Aγχος και για αποφασεις για το μελλον
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Aγχος και για αποφασεις για το μελλον

Γεια σας ειμαι ο Γιαννης 19 χρονων ειχα ξανα γραψει για το αγχος μου αλλα δεν ειναι μονο αυτο που με απασχολει αυτη την στιγμη
    Τα τελευταια 2 χρονια εχω καποιο αγχος που με χτυπαει και σωματικα δηλαδη πονος στην κοιλια,τασεις για εμετο και ευαισθησια γυρω απο το λαιμο αν με ακουμπησουν
    Ο χρονος με πιεζει και πρεπει να παρω καποιες αποφασεις γρηγορα και για αυτο θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας
    Ειμαι σε σχολη κομμωτικης ουσιαστικα εμενα μαρεσει μονο το αντρικο κουρεμα αλλα δεχτηκα να παω και να μαθω και γυναικειο για να εχω καποιο χαρτι στα χερια μου.Πιστευα οτι θα μπορουσα να κανω υπομονη 2 χρονια αλλα σημερα δεν μπορουσα αλλο αυτη την κατασταση..Μας ειπαν οτι αναγκαστικα θα κανουμε μακιγιαζ και περιποιηση προσωπου και η καθηγητρια ειναι πολυ αυστηρη
    Ουσιαστικα δεν αντεχω να σπαταλησω 2 χρονια απο την ζωη μου σε κατι που δεν μαρεσει απολυτα αλλα μονο ενα κομματι του,αυτο που σκεφτομαι και με δυσκολευει ειναι οι γονεις μου και τι αλλο θα κανω στο μελλον..Ο πατερας μου ειδικα συνεχεια μου λεει να κανω υπομονη αν και δεν του εχω μιλησει ανοιχτα για οτι με προβληματιζει,εκεινος με εσπρωξε να γραφτω σε εκεινη την σχολη και τωρα εγω πρεπει να παρω μια αποφαση για την ζωη μου
    Ξερω οτι αν σταματησω ισως σε λιγο καιρο το μετανιωσω?δεν ξερω αλλα δεν μπορω με αυτη την κατασταση
    Αισθανομαι αχρηστος οτι δεν μπορω να τελειωσω κατι που αρχιζω,αυτο που με ανησυχει απιστευτα ειναι οτι στην κατασταση που ζουμε στην Ελλαδα δεν εχω πολλες επιλογες

Senior Member
    Καμια κατευθηνση σε σχεση με τους αντρες δεν υπαρχει? Επισεις δεν ειναι κατι που δεν μπορεις να τελειωσεις αφου αλλοι σε αναγκασαν να το κανεις...οποτε δεν εισαι αχρηστος
    Οσο για τον ανχος σου ειναι αποτελεσμα της σχολης? Κανεις κατι ωστε να μειωνετε πχ καποιο αθλημα κατι που να σ αρεσει κλπ...?στο πρωτο εξαμηνο εισαι?
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Junior Member
    ναι ειμαι στο πρωτο εξαμηνο,το αγχος μου οχι δεν ειναι αποτελεσμα της σχολης παντα ειχα αγχος απο μικρο παιδι απλα πριν απο 2 χρονια αρχισε να μεγαλωνει και να γινεται ολοενα και μεγαλυτερο προβλημα..Μεχρι πριν ενα μηνα πηγαινα γυμναστηριο αλλα τωρα εχω σταματησει
    Αυτο που με αγχωσε σημερα ηταν η περιποιηση προσωπου που μας ειπε η καθηγητρια οτι αναγκαστικα πρεπει να την κανουμε ολοι αλλα οπως ειπα οταν ειμαι αγχωμενος νιωθω εναν κομπο στον λαιμο που δεν μπορω να αναπνευσω με αποτελεσμα να μην μπορω να με ακουμπανε