Θεωρώ.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 92 of 92

Thread: Θεωρώ....

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν κ συνηθως δε συμφωνουμε σε αυτο θα συμφωνισω αλλα για να διξεις ευαισθησια πρεπει ενα πραγμα να το εχεις ζησει κ να ξερεις κ κατιτις για αυτον που μιλας γιατι αν το δεις μονο ετσι ξοφαλτσα δε θα διξεις...
    και να μην καταλαβαινεις ...δεν πειραζει...μερικες φορες αρκει να εισαι εκει...δεν μπορει κανεις να σωσει τον κοσμο ..αλλα για τον καθενα μας ενα ενδιαφερον ειναι σημαντικο...και εγω συμφωνω μαζι σου περισσοτερο αποσο νομιζεις σε πολλα πραγματα ... δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε ...και ενωμενοι μπορουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιθεσεις και τις ειρωνειες... ειμαστε ενα ειδους γκρουπ θεραπι στο πιο light φυσικα ...γιατι να μην αισθανομαστε ασφαλεις να λέμε αυτα που θελουμε χωρις να φοβομαστε τις ανελέητες ειρωνειες και επιθεσεις?..οι διαχειρηστες δεν ειναι παρων το εχω παρει αποφαση πια!..αλλα εμεις ειμαστε...ας βοηθηθουμε μεταξυ μας ...λεω κατι παραλογο??

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Μαγκαιβερ μην φύγεις κι εσύ..
    Από τους παλιούς μόνο εσύ έμεινες... αν και μου φαίνεται πως πήρε το μάτι μου και το κυκνάκι
    Ναι, κάπου εδώ κολυμπάω κι εγώ και δεν σκέφτομαι να φύγω από εδώ...από τη ζωή ίσως αλλά αν συμβεί αυτό τότε εκ των πραγμάτων ούτε εδώ θα είμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567