Ερωτηση για το Seroquel...!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Lightbulb Ερωτηση για το Seroquel...!!!

Καλησπερα στα μελη του φορουμ.Ο ψυχιατρος μου,εχει χορηγησει σεροκουελ στα 225mg τη μερα και θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο φαρμακο στην καταθλιψη και αν ανοιγει την ορεξη με αποτελεσμα την αυξηση βαρους!

Senior Member
    Γεια σου Μηνα . Το σεροκουελ , διδεται ενιοτε σαν επικουρικο φαρμακο , για το αντικαταθλιπτικο , αλλα 225 ειναι πολλα για μονο επικουρικη δραση , μαλλον εχεις και διαταραχη αγχους μαζι . Αν ανοιγει την ορεξη , λεει ? ΤΡΟΜΕΡΑ . Και σε τετοια δοση ..................καποτε επαιρνα 25 μγ , και τα σταματησα σε 20 μερες για τον λογο αυτο .

Banned
    σε τι δοσεις δινεται σαν επικουρικο για την καταθλιψη? εγω τωρα ξεκινησα στα 50 mg του seroquel XR. ειναι σωστη αυτην η δοση ή θα πρεπει να την ανεβασω γιατι στον υπνο δεν με βοηθαει ιδιαιτερα

Senior Member
    Κι εγω παιρνω seroquelτων 100για το βραδυ και πεφτω σαν κοτοπουλο για υπνο οσο για την ορεξη ευτυχως δεν εχω δει διαφορα

Senior Member
    ego to pira gia to anxos.......alla den ton antexa logo oti eixa efialtes kai perierga oneira ...alla nai me ekane na thelw na trow oloi thn wra

Senior Member
    εμενα το seroquel μου ριχνει τοσο πολυ την πιεση ωστε να κανω λποθυμικες κρισεις (δηλ.πεφτω κατω,λιποθυμαω)
    Ολα τα ψυχοφαρμακα προσθετουν βαρος, αλλα με σωστη διατροφη και σωματικη ασκηση, δεν εχεις προβλημα....
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    εμενα το seroquel μου ριχνει τοσο πολυ την πιεση ωστε να κανω λποθυμικες κρισεις (δηλ.πεφτω κατω,λιποθυμαω)
    Ολα τα ψυχοφαρμακα προσθετουν βαρος, αλλα με σωστη διατροφη και σωματικη ασκηση, δεν εχεις προβλημα....
    den einai alitheia auto.....merika se kanoune na min tros, kai merika den pirazoune katholou th oreksi sou

Senior Member
    Ρίχνει την πίεση το seroquel όντως,αλλα ας κοιτάμε τα θετικά και όχι τα αρνητικα

Senior Member
    Αν κάποιος δεν ανταποκρίνεται στα αντικταθληπτικά και πριν το ρίξει στα αντιψυχωσικά σαν παράγοντα ενίσχυσης ας δοκιμάσει πρώτα ένα δυνατό b-complex (100άρι κατά προτίμηση) και μπόλικα ω3 λιπαρά οξέα...

Και επειδή και εμένα μου προτάθηκε να πάρω αντιψυχωσικό σαν παράγοντα ενίσχυσης του αντικαταθληπτικού καθώς δεν είχα τα αναμενόμενα αποτελέσματα και προσπαθώ να την παλέψω με ω3-β complex και τώρα σκέφτομαι να παραγγείλω l-tyrosine που είναι πρόδρομη ουσία της ντοπαμίνης γιατί στην ουσία και τα αντιψυχωσικά γιαυτο΄τα δίνουν στην κατάθλιψη γιατί ρυθμίζουν "θεωρητικά" την ντοπαμίνη...

Αντιψυχωσικό πάντως δεν θα έπαιρνα ίσως απο φόβο...

Λίγη τυροσίνη θα την δοκιμάσω

Banned
    Συμπλεγμα βιταμινης Β αλλα το 100 τι σημαινει? Σκετη β6 και β12 αρκει? γιατι το βρηκα σε οικονομικοτερη τιμη απ'οτι ολο το συμπλεγμα...

Senior Member
    100άρα σημαίνει 100mg για κάθε βιταμίνη του συμπλέγματος...
    Άλλες έρευνες μιλάνε και για νιασίνη σε σχέση με άγχος - κατάθλιψη άλλες γαι όλο το σύμπλεγμα Β.

Καλύτερα ένα σύμπλεγμα που θα έχει όλες τις B

Senior Member
    Εγώ παίρνω μόνο seroquel για κατάθλιψη μόνο.
    Η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει λίγο. στα 100 είμαι

Senior Member
    Απο τα καλύτερα φάρμακα προσωπικά για μένα , παρόλο που ο γιατρός μου δίνει zyprexa , το seroquel είναι μακράν καλύτερο!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγώ παίρνω μόνο seroquel για κατάθλιψη μόνο.
    Η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει λίγο. στα 100 είμαι
    ποσο καιρο το παιρνεις το seroquel 100mg? εμενα μου προτειναν να δοκιμασω των 50mg για την καταθλιψη αλλα το πηρα λιγοτερο απο μηνα διοτι τις πρωτες μερες με εκανε σαν ζομπι οποτε το διεκοπτα και το ξαναρχιζα....ΑΑληθεια εχει καλες κριτικες?

Senior Member
    Menis αν εξαιρεσεις τα εντονα ονειρα και την υπερφαγια ειναι πολυ καλο !

Page 1 of 2 12 LastLast