Θεωρώ.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92

Thread: Θεωρώ....

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχει θεμα και επι της ουσιας και επι της διαδικασιας.
    το επι της ουσιας, οποιος εχει μυαλο το καταλαβαινει. ας το σκεφτει.

το επι της διαδικασιας
    ειναι οτι ειναι μια παραλογη απαιτηση (αν δεν αφορα βοηθεια για εθισμο οπως ειπα και πριν), για τον απλουστατο λογο οτι η διαδικασια της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ αφορα αποπομπη μελων κατα την κριση του φορουμ για να προστατευθει, ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!
    ειναι σαν να ερχομαι σπιτι σου να πρεπει/θελω να φυγω και να σου λεω "με περιμενει ο ανδρας μου, πρεπει οπωσδηπτοε να φυγω αλλα μου ειναι αδυνατον . πεταξε με με τις κλωτσιες, μπας και φυγω, εσυ με καθυστερεις και μου δημιουργεις προβλημα. αν με ειχες διωξει, δεν θα μαλωνα με τον ανδρα μου!".... ποιος σε κραταει με το ζορι, χριστιανη μου?????
    ρε ρεμεντυ μιλαμε για 4 αποχωρησεις μεσα σε διαστημα λίγων ημερων...δεν γινεται πια να ειναι ολοι για λόγο εθισμου... ειναι μια μορφη διαμαρτυρίας πλεον και μιλάμε για ανθρωπους αρρωστους με σοβαρα προβλήματα, δεν ειναι ναζια...δεν ειμαστε σε τσατ!

Δυστυχώς Ρέα όλοι έχουμε δεχτεί κάποια στιγμή επίθεση και ειρωνία και πραγματικά είναι πολύ άσχημο να υπάρχουν τέτοια θέματα ειδικά σε ένα τέτοιο φόρουμ, αλλά όπως παντού υπάρχουν ετσι κι εδώ.
    Δεν ξέρω τι να σου πω για τη θέση, όπως είπα έχω και μήνες να μπω... αλλά και καθημερινά όταν έμπαινα δεν ήθελα να παίρνω θέση σε τέτοιες κουβέντες ή αλλιως "καυγάδες", όπως δεν ήθελα να δίνω και σημασία στα κουτσομπολίστικα πμ που με προειδοποιούσαν για άλλα μέλη, αν και μία φορα μόνο είχα τέτοιο μιας και δεν με αφόρουσαν αυτού του τύπου οι κουβέντες... Ποτε όμως δεν πίστεψα πως ως νέο μέλος, άρα και αδιάφορο μέλος το πμ που πήρα ήταν για να με προστατέψει και όχι για να διαβάλλει τον άλλον.
    Βέβαια ο λόγος που μπήκα εγώ εδώ μέσα είναι για να ξεφορτώνω το συναίσθημα που δεν μπορώ να αντέξω και για να προσπαθώ να "στηρίξω" κανα άλλο μέλος όταν το έχει ανάγκη και το ζητάει.
    Τα μέλη που είναι αρνητικά μονίμως και χωρίς λόγο, και το μονίμως το τονίζω δεν με αφορούν. Επειδή σε εσένα όμως μπορεί να είναι υποστηρικτικά προφανως και δεν θα στα ακυρώσω.(Δεν μιλαω για κάποιο συγκεκριμένο μέλος)
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Banned
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Δυστυχώς Ρέα όλοι έχουμε δεχτεί κάποια στιγμή επίθεση και ειρωνία και πραγματικά είναι πολύ άσχημο να υπάρχουν τέτοια θέματα ειδικά σε ένα τέτοιο φόρουμ, αλλά όπως παντού υπάρχουν ετσι κι εδώ.
    Δεν ξέρω τι να σου πω για τη θέση, όπως είπα έχω και μήνες να μπω... αλλά και καθημερινά όταν έμπαινα δεν ήθελα να παίρνω θέση σε τέτοιες κουβέντες ή αλλιως "καυγάδες", όπως δεν ήθελα να δίνω και σημασία στα κουτσομπολίστικα πμ που με προειδοποιούσαν για άλλα μέλη, αν και μία φορα μόνο είχα τέτοιο μιας και δεν με αφόρουσαν αυτού του τύπου οι κουβέντες... Ποτε όμως δεν πίστεψα πως ως νέο μέλος, άρα και αδιάφορο μέλος το πμ που πήρα ήταν για να με προστατέψει και όχι για να διαβάλλει τον άλλον.
    Βέβαια ο λόγος που μπήκα εγώ εδώ μέσα είναι για να ξεφορτώνω το συναίσθημα που δεν μπορώ να αντέξω και για να προσπαθώ να "στηρίξω" κανα άλλο μέλος όταν το έχει ανάγκη και το ζητάει.
    Τα μέλη που είναι αρνητικά μονίμως και χωρίς λόγο, και το μονίμως το τονίζω δεν με αφορούν. Επειδή σε εσένα όμως μπορεί να είναι υποστηρικτικά προφανως και δεν θα στα ακυρώσω.(Δεν μιλαω για κάποιο συγκεκριμένο μέλος)
    λιγο με απασχολουν και εμενα τα κουτσομπολια,αν εδινα βαση δεν θα αντιμετωπιζα κατα προσωπο τις καταστασεις! τονισα τοσες φορες οτι το εχω παρατηρησει και η ιδια ,αλλα δεν δωσατε σημασια σε αυτο... γιατι τα παλια μελη υποστηριζεστε μεταξυ σας μαλλον.. δεν ξερω...αλλα δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να ασχοληθω αν αφορουσε ΜΟΝΟ εμενα ή τα κουτσομπολια η κατασταση... και η συμπεριφορα του "δεν με αφορα" δεν ειναι τοσο υποστηρικτικη για το φορουμ και για τα μελη..κατα τη γνωμη μου πάντα ετσι.. πραγματικα συμποναω καποιους ανθρωπους και δεν μπορω να τους βλέπω να γινονται κομματια απο αθλιες συμπεριφορες χωρις να πάρω θεση .. το θεωρω υποχρεωση μου σαν ανθρωπος. μπήκαμε ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ απο τα προβλήματα μας εδω μεσα, και μπορει να γινει ενα φορουμ πραγματικης υποστηριξης αν δειξουμε πραγματικη ευαισθησια σε καποια θεματα ... ετσι το βλέπω εγω ...τωρα οπως ειπες ειναι και πως το βλέπει ο καθενας ..σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν την βλέπω να λειτουργει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ρε ρεμεντυ μιλαμε για 4 αποχωρησεις μεσα σε διαστημα λίγων ημερων...δεν γινεται πια να ειναι ολοι για λόγο εθισμου... ειναι μια μορφη διαμαρτυρίας πλεον και μιλάμε για ανθρωπους αρρωστους με σοβαρα προβλήματα, δεν ειναι ναζια...δεν ειμαστε σε τσατ!
    4 προφιλ ομως, οχι απαραιτητα 4 μελων...
    δικαιωμα τους.
    η αποχωρηση δικαιωμα τους, οχι οι απαιτησεις να διαγραφουν γιατι τους κρατανε με το ζορι...
    αυτα ειναι αστεια πραγματα.

Banned
    4 προφιλ ομως, οχι απαραιτητα 4 μελων...
    δικαιωμα τους. η αποχωρηση δικαιωμα τους, οχι οι απαιτησεις να διαγραφουν γιατι τους κρατανε με το ζορι...
    αυτα ειναι αστεια πραγματα.
    προφανως ειναι μομφη για την διαχειρηση ή για τα μελη.. ειναι δυσαρεστημενοι και θελουν να εκφρασουν με αυτον τον τροπο οτι οι λογοι αποχωρησης εχουν σχεση με το φορουμ.. ... τι εννοεις προφιλ και οχι μελων?

Senior Member
    προφανως ειναι μομφη για την διαχειρηση ή για τα μελη.. ειναι δυσαρεστημενοι και θελουν να εκφρασουν με αυτον τον τροπο οτι οι λογοι αποχωρησης εχουν σχεση με το φορουμ.. ... τι εννοεις προφιλ και οχι μελων?
    να εκφρασουν οτι θελουν ρεα.
    οι εκβιασμοι ομως δεν εχουν θεση, ουτε τα ναζια,.
    αν δεν μου αρεσει, φευγω.
    αν θελω να κοινοποιησω και τον λογο, τον λεω απλα και ξεκαθαρα. γιατι δεν ειμαι καραγκιοζης.
    δεν κανω υστεριες "η διωχνετε την ρεα γιατι μου καθεται στο στομαχι, η να διωξετε εμενα!!"
    "στο καλο να πας, κι απ το πεζοδρομιο!!!!"

τις τελευταιες 10 μερες γραφτηκαν 26 νεα προφιλ.
    πιθανως εφυγαν κι αλλα προφιλ οχι μονο αυτα που φωναζουν στην διαχειριση οτι αν δεν διαγραφουν δεν μπορουν να αποχωρησουν. ... αυτα ειναι αστεια, πραγματικα...
    τα σοβαρα, ειναι τα μελη που πλησιασαν κι εσενα και το μαριποζα και πολλους πολλους αλλους.
    αν θελεις να δωσεις στοιχεια επ αυτου.
    σε παρακαλω να το κανεις.
    στην διαχειριση και οχι δημοσια.

ετσι ειναι αυτα.
    αλλοι φευγουν, αλλοι ερχονται.
    η συμμετοχη ειναι προαιρετικη.

Banned
    να εκφρασουν οτι θελουν ρεα.
    οι εκβιασμοι ομως δεν εχουν θεση, ουτε τα ναζια,.
    αν δεν μου αρεσει, φευγω.
    αν θελω να κοινοποιησω και τον λογο, τον λεω απλα και ξεκαθαρα. γιατι δεν ειμαι καραγκιοζης.
    δεν κανω υστεριες "η διωχνετε την ρεα γιατι μου καθεται στο στομαχι, η φευγω"
    "στο καλο να πας, κι απ το πεζοδρομιο!!!!"

τις τελευταιες μερες γραφτηκαν 26 νεα προφιλ.
    πιθανως εφυγαν κι αλλα προφιλοχι μονο αυτα που φωναζουν στην διαχειριση οτι αν δεν διαγραφουν δεν μπορουν να αποχωρησουν.αυτα ειναι αστεια, πραγματικα...
    τα σοβαρα, ειναι τα μελη που πλησιασαν κι εσενα και το μαριποζα και πολλους πολλους αλλους.
    αν θελεις να δωσεις στοιχεια επ αυτου.
    σε παρακαλω να το κανεις.
    στην διαχειριση και οχι δημοσια.

ετσι ειναι αυτα.
    αλλοι φευγουν, αλλοι ερχοντα.
    η συμμετοχη ειναι προαιρετικη.
    διαφωνω ... το κουτσομπολιο δεν ειναι θεμα για την διαχειρηση ..ασε που τελικα εμενα με ωφελησε κιολας γιατι επιβεβαιωθηκαν!... ειδικα απο την στιγμη που αν δεν με ειχαν προειδοποιήσει δεν θα ηξερα πως να χειριστω αυτην την κατασταση οταν μου σκασε στα μουτρα...και ειδικα στην κατασταση που ημουν !!!...
    αντιθετα θεωρω πολυ πιο σοβαρο το θεμα που εσυ θεωρεις αστειο... δεν ήμουν ενημερη για τον εκβιασμο, αλλα σίγουρα δεν αφορα και τα 4 μελη...
    ναι καποιοι ερχονται καποιοι φευγουν ...αλλα οταν 4 ζητανε διαγραφη...εγω δεν βρισκω τιποτα αστειο ..βρισκω ηδη ευαλωττους ανθρωπους που εχουν φτασει στα ορια τους με κατι ή καποιους ..και αυτο ειναι εξωφρενικο να συμβαινει σε φορουμ υποστηριξης!!!!..και εσυ θες να ασχολειθω με τα κουτσομπολια??...οχι δεν συμφωνουμε καθολου σε αυτο ρεμεντυ
    σεβομαι την αποψη σου παντα και το ξερεις...αλλα οχι εδω θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε

Ρέα μην προκαταβαλεσαι και μην αποκλείεις μέλη επειδή σου είπαν κάτι γι αυτά, αν δεν σε είχαν προειδοποιήσει για την κατάσταση ίσως να την εκλάμβανες τελείως διαφορετικά και να αντιδρούσες ανεπηρέαστα..
    Σε τι κατάσταση μπήκα εγώ στο φόρουμ και τι επίθεση δέχτηκα ελάχιστο καιρό αργότερα δεν φαντάζεσαι... Δεν ξέρω τι συναίβει με εσένα γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα όλα τα θέματα σου... αλλά τόσο άσχημη επίθεση δεν είχα δει όσους μήνες ήμουν εδώ... ίσως να την έβλεπα βέβαια και τόση επειδή είχε γίνει σε εμένα...
    Το θέμα είναι να δίνεις βοήθεια σ' αυτούς που την ζητάνε, οι άλλοι δεν μπορούν να την πάρουν και δεν θα την εκτιμήσουν κι όλας... θα αναλωθεις τσάμπα και θα απογοητευτεις. Και να έχεις κατά νου πως ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι πίσω από κάθε νικ και πόσο αληθινός είναι. (δεν αναφερόμαι πάλι σε κάποιον συγκεκριμένα)
    Και επειδή το θέμα δεν το έχω διαβάσει από την αρχή δεν ξέρω καν ποιοι 4 ζήτησαν να διαγραφούν, εκτος από τη μαριποζα που κι εμένα με στεναχώρησε η απόφαση της αλλά την σέβομαι.

Banned
    οχι στην αρχη και εγω δεν εδωσα σημασια,δεν ειμαι 15,..ειμαι 35 χρονων ξερω απο αυτα και δεν προκαταβάλομαι.. ουτε καν το ειχα δει το μελος ... και η αρχικη μου αντιδραση ηταν κατι σαν την δική σου και πιο θετικη ακομα, οτι πωπω τι κριμα το κορίτσι που το κατηγορουν κτλ κτλ ... για τοσο θετικη διαθεση...μεχρι που... τα υπόλοιπα υπάρχουν δημοσίως δεν χρειαζεται καν να τα αναφερω αν και νομιζω οτι σαν παλιοτερα μελη εχετε ηδη μια εικονα...
    τεσπα περα απο αυτο ναι καποιες φορες καταβάλλομαι αλλα με σοβαρότερα θεματα ... παιρνω χρονο για να ηρεμησω απο όλον αυτον τον πραγματικο πόνο!!...και αλλες φορες, παιρνω δυναμη απο την θεληση σας για ζωη ...το πεισμα σας να παλευετε με τα τερατα σας με βοηθα ..μου δινει κουραγιο να αντιμετωπίσω και το δικο μου τερας... γιαυτο το αγαπώ αυτο το φορουμ και θελω να νιωθουν ολοι ασφαλεις εδω μεσα ..και να νιωθουν την καλοσυνη και την αγαπη των ανθρωπων που εχουν στερηθει απο τη ζωη τους...εδω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Μαγκαιβερ μην φύγεις κι εσύ..
    Από τους παλιούς μόνο εσύ έμεινες... αν και μου φαίνεται πως πήρε το μάτι μου και το κυκνάκι

Γιατι να διαγραφω , καλε ? αμα βαρεθω , απλως θα σταματησω να συμμετεχω .

Το ξέρω αλλα είσαι ο πρώτος παλιός που είδα και ήθελα να το πω

Senior Member
    Σευχαριστω , Καθρεπτη , με τιμαει αυτο .

Παντως για τους καυγαδες , οσο ειμαι στο φορουμ , υπαρχουν και παλαιοτερα μελη απο μενα , επειδη κι εγω καυγαδιζα , και πολυ μαλιστα , αυτοι που καυγαδιζουν , καπου το τραβαει ο πισινος τους , και ποτε δεν σκεφτηκα ναποχωρησω εξ αιτιας καυγα , κι ενας καυγας , ξυπναει τα αιματα βρε παιδι μου , δεν ειναι απαραιτητα κακο , καπου μου λειπουν οι καυγαδες , με συγκεκριμενα μελη , ρεμεντυ , μαριαμ , μνιμονιο , διοτι μπορει να καυγαδιζαμε αγριως , αλλα καπου τρεφαμε εναν σεβασμο ο εις για τον αλλον , εγω τουλαχιστον , δεν ' ξεκατινιαζομασταν ' , κρατουσαμε ενα επιπεδο . Με αλλα μελη δεν καυγαδισα ποτε . Υπαρχουν εριστικα μελη , αλλα εκει κανεις οτι δεν βλεπεις . Δεν χρειαζεται να συμμετασχεις σεναν καυγα , προαιρετικο ειναι , αμα σου παει , το κανεις . Αμα δεχτω προκληση στην πραματικη ζωη , εκει θα το αντιμετωπισω στα ισα . Αλλα εδω , δεν υπαρχουν πραματικοι ανθρωποι , νικς υπαρχουν . Οποτε προς τι η ολη φασαρια ?
    Τωρα αν υπηρχαν μελη που δεχτηκαν επιθεση στα καλα του καθουμενου , αυτο δεν το ξερω , αλλα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο .
    Last edited by Macgyver; 16-10-2015 at 22:29.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι να διαγραφω , καλε ? αμα βαρεθω , απλως θα σταματησω να συμμετεχω .
    να διαγραφει ο μακ παρακαλω...γιατι χαλαει την εικονα των καταθληπτικων!!! δεν τηρει τις προδιαγραφες χαχαχαχα

Senior Member
    να διαγραφει ο μακ παρακαλω...γιατι χαλαει την εικονα των καταθληπτικων!!! δεν τηρει τις προδιαγραφες χαχαχαχα

Αυτο αληθευει , εχω διαφορετικα specs !!! o αντικαταθλιπτικος καταθλιπτικος ! κι εγω εχω μπερδευτει , ειμαι , δεν ειμαι ......

Banned
    μπήκαμε ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ απο τα προβλήματα μας εδω μεσα, και μπορει να γινει ενα φορουμ πραγματικης υποστηριξης αν δειξουμε πραγματικη ευαισθησια σε καποια θεματα ...
    αν κ συνηθως δε συμφωνουμε σε αυτο θα συμφωνισω αλλα για να διξεις ευαισθησια πρεπει ενα πραγμα να το εχεις ζησει κ να ξερεις κ κατιτις για αυτον που μιλας γιατι αν το δεις μονο ετσι ξοφαλτσα δε θα διξεις...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast