Έχω προβλήματα με τους δικούς μου σε σημείο που με κάνουν να θέλω να φύγω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Unhappy Έχω προβλήματα με τους δικούς μου σε σημείο που με κάνουν να θέλω να φύγω

Γειά σας , να ξεκινησω απο την αρχη ειμαι 18 ετων σε 3 μηνες 19 οι γονεις μου ειναι προοδευτικοι σε καποια πραγματα αλλα καταπιεστικοι σε αυτα που θελω...
    με αφηνουν να καπνιζω μπροστα τους αν και σπανια καπνιζω...1-2 φορες τον μηνα...μπορω να πω μου δινουν αρκετα χρηματα την βδομαδα 40 ευρω ... και μου ψωνιζουν ρουχα και ολα αυτα για να πω την αληθεια αρκετα...σε σημειο ενα καθημερινο μου μπλουζακι 60-70 ευρω και παππουτσια 150...... φετος μου δωσανε και χρηματα για διακοπες γυρω στα 900 για να παω με την κοπελα μου (κρατηστε το αυτο) περσυ πηγα πενταημερη με το λυκειο με αφησαν και μου εδωσαν παλι αρκετα χρηματα 350 ευρω....με αφηνουν να πηγαινω στο εξοχικο στον παρνασσο πενταημερα με την κοπελα μου η με φιλους μου...μονος μου... και τωρα περναω σε αυτο π θελω βοηθεια
    η κοπελα μου εδωσε πανελληνιες και περασε σε μια σχολη εξω απο την αθηνα περιπου 2:30 ωρες..θελω πολυ να πηγαινω και εγω να την βλεπω οσο περισσοτερο γινετε χωρις βεβαια να παρατησω τη σχολη μου αργιες καταληψεις απεργιες κτλ.. η κοπελα μου με βοηθαει παρα πολυ σε ολα νιωθω οτι με αγαπαει ειναι ο ανθρωπος μου αν και σε μικρη ηλικια θα ηθελα πολυ να περασω την ζωη μου με αυτην την κοπελα που ειμαστε μαζι εδω και 4,5 χρονια θελω να την φροντιζω ν περναμε χρονο μαζι πολυ....η κοπελα δν μ εχει ζητησει να πηγαινω εγω μου εχει πει θα ερχετε εκεινη καθε βδομαδα μα δεν το βρισκω λογικο την αγαπαω και ειδικα τους τελευταιους μηνες εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...δεν τρωω πλ εχω κλειστει στον εαυτο μου παρα πολυ και γινομαι κουραστικος και απεναντι της.... οι δικοι μου λοιπον δεν μου επιτρεπουν να πηγαινω να την βλεπω φοβουνται οτι θα με τραβηξει μακρια τους...δεν με αφηνουν να πηγαινω να βλεπω και εγω την κοπελα που αγαπαω τοσο πολυ.... οταν τους ειπα με ωραιο τροπο πως περναω παρα πολυ ωραια μαζι της και εφωσον ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και στην σχολη μου και δεν εχω δωσει ποτε δικαιωματα ξερετε παντα τι κανω και που ειμαι και θελω να πηγαινω και εγω ας πουμε 4 φορες μεχρι τα χριστουγεννα ... γινονται εξαλοι και με απειλουν πως θα με γραψουν εαν το κανω δε θα μ δινουν χρηματα δεν θ μ πληρωνουν κινητο και θα μου κλεισουν καθε περιθωριο βοηθειας ... αλλα οχι την πορτα του σπιτιου... ισως οι περισσοτεροι νν με περασετε κακομαθημενο μα σας λεω...πως και καθολου χρηματα να μη εχω μ φτανει να πηγαινω και εγω να βλεπω την κοπελα μου εστω και με τα ποδια..... ποτε δεν πιστευα οτι οι δικοι μ γονεις δεν θα με καταλαβαιναν... παρεπιπτοντως ξερουν παντα τι κανω και που ειμαι....και σε νυχτερινο μαγαζι δεν με εχουν αφησει πανω απο της 4 η ωρα να γυρισω και ερχονται και με παιρνουν.....ναι.... :(θα ηθελαμια βοηθεια πως να το χειριστω....δεν με νιαζουν τα χρηματα αλλα δεν θελω να τσακωνομαι αλλο για οτι αγαπαω....εξαλου ειμαι αρκετα υπευθηνος ποτε και ωπου εχω παει ξερουν τ παντα και δν εχω δημιουργησει τ παραμικρο προβλημα σε κανεναν.....αγαπαω την κοπελα μου δε θελω να την χασω ουτε να κουραζεται μονο εκεινη και οταν αγαπας....διεκδικεις δεν το αφηνεις μεχρι να κουραστει το παιρνεις αγκαλια και προχωρας...

Junior Member
    Ειμαι πολυ δεμενος με την κοπελα και νιωθω τοσο μονος οταν κλεινουμε το τηλεφωνο......

Senior Member
    ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΓΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΟΠΧΕΣ
    ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΚΛΗΡΑ
    ΑΛΛΑ Η ΑΛΙΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΤ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    φιλε δεν ειναι λογικο αυτο...εξαλου και με αυτα τα χρηματα δεν κανω κατι τρελο περα απο ενα σινεμα ας πουμε με την κοπελα μου....
    ουτε ειναι λογικο νομιζω παρε 40 ευρω και μην δεις την κοπελα σου αν ειναι ετσι συγνωμη κιολας αλλα ....... δεν ισχυει.... δεν θελω να ζησω αγαπη με δανεικα λεφτα θελω να ειμαι καλα με τους δικους μου και με καθολου λεφτα αρκει να ειμαι καλα ..... θα βρω ενα τροπο η μια δουλεια εστω 200 ευρω το μην 8ωρο εχω βρει να βγαζω χρηματα το απογευμα....

δλδ αν εσυ εισουν στην θεση μ τοσα χρονια με μια κοπελα και εισασταν υπεροχα και δεμενοι φουλ; θ προτιμησες μια ζωη γατζομενος στους δικους σου χωρις ν σε αφηνουν ν κανεις κ δικα σ βηματα;;; ολοι οι φιλοι μ σπουδαουν με τ λεφτα του μπαμπα....εγω τ ειχα πει απο την αρχη πως θα κανω κατι σε μια δημοσια σχολη αλλα δεν θελω ν φυγω εξω και να μου τ σκαει κ να το παιζω φοιτητης

Συμφωνω απολυτα με τον elis, προσπαθεις να ζησεις την αγαπη με δανεικα λεφτα. Για να εισαι ανεξαρτητος η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο, αμα θελεις να ζησεις την αγαπη σου κανε επανασταση, φυγε απο το σπιτι σου βγαλε δικα σου λεφτα παρε την ζωη στα χερια σου και τοτε μονο θα εισαι ανεξαρτητος και κυριος του εαυτου σου και θα κανεις οτι θελεις. Ολα αυτα ειναι αρκετα δυσκολα ομως και ειδικοτερα εαν εχουμε μαθει σε τετοιο περιβαλλον. Αλλιως λυπαμαι που στο λεω αλλα θα πρεπει να κατσεις στα αυγα σου... Οταν ακομα σε τρεφουν αλλα ατομα δεν παει να εισαι και 30 παλι κατω απο την φουστα της μαμας σου θα εισαι(μην στο πω και αλλιως). Αρα να αρκεστεις πως η κοπελα σου θα ερχεται μια φορα την εβδομαδα, αλλιως ξερεις τι...

Senior Member
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΖΗΣΑ ΔΛΔ ΚΑΙ ΧΑΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΟΠΥ ΓΥΡΙΣΕ Η ΖΩΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΙ ΕΓΙΝΑ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ
    ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ
    ΓΤ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΣΠΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΚΑΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΞΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΤΩΧΟΣ ΓΤ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΦΙΛΙΚΑ

Banned
    δεν καταλαβαινω όμως για ποιο λόγο δεν σε αφηνουν να πηγαινεις? δεν θελουν να πηγαινεις συχνα ή δεν θελουν να πηγαινεις καθολου...?? και ποιο λόγο σου δίνουν??

Senior Member
    Τι δικαιολογια σου εχουν πει ωστε να μην την βλεπεις?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Junior Member
    ναι δεν θελουν να ειμαι μαζι της θελουν να εχω και αλλες... φιλε καλα τα λεφτα δεν ειναι το παν πιστεψε με... του λεω δεν χρειαζεται να μου δινει μπορω να βρω κατι απογευματινο για να μην παραταω και τη σχολη μου και με απηλει οτι εαν το κανω και πηγαινω να τη βλεπω δεν θα βγω αλοβιτος θα πιασει τους γονεις της κοπελας και με οχι καλες διαθεσεις....σαν σαλταρισμενος τα λεει....να απηλει οτι θα ξυλοκοποισει τους γονεις της κοπελας..... περα απο αυτο που ειναι το σημαντικοτερο... η μανα μου του βαζει λογια τονε χει φτασει σε ενα επιπεδο να μην μπορω να εποικοινωνησω με κανεναν....το λιγοτερο που μ ειπε ειναι να του πληρωσω οτι φοραω αν βρω δουλεια που δεν με νιαζει θα παρω κατι με 10 ευρω με 5 να φοραω τουλαχιστον θα εχω αξιοπρεπεια να καθομαι να ακουω καθε μερα φωνες απειλες μπιχτες για την κοπελα και να κλεινομαι στον εαυτο μ; .... και σε αυτο να φανταστειτε μονο η κοπελα μ μ λεει να μην τσακωνομαι και να πηγαινω με τα νερα τους...θα ερχετε εκεινη....αλλα ποσο θα αντεξει και αυτη.... πες τ ρε φιλε θα ντραπω...μαμακιας ετσι πανε να με κανουνε σε λαθος ηλιια φοβουνται οτι θα με χασου και θα παω μαζι της ενω εγω δεν εχω τετοιες προθεσεις απλα θελω να πηγαινω ν την βλεπω και εγω και να συνενοουμαστε να με καταλαβαινουν

Junior Member
    μακαρι να ειχα μια οικογενεια που να με καταλαβαινε...και να μην το εβλεπε σαν εταιρεια....σκευτομαι να φυγω μακρια απο ολους και απο την κοπελα θα της κανω κακο..και την αγαπαω τοσο πολυ..μονο με την φωνη της την ερωτευομαι....καλυτερα να απομακρυνθω και απο την κοπελα γτ μονο καλο δεν θα της κανει κανουν καμια #@#@ οι δικοι μου αλλα και απο το σπιτι μου δεν μπορω να βλεπω τς ανθρωπους πμισουν οτι αγαπω

Senior Member
    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ
    Η ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

Senior Member
    δεν πιστευω πως προκειται οι γονεις να σε αφησουν χωρις χρηματα. απλως το λενε για εκφοβισμο. απο αυτα που λες φαινεται να σε φροντιζουν. ενας γονιος δεν αντεχει να ξερει οτι το παιδι του ειναι αφραγκο και ποσο μαλλον αν αυτο το παιδι προηγουμενως ειχε ο,τι ηθελε.

εγω στην θεση σου θα πηγαινα στην κοπελα μου.
    δηλαδη τι ζωη ειναι αυτη αν δεν μπορεις να χορτασεις τον ερωτα ? και τι να τα κανεις τα λεφτα και τις ανεσεις μετα?
    ασε που οσο εσυ δεν επιμενεις, τοσο θα σε "υποτασσουν" σε αυτα που θελουν.
    αυτο εμενα δεν μου φαινεται καθολου σωστο, η σταση των γονιων σου εννοω..
    δεν μπορουν να σου απογορευουν κατι τετοιο και ποσο μαλιστα να σε απυλουν.! αν εχουν καποιους ενδοιασμους για την κοπελα μπορουν να σε συμβουλεψουν.. αλλα να σου απογορευουν πραγματα? α μεγα λαθος.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Quote Originally Posted by 66psy View Post
    δεν πιστευω πως προκειται οι γονεις να σε αφησουν χωρις χρηματα. απλως το λενε για εκφοβισμο. απο αυτα που λες φαινεται να σε φροντιζουν. ενας γονιος δεν αντεχει να ξερει οτι το παιδι του ειναι αφραγκο και ποσο μαλλον αν αυτο το παιδι προηγουμενως ειχε ο,τι ηθελε.

εγω στην θεση σου θα πηγαινα στην κοπελα μου.
    δηλαδη τι ζωη ειναι αυτη αν δεν μπορεις να χορτασεις τον ερωτα ? και τι να τα κανεις τα λεφτα και τις ανεσεις μετα?
    ασε που οσο εσυ δεν επιμενεις, τοσο θα σε "υποτασσουν" σε αυτα που θελουν.
    αυτο εμενα δεν μου φαινεται καθολου σωστο, η σταση των γονιων σου εννοω..
    δεν μπορουν να σου απογορευουν κατι τετοιο και ποσο μαλιστα να σε απυλουν.! αν εχουν καποιους ενδοιασμους για την κοπελα μπορουν να σε συμβουλεψουν.. αλλα να σου απογορευουν πραγματα? α μεγα λαθος.
    Από τη σκέψη μου το πήρες! Συμφωνώ απόλυτα!

Member
    Quote Originally Posted by nikos1997 View Post
    Γειά σας , να ξεκινησω απο την αρχη ειμαι 18 ετων σε 3 μηνες 19 οι γονεις μου ειναι προοδευτικοι σε καποια πραγματα αλλα καταπιεστικοι σε αυτα που θελω...
    με αφηνουν να καπνιζω μπροστα τους αν και σπανια καπνιζω...1-2 φορες τον μηνα...μπορω να πω μου δινουν αρκετα χρηματα την βδομαδα 40 ευρω ... και μου ψωνιζουν ρουχα και ολα αυτα για να πω την αληθεια αρκετα...σε σημειο ενα καθημερινο μου μπλουζακι 60-70 ευρω και παππουτσια 150...... φετος μου δωσανε και χρηματα για διακοπες γυρω στα 900 για να παω με την κοπελα μου (κρατηστε το αυτο) περσυ πηγα πενταημερη με το λυκειο με αφησαν και μου εδωσαν παλι αρκετα χρηματα 350 ευρω....με αφηνουν να πηγαινω στο εξοχικο στον παρνασσο πενταημερα με την κοπελα μου η με φιλους μου...μονος μου... και τωρα περναω σε αυτο π θελω βοηθεια
    η κοπελα μου εδωσε πανελληνιες και περασε σε μια σχολη εξω απο την αθηνα περιπου 2:30 ωρες..θελω πολυ να πηγαινω και εγω να την βλεπω οσο περισσοτερο γινετε χωρις βεβαια να παρατησω τη σχολη μου αργιες καταληψεις απεργιες κτλ.. η κοπελα μου με βοηθαει παρα πολυ σε ολα νιωθω οτι με αγαπαει ειναι ο ανθρωπος μου αν και σε μικρη ηλικια θα ηθελα πολυ να περασω την ζωη μου με αυτην την κοπελα που ειμαστε μαζι εδω και 4,5 χρονια θελω να την φροντιζω ν περναμε χρονο μαζι πολυ....η κοπελα δν μ εχει ζητησει να πηγαινω εγω μου εχει πει θα ερχετε εκεινη καθε βδομαδα μα δεν το βρισκω λογικο την αγαπαω και ειδικα τους τελευταιους μηνες εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...δεν τρωω πλ εχω κλειστει στον εαυτο μου παρα πολυ και γινομαι κουραστικος και απεναντι της.... οι δικοι μου λοιπον δεν μου επιτρεπουν να πηγαινω να την βλεπω φοβουνται οτι θα με τραβηξει μακρια τους...δεν με αφηνουν να πηγαινω να βλεπω και εγω την κοπελα που αγαπαω τοσο πολυ.... οταν τους ειπα με ωραιο τροπο πως περναω παρα πολυ ωραια μαζι της και εφωσον ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και στην σχολη μου και δεν εχω δωσει ποτε δικαιωματα ξερετε παντα τι κανω και που ειμαι και θελω να πηγαινω και εγω ας πουμε 4 φορες μεχρι τα χριστουγεννα ... γινονται εξαλοι και με απειλουν πως θα με γραψουν εαν το κανω δε θα μ δινουν χρηματα δεν θ μ πληρωνουν κινητο και θα μου κλεισουν καθε περιθωριο βοηθειας ... αλλα οχι την πορτα του σπιτιου... ισως οι περισσοτεροι νν με περασετε κακομαθημενο μα σας λεω...πως και καθολου χρηματα να μη εχω μ φτανει να πηγαινω και εγω να βλεπω την κοπελα μου εστω και με τα ποδια..... ποτε δεν πιστευα οτι οι δικοι μ γονεις δεν θα με καταλαβαιναν... παρεπιπτοντως ξερουν παντα τι κανω και που ειμαι....και σε νυχτερινο μαγαζι δεν με εχουν αφησει πανω απο της 4 η ωρα να γυρισω και ερχονται και με παιρνουν.....ναι.... :(θα ηθελαμια βοηθεια πως να το χειριστω....δεν με νιαζουν τα χρηματα αλλα δεν θελω να τσακωνομαι αλλο για οτι αγαπαω....εξαλου ειμαι αρκετα υπευθηνος ποτε και ωπου εχω παει ξερουν τ παντα και δν εχω δημιουργησει τ παραμικρο προβλημα σε κανεναν.....αγαπαω την κοπελα μου δε θελω να την χασω ουτε να κουραζεται μονο εκεινη και οταν αγαπας....διεκδικεις δεν το αφηνεις μεχρι να κουραστει το παιρνεις αγκαλια και προχωρας...
    Ρε φιλε και εγω 18 ειμαι και οι γονεις μου ειναι οτι να ναι εμενα μ δινουν την εβδομαδα 10 ευρω και αμα ..... Πραγμα που σημαινει τα ξοδευω σε μια μερα ... Δν μ αφηνουν να ξενυχταω τα βραδια ... Αμα ξενυχτισω κλειδωνουν την πορτα και βαζουν και συρτη γ ν μην μπορω ν μπω .. Με την κοπελα μου οταν ειμουν .... Δν μ αφηναν ν παω ν κοιμηθω μια μερα μαζι της η να βγω μαζι της και ν κατσω μεχρι αργα ... Απο οτι καταλαβαινεις δν πινω δν καπνιζω ... Κοντευω να τρελαθω μεσα στο σπιτι εχω το μπασκετ ολη μερα αθλητισμο και εχω βρει την υγεια μου ....... Ρουχα την τελευταια φορα που αγορασα ηταν πριν 1,5 χρονο ... Συνεχεια γκρινια μεσα στο σπιτι κ φωνες δν μπορεις ν ηρεμησεις .. Γ 5ημερες κ αυτα δν το συζητω δν εχω παει σ καμια με αυτους τους γονεις περασα σε μια σχολη στην μυτιληνη πολυ καλη .. Γ ν σηκωθω ν φυγω απο το σπιτι ν μενω μονος μου ... Ν κανω οτι θελω ...τι αλλο ειπες ταξιδια ? Ποσα 900 ευρω ? Ουτε 3 ευρω δν μ δινουν γ ν παω γ καφε .... Και εσυ κλαψομουνιαζεις επειδη σ ειπαν μια φορα οχι ; ν μην πηγαινεις αθηνα ; τη ζωη σου να κανα φιλε... Παραπονο δν θ ειχα αραξε ... Παρολα αυτα μου αρκει το μπασκετ κ το γυμναστηριο το εχω κανει τροπο ζωης πλεον δν μ ενδιαφερουν τα ποτα ...

Member
    Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο..ψυχραιμία και λογικη και γω συμφωνω με την Κασσάνδρα και 66psy.....!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast