Results 1 to 15 of 32
Thread: Γιατί;
-
10-10-2015, 18:08 #1
Γιατί;
Καλησπέρα παιδιά είχα μια πολύ κακή σχέση 4μιση χρόνια. 2 χρόνια πριν έβαλα τέλος σε αυτό. Δεν το μετανοιώσα ηρέμησα. Όμως δεν υπάρχει μέρα που να μην τον σκέφτομαι. Ακόμα και τώρα έρχεται αρκετές φορές στον ύπνο μου όπως χθες. Είναι λίγες οι φορές που τον συναντώ πια κι αυτό τυχαία και δεν παίρνω τα μάτια μου από πάνω του αν δεν χαθεί. Δεν μπορώ να κάνω σχέση με άλλον σοβαρή γιατί νιώθω ότι τον αφήνω πίσω λες και δεν είναι πίσω πια λες και θα ξανάρθει κι αφήνω χώρο ελεύθερο να ξαναμπεί στην ζωή μου. Γι'αυτό και προτιμώ τις ελεύθερες σχέσεις Εχω προσπαθήσει όμως και με κουράζουν τελικά οι κανονικές σχέσεις. Βλέπω άλλες που έχουν στην ζωή τους έναν άνθρωπο και ζηλεύω. Λέω γιατί χωρίς να ταλαιπωρηθούν ο άνθρωπος αυτός τις εκτίμησε και τις παντρεύτηκε και πάλι δεν του φέρονται τόσο καλά; εγώ τι πιο λίγο είχα που θυσίασα πολλά πράγματα και πόνεσα ψυχολογικά και τελικά είμαι μόνη χωρίς εκείνον
Last edited by nikiii; 10-10-2015 at 19:30.
:-)
- 10-10-2015, 20:46 #2
Nίκη αυτό το γιατί μου θυμίζει μια παλιά συμμαθήτρια στην εφηβεία που ερωτεύθηκε σφόδρα κάποιον και αυτός δεν ανταποκρινόταν γιατί δεν ξέρει κανείς γιατί γιατί είχε γεμίσει τα τετράδια της τα βιβλία της και το λεύκωμα γιατί ποτέ δεν μάθαμε ...πως τα φερε η ζωή δεν ξέρω .. μετά από όλα αυτά τα γιατί .. τώρα έχει δυο παιδιά που πάνε στο δημοτικό και ένα μωρό ... και αυτός ο καρμίρης που έφευγε δίχως εξηγήσεις .. ανήκει στο συννεφιασμένο παρελθόν ... παρολαυτά αν ήξερα να απαντήσω πάντα σ αυτά τα γαμημένα τα γιατί που μας δημιουργούνται με κάποιους περίεργους που μας δυσκολεύουν την ζωή θα ήμουν ένας χαρούμενος άνθρωπος .. κυκεώνας ..
10-10-2015, 21:07 #3
Νίκη είπες ότι είχες μια κακή σχέση και έβαλες τέλος σε αυτήν. Επομένως συνειδητά αποχώρησες από την αρρωστημένη κατάσταση που βρισκόσουν. Το έχεις μετανιώσει ; Λες όχι αλλά μετά από λίγο νομίζω ότι το αναιρείς. Τι σε έκανε να χωρίσεις πριν 2 χρόνια ; Ήταν όντως τόσο κακή η σχέση όπως λες ; Και αν ήταν και τελικά εσυ όσο και αν προσπαθείς να προχωρήσεις δεν τα καταφέρνεις, και δεν βρίσκεις νόημα στις επόμενες σχέσεις σου, μήπως φταίει το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές εκεί που νιώθουμε την απόρριψη εκεί θέλουμε να είμαστε ; Μήπως αυτό είναι περισσότερο εγωιστικό ; Για μένα δεν ξέρω που οδηγούν οι ελεύθερες σχέσεις πέραν των σαρκικών απολαύσεων. Στην τελική σε άτομα που έχουν μέσα τους συναισθήματα και θέλουν να τα χαρίσουν ή να τα μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, οι ελεύθερες σχέσεις δημιουργούν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, τους οδηγούν να νιώθουν πιο μόνοι από ποτε και να νομίζουν ότι είναι κολλημένοι στο παρελθόν. Μην περιμένεις αυτός να γυρίσει, αν πιστεύεις ότι έκανες λάθος όταν τον χώρισες και δεν ήταν τελικά τόσο κακή η σχέση σας, το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να του μιλήσεις και να του πεις όλα όσα νιώθεις. Η ειλικρίνεια είναι το παν...αν θέλει να γυρίσει, θα γυρίσει...αν δεν θέλει να γυρίσει θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να τον ξεριζώσεις από μέσα σου !!!
10-10-2015, 22:57 #4
@Försvarsadvokat Χαιρεται, αν επιτρεπεται το ψευδωνυμο σου σημαινει Δικηγορος Υπερασπισης?
"Make sure your worst enemy isn't you"
10-10-2015, 23:53 #5
Constantly curious καλησπέρα και σε σένα !!! Ακριβώς αυτό σημαίνει...ξέρεις σουηδικά ; (είμαστε λίγο off topic )
10-10-2015, 23:55 #6
Ωραίο nick name !! :cool:
11-10-2015, 00:06 #7
turtle να΄σαι καλά. Που να το ζήσεις και στην πράξη να δεις τι ωραίο που είναι...μια μέρα θα ανοίξω ένα θέμα για τις χαρές και τις λύπες του επαγγέλματος (νομίζω όμως απαγορεύεται το chat και αν δεν τηρούμε τους κανόνες δεν μας βλέπω για πολύ καιρό εδω μέσα) ;)
11-10-2015, 00:19 #8
:rolleyes:
11-10-2015, 01:38 #9
Τον άφησα γιατί δεν με ήθελε με τον τρόπο που τον ήθελα εγώ. Ούτε και σεβόταν τίποτα. Μου έλεγε ψέματα από την αρχή. Είχε άλλη. Δεν μου έδινε σημασία. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το σεξ. Μια φορά δεν πήγαμε για καφέ. Ήταν απότομος μαζί μου. Με χτύπησε και με βίασαν με ένα φιλο του. Ήταν ο πρώτος μου. Έπρεπε να φύγω πιο νωρίς από όλο αυτό πριν έρθουν τα χειρότερα αλλά δεν έφυγα. Του είχα πει πολλές φορές πως νιώθω αλλά δεν τον ένοιαζε. Τελικά εχω καταλήξει να είμαι ίδια με εκείνον χωρίς όμως να λέω ψέματα και να πληγωνω κανέναν. Να μην με ενδιαφέρουν οι σχέσεις μιας και τις θεωρώ ψεύτικες.
11-10-2015, 01:44 #10
εσυ δεν εβαλες τελος??τι παραπονιεσαι???η κανε βημα να τον κερδισεις η πανε παρακατω εντιτ τωρα ειδα το προηγομενο ποστ εχεις σοβαρο ψυχολογθκο θεμα και ανυπαρκτη αυτοεκτιμηση ψαξτο
11-10-2015, 02:12 #11
Το έψαξα αλλά πότε δεν το βρήκα. Πήγαινα σε ψυχολόγους έπαιρνα φάρμακα για αρκετό διάστημα. Τώρα έγινα καλά κατά ένα μεγάλο μέρος από αυτό που ήμουν. Ξεκίνησα να σπουδάζω πάλι για να μην σκέφτομαι πια τίποτα.
11-10-2015, 02:38 #12
11-10-2015, 02:51 #13
Σ'ευχαριστώ χελώνα. Πέρασα πολύ δύσκολα. Τρόμαζα με το παραμικρό, έκανα εμετό συνέχεια, έτρεμα αρκετές φορές κι ένιωθα φόβο για τους ανθρώπους. Το τελευταίο ακόμα το αισθάνομαι και δεν τους εμπιστεύομαι.
11-10-2015, 03:01 #14
Kαι καλά κάνεις δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου ούτε της δικής μου !! Μικρούλα σκέψου αυτόν που την αγκαλιά του οποίου που θα κάνεις εμετό πάνω του και δεν θα σιχαθεί και θα βλέπετε θρίλερ παρέα χωρίς να κάνει ο ίδιος τη σχέση θρίλερ ! Το χω δεί να παίζει κάπου εκεί έξω !! Όπως και να χει συγκεντρώσου στις σπουδές και την θεραπεία σου !! Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου !
11-10-2015, 03:08 #15
Το ξέρω αν και νιώθω λίγο άβολα που παω ξανά γιατί εχω σπουδάσει όμως δεν έβρισκα δουλειά και παω τώρα σε άλλο τμήμα. Στα μαθήματα είμαι καλή. Αυτα που γράφω παραπάνω τα είχα σαν ψυχολογικό πρόβλημα μετά τον βιασμό από το άγχος και την στεναχώρια. Μόνο οι δικοί μου με έβλεπαν να τα βγάζω κανείς άλλος. Δεν κάνω πια θεραπεία την εχω σταματήσει ούτε παω σε ψυχολόγο