Results 1 to 4 of 4
Thread: Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ
-
09-10-2015, 22:32 #1
Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ
Γεια σας εχω γραψει πολλες φορες στο κομματι πενθος γιατι αυτο βιωνω.Τωρα ομως ειμαι σε καταθλιψη και δεν ξερω πως να τη διαχειριστω.Δεν τρωω δεν κοιμαμαι δε θελω να κανω τιποτα και καθε μερα με εγκαταλειπει και κατι.Δεν αντεχω αλλο παιδια περναω πολυ χαλια με περιγυρο που οι δυο μηνες για το περιστατικο του θανατου που βιωσα ειναι πολυς καιρος πια ενω για μενα ειναι χτες.Δεν αντεχω θορυβο κοσμο ασχετες κουβεντες δεν αντεχω τιποτα ετσι κλεινομαι περισσοτερο και μαυριζω καθε μερα και πιο πολυ.Οι σκεψεις μου ειναι αρνητικες εννοειται μου φαινεται οτι αρχιζω να τα χανω και ενω εχω περασει και απο τα αντικαταθληπτικα δεν θελω να ξαναρχισω παλι.Γινεται ?Υπαρχει καποιος που το παλευει μονος του?
- 09-10-2015, 23:21 #2
Εγω πιστευω οτι γινεται αλλα σιγουρα ειναι δυσκολο. Νομιζω εχεις και παιδια?
09-10-2015, 23:33 #3
Στην φάση που είσαι τα αντικαταθλιπτικά, τα ηρεμηστικα και τα υπνωτικά ειναι ακρως απαραίτητα ! Τουλάχιστο τα δυο πρώτα.....
19-10-2015, 21:30 #4
Ασπασία οι 2 μηνες ειναι πολυ λιγοι.. εγω βιωνω τον θανατο του αδερφου μου 6 μηνες κ οσο παει γινεται ολο κ χειροτερο γιατι οσο περναει ο καιρος νιωθεις πιο εντονα την απουσια του κ ναι ειναι σαν να εγινε χθες.. η καταθλιψη που νιωθεις ειναι ¨φυσιολογικη¨γιατι ειναι μερος του πενθους.. Αν νιωθεις οτι δεν μπορεις να το διαχειριστεις ολο αυτο απευθυνσου σε ενα ειδικο εστω για μια γνωμη κ μετα η αποφαση ειναι δικη σου το τι θα κανεις. Σου στελνω ολο το κουραγιο κ ολη την θετικη ενεργεια που διαθετω! Προσπαθησε οσο δυσκολο κ αν ειναι να απασχολεισαι με κατι.. με οτιδηποτε.. Σιγα σιγα θα δεις πως ο πονος θα καταλαγιασει..ακομα ειναι νωρις..θα περασεις απο διαφορα σταδια αλλα μην κανεις κακο στον εαυτο σου κ στους ανθρωπους που σε αγαπανε!