Results 16 to 20 of 20
-
12-10-2015, 01:10 #16
ναι σιγα!...το ενιωσες το εκανες και το εβγαλες απο μεσα σου... αρα ήταν καλο!!!
- 12-10-2015, 06:49 #17
νομιζω οτι εσυ εισαι που τα εχεις μπερδεψει.
δεν υπηρχε "θεμα σε μια σχεση", εφοσον ειχατε χωρισει ξεκαθαρα και πανηγυρικα, και μαλιστα απ οτι ειχε ςπει, εσυ τον χωρισες.
αν εσυ εμεινες με εκκρεμοτητες η ζητουμενα η αποριες, δεν σημαινει οτι εμεινε κι αυτος η οτι εχει υποχρεωση να σε συντρεξει. ειδικα εφοσον εχει σχεση.
δεν υπαρχει θεμα "ψεματος" εφοσον δεν ειχατε σχεση.
συμφωνω με μαγκ, μπορει να μην στο ειπε γιατι ηξερε οτι θα σε πειραξει, μπορει γιατι θεωρουσε οτι θα εχετε συζητησεις που δεν επιθυμουσε, μπορει κι απο αδιαφορια.
σε καθε περιπτωση ουτε σε αφορα το τι εκανε απο εκει και περα, ουτε θεμα "αντιποινων" υπαρχει σε μια ξεκαθαρα τελειωμενη σχεση. απο που κι ως που?
το οτι σου ειπε "καποτε θα μου τα πεις" δεν σημαινει "καποτε θα τα ξαναβρουμε", ουτε "καποτε θα ξαναγινει κατι μεταξυ μας". κι αυτο δικη σου υποθεση ηταν.
μπορει να σημαινε ακριβως αυτο που λεει η φραση, οτι δεχεται καποτε να κανετε μια συζητηση να του πεις οτι θελεις να του πεις αν θεωρεις οτι υπαρχει κατι. δεν αφορα πραγματα που θελει/σκοπευει ο ιδιος να πειτε η να κανετε.
14-10-2015, 22:08 #18
Καλησπερα! Δεν ειπα οτι περιμενα κατι τετοιο απ την κουβεντα "καποτε θα τα πουμε". Ηθελα να πω καποια πραγματα που ειχα μεσα μου, απο κει κ περα θα μπορουσα να περιμενω την οποιαδηποτε αντιδραση, ειτε θετικη η αρνητικη. Τωρα, επειδη εγω αν ηθελε καποιος να μου μιλησει ή θα κανονιζα επιτοπου να μιλησουμε ή θα του ελεγα οτι δεν επιθυμω οποιαδηποτε κουβεντα μαζι του, ομολογω πως ενοχληθηκα απ αυτη την αοριστη απαντηση. Διοτι εμενα μου δειχνει οτι ο αλλος μου λεει "λεγε μου συνεχεια να μιλησουμε, κ εγω θα σου λεω οχι, ετσι για να ταλαιπωρηθεις λιγο κ ας εχω κ την αλλη".
Γι αυτο κ του "την ειπα". Διοτι με το που εμαθα πως ειναι με αλλη, φυσικα σταματησα καθε επαφη γιατι αυτο μου εδειξε οτι με ειχε γραμμενη ουτως η αλλως. Απλα θα εκτιμουσα αν το "εκοβε" με μια κουβεντα.
Αλλα αυτο που λετε κ εσεις, ο καθενας αντιδραει διαφορετικα.Every morning we are born again
14-10-2015, 22:39 #19
Φυσικά και δεν τον έχεις ξεπεράσει.
Αλλιώς καθόλου δεν θα σ'ενδιέφερε να του πεις αυτά που έχεις μέσα σου, ούτε θα "σε ταλαιπωρούσε" το γεγονός ότι δεν σου είπε πως έχει άλλη και το ότι σ' έχει γραμμένη.
Ήλπιζες ότι λέγοντας αυτά που έχεις μέσα σου θα έδειχνε και πάλι κάποιο ενδιαφέρον για σένα.
Αν απλώς ήθελες να του πεις πράγματα για να ξαλαφρώσεις ή να τον βοηθήσεις σε κάτι, τότε δεν θα είχε σημασία αν έχει άλλη ή δεν έχει.
Είναι ολοφάνερο λοιπόν, ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει.
Θα ήθελες να σου είχε φερθεί αλλιώς, ώστε να μην αναγκαστείς να του πεις να χωρίσετε.
Και τώρα σ' ενοχλεί αυτό που φαντάζεσαι, ότι μπορεί με την άλλη να είναι διαφορετικός, να της φέρεται καλύτερα απ' ό,τι σ' εσένα.
Θέμα εγωισμού είναι, το κακό είναι ότι αφού βρίσκεστε λόγω δουλειάς είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς.
Όταν αποδεχτείς, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν σου φερόταν όπως θα ήθελες και ότι αυτό είναι ένα γεγονός που δεν πρόκειται ν' αλλάξει και πιθανόν δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να το αλλάξεις, τότε θα πάψει να σ' ενδιαφέρει.
16-10-2015, 10:46 #20