Τι εννοούμε όταν λέμε .. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    ειναι οταν βλεπεισ την συντροφο σου ταραγμανη..η φοβισμενη...η λυπημενη..η να κλαιει...κι εσυ μοναχα να την κοιτας...να σου ανοιγει τα χερια τησ..να σε αγγιζει δειλα.. κι εσυ επειδη δεν καταλαβαινεισ τον λογικο λογο πισω απο τα συναισθηματα τησ..να μην νιωθεισ τιποτα..και να μην κανεισ τιποτα..μονο και μονο επειδη δεν το καταλαβαινεισ..η πιο απλα δεν το νιωθεις...

ειναι μια κατασταση εντονησ αρνησης.. δεν πιστευω πως ειναι πραγματικη παρα μονο ισωσ στουσ κατα συρροην δολοφονουσ πραγμα πολυ σπανιο δηλαδή....ολοι οι αλοι γιατρευονται..αρκει να μην φοβουνται να νιωσουν.. δεν ειναι η λογικη το θεμα παντα...υπαρχει και το συναισθημα...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    ειναι οταν βλεπεισ την συντροφο σου ταραγμανη..η φοβισμενη...η λυπημενη..η να κλαιει...κι εσυ μοναχα να την κοιτας...να σου ανοιγει τα χερια τησ..να σε αγγιζει δειλα.. κι εσυ επειδη δεν καταλαβαινεισ τον λογικο λογο πισω απο τα συναισθηματα τησ..να μην νιωθεισ τιποτα..και να μην κανεισ τιποτα..μονο και μονο επειδη δεν το καταλαβαινεισ..η πιο απλα δεν το νιωθεις...

ειναι μια κατασταση εντονησ αρνησης.. δεν πιστευω πως ειναι πραγματικη παρα μονο ισωσ στουσ κατα συρροην δολοφονουσ πραγμα πολυ σπανιο δηλαδή....ολοι οι αλοι γιατρευονται..αρκει να μην φοβουνται να νιωσουν.. δεν ειναι η λογικη το θεμα παντα...υπαρχει και το συναισθημα...
    good! thank u !

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Το γεγονος οτι η μονη μου "διασκεδαση" ειναι το "κουτί" με το πληκτρολογιο, οτι τόσα χρονια απλά τα περναω μεσα στους τεσσερις τοιχους χωρις καμια αλλαγη στην ζωη μου, καθε ημερα επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα, η οικογενεια μου ειναι σχεδον ρημαδιο, δεν εχω τολμησει ποτε να μιλησω για τα συναισθηματα μου σε καποιο αλλο ατομο παρα μονο τα κρυβω(πλεον απλα δεν νιωθω σχεδον καθολου χαρα και αυτη παλι για λιγο), δεν θα βρω ποτε ταιρι γιατι πιανω απλα μειον, η τελευταια φορα που βγηκα εξω με καποιον φιλο ηταν πριν απο χρονια οταν ημουν εξωτερικο και τοτε παλι πολυ σπανια το εκανα, δεν θα βρω ποτε καποιον που να νιωθω ανετα και να μπορεσω να μιλησω, δεν μπορω να βρω και καποιο ενδιαφερον με τα οσα ασχολουνται οι συνομιληκοι μου μετα μανιας(κινητα, ποδοσφαιρα κλπ), καποτε ειχα σχεδον αποπειραθει να κοψω τις φλεβες μου...Να μην πω για το μέλλον μου που είχα ένα σωρό μεγάλα όνειρα που θα ηθελα να πραγματοποιηθουν και απλα φοβαμαι οτι θα ειναι σκατα οπως και το παρον οπως και το παρελθον μου....Και αλλα πολλά, τα ειπα στα γρηγορα ολα οσα με βασανιζουν....
    αλλαξε το με τον σπυρο σουλη και μην φοβασαι ο θανατος θα ερθει για ολους μας καποια στιγμη γιαυτο μην φοβασαι υπαρχουν εκει εξω ενα σωρο ατομα που δεν ασχολουνται ουτε με κινητα ουτε με ποδοσφαιρα ενας απο αυτους σου μιλαει εδω τωρα ολο και καποιος κοντινος σου θα υπαρχει να σε βαλει σε μια παρεα η να σε δικτυωσει ως ενα βαθμο.δεν εχεις γνωστους?πανε γυμναστηριο με τον καιρο θα γνωρισεις κοσμο γενικα το θεμα ειναι να θες να κανεις και καμια παρεουλα αν δεν θες μονο δεν θα κανεις και θα εισαι πισω απο αυτη την μαλακια ολη μερα

Senior Member
    Αφου ο ανθρωπος λεει οτι εχι κτθλψη , τι παρεες και γυμναστηρια , εχει δικιο για τα κινητα και τους η/υ , εχουν κανει μεγαλη ζημια στους νεους ανθρωπους . Εγω τον καταλαβαινω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    turtle μην δινεις σημασία στον ελις, καλα του τα εχωσες και μια χαρα τα λες!!!!...για καποιους απο εμας καποια πραγματα ειναι αυτονόητα ... για τους υπόλοιπους ...δικαιωμα τους να βλέπουν ή ν μη βλεπουν ότι θελουν ή οτι τους συμφερει..
    και συ τεκνισα βρουτα καλαααααα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    και συ τεκνισα βρουτα καλαααααα
    χαχαχα... και γω βρουτοπαιδο μου!!.. απο την ζουλεια μου τα κανω που αγαπας τον περαστικο πιο πολυ απο εμενα!!! αλλα πέρα απο την πλάκα μου αρεσει να βλέπω ανθρωπους με σοβαρη αποψη που στεκουν αναστημα ...πως να το κανουμε ρε αδερφε.....και πάλι μπραβο turtle που χωνεις εκει που πρεπει!!

Senior Member
    εχω εγω σοβαρη αποψη και ορθωνω αναστημα μωρε μπραβο και γω νομιζα οτι ελεγα παπαριεσ

Banned
    εχω εγω σοβαρη αποψη και ορθωνω αναστημα μωρε μπραβο και γω νομιζα οτι ελεγα παπαριεσ
    οχι φως των ματιων μου ( θα σε πάρω με το καλο γιατι εισαι παρεξηγησιάρης).. !!! μια χαρα τα λες..απλα μερικες φορες οπως όλοι μας χανεις κ εσυ λίγο την μπάλα δατς ολ

Senior Member
    καλα αμα την χανω λιγο τη μπαλλα ακομα καλα ειμαι

Banned
    καλα αμα την χανω λιγο τη μπαλλα ακομα καλα ειμαι
    ε σιγουρα πολυ λιγοτερο απο εμενα οποτε κουλαρε αδερφε..και αφου σε χαλάει να σε σχολιαζω τοσο ειπαμε δεν το ξανακάνω!!

Senior Member
    δε με χαλαει ζηλευω γτ νομιζω οτι μιλατε πριβε και συνενοηστε

Banned
    δε με χαλαει ζηλευω γτ νομιζω οτι μιλατε πριβε και συνενοηστε
    μιλαμε και πριβε βρε αγορι μου αλλα για τα δικα μας τα σκ@τ@...με τοσα προβλήματα που κουβαλάμε στο κεφαλι μας με τι κουραγιο να "συνενοηθουμε" για μικροσαχλαμαρες...και αληθεια για οσο με εχεις γνωρισει με κοβεις να καταδεχομαι σε πισωπλατες κ@λοπαιδιες και κατινιες??

Senior Member
    κι εγω δε θελω να μιλαω πριβε γι αυτουσ τουσ λογουσ αλλα ζηλευω οταν βλεπω οτι εχει αναπτυχθει σχεση

Banned
    κι εγω δε θελω να μιλαω πριβε γι αυτουσ τουσ λογουσ αλλα ζηλευω οταν βλεπω οτι εχει αναπτυχθει σχεση
    δεν υπάρχει πιο αγαπητο ατομο απο εσενα στο φόρουμ ...απο όλους!!... και το βλέπω συνεχεια να συμβαινει...οσο για μενα ξερεις πως οποτε θελησεις να μου μιλήσεις πριβε για όποιο θεμα γουσταρεις ...ειμαι εδω και θα ναι ιδιαιτερη χαρα μου!..
    απο εκει και πέρα αφου ετσι νιωθεις καλα εκανες και το εβγαλες απο μεσα σου και μπραβο σου γτ θελει κοτσια να το κάνεις!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αφου ο ανθρωπος λεει οτι εχι κτθλψη , τι παρεες και γυμναστηρια , εχει δικιο για τα κινητα και τους η/υ , εχουν κανει μεγαλη ζημια στους νεους ανθρωπους . Εγω τον καταλαβαινω .
    αρκετα με την καραμελα της καταθλιψης μερικοι την εχετε κανει τοσο κοινη λες και ειναι πονοκεφαλος 110 στους 100 δεν εχετε ιδεα τι ειναι.οταν εχεις καταθλιψη δεν εχεις διαθεση για τιποτα στη ζωη σου ουτε καν να γραφεις πισω απο ενα χαζοκουτι κατεβατα και να τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο και αν εχει οντως καταθλιψη ας παει σε ψυχιατρο να του κανει διαγνωση αυτοδιαγνωση δεν κανουμε απο εδω

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast