέπω την συχνη ζητηση της διαγραφης, ειμαι και εγω μέλος και μπορει καποια στιγμη να θελησω να αποχωρισω. πήρα τις απαντησεις μου και σπο τις 2 πλευρες και εχω πλεον μια εικονα

Banned
    Ρεα μην αυτοστοχοποιεισαι σε ολα. Δεν εννοουσα εσενα. Δεν θυμαμαι κιολας να εχεις γραψει οτι "ετσι ειναι κ σε οποιον αρεσει, αν δεν του αρεσει ας αποχωρησει" η εαν το εχεις οντως γραψει, δεν ετυχε να το διαβασω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Με την διαγραφή, δεν διαγράφονται τα μηνύματα, αλλά ο χρήστης.
    Για μένα, η διαγραφή δεν έχει κανένα νόημα. Αν κάποιος δε θέλει, δεν συμμετέχει.
    Θα είχε νόημα η διαγραφή, αν διαγράφονταν και τα μηνύματα.

Aeon, είναι αλήθεια ότι...
    ...και θέματα διαγράφονται και ποστ διαγράφονται κι έχουμε πρόσφατο παράδειγμα το θέμα,
    που σβήσατε χωρίς καν να δοθούν κι απαντήσεις... για μέλη που με το 'καλημέρα' τους στο φόρουμ,
    κατηγορούνται με βεβαιότητα(!) γι' άλλα προφίλ, από χρήστρια, τη στιγμή που είναι η ίδια
    που γράφει εκθέτοντάς σας, ότι το σύστημα 'ανίχνευσης' πολυπρόφιλων δυστυχώς αδυνατεί να
    τα εντοπίσει, γιατί όπως αναφέρει είναι προβληματικό...
    Πώς λοιπόν τότε της επιτρέπεται να κατηγορεί... για κάτι, που μπορεί νάναι κι η ίδια;
    Εξακολουθώ νάχω απορία!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ...Δεν ξερω γιατι μερικοι ειρωνευονται , χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος , πολλοι λενε οτι η διαχειρηση ειναι ελαστικη και μεροληπτικη ...
    Το μέλος, που ειρωνεύεται είναι γιατί μειονεκτεί! Τόοοσο απλά! Με το ν' απαξιώνει
    άλλα μέλη εδώ μέσα, καταφέρνει να νιώσει μιας μικρής διάρκειας ανακούφιση επειδή υστερεί,
    οπότε επόμενο είναι να ξαναγυρίζει... για να συνεχίζει ανενόχλητα το ίδιο βιολί... εφόσον παραμένουν
    άλυτα τα θέματα που κουβαλάει... κι αφού είναι προφανές ότι στην πραγματική ζωή
    δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει στο φόρουμ... για να εκτονώσει θυμό, που έχει συσσωρεύσει...
    Σε χώρο και για ψυχολογικά είμαστε εξάλλου...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    μπορει να ισχυει αυτο που λεει ο μαγκ οτι πιανεσαι απο μια κουβεντα που θα δεις γραμενη αλλα μπορει να αλαζες γνωμη αν εβλεπες το θεμα πιο γενικα..η αν εχεις τη δυνατοτητα να το δεις πιο γενικα..

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Aeon, είναι αλήθεια ότι...
    ...και θέματα διαγράφονται και ποστ διαγράφονται κι έχουμε πρόσφατο παράδειγμα το θέμα,
    που σβήσατε χωρίς καν να δοθούν κι απαντήσεις... για μέλη που με το 'καλημέρα' τους στο φόρουμ,
    κατηγορούνται με βεβαιότητα(!) γι' άλλα προφίλ, από χρήστρια, τη στιγμή που είναι η ίδια
    που γράφει εκθέτοντάς σας, ότι το σύστημα 'ανίχνευσης' πολυπρόφιλων δυστυχώς αδυνατεί να
    τα εντοπίσει, γιατί όπως αναφέρει είναι προβληματικό...
    Πώς λοιπόν τότε της επιτρέπεται να κατηγορεί... για κάτι, που μπορεί νάναι κι η ίδια;
    Εξακολουθώ νάχω απορία!

Χαχαχαχα! Μην μου πεις ότι περιμένεις τώρα κ απάντηση σε τέτοιου είδους απορίες ! Η δικιά μου απορία πάντως παραμένει πόσες φορές θα χρειαστεί ακόμα να ζητήσω να διαγραφώ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Χαχαχαχα! Μην μου πεις ότι περιμένεις τώρα κ απάντηση σε τέτοιου είδους απορίες ! Η δικιά μου απορία πάντως παραμένει πόσες φορές θα χρειαστεί ακόμα να ζητήσω να διαγραφώ......

...όσο φαίνεται θα είναι εν ισχύ κι η μεροληπτικότητα ως προς τις διαγραφές.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Μαριποζα καλησπέρα, έχω αρκετούς μήνες να μπω και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Λυπάμαι όμως που δεν θες πλεον να συμμετέχεις στο φόρουμ, μιας και σε θυμάμαι αρκετά βοηθητική. Λυπάμαι που δεν βλέπω και παλιά μέλη να συμμετέχουν πια εκτός απο κανα δυο εξαιρέσεις. Δεν τα λέω αυτά για να αλλάξω την απόφαση σου με την ευκαιρία όμως να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια που μου είχες τότε προσφέρει. Καλη συνέχεια μιας και απ' ότι κατάλαβαινω δεν θα σε ξαναδώ στο φόρουμ
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Banned
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Μαριποζα καλησπέρα, έχω αρκετούς μήνες να μπω και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Λυπάμαι όμως που δεν θες πλεον να συμμετέχεις στο φόρουμ, μιας και σε θυμάμαι αρκετά βοηθητική. Λυπάμαι που δεν βλέπω και παλιά μέλη να συμμετέχουν πια εκτός απο κανα δυο εξαιρέσεις. Δεν τα λέω αυτά για να αλλάξω την απόφαση σου με την ευκαιρία όμως να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια που μου είχες τότε προσφέρει. Καλη συνέχεια μιας και απ' ότι κατάλαβαινω δεν θα σε ξαναδώ στο φόρουμ
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, κ εγώ βοηθήθηκα από τα γραφόμενα ορισμένων μελών. Άσχετο, αλλά η καινούρια σου υπογραφή είναι πολύ μεγάλη κ σοφή κουβέντα.....
    Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλύτερα από την τελευταία φορά που μπήκες εδώ, κ μακάρι να συνεχίσεις έτσι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ....
    Εξακολουθώ νάχω απορία!

Το μέλος, που ειρωνεύεται είναι γιατί μειονεκτεί! Τόοοσο απλά! Με το ν' απαξιώνει
    άλλα μέλη εδώ μέσα, καταφέρνει να νιώσει μιας μικρής διάρκειας ανακούφιση επειδή υστερεί,
    οπότε επόμενο είναι να ξαναγυρίζει... για να συνεχίζει ανενόχλητα το ίδιο βιολί... εφόσον παραμένουν
    άλυτα τα θέματα που κουβαλάει... κι αφού είναι προφανές ότι στην πραγματική ζωή
    δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει στο φόρουμ... για να εκτονώσει θυμό, που έχει συσσωρεύσει...
    Σε χώρο και για ψυχολογικά είμαστε εξάλλου...
    Πραγματι... μια πολυ καλη ερμηνεια για την δραστηριοτητα σου στο φορουμ, που αφορα μονο επιθεσεις στα μελη και φασαριες. α ναι! Και κουτσομπολια στα πμ κατα δηλωση σου... σου ευχομαι να νιωσεις καλυτερα στο μελλον και να αποκτησεις κι αλλες λειτουργιες.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast