Ladose - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48

Thread: Ladose

Senior Member
    Mε το πέρασμα 2 βδομάδων θα βλέπεις ή όχι βελτιώσεις...θέλει να περάσουν κάποιοι μήνες για να δεις απτά αποτελέσματα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    σημερα δευτερη μερα, δεν εχω παρατηρησει καμμια αλλαγη στη διαθεση, μονο η ορεξη ελλατωθηκε λιγακι, το χρειαζομουνα εδω που τα λεμε γτ τοχα ριξει στο φαγητο, για αγχος στο δωσανε εσενα?
    μου τα εδωσαν για Αγχωδη διαταραχη η οποια πια μου κανει και σωματικα συμπτωματα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    ετσι ηταν με μενα το ζολοφτ, το πηρα ποσους μηνες κ ουτε κρυο ουτε ζεστη, ελπιζω πως θα με πιασει το ladose , δεν εχω πολυ βαθια καταθλιψη τα συμπτωματα μου θα τα χαρακτηριζα ηπια, αλλα τα χω παρα πολυ καιρο ομως, ειμαι για χρονια στη φαση αυτη με κακη διαθεση

Δεν σου ' παει ' αυτο το φαρμακο , δοκιμασε καποιο αλλο , το εφεξορ ειναι καλο , διοτι πιανει σεροτονινη-νοραδρεναλινη , κατοπιν συννενοησης με τον γιατρο σου . Και το σεροξατ ειναι καλο , αν και πιανει μονο σεροτονινη . Εγω μονο με αυτα τα δυο εχω δει αποτελεσμα .

Senior Member
    Βάζουν κιλά αυτά τα δυο που λες?

Senior Member
    3η μερα σημερα με αυτο το φαρμακο, εχοντας πιει 2 καφεδες κ τρωγωντας ενα βαρυ γευμα ενιωσα μια φαση λιγο ανυσηχος, ισως ηταν το φαρμακο, ισως να ηταν το οτι απλα ημουν μακρια απο το σπιτι κ παλιοτερα ειχα ενα κολλημα με αυτο, σαν να ημουν εξω απο τα νερα μου καπως, τεσπα σημειωνω πιθανη παρενεργεια ανυσηχια

Senior Member
    τα εχω παρει εγω τα λαντοζε παλαιοτερα αλλα μου φεραν ανυσηχια

Senior Member
    το λαντοζ στην αρχη του τουλαχιστον (για κανα μηνα) συνδυαζεται με αγχολυτικα ποτε μονο του γιατι εντεινει την ανησυχια. ρωτηστε και μενα που ετρεχα στα εφημερευοντα κυριακη

Senior Member
    Ποτε καφέ ή άλλο καφεινουχο σε μικρό διάστημα από την ληψη του ladose. Γενικά η ανησυχια είναι σύνηθες σύμπτωμα του φαρμάκου.

Senior Member
    δεν ξερω, δε μου καθησαν καλα, ο πρωτος γιατρος μου, μου ειχε δωσει και καποια αλλα τα οποια ηταν αντικαταθλιπτικα μαζι με ηρεμιστηκο δεν θυμαμαι ακριβως πως τα ελεγαν minitram η minitran

Senior Member
    Αρη ποσο καιρο τα πήρες; παντα φερνουν ανησυχια στην αρχή υπερμετρη θα ελεγα γιαυτο και το δινουν τουλαχιστον τον πρωτο μηνα μαζι με αγχολυτικα. Στη δευτερη βδομαδα ειμαι τωρα προς τριτη...την πρωτη κοντευα να βγω απο τα παραθυρα...

Senior Member
    δεν μπορω να θυμηθω παει καιρος

Senior Member
    εκλεισα βδομαδα με το λαντοζ, δεν νιωθω τιποτα ουτε δραση ουτε παρενεργεια, μαλλον ειναι νωρις για να δω κατι, επισης δεν τρωω παρα πολυ, σε αυτο με βοηθησε

Senior Member
    Σιγά σιγά μην βιάζεσαι.

Senior Member
    Στην αρχή της ψύχωσης,μετά από ένα 6μηνο θεραπείας και ενώ μου είχαν φύγει τα θετικά,ρώτησα τον γιατρό μου αν έπρεπε να μου συνταγογραφήσει και κάποιο αντικαταθλιπτικό.Μου είπε πως ένα 15% το πολύ θα με βοηθούσε.Δεν ξέρω αν αισθανόμουν κατάθλιψη εκείνο το διάστημα.Είχαν σπάσει τα πάντα μέσα μου,σίγουρα ένιωθα έντονη δυστυχία αλλά ήταν κ λογικό.Τελικά δεν μου έγραψε και πιστεύω καλά έκανε.

Πιστεύω πως αν δεν παρουσιάζεις έντονη κατάθλιψη δεν θα δεις μεγάλες αλλαγές.Φυσικά δεν είμαι και ειδικός.Για να σου το γράψει κάτι θα είδε.Ίσως σε βοηθήσει σε ένα μικρό ποσοστό. Για μένα το να τα βρούμε με τον εαυτό μας, να δημιουργήσουμε μια καθημερινή ρουτίνα με πράγματα που μας διασκεδάζουν και αγαπάμε,να χαιρόμαστε με τις καθημερινές μικρές χαρές,να έχουμε κάποια κοντινά αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο σημαντικό από ένα αντικαταθλιπτικό.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    συμφωνω με τον χρηστη serio

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast