Ladose - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48

Thread: Ladose

Senior Member
    παντως εμενα δεν μου το εγραψε το λαντοζ για καταθλιψη για ΓΑΔ μου το εγραψε και ισως για εμμονη με τις ασθενειες...αλλα τωρα διανυω την τριτη εβδομαδα καπως καλύτερα αλλα οχι καλα...οταν αγχωνομαι δηλαδη βγαινουν ολα παλι αλλα στο πιο κουλ

Senior Member
    Καλυτερο το σεροξατ για ΓΑΔ , χωις να σημαινει οτι το συστηνω , απαγορευεται .

Senior Member
    μπορει να εχεις δικιο. αυτο το σχημα ειχε πιασει την τελευταια φορα...γιαυτο και το προτιμησα ενω ο νευρολογος προτεινε αυτο νομιζω το σεροξατ. την τριτη να δουμε τι θα πει και ο ψυχιατρος...

Senior Member
    εκλεισα 2 βδομαδες με το λαντοζ, το μονο που παρατηρησα ειναι λιγη ανυσηχια κ μειωμενη ορεξη, κατα τα αλλα δεν εχω δει την παραμικρη προοδο, επρεπε να με ειχε πιασει ή θελει κ αλλο χρονο?

Senior Member
    Θέλει καμιά εβδομάδα ακομα.Βασικά την διαφορά δεν θα την καταλάβεις απότομα. Σιγά σιγά θα έρθει.

Senior Member
    εγω σήμερα αρχισα εναμισυ δηλαδη 30 mg. εχω δει μικρη διαφορα. η ορεξη κομμενη αλλα νομιζω περισσοτερο απο την αγχωδη διαταραχη παρα απο το χαπι. κατα τ'αλλα περιμενω. την τριτη εβδομαδα θα δεις και θα το συζητησεις με τον γιατρο σου για να δεις μηπως χρειαζεται αυξηση η δοση

Senior Member
    ειναι καλο φαρμακο το ladoze αλλα δεν καθεται σε ολους καλα, εγω δεν ειχα καλη εμπειρια με το χαπι

Senior Member
    Αρη εσυ απο οτι ειπες το πηρες χωρις αγχολυτικό και για λιγο διαστημα.εμενα μου εκανε τραγικο αγχος στην αρχή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Αρη εσυ απο οτι ειπες το πηρες χωρις αγχολυτικό και για λιγο διαστημα.εμενα μου εκανε τραγικο αγχος στην αρχή..
    ναι fleur για την ακριβεια ο γιατρος μου ο πρωτος μου ειχε δωσει 2 dasoze ημερισια δοση αυτά σε κάψουλες εε στην τριτη μερα τσιτας και αυπνια εκανα υποτροπη μετα όταν τα ξαναπηρα από καιρο ουτε ζεστη ουτε κρυο δεν καταλαβαινα και πολλα

Ladose παιρνει ο αρραβωνιαστικος μου.Συγκεκριμενα 20 mg.Παιρνει 1 την ημερα και ειναι μια χαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Βάζουν κιλά αυτά τα δυο που λες?

Οχι , δεν το κανουν αυτο . Απο εμπειρια μου , ειναι τα καλυτερα αντικαταθλιπτικα , αν και ως γνωστον , στον καθενα καθεται το καθε φαρμακο διαφορετικα . Παντως το σεροξατ , συνισταται και για αγχωδεις καταστασεις . Τραβααω κατι υπνους με δαυτο , ξεγυρισμενους !!

Senior Member
    παντως εδω και ενα μηνα δεν εχω παρατηρησει αισθητη διαφορα...με τα λαντοζ

Junior Member
    να ρωτησω, θεωρουνται παλιας η νεας γενιας;

Quote Originally Posted by xristina1234 View Post
    να ρωτησω, θεωρουνται παλιας η νεας γενιας;
    Ναι σαν ουσια η πρωτη του ονομασια ηταν το Προζακ και εχει βγει και ταινια με την κριστινα ριτσι.
    Σημαντικο ρολο παιζει πιστευω το ιστορικο ενος ανθρωπου, εαν ειχε ηδη ξανα λαβει και αν παρακολουθει και την πορεια του. Ενα απο τα τοπ χαπακια "της χαρας" ειχε ως τιτλο.

Μη ξεχναμε οτι σε πραγματικη καταθλιψη σκετο λεν βοηθαει, σε περιπτωση συνδυασμου δεν γνωριζω να σου πω, αν δεν ... τοτε ο επιβλεπων ψυχιατρος πρεπει να το ψαξει. Πλεον πολλοι δινουν νεας γενιας αντικαταθλιπτικα αλλά το παν ειναι ο - η ασθενης να δει βελτιωση.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Αρα ειναι παλιας;
    Γιατι δεν βοηθαει σκετο, τι αλλο θελει μαζι;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast