Results 31 to 39 of 39
Thread: Γιατί να μην αυτοκτονήσω;
-
19-10-2015, 14:15 #31
1. δεν το πάω κάπως, και απο αυτα που συμπλήρωσες που λες οτι δεν ειδα..τα είδα αλλα ουτε τοτε ουτε και τωρα μπορω να δω τους λόγους αυτοκτονίας
2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν ξερεις τι είναι πρόβλημα.
3. το υφακι σου απέναντι μου και απέναντι σε ανθρωπους που προσπαθουν να σε βοηθησουν ειναι περιττο. μπορει να εισαι θυμωμένος με τον εαυτο σου αλλα μην ξεσπας και σε εμας
4....οπως σε όλους τους ανθρωπους τιποτα δεν ερχεται στα χερια μας, οι καλοι φιλοι, οι ερωτες,η καλη δουλεια... ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΤΑ. το προβλημα σου ειναι οτι δεν γουσταρεις να παλεψεις και κανεις σαν κακομαθημενο 5χρονο που δεν του παιρνουν ποδηλατο...θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να γινει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣ!!
ομως τα πραγματα σε αυτον τον πλανητη δεν πάνε ετσι, ουτε για σενα ουτε για κανεναν ...εφοσον εχουμε περασει τα 5 ετη προ πολλου.
έλλειψη αυτοπεποίθησης και έλλειψη ουσιαστικής παιδείας -καλλιέργειας, πλουσια ανωριμότητα και ναρκισσισμός.. ειναι αυτοι λόγοι αυτοκτονιας??? wtf???
"σκοπός της ζωής ειναι η αυτοεξέλιξη!...να πραγματώσει κανεις το - ειναι- του στην εντελεια" ταδε εφη ο θειος Οσκαρ και εχει δίκιο κατεμε... και για αυτο ειμαστε όλοι εδω μαζεμενοι σημερα γιατι την ψαχνουμε... ειμαστε χαμένοι στην αναζητηση ...δοκιμαζουμε τροπους και δρόμους- τρωμε τα μουτρα μας - μαζευουμε τα κομματια μας- σηκωνόμαστε και ξαναδοκιμάζουμε- ξανατρωμε τα μουτρα μας-ξαναμαζευουμε τα κομματια μας - ξανασηκωνόμαστε - και .... Ξαναδοκιμαζουμε...κτλ κτλ ...τον βλέπεις αυτον τον φαυλο κύκλο? ...εχεις ιδέα ποση ζωή υπάρχει μεσα σε αυτον? ποσες απολαυσεις? ποσα συναρπαστικα ταξίδια??...οχι βεβαια!...που να τα ξέρεις.. εισαι μονο ενα παιδί ακομα... ενα θυμωμένο παιδι που κουβαλάει την εφηβεια μεσα του
σε αυτο το φόρουμ ειμαστε για να μαζεψουμε τα κομματια μας ..γιατι καθε ενα απο αυτα τα κομματια ειναι ενας πολύτιμος θησαυρός..δεν ξερω ποσο καιρό θα μου πάρει να το καταφέρω... αλλα είναι μια πολύτιμη διαδικασία που πρέπει να παρει τον χρόνο της, την οποία θα υπομείνω στωικα, μεχρι να βρω την διάθεση ξανα να μπώ στο γηπεδο..δεν καταδεχομαι να πουλήσω το τομαρι μου τοσο φτηνα στον χαρο οσο εσυ...και αυτο φίλε είναι η ειδοποιός διαφορα αναμεσα σε ανθρωπους και Ανθρωπους...διαλεξε κατηγορία ...λαϊκιστή:
grow up and get a life... shit happens!!!... τυπωσε το!
( τωρα θα πεις κατι τρομερα ηλίθιο για να προσπαθησεις να το ακυρωσεις και αυτο οπως και όλα τα αλλα που σου εχουμε πει ως τωρα...δικαιωμα σου... "ο φανατισμενος ειναι ενας θεοκουφος ρητορας... ΘΕΟΚΟΥΦΟΣ!!" θειος χαλιλ )
- 19-10-2015, 14:32 #32
να ξερεις ενα πραγμα μονο οτι καθε φορα που γραφεις τις φρασεις αδυνατο κ ποτε εμεις δεν ειμαστε θεοι για να σου βρουμε απαντησεις στα εμποδια που τοποθετεις.. αν πιστευεις στις φρασεις αδυνατον κ ποτε αυτο σημαινει οτι πρεπει να πας σε ψυχολογο.
19-10-2015, 14:53 #33
ισχυει αυτο οτι ο σκοπος της ζωης ειναι η εξελιξη αλλα ετσι ειναι σα να μεταλασεσαι σε αλλο ανθρωπο κ το προτοτυπο καπια μερα θα σε κανει να παραδοθεις σ αυτο.
19-10-2015, 15:40 #34
γιατι , εσυ θα χασεις.
τοσο απλα...
εμεις θα πουμε "πωπωπωωω. το καημενο το παλικαρι, τι κριμα να μην κινητοποιηθουμε να του στειλουμε κοινωνικους λειτουργους/αστυνομια/ ψυχολογους μπας και προλαβουν να τον σωσουν", αλλα την επομενη θα ειμαστε παλι τις δουλιτσες μας και στις ζωουλες μας.
εσυ δεν θα εισαι πουθενα.
εκτος κι αν η θρησκεια σου/ ιδεολογια σου σε εχει πεισει οτι σε περιμενουν χανουμακια και πισινες με πιλαφια στον αλλον κοσμο.
σε τετοια περιπτωση, δεν εχω επιχειρηματα, υπαρχει διαφορα αντιληψεων....
τα περι ψυχολογων/ψυχιατρων, θα προτεινα να τα δεις πιο σοβαρα, καθως υπαρχουν και δωρεαν δομες και σαφως εμπιπτουν στην περιπτωση σου, ΕΙΔΙΚΑ μιας κι εχεις φτασει να κανεις τετοιες σκεψεις. οποτε το οικονομικο δεν ισχυει. απ τ ολοτελα, καλυτερα η δωρεαν βοηθεια του κψυ.
περι καριερας, τι να σου πω. κανεις δεν ανθιζει στην ελλαδα πλεον. μιας και εκανες εξω σπουδες και μαλιστα προσφατα, το καλυτερο (κι απορω πως δεν το δρομολογησες ηδη) ειναι να επιστρεψεις στο εξωτερικο και να ψαχτεις εκει και για δουλειες και για μεταπτυχιακα.Last edited by Remedy; 19-10-2015 at 16:11.
19-10-2015, 17:57 #35
Χα χα! Είπατε τη σαχλαμαρίτσα σας και νομίζετε πως βοηθήσατε!
Κοίτα τι μου θύμησε τώρα αυτό, κάτι που γράφτηκε πριν χρόνια:
"ΥΓ: δεν περιμενω καποια απαντηση...τις ξερω ηδη ολες...εχω ηδη απαντησει στον εαυτο μου οτι μπορει να απαντησει θνητος. Μονο θεοτητα μπορει να δωσει πλεον απαντηση...μεχρι κ εδω ομως πεφτω σε παγιδα...ουτε καν η θρησκεια δεν ειναι για μενα. Το ξέρουμε ομως ολοι πως στην πραγματικοτητα δεν εχω τιποτε αλλο να κανω παρα να πατω το F5 στον browser και αυτο λοιπον θα κανω.
Ευχαριστω μονο κ μονο που υπαρχει το βημα και περασα καποια ωρα σβησε/γραψε...μενουν μονο αλλες...ατελειωτες ωρες να γεμισω."
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CE%B3%CF%89
19-10-2015, 19:04 #36
Σχέση για τη σχέση, δε θέλω. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα είχα ήδη.
Το συγκεκριμένο... πράγμα..., όμως, ίσως και να με θέλει, ίσως και όχι. Αν δεν κάνω κάτι και εγώ, είναι και εκείνη ντροπαλή
20-10-2015, 00:40 #37
Kαι γιατι να μην ζησεις οπως και να εισαι?Γιατι δεν μαθαινεις να αντεχεις τον εαυτο σου αντι να προσπαθεις να τον αλλαξεις?Θα σκεφτεις τωρα τι μου λεει το χαπατο..αλλα προσωπικα σε αυτην την τακτικη εχω καταληξει..Δεν την εφαρμοζω παντα με επιτυχια αλλα προσπαθω να ισορροπησω το εγω μου με το ολο εξωτερικο περιβαλλον λεγοντας οτι εγω ειμαι εγω και εσυ εισαι εσυ (περιβαλλον-ανθρωποι κλπ)
Ειμαι υπερ της διερευνησης του ειναι μας και οχι της επεξεργασιας..Γιατι εκει θα βρεις τα δυνατα και τα αδυνατα σου σημεια και αναλογως θα πορευτεις.
21-10-2015, 21:12 #38
21-10-2015, 21:36 #39