Τον τρόμαξα τόσο πολύ;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 121
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Αλλη φορά Ελπίδα, όταν θέλεις να αναφέρεις το θέμα του παιδιού σε πιθανό μελλοντικό φίλο/ σύντροφο, να το κάνεις με πιο πολύ τακτ και στην κατάλληλη στιγμή. Δλδ π.χ. όταν θα σου ζητήσει να βγείτε οι 2 σας θα πεις "θα σου απαντήσω θετικά στα σίγουρα αν βολεύει και την babysitter του παιδιού μου" ή αν μιλάτε για τους εαυτούς σας πες κάτι τύπου "έκανε αυτό και αυτό το παιδί μου" ή "πήγα χθες στην αγορά/ σινεμά/ στον παιδότοπο με το παιδί μου". Μην το θέτεις ως πρόβλημα αλλά ως στοιχείο της καθημερινότητάς σου, μέρος των ενδιαφερόντων σου και πηγή χαράς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό σε χαλάει, ότι δεν το χειρίστηκες σωστά. Δεν πειράζει, μικρή σημασία έχει, πιστεύω πως ό,τι και να έκανες, όπως κι αν το έθετες ο πιτσιρικάς θα λάκιζε είτε αμέσως, είτε σύντομα. Είναι πολύ μικρούλης.
    Είναι,είναι πολύ μικρός,κ εγώ το βλέπω,απλά δεν το έθεσα με τακτ όπως λες(κ έχεις δίκιο),γιατί μου δημιουργήθηκε κάποιο άγχος απο τα σχόλια κ τα πειράγματα,που άκουγα πως κάτι συμβαίνει μεταξύ μας κ φοβήθηκα πως κάποιος θα το πει κ εκείνος θα θεωρήσει πως ξέρω κ εγώ πήγα να τον κοροιδέψω ή να του το κρύψω,δεν ξέρω πώς το είδα εκεινη τη στιγμή κ επέλεξα να το πω έτσι.

Quote Originally Posted by skropi View Post
    Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια πλεον. Απο τη στιγμη που εξαφανιστηκε σημαινει οτι οτι σκοπο και αν ειχε, τον ξεγραψε. Καλυτερα και για σενα, δεν χρειαστηκε να εμπλακεις σε μια σχεση με καποιον που δεν θα αντεχε το οτι εχεις και αλλες υποχρεωσεις. Ειναι λιγο στεναχωρο βεβαια, οταν εχεις καποιες προσδοκιες οι οποιες τελικα πεφτουν στο κενο, αλλα για μενα, τελος καλο ολα καλα. Αντρες υπαρχουν πολλοι!
    Να σου πω,δεν είχα κάποιες ιδιαίτερες προσδοκίες,απλά με ενόχλησε το γεγονός.Τώρα αν όλα αυτά τα συζητούσαμε δυο εβδομάδες μετά,μπορεί οι προσδοκίες μου να ήτανε μεγαλύτερες.

Banned
    πάντως το έχετε αυτο το "ενοχικο" οι νέες μανουλες!..το συναντω συχνα σε φιλες και γνωστες μου... μετα το διαζυγιο ..εχουν αυτον τον προβληματισμο ...οτι τα παιδια μπορει να είναι για καποιους εμπόδιο..και σε όλες τις περιπτωσεις βεβαια εχουν ενα κοινο.. η μητερα και γιαγια των παιδιων που εχει την νοοτροπία του περασμενου αιώνα "ε τωρα εσυ χωρισμενη με παιδια, ποιος θα θελει να ειναι μαζι σου?" ...και μου τα πετανε και οι ιδιες αυτα και φρικάρω... οπα! αν μη τι αλλο τα παιδια είναι ενα καλο τεστ για να δεις αν αυτος που εχεις επιλέξει ειναι καλος ή για πέταμα...κατι που εμεις οι ελευθερες δεν εχουμε την πολυτελεια να το καταλαβουμε παρα μονο οταν ειναι πια αργα και επωδυνα! :p
    πολλες γυναικες εκει εξω εχουν βρει αγαπη και συντροφικοτητα και εχουν φτειαξει ομορφες οικογενειες!...καταλαβαινω την μοναξια σου, λόγω του φορτου εργασίας που μπορει να εχεις ως διαζευμενη μανουλα...αλλα μην το βαζεις κατω... θα βρεθει ο σωστος!.. και μην δίνεις σημασια στην μητερα σου...αν εισαι και εσυ σε παρομοια φαση... δεν εχουν ιδεα για την σημερινη κοινωνια και πως λειτουργει!

Senior Member
    Ρε παιδια, μου φαινεται οτι συζηταμε τα αυτονοητα. Τι παει να πει παιδια ή οχι; Ρε φιλε σου αρεσει μια γυναικα; Ωραια, τοτε δεξου και οτι κουβαλαει πισω της και στηριξε την. Αλλιως γιατι να θελεις εξ αρχης να εμπλακεις σε σχεση με καποια; Κατσε καλυτερα μονος σου χωρις προβληματα.

Senior Member
    skropi δεν πάει έτσι. Εξαρτάται σε τι φάση ζωής είναι ο καθένας. Μπορεί να σου αρέσει μια γυναίκα αλλά να μη σου αρέσει ο τρόπος ζωής που συνεπάγεται η ύπαρξη παιδιών ΤΩΡΑ. Δεν είναι κακό. Ειδικά όταν πρόκειται για αρκετά νεαρούλη άντρα.

όταν σ αρέσει κάποιος δεν δέχεσαι τα πάντα του. Τα σταθμίζεις κι αποφασίζεις αν θέλεις να προχωρησεις ή όχι. Όσο πιο δυνατή η έλξη, τόσο πιο πολύ βαραίνει στη ζυγαριά.

Senior Member
    Imagine.......αληθεια στο λεω.....και εγω.......νεαρουλης ειμαι.......μην με πληγωνεις ετσι....! (34 χρονων δεν θεωρουμαι νεαρουλης.....; :) ) Σοβαρα τωρα, εγω ετσι το βλεπω, αλλα ενταξει, δεν ειναι και ολοι ιδιοι, ειναι και τι προτεραιοτητες βαζει καθενας στη ζωη του, οπως ειπες.

Banned
    skropi δεν πάει έτσι. Εξαρτάται σε τι φάση ζωής είναι ο καθένας. Μπορεί να σου αρέσει μια γυναίκα αλλά να μη σου αρέσει ο τρόπος ζωής που συνεπάγεται η ύπαρξη παιδιών ΤΩΡΑ. Δεν είναι κακό. Ειδικά όταν πρόκειται για αρκετά νεαρούλη άντρα.

όταν σ αρέσει κάποιος δεν δέχεσαι τα πάντα του. Τα σταθμίζεις κι αποφασίζεις αν θέλεις να προχωρησεις ή όχι. Όσο πιο δυνατή η έλξη, τόσο πιο πολύ βαραίνει στη ζυγαριά.
    διαφωνω σε αυτο αν και εσυ εχεις μεγαλύτερη πειρα... πως γινετε να σου αρεσει καποιος και να μην σου αρεσει ο τροπος ζωης του... εξαλλου το παιδι σε διαμορφωνει και σαν προσωπικοτητα!
    εδω εγω σκύλο εχω και αν καποιος τον φοβαται και δεν τον πλησιαζει, ουτε καν προσπαθει..ξενερωνω δεν μπορω !παρόλο πουι ειναι φυσιολογικο...εγω ξενερωνω, εχει ενσωματωθει πλεον με την προσωπικότητα μου αυτο!

Senior Member
    Διαφορετικοι ανθρωποι Ρεα, διαφορετικοι ανθρωποι. Ο καθενας με τις αποψεις του και τα θελω του. Αν ειμασταν ολοι ιδιοι, τι βαρετη που θα ηταν η ζωη! Απλα λυπαμαι οταν βλεπω ανθρωπους που αντι να κοιταξουν ΠΡΩΤΑ να προσφερουν, κοιτανε μονο το τι θα παρουν απο τον αλλον...

Banned
    Διαφορετικοι ανθρωποι Ρεα, διαφορετικοι ανθρωποι. Ο καθενας με τις αποψεις του και τα θελω του. Αν ειμασταν ολοι ιδιοι, τι βαρετη που θα ηταν η ζωη! Απλα λυπαμαι οταν βλεπω ανθρωπους που αντι να κοιταξουν ΠΡΩΤΑ να προσφερουν, κοιτανε μονο το τι θα παρουν απο τον αλλον...
    στις περιπτωσεις αυτες δεν μιλαμε για ανθρωπους ...μιλαμε για κωλ@παιδα απλα!!!.. ξερεις ποσο πληγωνεται η καθε γυναικα μανουλα που μολις πουν οτι εχουν παιδια, εκεινοι κανουν σαν να ειπαν οτι εχουν λέπρα? στην τελικη ρε φιλε μην την πέφτεις σε μια 30 + ..ασχολήσου με τις 20χρονες, εχω βαρεθει να παρηγορω τετοιες καταστασεις .. λες και τους ειπε κανεις οτι θα του φορτωσουν τα παιδια...που για να φτασεις απλα να τα γνωρισεις πρεπει να εισαι απλα τελειος σε όλα τα αλλα! σιγα μην αφησει η καθε μανουλα να γνωριζει ο καθε ενας τα αγγελουδια της. στις πιο πολιτισμενες κοινωνίες αυτα ακουγονται απλα ως ελειψη επιπεδου και καλλιεργειας ...και ετσι ειναι αν το δεις καθαρα το πραγμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    στις περιπτωσεις αυτες δεν μιλαμε για ανθρωπους ...μιλαμε για κωλ@παιδα απλα!!!.. ξερεις ποσο πληγωνεται η καθε γυναικα μανουλα που μολις πουν οτι εχουν παιδια, εκεινοι κανουν σαν να ειπαν οτι εχουν λέπρα? στην τελικη ρε φιλε μην την πέφτεις σε μια 30 + ..ασχολήσου με τις 20χρονες, εχω βαρεθει να παρηγορω τετοιες καταστασεις .. λες και τους ειπε κανεις οτι θα του φορτωσουν τα παιδια...που για να φτασεις απλα να τα γνωρισεις πρεπει να εισαι απλα τελειος σε όλα τα αλλα! σιγα μην αφησει η καθε μανουλα να γνωριζει ο καθε ενας τα αγγελουδια της. στις πιο πολιτισμενες κοινωνίες αυτα ακουγονται απλα ως ελειψη επιπεδου και καλλιεργειας ...και ετσι ειναι αν το δεις καθαρα το πραγμα...
    Βρε εγω συμφωνω μαζι σου, αλλα και τι να κανεις, δεν μπορεις να κανεις καποιον να σκεφτει διαφορετικα απο οτι ηδη σκεφτεται. Εδω μου εχουν πει εμενα, που το παιδι μου ειναι 1100 χιλιομετρα μακρια, οτι ειναι προβλημα γιατι δεν ειμαι "ελευθερος". Μιλαμε για την απολυτη τρελα, οποτε απλα δεν ασχολησαι με τετοιους/τετοιες και διατηρεις την ψυχικη σου ηρεμια ;)

Quote Originally Posted by rea View Post
    Ρέα,αν κ δεν είσαι μανούλα,τα λες υπέροχα!Αν κ αρχικά θα μου ήταν απολυτα φυσιολογικό το παιδί κ να κολλήσει κ να φρικάρει με πείραξε που έδειξε αυτή την άνεση κ μετά εξαφανίστηκε λες κ του είπα ψάχνω μπαμπά για τα παιδιά μου!Ε,ναι γιατί να μην το παραδεχτώ στεναχωρέθηκα,μου κακοφάνηκε πολύ..Όσο για τη μαμά ,που λες Ρέα μου,δεν έχω τέτοια πίεση,η μαμά μου δε ζει πολλά χρόνια τώρα κ είμαι σε μια καταπληκτική οικογένεια,που με στηρίζει απόλυτα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου,για να δεχτείς πράγματα σε κάποιον ,που δε γνώριζες εξαρχής,μάλλον πρέπει να υπάρχει δυνατή χημεία,ωστε να μην τα υπολογίσει.Παρόλαυτα θα επιμείνω πως όταν προτρέπεις τον άλλον να σου μιλήσει κ να σου πει τι νιώθει κ εσύ μετά χάνεσαι..τι να πω

Ρε παιδια, μου φαινεται οτι συζηταμε τα αυτονοητα. Τι παει να πει παιδια ή οχι; Ρε φιλε σου αρεσει μια γυναικα; Ωραια, τοτε δεξου και οτι κουβαλαει πισω της και στηριξε την. Αλλιως γιατι να θελεις εξ αρχης να εμπλακεις σε σχεση με καποια; Κατσε καλυτερα μονος σου χωρις προβληματα.
    Δε θέλω να τον αδικήσω,δε φτάσαμε σε ένα σημείο που θα έπρεπε να δεχτεί ό,τι κουβαλάω εγώ.Ήταν πώς να το πω,διερευνητικές συζητήσεις με φλερτάκι,αυτό.

Banned
    Βρε εγω συμφωνω μαζι σου, αλλα και τι να κανεις, δεν μπορεις να κανεις καποιον να σκεφτει διαφορετικα απο οτι ηδη σκεφτεται. Εδω μου εχουν πει εμενα, που το παιδι μου ειναι 1100 χιλιομετρα μακρια, οτι ειναι προβλημα γιατι δεν ειμαι "ελευθερος". Μιλαμε για την απολυτη τρελα, οποτε απλα δεν ασχολησαι με τετοιους/τετοιες και διατηρεις την ψυχικη σου ηρεμια ;)
    ναι βεβαια ...δεν αξιζει να ασχοληθεις και εγω αυτο πιστευω..αλλα ειναι λίγο χαστουκι για τις μανουλες ... επειδη υπάρχει ακομα αυτη η νοοτροπία γενικα στον αερα

Senior Member
    Δεν ειναι απλα χαστουκι, χτυπημα κατω απο τη ζωνη ειναι....

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast