Χωρισμος μετα απο μακροχρονια σχεση. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 78 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Μιλάμε. Την πήρα εγώ και της είπα να βρεθούμε. Της εξέφρασα τις σκέψεις μου και το ότι για να είμαστε πάλι μαζί αυτή θα πρέπει να γίνει πιο ανεξάρτητη, πιο διεκδικητικη στα θέλω της, στην ουσία πιο γυναίκα. Της είπα ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήμουν απόμακρος και ότι είχα τεμπελιασει κι εγώ σε αυτή την κατάσταση. Της είπα ότι για να γίνουν αυτές οι αλλαγές ίσως πάρει καιρό βέβαια. Συμφώνησε κι αυτή ότι έπρεπε να είναι έτσι όσο είμαστε μαζί αλλά τώρα δεν ξέρει αν έχουμε μέλλον ακόμα και αν αλλάξει σε αυτόν τον τομέα. Της είπα ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαστε ξανά μαζί. Συμφώνησε. Σήμερα το πρωί επειδή θα έφευγε με μια φίλη της ολιγοημερο ταξιδι στο εξωτερικό μου έστειλε ότι έφτασε κι ότι όλα είναι καλά. Της είχα πει εγώ να μου στείλει βέβαια για να δω πως εφτασε κτλ. Απάντησα κι εγώ καλά να περάσετε κτλ.
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Βρε Παναγιώτη, ένα δεν καταλαβαίνω. ΑΥΤΗ είναι που σε χώρισε, εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς να τη φέρεις πίσω. Και της λες πως για να είστε μαζί θα πρέπει να αλλάξει, "να γίνει πιο διεκδικητική και ανεξάρτητη"???? Δλδ, δεν τη θέλεις πίσω όπως είναι αλλά αφού κάνει τις αλλαγές που σ αρέσουν???? Τι περιμένεις να σου απαντήσει??????

Σόρρυ, αλλά εγώ μέλλον δε βλέπω. Έχασες το σιγουράκι σου και -λόγω και της χαμηλής σου αυτοεκτίμησης- πονάει πολύ. Σκέψου το.
    μα ελα ντε!!!
    κι εγω ακριβως την ιδια απορια εχω παναγιωτη..
    μας λες εδω και τοσα μηνυματα ποσο στεναχωρημενος εισαι που σε χωρισε και ξαφνικα μας λες οτι της εβαλες ορους για να ξαναειστε μαζι (!!!!!)
    εδω δεν καθεται ουτε χωρις ορους, εσυ σκεφτηκες να της βαλεις και ορους?

κατα τα αλλα συμφωνω με οσους σου λενε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να καθεσαι σε μια σχεση χωρις επιθυμια κι απ τις δυο πλευρες. αυτη δεν επιθυμει την σχεση, εσυ δεν επιθυμεις την ιδια...
    πανε παρακατω βρε παιδι μου. δεν χαθηκαν οι κοπελες.

Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Μεγάλε για να μην βάλω τα γέλια με τις φθηνές και ξεπερασμένες δικαιολογίες της κοπέλας θα σου πω το εξης: μάλλον παίζει να υπάρχει κάποιο φόρουμ για δικαιολογίες χωρισμού...παίζει αυτή την δικαιολογία, θέλω να ζήσω καινούργια πράγματα, που εσυ "ΦΥΣΙΚΑ" δεν μπορείς να της τα προσφέρεις, να την έχω ακούσει πόσες φορές ; Είναι η κλασική ατάκα, υπάρχουν κιαλλες βέβαια θα στις πει αν συνεχίσετε να μιλάτε, ξέρω και γω του τύπου: ήσουν μαλθακός, ήσουν παιδί και γω ψάχνω άντρα ( λες και αυτή είναι γυναίκα), ήσουν απόμακρος (ουπς στην είπε αυτήν), δεν με καταλάβαινες ποτε, δεν μιλούσαμε, δεν με άκουγες, δεν καταλάβαινες πως νιώθω,κτλ,κτλ,κτλ...φθηνές, ψεύτικες δικαιολογίες που σκοπό έχουν μόνο να καλύψουν τις ενοχές και τις τύψεις που νιώθουν επειδή δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον άντρα και να του πούνε την αλήθεια. Ποια είναι αυτή ; Ότι τσιμπήθηκε με άλλον η μικρή και σου λεει πάλι με αυτόν να είμαι, μια ζωή με αυτόν, εγω δεν θα έχω εμπειρίες, είμαι μικρή και θέλω να ζήσω πράγματα, χαχαχαχαχαχα !!! Και μόλις φάει το κεφάλι της από τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο, γιατί είναι σίγουρο αυτό, τότε θα λέει στις φίλες της την αμέσως επόμενη κλασική ατάκα, δεν υπάρχουν άντρες, όλοι τα ίδια καθάρματα, μόνο στο σεξ είναι το μυαλό τους, που χάθηκαν οι αληθινοί άντρες ; Ποιοι άντρες κοπέλα μου, αυτοί που όταν τους είχες τους είχες βαρεθεί και ήθελες να πας να ζήσεις την ζωή σου ; Ορίστε λοιπόν ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...ζήσε την ζωή σου !!! Πάρε τα χαρτομαντιλάκια σου και πήγαινε αλλού να κλάψεις...μην μας ζαλίζεις τον έρωτα !!!

Υ.Γ.1: Οι παραπάνω αθάνατες ατάκες δεν αφορούν όλες τις γυναίκες φυσικά, αλλά αφορούν όλες εκείνες που δήθεν κουράστηκαν από τις μεγάλες σχέσεις, έχασαν τον πόθο τους για τον σύντροφο τους και ξύπνησαν ξαφνικά και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως φίλε pngts και μην περιμένεις να γυρίσει ο τροχός...γύρισε τον μόνος σου !!! Σε λίγες εβδομάδες θα με θυμηθείς και θα έρθεις να μου πεις πόσο δίκιο είχα...μέχρι τότε υπομονή καθόλου αλκοόλ και πολύ γυμναστική ( βοηθάει πολύ να ξανανιώσεις χαρούμενος και ζωντανός ).

Υ.Γ.2: Ωχχ τι έχω να ακούσω τώρα από τις γυναίκες του φόρουμ...:D

Υ.Γ.3 Κάτσε ξέχασα και την άλλη αθάνατη ατάκα: Η αγάπη δεν φτάνει...τι να την κάνω εγω την αγάπη παιδάκι μου ; Εγω θέλω να με φτύνεις και να μου δίνεις και καμιά που και που...έτσι δείχνεις ότι είσαι άντρας !!! Τι ? Ισότητα ? Δεν την θέλω !!!
    εγω που ειμαι γυναικα σου λεω πως εχεις απολυτο δικιο. ετσι ακριβως ειναι. βεβαια τετοιου ειδους δικαιολογιες τις λενε κ οι αντρες...

Senior Member
    διαβασα το αρχικό σου μήνυμα μόνο και αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπήρχε έρωτας και χημεία ερωτική από μέρους της τουλάχιστον .
    Εχω μακροχρόνια σχέση και είμαι στην ηλικία της κοπέλας και σε μια τέτοια ηλικία είναι φυσικά σημαντική και η αγάπη αλλα δεν αρκέι μόνο αυτό, θες να ζήσεις έρωτα, ρομαντικές στιγμές κτλ. Συμφωνω βεβαια 'ότι αυτό δεν είναι κάτι που το βρίσκεις τόσο εύκολα όπως ουτε και την αληθινή αγάπη , αλλα αν μια σχέση στα 23 σου δεν εχει κι αυτο, τότε δύσκολο να προχωρήσει.. η αγάπη μόνο είναι σημαντική κυρίως για μια σχέση μεγαλύτερης ηλικίας, σε έναν γάμο κτλ.
    ΄Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η οπτική αλλα πολλοι ανθρωποι θεωρουν πολύ σημαντικό να υπάρχει έρωτας στη σχέση ,πόσο μάλλον όταν είσαι τόσο νέος. Δεν θεωρώ ότι σε χώρισε επειδή βρήκε άλλον,απλά ήθελε αυτό το κάτι παραπάνω που δε έβρισκε στη σχέση σας πλέον.Στο είπε κ η ίδια ξεκάθαρα άλλωστε, ψάχνει κάποιον να την ερωτευθεί.
    Αν την θές πίσω ,θα πρέπει να της δείξεις ότι είσαι ερωτευμένος -αν είσαι βεβαια- , να της το πεις να την κανεις να αισθανθεί μοναδικη για εσενα . Είναι πράγματα που φαινονται αυτονόητα αλλα είναι το αλατοπίπερο της σχέσης και λίγοι είναι αυτοί που το δείχνουν έμπρακτα. (γενικά μιλάω δεν ξέρω τι ακριβως της έδειχνες εσυ).

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456