Χωρισμος μετα απο μακροχρονια σχεση. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    Μωρε ειναι φρεσκο ακομα,δωσε και στους δυο σας λιγο χρονο δεν ξερω εχετε επικοινωνια καθολου? μαθαινεις τι κανει πως ειναι?
    Ειναι ωραια η σιγουρια μας ,κοιμασαι ησυχος τα βραδια κ τωρα σου ηρθε απο το πουθενα...σαν να εφαγες απορριψη μοιαζει κ ισως σε πληγωσε αλλα κ εκεινη αν το σκεφτεις την ετρωγε καθε τοσο.Καταλαβαινεις πως το λεω,μηπως αξιζει να εχουμε ολοι μας κατι πιο ολοκληρομενο? Που να μας ικανοποιει απο ολες τις αποψεις?Γιατι πρεπει να συμβιβαζομαστε κ να ζουμε κατι χλιαρο,γιατι να ριχνουμε τον πηχη στα θελω μας?Μηπως να ακουμε λιγο κ το σωμα μας,καμια φορα μιλαει αυτο αντι της ψυχης? κ αν υπαρχει αγαπη θα μου πεις?Οκ αξιζει μια προσπαθεια ακομη μα θα πρεπει να γινει συνειδητα κ απο την μερια του ενος κ του αλλου..
    Οπως κ να χει ειμαι υπερ της ειλικρινιας κ του χρονου..με τον καιρο ερχονται απαντησεις οταν πλεον ξεκαθαριζει κ ηρεμει το τοπιο...
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Μιλάμε. Την πήρα εγώ και της είπα να βρεθούμε. Της εξέφρασα τις σκέψεις μου και το ότι για να είμαστε πάλι μαζί αυτή θα πρέπει να γίνει πιο ανεξάρτητη, πιο διεκδικητικη στα θέλω της, στην ουσία πιο γυναίκα. Της είπα ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήμουν απόμακρος και ότι είχα τεμπελιασει κι εγώ σε αυτή την κατάσταση. Της είπα ότι για να γίνουν αυτές οι αλλαγές ίσως πάρει καιρό βέβαια. Συμφώνησε κι αυτή ότι έπρεπε να είναι έτσι όσο είμαστε μαζί αλλά τώρα δεν ξέρει αν έχουμε μέλλον ακόμα και αν αλλάξει σε αυτόν τον τομέα. Της είπα ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαστε ξανά μαζί. Συμφώνησε. Σήμερα το πρωί επειδή θα έφευγε με μια φίλη της ολιγοημερο ταξιδι στο εξωτερικό μου έστειλε ότι έφτασε κι ότι όλα είναι καλά. Της είχα πει εγώ να μου στείλει βέβαια για να δω πως εφτασε κτλ. Απάντησα κι εγώ καλά να περάσετε κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Μιλάμε. Την πήρα εγώ και της είπα να βρεθούμε. Της εξέφρασα τις σκέψεις μου και το ότι για να είμαστε πάλι μαζί αυτή θα πρέπει να γίνει πιο ανεξάρτητη, πιο διεκδικητικη στα θέλω της, στην ουσία πιο γυναίκα. Της είπα ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήμουν απόμακρος και ότι είχα τεμπελιασει κι εγώ σε αυτή την κατάσταση. Της είπα ότι για να γίνουν αυτές οι αλλαγές ίσως πάρει καιρό βέβαια. Συμφώνησε κι αυτή ότι έπρεπε να είναι έτσι όσο είμαστε μαζί αλλά τώρα δεν ξέρει αν έχουμε μέλλον ακόμα και αν αλλάξει σε αυτόν τον τομέα. Της είπα ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαστε ξανά μαζί. Συμφώνησε. Σήμερα το πρωί επειδή θα έφευγε με μια φίλη της ολιγοημερο ταξιδι στο εξωτερικό μου έστειλε ότι έφτασε κι ότι όλα είναι καλά. Της είχα πει εγώ να μου στείλει βέβαια για να δω πως εφτασε κτλ. Απάντησα κι εγώ καλά να περάσετε κτλ.
    Mια χαρουλα ακουγεται κατι μου λεει πως ολα θα πανε καλα :D
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Το θέμα, πέρα από το τι θέλει αυτή, είναι γιατί εγώ νιώθω έτσι.

Senior Member
    Η καταθλιψη πριν απο ολα αυτα τοτε,πως προεκυψε?Ξερεις την αιτια της?

Senior Member
    Η ακριβής αιτία, αν υπάρχει, δεν έχει βρεθεί. Μάλλον λίγο κληρονομικό μαζί με έλλειψη επικοινωνίας στην οικογένεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Senior Member
    Βρε Παναγιώτη, ένα δεν καταλαβαίνω. ΑΥΤΗ είναι που σε χώρισε, εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς να τη φέρεις πίσω. Και της λες πως για να είστε μαζί θα πρέπει να αλλάξει, "να γίνει πιο διεκδικητική και ανεξάρτητη"???? Δλδ, δεν τη θέλεις πίσω όπως είναι αλλά αφού κάνει τις αλλαγές που σ αρέσουν???? Τι περιμένεις να σου απαντήσει??????

Σόρρυ, αλλά εγώ μέλλον δε βλέπω. Έχασες το σιγουράκι σου και -λόγω και της χαμηλής σου αυτοεκτίμησης- πονάει πολύ. Σκέψου το.

Senior Member
    Της εξήγησα γιατί η σχέση μας έφτασε σε αυτό το σημείο. Γιατί ειχα γίνει αδιάφορος. Την αιτία της κατάστασης που έφτασα να είμαι έτσι, τουλάχιστον την βασικότερη. Είχαμε πιάσει κουβέντα για το αν ταιριάζουμε και γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ. Η αφορμή δόθηκε γιατί μου είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί να την θέλω πίσω από την στιγμή που κάποια φορά πέρσι της ειχα πει ότι αν ποτέ ήθελα να χωρισουμε δεν θα της το έλεγα από φόβο μην την πληγωσω.

Senior Member
    Δηλαδή πιστεύεις ότι ο λόγος που είμαι χάλια είναι η χαμηλή μου αυτοεκτίμηση και η δυσκολία αποχωρισμου?

Quote Originally Posted by χτπ View Post
    κατι ασχετο... η ηλικια εχει παιξει ποτε ρολο στην σχεση σας?? πχ. λες πως η κοπελα ειναι 23 τωρα αρα -6 17 πιστευω πως εδω υπαρχει μια διαφορα στα ενδιαφεροντα τον τροπο σχεψεις κλπ. βεβαια παιζει ρολο και ο χαρακρηρας... αλλα ισως οι κοπελα μπορει να επηρεαζεται απο φιλες της ξερω γω που μπορει να αλλαζουν τους γκομενους καθε τοσο και να μην νιωθει αυτη καλυμμενη απο αυτη την σχεση.(μια σκεψη, ισως να μην ειναι και ετσι).
    Αυτο...Βασικα πολυ απλα θελει να παει και με αλλους αντρες και το λεει κομψα.
    Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.Δυστυχως η κοπελα σου ειναι ανωριμη.

Quote Originally Posted by rea View Post
    και μια 23 χρονη ..να θελει να ζησει παραπάνω πραγματα ... είναι απόλυτα φυσιολογικο!..αν δεν τα κανει τωρα πότε θα τα κάνει??
    Μπορει και ποτε,δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι αυτοσκοπος η αλλαγη συντροφων.Αλλο αν προκυπτει απο μονο του,και αλλο να διαλυει καποιος σχεσεις μονο και μονο για να ''ζησει πραγματα''

Senior Member
    Ειλικρινα θα ηθελα μια απαντηση στο εξης ερωτημα,οσο ειναι δυνατον να απαντηθει.Πιστευετε οτι η στεναχωρια του χωρισμου προερχεται απο το οτι βλεπω να χανεται η πραγματικη αγαπη απο την ζωη μου η απο αλλους λογους?Αν πιστευετε το δευτερο ποιο κατα την γνωμη σας ειναι οι λογοι αυτοι?

Senior Member
    ρε ψηλε το κοριτσακι σ αγαπαει γτ τησ φερθηκεσ καλα κατα αλλα σε γνωρισε διαμορφωσε μια αποψη για τουσ αντρεσ
    και τωρα θελει να δοκιμασει και κατι διαφορετικο δε λεμε καλυτερο η χειροτερο λεμε διαφορετικο σε βαρεθηκε
    εσυ δεν τη βαρεθηκεσ;αμα παει σε κανα μαλακα και δεν τισ φερθει καλα θα εκτιμησει εσενα αμα τισ φερθουν καλυτερα
    δε θα σε εκτιμαει ετσι ειναι η ζωη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μετα απο δυο εβδομαδες που μεσολαβησε και σεξ και καποιες συναντησεις που εδειχνε οτι με θελει ακομα σημερα μου ειπε οτι εχει βρει αλλον.Με αγαπαει και δεν θα αγαπησει αλλον ετσι,με θελει ερωτικα ακομα αλλα θελει να προχωρησει και βρηκε καποιον που ισως και να μπορεσει αλλα δεν ειναι και σιγουρη αν μπορει.Πφφ.

Προσωπικά πιστεύω ότι η κοπέλα απλά ψάχνει να βρει κάτι καινούριο ίσως δεν της αρκεί η κατάσταση που βιώνει μαζί σου. Είναι ανωριμη. Προφανώς έψαχνε έναν μεγαλύτερο που νόμιζε ότι θα της προσφέρει πιο πολύ από έναν ίδιας ηλικίας. Αφού τα βιώσε. Ψάχνει τώρα τον μικρό τον αλήτη που θα της κάνει έρωτα και θα σηκώνεται να φεύγει. Κοίτα συγγνώμη για το τρόπο έκφρασης μου αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για εμένα κακώς ασχολείσαι. Θα έρθει η στιγμή που θα την ξεπεράσεις. Ψάξε να βρεις κάτι σοβαρό. Το μυαλό της ακόμα πετάει!!!!
    Δεν μπορείς να είσαι σε μια σχέση που θα σου ανεβοκατεβαζει τα συναισθήματα και την πίεση. Βγαίνετε και περνάτε καλά κάνετε έρωτα αλλά μέχρι εκεί; Γουστάρει αλλά δεν θέλει δέσμευση. Η την αφήνεις η δεν την παίρνεις άλλο στα σοβαρά, φως φανάρι

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast