φτωχοί άνθρωποι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

φτωχοί άνθρωποι

Γενικότερα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και το γνωρίζουμε όλοι, αλλά δε μπορούν να μου κλαίγονται και οι νεοπλουτοι. Εκεί τρελαίνομαι. Να έχω 10 επαγγελματικες ιδέες χωρίς κόστος (αφού ο ζορες κάνει πόδια) και να έρχεται ο άλλος 30 χρονών να μη ξέρει τι θελει και να μου το παίζει αγανακτησμενος επειδή ο μπαμπάς του δεν έχει λέει λεφτά να του κάνει τα καπριτσια. Άνθρωπε μου get a life.
    Δεν υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι, υπάρχουν φτωχά μυαλά.

Banned
    εγω σκεφτομαι αν καπιος υπολογιζε τα λεφτα που ξοδεψε αγοραζοντας πραγματα που τελικα δε χρειαστηκε η δεν αξιοποιησε τι ποσο θα μαζευοταν.

Σύμφωνοι απλά δε πρέπει να σκεφτόμαστε συνέχεια έτσι. Να το σκεφτείς μια φορά, να παραδειγματιστεις και να βελτιώσεις έπειτα κάποια πράγματα, Οκ. Αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα πρέπει να σκέφτεσαι μπροστά. Υπάρχουν τρόποι απλά εμείς δε προσπαθούμε. Είμαστε βολεμενοι σε μια καρέκλα και περιμένουμε να μας έρθουν όλα ουρανοκατεβατα. Ευτυχως για μένα δυσκολεύτηκα στη ζωή μου πριν κάνω το γιο μου και πλέον πράττω αναλόγως. Εγώ λέω έχετε προβλήματα? Ελάτε να μου τα πείτε και θα σας τα λύσω επί τόπου. Αλλά θα ιδρώσεις.

Senior Member
    Αν έμενες στο νεόπλουτοι, θα έλεγα οκ. Μετά λες για ουρανοκατέβατα όμως και το έχασες για εμένα. Άλλος μπορεί να μην έχει τις ίδιες αντοχές. Αυτό εσύ όμως δεν το σκέφτεσαι.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Ποια είναι τα ουρανοκατεβατα; και για ποιες αντοχές μιλάς? Τις ψυχολογικές? Μα κανείς δεν εχει αντοχές αν το πάρεις έτσι. Εγώ αυτη τη στιγμή ψάχνω 2 άτομα να έρθουν για δουλειά σε ένα ξορισμενο χωριό που μένω με τον άντρα μου. πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής και πολλά περισσότερα χρήματα. Είναι θέμα θέλησης και εγωισμού.

Senior Member
    Άποψη μου πως δεν είναι έτσι ακριβώς. Στο σχολείο του ανιψιού μου, βλέπεις ένα παιδάκι που είναι μπροστά στα μαθήματα και ένα άλλο που παλεύει να προχωρήσει και δεν μπορεί. Τι σημαίνει, πως δεν θέλει; Δεν μπορεί. Έχει άλλες αντοχές και είναι άλλος άνθρωπος! Ομοίως, κάτι που κάνω καλά μπορεί να μην μπορείς να το κάνεις και το αντίστροφο. :)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Συμφωνώ απόλυτα απλά εγώ αναφερόμουν στη κατηγορία ανθρώπων του καναπέ. Που ενώ έχουν όλα τα φόντα προτιμούν την αδράνεια σαν πιο ασφαλη λύση. Σίγουρα είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας, και σίγουρα δε μπορούμε να κάνουμε όλοι τα ίδια πράγματα. Απλά για τον κάθε ένα υπάρχει μια ξεχωριστή λύση. Απλά πρέπει να προσπαθήσει λίγο πάρα πάνω από το συνηθισμένο. Εγώ αυτο υποστηρίζω γιατί το έζησα.

Senior Member
    δεν μπορουνε μαιρουλα πωσ θα ζησουν χωρισ φεισμπουκ που θα κανουν τσεκ ιν στην κατω ραχουλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ειδες τώρα πως συμφωνούμε? Και υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί τέτοιοι. Και να ξέρεις ότι στο μέλλον οι Έλληνες δεν θα έχουν δικές τους περιουσίες. Θα τις έχουν οι ξένοι και τα παιδιά τους θα δουλεύουνε εργάτες για 100 και 200 ευρώ το μήνα. Τόσο απλά.

Senior Member
    καλα στα οικονομικα εχεισ μεινει οι νεοι μασ ειναι αχρηστοι πατοκορφα και κανεισ δεν εχει ορεξη για δουλεια
    οσοι δουλευουνε ειναι απο τριαντα ετων και πανω κι οσοι δουλευουν απο τα δεκαοχτω στα τριανταπεντε ειναι κουρασμενοι
    το ξερω γτ το ζω τωρα οι αλλοι καθονται μεχρι τα τριαντα και περιμενουν να γινει το θαυμα να πιασουν δουλεια στα τριαντα
    οπωσ γινοταν παλια ελα ομωσ που οι δουλειεσ σφιξανε και μονο οι ψημενοι και οι παλιοι μπορουν να τισ κανουνε καλα
    κι εχει γινει ενα κουλουβαχατο μουρλια

Banned
    ... mairoyla συμφωνω και επαυξανω!!!.. να βλέπεις τον ανεργο με το iphone 6 και να τρελένεσαι ... wtf???

Senior Member
    καλα το αιφοουν ειναι το κατεξοχην κινητο των ανεργων εγω σε ολουσ το λεω και νομιζουν ολοι οτι κανω πλακα αλλα εγω το λεω σοβαρα

δεν είναι το οικονομικό κομμάτι το θέμα. Αλλά είναι ένας κρίκος σημαντικός στην όλη αλυσίδα. Έτσι όπως τα λες είναι elis. δυστυχώς έτσι είναι. αλλά εγώ επειδή έχω πολύ όρεξη προχωράω. Δε μπορώ να είμαι στάσιμη

Rea πίστεψε με δε τρελαίνομαι. Έχω ένα κινητό της πλάκας. Όσους βλέπω με κινητά τεχνολογίας κι έτσι (που κι εγώ είχα αλλά μου το έσπασε ο γιος μου) και γνωρίζοντας το backround τους, τους Λυπάμαι γιατί δεν έχουν ενδιαφέροντα, ζωή, δε γελάνε, είναι αψυχα σώματα. That's all.

Senior Member
    εσυ καλα κανεισ και προχωρασ για τη δουλεια που θεσ να βρεισ ενα απο χωριο απο τριαντα και πανω
    να εχει μια εμπειρια γτ ειναι μερικοι στην πολη που μπορει να ναι πολυ καλοι στα λογια αλλα να μην μπορουν να πιασουν ουτε κατσαβιδι
    δε ξερω και τι δουλεια κανεισ αλλα να εχει εμπειρια

Page 1 of 3 123 LastLast