φτωχοί άνθρωποι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Δεν βρίσκεις elis. Ο άντρας μου βρίσκει αλβανούς να κάνει τη δουλειά του, αλλά και πάλι για πόσο θα είναι και αυτοί? θα μας "καβαλικεψουν" σε λίγο. ΕΛΕΟΣ

Senior Member
    αμα ειναι για χωραφια και τετοια μονοι οι αλβανοι κανουν δουλεια αυτο ειναι γεγονοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    Δεν βρίσκεις elis. Ο άντρας μου βρίσκει αλβανούς να κάνει τη δουλειά του, αλλά και πάλι για πόσο θα είναι και αυτοί? θα μας "καβαλικεψουν" σε λίγο. ΕΛΕΟΣ
    πλακα κανετε ετσι? με τόση ανεργεια που πεφτει και πάλι δεν βρισκετε ατομα για δουλεια??...τελικα μηπως να πάω επαρχία μπας και βρω εκει καμια δουλεια της προκοπής?...
    τωρα το αλβανικο θεμα δεν εχω θεση ...απο τη στιγμη που δουλευουν οι ανθρωποι και βγαζουν τιμια το ψωμί τους , δεν με απασχολει καθολου αν ειναι απο αλβανια ή την ουγκαντα ή την ελλαδα...

Senior Member
    ρεα μονο οσι δουλευουν απο μικροι μπορουν να δουλεψουν οι αλλοι κανουν χαζομαρεσ
    γι αυτο διαμαρτυρεται η μαιρουλα γτ ολοι περιμεναν να γινουν τριαντα για να πιασουν δουλεια
    κι εχει γινει κουλουβαχατο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ρεα μονο οσι δουλευουν απο μικροι μπορουν να δουλεψουν οι αλλοι κανουν χαζομαρεσ
    γι αυτο διαμαρτυρεται η μαιρουλα γτ ολοι περιμεναν να γινουν τριαντα για να πιασουν δουλεια

elis , θα συμφωνησω , τα νεα παιδια δεν θελουν να προσπαθησουν , θελουν την ευκολη λυση , εχω 3 ανηψια , 17, 18 , 19 , ουτε σχεδια για το μελλον , ουτε στοχους , ολη μερα με αυτα τα μαραφετια στο χερι , τα πως τα λενε , αι - φοουν , μπλιμπλικια τα λεω γω , εχουν βεβαια μια οικονομ . ανεση απο μας , αλλα κι εγω ειχα , στα 27 μου ομως ειχα φτιαξει την δικη μου εταιρεια , δεν περιμενα απο τον μπαμπα να με βολεψει καπου , βεβαια δεν δουλεψα απο τα 15 που δουλεψες εσυ , αλλα σπουδασα στο Deree , οικονομικα/διοικηση επιχ. , εκει πραγματι μαθαινεις , θελει πολυ διαβασμα , ευκολα μπαινεις , δυσκολα βγαινεις , σε αντιθεση με εδω που ισχυει το αντιθετο , πηγα 2 χρονια στρατο , τοσο ηταν τοτε , και οντως οι Αλβανοι , που τους κοροιδευαμε το 94 που πρωτοηρθαν στην Ελλαδα , εχουν τωρα πιο υψηλες καταθεσεις απο τον μεσο Ελληνα .
    Κατα ποσον φταιμε κι εμεις , δεν ξερω , δεν εχω παιδια .

Banned
    δεν μπορω να φανταστω καποιον μεχρι τα 30 του να μην εχει δουλέψει ποτε στη ζωη του...μου φενεται εξωπραγματικο!!.. δηλαδη οκ η τεμπελια υπάρχει τελικα ή ειναι συμπτωμα ψυχικης ασθενειας?

Senior Member
    Μπα , Ρεα , υπαρχει και παραυπαρχει , υπαρχουν οι εξαιρεσεις , απλως για να επιβεβαιωνουν τον κανονα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν μπορω να φανταστω καποιον μεχρι τα 30 του να μην εχει δουλέψει ποτε στη ζωη του...μου φενεται εξωπραγματικο!!.. δηλαδη οκ η τεμπελια υπάρχει τελικα ή ειναι συμπτωμα ψυχικης ασθενειας?
    gt συμβαινει αμα σπουδαζει γινεται τελειωνει στα 25 και μετα καθεται γτ δε βρισκει δουλεια

Senior Member
    Αν παντού θέλουν προϋπηρεσία, πως θα βρεις εργασία; Μέχρι και για καθαρίστρια θέλουν να ξέρεις αγγλικά για να λες hello στη σφουγγαρίστρα!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    το φτωχοι ανθρωποι ειναι μια γενικη φραση ο αλλος μπορει να μην εχει να φαει και να κοιμιθει και ο αλλος να παιφτει ο λογαριασμος στην τραπεζα κατω απο εκατομυριο και να λεει παναγια μου τι θα κανω...στο χερι του καθενος ειναι να ειναι "φτωχος" μετα απο ενα σημειο.οσο για τους αλβανους,επειδη εχω μπει χωραφι και με αλβανους και με πακιστανους,εχω δει ελληνα να μου τρωει το ταλιρο και το δεκαρικο στο μεροκαματο και στον αλβανο και στον πακιστανο να δινει κανονικο μεροκαματο μπροστα στα ματια μου,λες και ειμουν ο πρωτος τυχαιος αλλα δεν τα ξερε καλα τα πραγματα.ξερω κοσμο απεξω και μεναν σε ενα σπιτι για τεσερις,10 ατομα και πεθαναν στην δουλεια για παρα πολλα χρονια και μπραβο τους για τα σπιτια που φτιαξαν και τα αμαξια τους,ετσι ειναι γιατι το αξιζουν!!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    gt συμβαινει αμα σπουδαζει γινεται τελειωνει στα 25 και μετα καθεται γτ δε βρισκει δουλεια
    ελα μωρε ελις ...ενα σωρο παιδια των 25 εργαζονται και ας εχουν σπουδασει δεν ξερω κ εγω τι... δουλευουν και μαλιστα ξεπατονοντε τα κακομοιρα για 3 και 60 ουτε καν αυτο που σπούδασαν ετσι... ασχετο επαγγελμα του οτι ναναι! τωρα λογικα για να το λες εσυ θα υπάρχουν και τετοιοι αλλα εγω δεν εχω συναντησει κατι τετοιο...

Senior Member
    εγω παλι ολο τετοιουσ συνανταω μαλλον ειμαστε σε αλλη πολη

Banned
    ε οντως!!.. αλλα βλέπω οτι και αλλοι συμφωνουν μαζί σου οποτε θα το κοιταξω και εγω απο δω και περα να δω αν υσχυει

Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    Γενικότερα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και το γνωρίζουμε όλοι, αλλά δε μπορούν να μου κλαίγονται και οι νεοπλουτοι. Εκεί τρελαίνομαι. Να έχω 10 επαγγελματικες ιδέες χωρίς κόστος (αφού ο ζορες κάνει πόδια) και να έρχεται ο άλλος 30 χρονών να μη ξέρει τι θελει και να μου το παίζει αγανακτησμενος επειδή ο μπαμπάς του δεν έχει λέει λεφτά να του κάνει τα καπριτσια. Άνθρωπε μου get a life.
    Δεν υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι, υπάρχουν φτωχά μυαλά.
    Μαιρούλα σαφώς και υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι και πάρα πολυ φτωχοί άνθρωποι μάλιστα και δεν πρέπει να γίνεσαι άδικη μ' αυτούς επειδή υπάρχει και ο νεοτεμπέλης που στα 30 τα περιμένει όλα από τον μπαμπά του (νεοπλουτος είναι άλλο πράγμα, εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά).
    Και για πες και καμιά ιδέα χωρίς κόστος κι από δω μήπως και βοηθήσεις και κανέναν που είναι άνεργος και θέλει να σηκωθεί από τον καναπέ (δεν το λέω καθόλου ειρωνικά)
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Legalize + καθρεπτης με το φτωχοί άνθρωποι εννοούσα φτωχά μυαλά. Δεν αναφερόμουν στη τσέπη. Rea + γάτος ελάτε εδώ που είμαι να δείτε ότι έχω δίκιο. Από όλη τη νεολαία του χωριού μόνο ο αντρας μου και άλλο ένα παιδί μένουν μόνιμα. Αλλά τους αποδίδει. Καθρέπτης έχω ήδη ξεκινήσει 3 consepts. Τα προχωράω αργά και σταθερά. Και ξέρω ότι θα τα καταφέρω. εσύ επαγγελματικα με τι ασχολείσαι; έχεις υποχρεώσεις του τύπου οικογενεια;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast