Results 16 to 30 of 32
Thread: Γιατί;
-
11-10-2015, 03:27 #16
Βασικά δίκη έχει γίνει γι αυτό να του κοπεί ο κώλος μια και καλή ? πρώτον δεύτερον γιατί ν αφήνεις την θεραπεία σου ! ? Τρίτον η επιπλέον εκπαίδευση είναι πάντα ατού όχι και άβολα ! Είναι δυνατόν να σκέφτετε ερωτικά κάποιον που έχει της ψωλής του χαλβά για να το πώ αλλοιώς ασχολείται εκτενώς με την γεωμετρία της ανατομίας του ? Και από μυαλό κουκούτσι και χωρίς καρδιά ενός μαρουλιού ? Βρε ούρτ !
- 11-10-2015, 03:51 #17
turtle, δίκη άκουσα και εμφανίσθηκα. Συνήθως τέτοιες περιπτώσεις δεν φθάνουν ποτέ στα ακροατήρια γιατί είναι πολύ δύσκολο για τα θύματα να ξαναζησουνε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα τραγικά πέρασαν. Εγώ ζήτω ταπεινά συγγνώμη από την Νίκη για όσα αόριστα της είπα στο πρώτο μου μήνυμα. Εύχομαι πάντως όλα καλά να της πάνε από εδώ και πέρα σε όλους τους τομείς της ζωής της και μόνο καλούς ανθρώπους να έχει κοντά της που θα της δείχνουν την αγάπη τους. Και που είσαι Νίκη μην νιώθεις άσχημα που σπουδαζεις για δεύτερη φορά, εγώ είχα σπουδάσει δύο σχολές επειδή δεν εβρισκα δουλειά και τώρα άρχισα να κάνω και ένα μεταπτυχιακό και πολύ φοβάμαι πως δεν θα σταματήσω και μόλις τελειώσω και το μεταπτυχιακό. Ότι κάνεις θετικό είναι.. βοηθάει σε πολλά που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως :)
Last edited by Försvarsadvokat; 11-10-2015 at 04:07.
11-10-2015, 04:00 #18
Από ένα σημείο και μετά ένιωθα χειρότερα να πηγαίνω σε ψυχολόγο γιατί δεν ήθελα να πιέζω άλλο τον εαυτό μου να σκέφτεται και να αγχώνεται περισσότερο. Θεώρησα ότι είμαι πολύ καλύτερα και μου το είχε πει κι ο γιατρός. Τον τελευταίο χρόνο γελάω περισσότερο. Δίκη δεν έγινε γιατί δεν το είπα πουθενά αυτό δεν είχα την δύναμη. Εκείνος όμως μετανοιώσε έκλαιγε και μου ζητούσε συγνώμη. Όμως δεν τον συγχώρεσα ποτέ και του το είπα. Τα γιατί όμως γυρίζουν στο μυαλό μου.
:-)
11-10-2015, 04:06 #19
11-10-2015, 04:08 #20
.......όπου δεν πίπτει νόμος πίπτει ράβδος !!! Έτσι να συνεχίσει και καλά θα πάει το γοριλάκι !!! Σακάτη θα τον δεις καμιά μέρα και τότε δεν θα μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου αποπάνω από έκπληξη να πώ επίσης ότι επειδή όργη λαού φωνή Θεού !! Του εύχομεθα να περιπέσει σε μόνιμη στυτική δεισλειτουργία !! Μετά τον κάλο που έχει στον εγκέφαλο άλλο ένα plus !! Kι όσο για σ ένα μικρή όνειρα γλυκά !! Με τις ευχές του gentleman δικηγόρου !
11-10-2015, 17:40 #21
κοριτσι μου, επρεπε ολα αυτα να τα πεις σε έναν εισαγγελέα ... σε κακοποίησε ο πρωτος άνθρωπος που αγάπησες και σε βίασε με τον κολητό του? ειναι απίστευτο και να το συζητάμε... και το χειρότερο απο όλα αυτά ειναι οτι τον βλέπεις ακόμα, εστω και τυχαία στον δρόμο και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα? εχεις δικού σου ανθρωπους ? γονείς- φίλους - συγγενεις? να τα συζητησεις όλα αυτα?... λογικα θα σου πάρει καιρό να συνέλθεις κ να εμπιστευθεις ξανα ενα άνθρωπο απο την αρχη.. ισως όταν βρεθει αυτος ο άνθρωπος και στο ευχομαι ολοψυχα να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.σου ετυχε η χειρότερη αρχη για να ξεκινησεις να ερωτευεσαι...μια τεραστεια αδικία. ξερεις μονο την φρικτη πλευρα του έρωτα και δεν αξίζει σε κανενα αθωο πλασμα αυτο.
δεν ειναι ετσι οι ΄'ανθρωποι όμως...αυτος ήταν και μαλλον ειναι ακομα για τα σιδερα.. τωρα το γιατι αυτο το "κελεπούρι" εχει καποιο δεσμο ειναι απλό, βρήκε μια αφελή ίσως θεοχαζη την οποια εχει του χεριου του να την χειρίζεται οπως θέλει εκεινος και αυτη να καθεται να τις τρωει... ελπίζω ο τυπος να ειναι στειρος και να μην βρεθουν αλλα αθωα πλασματα στα χερια του.
οσο για σενα...δεν εγινες σαν εκεινον... δεν βιασες κανεναν.
και οσον αφορα το γιατι σου...εχεις πολύ δρομο ακομα ..η ζωη δεν ξερεις πως στα φερνει ... αλλα πάντα στο τελος καθε ιστορίας βλέπεις οτι τελικα δικαιωνεσαι!:)
μην το αμελεις το τραυμα σου... πρεπει να φροντισεις για αυτο πριν τα σαπίσει όλα μεσα σου!δες τι πρεπει να κανεις για να το αντιμετωπίσεις, τωρα π είναι νωρις!!
11-10-2015, 17:52 #22
δεν ξερω αν σασ ενδιαφερει αλλα η μαφια τα κανονιζει καλα οτι και να χεισ κανει
χωρισ φυλακεσ χωρισ τιποτα μπορει να μην τουσ παω γτ ειναι ολοι τουσ καμενοι μεχρι κοκαλο
αλλα οι κανονεσ τουσ ειναι φοβεροι και πλεον τουσ υποστηριζω ο κανονασ ειναι ο εξησ απλοσ
οτι εκανε κι αυτοσ και πλεον το υποστηριζω τουσ μαφιοζουσ δεν παω γτ ειναι ολοι καμενοι
κατα τα αλλα δε με ενοχλουνΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-10-2015, 17:55 #23
11-10-2015, 17:56 #24
11-10-2015, 18:13 #25
Last edited by elis; 12-10-2015 at 12:23.
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-10-2015, 01:01 #26
Έχουν περάσει κάποια χρόνια από αυτό το περιστατικό είχα γεμίσει αίματα. Με έκανε να νιώθω ότι φταίω εγώ για όλα. Δυστυχώς με βίασε ξανά αυτή την φορά με πολύ μεγάλη δύναμη και με άσχημο τρόπο γιατί λέει πηγα με τον φιλο του τότε. Στο τέλος τον άφησα εγώ αλλά είχε το θράσος να με παίρνει τηλέφωνο και να νομίζει ότι θα ξαναγυρίσω σ'αυτόν. Η αδερφή μου ξέρει πολλά για μένα κι όταν τυχαία συναντηθήκαμε πάλι σε καφετέρια ήρθε να μου μιλήσει και η αδερφή μου ούτε καν τον χαιρέτισε και τον κοίταζε στραβά. Δυστυχώς δεν είναι τόσο υποστηρικτικό το περιβάλλον μου. Πια δεν τους εμπιστεύομαι τους άντρες και φυσικά δεν αξίζω ούτε εγώ την εμπιστοσύνη τους. Προσπάθησα πολλές φορές μέσα στα δύο χρόνια όμως και τελικά αποφάσισα ότι προτιμώ τις άλλες σχέσεις είναι πιο ειλικρινείς και χωρίς υποχρεώσεις. Δεν ανησυχείς για τον άλλον γιατί ξέρεις που βρίσκεσαι. Έτσι νιώθω καλύτερα. Μπορεί να ήταν για τα σίδερα η τελικά να τα έβρισκε και να τα έκανε. Στο τέλος άρχισα να πηγαίνω με άλλους για να βρω την δύναμη να τον αφήσω. Το κατάλαβε γι'αυτό με χτύπησε. Παιδιά μπορεί να κάνει. Πάντα με ρωτούσε αν μου έχει έρθει περίοδος και πάντα πρόσεχε. Τελευταία φορά που τον είδα κάπνιζε. Ενώ 5 χρόνια που ήταν μαζί μου δεν κάπνιζε ποτέ τότε ήταν σε ποδοσφαιρική ομάδα. Τώρα δεν ξέρω τίποτα γι'αυτόν κι ούτε θέλω να μάθω. Όταν τον βλέπω για πολλές μέρες είμαι χάλια
16-10-2015, 22:22 #27
Βλέπω την αδερφή μου που παντρεύτηκε τον πρώτο της χωρίς να ταλαιπωρηθεί γι'αυτή την σχέση κι εμένα απορώ τι μου έλειπε και πόνεσα τόσο πολύ;
Last edited by nikiii; 17-10-2015 at 02:46.
19-10-2015, 09:55 #28
το μυαλό σου ελειπε κορίτσι μου! που αφησες τον εαυτο σου να σε διαλυσει αυτο το αρρωστο καθικι.. η αδερφη σου κακως τον αγριοκοιταξε, κανονικα επρεπε να του φερει το τραπέζι στο κεφαλι του τσαμπα μαγκα!! τεσπα.. εσυ πρεπει να μιλήσεις σε εναν ειδικο για όλα αυτα, τετοιες πληγες δεν επουλώνονται ευκολα.
δεν φταις εσυ, μπορει να ησουν μικρο κορίτσι οταν συνεβαιναν ολα αυτα ... επρεπε οι γονεις σου να ασχοληθουν περισσοτερο μαζι σου.
χαμηλή αυτοπεποιθηση και ελειπής παιδεια. εκει βρισκεται μαλλον η ρίζα του κακου!!.. σε εναν καλο γιατρουλη γρηγορα πριν κανεις και αλλα σοβαρότερα λαθη!! :)
01-11-2015, 22:01 #29
Χαμηλή αυτοπεποίθηση εχω χαμηλή παιδεία όχι γιατί είχα σπουδάσει εχω κάποια πτυχία αλλά δεν έβρισκα δουλειά. Όταν μένεις ξαφνικά χωρίς να κάνεις τίποτα κάπου όλα μαζεύονται μέσα στο μυαλό και είναι δύσκολα. Με πονάει πάντως πολύ η σκέψη αυτού που έγινε και με βαραίνει αρκετές φορές νομίζω ότι το ξεχνάω όμως τελικά δεν γίνεται. Βλέπω τα παιδιά στο σχολείο που είναι 16 χρόνων τώρα ξεκινάν την ζωή τους κι έχουν όνειρα κι εγώ είμαι πια 28 κι έζησα χρόνια πιστεύοντας στο απόλυτο τίποτα και τον αγάπησα τόσο πολύ για να πάρω αυτή την συμπεριφορά αλλά γι'αυτόν ήμουν απλά μια ***** και μου το έλεγε. Ακόμη ρίχνω ευθύνες στον εαυτό μου κι όσο για την λέξη αγάπη πλέον τη μισώ. Δεν νιώθω να εχω όνειρα δεν με αφορά να κάνω οικογένεια μιας κι όλα χάλια είναι. Βγήκα και συνεχίζω να βγαίνω με διάφορους νομίζοντας πως έτσι ξεγελάω τον εαυτό μου. Αλλά ο πόνος δεν φεύγει. Ίσως τελικά έτσι και να τιμωρώ τον εαυτό μου. Αλλά γιατί; δεν μπορώ να καταλάβω
Last edited by nikiii; 01-11-2015 at 22:37.
02-11-2015, 00:42 #30
Μου είναι πολύ δύσκολο πλέον να εμπιστευτώ κάποιον. Δεν πιστεύω στις ειλικρινείς σχέσεις μια και ποτέ δεν εχω ζήσει κάτι ιδιαίτερα όμορφο δεν εχω πια όπου και να κοιτάξω τον ίδιο ενθουσιασμο και δυστυχώς αυτό φαίνεται. Τον ξόδεψα όλο σ'εκείνον. Ακόμα και να γυρνούσε δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του. Με τρομάζει. Μακάρι να γυρνούσε ο χρονος πίσω να αποφύγω πολλά πράγματα.