Results 1 to 2 of 2
Thread: ανασφάλειες-ψυχολογικά
-
13-10-2015, 00:18 #1
ανασφάλειες-ψυχολογικά
ε δεν θα είχα κ γω σαν γυναίκα? κ μάλιστα ερωτευμένη?
καλησπέρα! βρίσκομαι σε μια σχέση 6 μηνών με ένα παιδί 24 χρονών κ εγώ 23,5.
είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ γτ έχει φοβερό χαρακτήρα+συμπεριφορά, έχουμε επικοινωνία, ταιριάζουμε πολύ σε όλους τους τομείς, μ'αγαπάει κ μου το δείχνει. αλλά κυρίως είμαι κ γω ερωτευμένη, το τονίζω γτ είχαν περάσει χρόνια συναισθηματικού κενού.
μέχρι που ήρθε εκείνος κ μου ξύπνησε συναισθήματα που είχα να νιώσω απ'την εφηβία.
το πρόβλημα όμως που είναι? εκείνος πριν από μένα είχε μια σχέση για 3,5 χρόνια με μια κοπέλα (ας μην τη χαρακτηρίσω καλύτερα) που του είχε κάνει το βίο αβίωτο.
την είχα γνωρίσει κιόλας (κ αυτόν τον ήξερα χρόνια αλλά ούτε μου πέρναγε απ'το μυαλό ότι θα καταλήξουμε μαζί, ήμουν κ γω σε άλλη σχέση τότε).
είχαν περάσει μόλις 3 μήνες απ'τον οριστικό τους χωρισμό που τα έφερε έτσι η ζωή κ αρχίσαμε κ βγαίναμε με παρέα, κ σιγά σιγά κ μόνοι μας.
στην αρχή είχα βγει μόνη μαζί του για να τον κάνω να νιώσει καλύτερα γτ ήταν ακόμα στεναχωρημένος απ'το χωρισμό κ γτ ακόμα τον ενοχλούσε η..τσου..πρώην!
έλα μου όμως που άρχιζε να μ'αρέσει, κ όπως όλα έδειχναν άρεσα κ σε εκείνον.
άρχισε τα υπονοούμενα μεταξύ μας κ όλο κ λιγότερο αναφερόταν στην πρώην κ τον έβλεπα κ πιο ευδιάθετο γενικά.
τα βρήκαμε κ όλα ήταν τέλεια (όπως κ τώρα δλδ δεν έχει αλλάξει κάτι).
απ'τις πρώτες 2 βδομάδες όμως με έτρωγε κ εμένα ο πισινός μου κ είχα μπει στο προφίλ του στο fb κ έβλεπα παλιές του δημοσιεύσεις από τότε που τα είχε με την άλλη.
έβλεπα τα τραγούδια, τα γλυκόλογα κ ΠΕΘΑΙΝΑ απ'τη ζήλια. που για μένα αυτή η λέξη δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό μου!
επίσης είχε τύχει να με αναφέρει με λέξεις τις οποίες είχε πει κ στην άλλη, ή να μου αφιερώσει τραγούδι που είχε ανεβάσει κ πήγαινε σε εκείνη..
στην αρχή είπα θα το ελέγξω, αλλά δεν τα κατάφερα οπότε του μίλησα. μου είπε πως αυτά είναι παρελθόν κ δεν ισχύει τπτ πλέον κ δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλω κ να σκέφτομαι τέτοια, πως εμένα αγαπάει κ πως την άλλη την εξαφάνισα τελείως όπως κ όλα όσα ένιωθε γι'αυτή.
κ ότι αν λέει κάτι που είχε ξαναπεί, το λέει με διαφορετική βαρύτητα κ πως αυτό που νιώθει για μένα είναι πολύ πιο έντονο.
κ πως μαζί μου είναι ο εαυτός του κ γενικά περνάει καλύτερα, κ το βλέπει τώρα αυτό γτ τότε νόμιζε ότι δεν θα έβρισκε κάτι καλύτερο.
κ όντως η αλήθεια είναι ότι δε μου έδωσε ποτέ δικαίωμα ότι τη θέλει ακόμα, ίσα ίσα, κάποιες φορές που τον ενοχλούσε την έγραφε κανονικότατα.
αλλά οι αμφιβολίες αμφιβολίες. δε ζηλεύω γενικά κοπέλες που του την πέφτουν (είναι κ κουκλί το παιδί μου) αλλά μόνο εκείνη..όλα αυτά που ένιωσε γι'αυτή! χωρίς απαραίτητα να είναι κ όμορφη, αν κ δεν παίζει ρόλο αυτό.
είχε κάνει πολλά για εκείνη, δώρα, λεφτά στην οικογένειά της (δανεικά κ αγύριστα), πήγαινε έξω απ'το σπίτι της, έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούν.
γενικά την είχε αγαπήσει ρε παιδί μου.
αναγνωρίζω ότι τα προβλήματα που έχω σχετικά μ'αυτό το θέμα είναι παράλογα, σ'όποιον πάω να πω κάτι γελάει κ μου λέει να ξεκολλήσω.
δε μπορώ όμως, αυτές οι σκέψεις με τρελαίνουν, ειδικά τώρα που λείπει ταξίδι (ναυτικός) γίνονται πιο έντονες..
φοβάμαι μήπως νιώθει για εκείνη το παραμικρό, διαβάζω κ διάφορα σε περιοδικά ή στο ίντερνετ, ότι οι άντρες δεν ξεπερνούν ποτέ την μεγάλη τους καψούρα κ όλες οι επόμενες πληρώνουν τα σπασμένα της (που εντάξει ούτε καν, εμένα τέλεια μου φέρεται κ ας του πήδηξαν την ψυχολογία οι προηγούμενες).
επίσης έχει να τη δει πολύ καιρό κ φοβάμαι μήπως τη συναντήσει κ νιώσει πως τη θέλει ακόμα, παρόλο που μου λέει πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.
η αλήθεια είναι πως θέλω να τη δει για να ξεμπερδεύω κ γω με τις σκέψεις μου κ να βεβαιωθώ για το πως νιώθει (που με βεβαιώνει κ ο ίδιος, αλλά άνθρωποι είμαστε κ ποτέ δεν ξέρεις).
κ άσε που δυσκολεύομαι να πιστέψω στο αμοιβαίο συναίσθημα, δεν ξέρω συνήθως ο ένας αγαπάει περισσότερο κ δε νομίζω ότι ήρθα εγώ για να κάνω την εξαίρεση..
μπορεί να ακούγομαι τελείως ηλίθια αλλά αυτές είναι οι σκέψεις μου κ δε μπορώ να τις βγάλω παραέξω γτ θα φάω τρελό δούλεμα..
έχω όντως πρόβλημα αν μπορέσει κάποιος ας με βοηθήσει!
- 13-10-2015, 22:41 #2
papakii καλησπέρα, καταλαβαίνω την ανασφάλεια σου, αλλα πρέπει να σκεφτεις πιο εξυπνα γιατι ειναι κριμα να χασεις τον ανθρωπό σου απο μια ανούσια ζηλια... ηδη το επαγγελμα του ειναι δυσκολο και θελει υπομονη και κατανόηση και απο τις 2 πλευρές. ελπίζω να καταφέρεις να ξεπερασεις την ανασφαλεια αυτη ....προσπάθησε μεχρι να το καταφέρεις! καλη τυχη :)