Τον τρόμαξα τόσο πολύ;; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 121
    Senior Member
    Κορίτσια κι αγόρια, όσοι είστε γονείς γνωρίζετε πως τα παιδιά απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας και του ελεύθερου χρόνου μας. Συν τα πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν (ανάγκη προγραμματισμού, πάντα το βράδυ στο σπίτι κτλ- τα έγραψα πιο πάνω). Ίσως ένας τόσο νέος (κάτω των 30) άντρας νοιώθει πιεσμένος απ αυτό, θέλει περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Θέλει να είναι η πρώτη σκέψη και προτεραιότητα της συντρόφου του και όχι η δεύτερη.

ίσως ο τρόπος που το ανέφερε η Ελπίδα υποδήλωνε το "αν θες να μπλέξεις μαζί μου, σκέψου το καλά, έχω παιδί κ δεν εχω χρόνο για μ@λ@κίες". Ίσως ο ίδιος είναι ακόμα σε ηλικία που γουστάρει τις μ...κίες.

Σε καμμιά περίπτωση δε θέλω να πω πως μια γυναίκα με παιδιά δεν είναι ερωτεύσιμη ή δεν έχει δικαίωμα για σχεση, σεξ και τρελίτσες. Εννοείται πως έχει!

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Κορίτσια κι αγόρια, όσοι είστε γονείς γνωρίζετε πως τα παιδιά απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας και του ελεύθερου χρόνου μας. Συν τα πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν (ανάγκη προγραμματισμού, πάντα το βράδυ στο σπίτι κτλ- τα έγραψα πιο πάνω). Ίσως ένας τόσο νέος (κάτω των 30) άντρας νοιώθει πιεσμένος απ αυτό, θέλει περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Θέλει να είναι η πρώτη σκέψη και προτεραιότητα της συντρόφου του και όχι η δεύτερη.

ίσως ο τρόπος που το ανέφερε η Ελπίδα υποδήλωνε το "αν θες να μπλέξεις μαζί μου, σκέψου το καλά, έχω παιδί κ δεν εχω χρόνο για μ@λ@κίες". Ίσως ο ίδιος είναι ακόμα σε ηλικία που γουστάρει τις μ...κίες.

Σε καμμιά περίπτωση δε θέλω να πω πως μια γυναίκα με παιδιά δεν είναι ερωτεύσιμη ή δεν έχει δικαίωμα για σχεση, σεξ και τρελίτσες. Εννοείται πως έχει!
    Έχεις δίκιο,δε διαφωνώ μαζί σου,αν κ ο τρόπος,που του το είπα δεν ήταν τέτοιος.Παρόλαυτα,όταν στον άλλον δίνεις το χώρο κ την ευκαιρία να σου πει κάτι γιατί δεν το λέει;Πόσο κακό θα ήταν να πει το προφανές πως δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο ή κάτι αντίστοιχο;Ήταν πραγματικά πολύ χαλαρή η κουβέντα,που κάναμε κ ήταν σχεδόν κάθετος πως όλα αυτά δεν έχουν σημασία.

Senior Member
    Ηταν καθετος μπροστα σου γιατι δεν ηθελε να ερθει σε δυσκολη θεση δινοντας σου εξηγησεις. Απλα φερθηκε διπλωματικα. Κακως μεν, αλλα αυτο εκανε.

Banned
    υπάρχει ακομα και η πιθανοτητα να μην εχει καμια σχεση όλο αυτο με την εξαφανηση ... οταν θα τον ξαναδεις θα καταλάβεις

Θα μπορούσα να το σκεφτώ αυτό πως ήθελε να πάρει το χρόνο του ή πως κάτι έτυχε,αλλά δεν απάντησε σε πολύ συγκεκριμένο μήνυμα,που προφανώς δείχνει τη στάση του.Δεν πιστεύω πως θα τον ξαναδω σύντομα,δεν νομίζω

Τον τρόμαξα τόσο πολύ;;
    Μαλλον.Δεν ειναι οτι κανεις κατι λαθος εσυ,αλλα θα πρεπει να περιμενεις οτι θα βρισκεις απο δω και μπρος πιο δυσκολα συντροφο,σε σχεση με καποια που δεν ειναι στην ιδια κατασταση με σενα.

Senior Member
    Θεματοθετρια εγω θα σου προτεινα να μην το λες αλλη φορα οτι εχεις παιδι εκτος αν σε ρωτανε.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θεματοθετρια εγω θα σου προτεινα να μην το λες αλλη φορα οτι εχεις παιδι εκτος αν σε ρωτανε.
    Θα είναι σαν να ντρέπομαι για το παιδί μου μετά,υποτιμώ τον εαυτό μου έτσι.Εδώ ήτανε μάλλον όλο στραβό το θέμα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida_ View Post
    Θα είναι σαν να ντρέπομαι για το παιδί μου μετά,υποτιμώ τον εαυτό μου έτσι.Εδώ ήτανε μάλλον όλο στραβό το θέμα..
    Ελπίδα γεια,
    Εγω νομίζω εισαι αρκετά ψυχαναγκαστική. Πράττεις κατα πρωτόκολλο αλλά και για να αποδείξεις είτε
    είτε στον εαυτό σου είτε στον άλλο οτι είσαι "σωστή". Στην πραγματικότητα όμως ενα σωστό και ενα λάθος που ορίζεται απο ενα ψευδο-είθισται (πρέπει) με
    το οποίο δυστυχώς λειτουργεί και σκέφτεται, ενα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Για διάφορους λόγους. Και το δυστύχημα ειναι οτι δε βλέπουν τα εμπόδια που δημιουργούνται
    απο αυτή την ιστορία και εν συνεχεία αναρωτιούνται μα γιατι αυτο και γιατί εκείνο?

Όσον αφορά τον τύπο, κανείς δε ξέρει και κανείς δε μπορεί να μάθει αν δε ρωτήσει τον ίδιο. Όλα τα άλλα ειναι σενάρια.
    Οι δεύτερες σκέψεις ειναι ενα μεγάλο πρόβλημα. Εδώ κυρίως αναφέρομαι στο περιεχόμενο του μηνύματος που του έστειλες.
    Ίσως ΑΥΤΟ να τον αποθάρρυνε. Ποιός ξέρει?
    Εμένα πάντως στην δική του θέση, αυτό θα με αποθάρρυνε.
    Οχι γιατι θα ένιωθα αδικημένος για οποιοδήποτε λόγο, άλλωστε θα σου το έλεγα αν ένιωθα έτσι. "μην προσπαθείς να μπείς στο μυαλό μου"!
    Θα με αποθάρρυνε γιατι θα εντόπιζα οτι την "ψαχνεις" πολυ! Σκέφτεσαι αλλά και καταλήγεις μετά απο μονόλογο.

Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Ελπίδα γεια,
    Εγω νομίζω εισαι αρκετά ψυχαναγκαστική. Πράττεις κατα πρωτόκολλο αλλά και για να αποδείξεις είτε
    είτε στον εαυτό σου είτε στον άλλο οτι είσαι "σωστή". Στην πραγματικότητα όμως ενα σωστό και ενα λάθος που ορίζεται απο ενα ψευδο-είθισται (πρέπει) με
    το οποίο δυστυχώς λειτουργεί και σκέφτεται, ενα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Για διάφορους λόγους. Και το δυστύχημα ειναι οτι δε βλέπουν τα εμπόδια που δημιουργούνται
    απο αυτή την ιστορία και εν συνεχεία αναρωτιούνται μα γιατι αυτο και γιατί εκείνο?

Όσον αφορά τον τύπο, κανείς δε ξέρει και κανείς δε μπορεί να μάθει αν δε ρωτήσει τον ίδιο. Όλα τα άλλα ειναι σενάρια.
    Οι δεύτερες σκέψεις ειναι ενα μεγάλο πρόβλημα. Εδώ κυρίως αναφέρομαι στο περιεχόμενο του μηνύματος που του έστειλες.
    Ίσως ΑΥΤΟ να τον αποθάρρυνε. Ποιός ξέρει?
    Εμένα πάντως στην δική του θέση, αυτό θα με αποθάρρυνε.
    Οχι γιατι θα ένιωθα αδικημένος για οποιοδήποτε λόγο, άλλωστε θα σου το έλεγα αν ένιωθα έτσι. "μην προσπαθείς να μπείς στο μυαλό μου"!
    Θα με αποθάρρυνε γιατι θα εντόπιζα οτι την "ψαχνεις" πολυ! Σκέφτεσαι αλλά και καταλήγεις μετά απο μονόλογο.
    Διάβασα πολύ προσεκτικά το μήνυμά σου,Ομολογώ πως σε πολλά έχεις δίκιο.Εκ των υστέρων κρίνω πως το μήν που έστειλα ήταν λάθος,απλά με έπιασε το παράπονο,που είχε χαθεί κ λειτούργησα αυθόρμητα.Και τώρα αισθάνομαι άσχημα κ για ό,τι συνέβη κ για τη θέση στην οποία έβαλα τον εαυτό μου κ για ό,τι μπορεί εκείνος να πιστεύει για μένα.Την τελευταία φράση σου βέβαια δεν την κατάλαβα,καλά,τι ακριβώς εννοείς..

Senior Member
    Εμενα παιδια αν μου αρεσε πραγματιικα η γυναικα θα εμπαινα στην διαδικασια να την γνωρισω καλυτερα κι ας εχει παιδι.Ουτε σε μηνυματα θα κολλουσα ουτε πουθενα.Ειναι και στον ανθρωπο βεβαια,δεν ξερω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida_ View Post
    Γειά σας,είμαι η Ελπίδα 37 χρονών.Έχω ένα παιδί κ μια δύσκολη κατάσταση με τον μπαμπά του.Γενικά προσπαθώ πάντα να είμαι σωστή,να είμαι ειλικρινής,να λέω ό,τι σκέφτομαι.Μα τώρα αισθάνομαι πως δε μου βγήκε σε καλό.
    Σε εργασιακό χώρο γνωρίστηκα με έναν εξωτερικό συνεργάτη,που ερχόταν πολύ συχνά.Τίποτα ιδιαίτερο,πολύ χαλαρή κουβεντούλα ,λίγο πλακίτσα,ως εκεί.Μου ήταν πολύ συμπαθής δε λέω,και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ η παρέα του.Ωστόσο δε μιλούσαμε ποτέ για τίποτα προσωπικό.Μέχρι ,που άρχισαν κάποια σούσουρα για μας κ εκείνος με πλησίασε κάπως παραπάνω.Παρόλη την πολύ μικρή περίοδο γνωριμίας μας έκρινα πως θα έπρεπε να του πω πως έχω παιδί.Αν εκείνος το πήγαινε αλλού δε θα έπρεπε να το ξέρει;Και μιλήσαμε...
    Πριν του πω λοιπόν για τα παιδάκια μου,είπαμε λίγο κ για τις ηλικίες μας.Και το σοκ ήταν μεγάλο καθώς ο άνθρωπος αυτός είναι μικρότερός μου κατά 8 χρόνια!!Πάγωσα,ούτε καν μου πέρναγε απο το μυαλό!Κ εκεινος το ίδιο μου είπε πως νόμιζε οτι είμασταν συνομίλικοι.Στο καπάκι του είπα κ για το παιδί,καθώς δε θα ήθελα να θεωρεί άλλα πράγματα για μένα κ να τα μάθει στην πορεία,αλλά μου απάντησε πως το είχε καταλάβει.Δε θα τον πείραζε λοιπόν ούτε να μιλάμε όπως πριν,ούτε να κάνουμε παρέα,μου είπε κ χωριστήκαμε δίνιντας ραντεβού για την επόμενη μέρα στη δουλειά.Σε όλο αυτό εκεινος με τά το αρχικό σοκ έδειχνε άνετος κ εγώ η πιο μουδιασμένη.Τις δύο επόμενες μέρες δεν εμφανίστηκε.Του έστειλα ένα μήνυμα πως είναι οκ να έχει θέματα,αυτό είναι κ το πιο λογικό άλλωστε αλλά δεν πήρα απάντηση.
    Δε μιλάω ούτε για παρόν ούτε για μέλλον,δε θα μπορούσε να υπάρχει με αυτο τον άνθρωπο,αλλά τέτοια αλλαγή στάσης;Τέτοια αδιαφορία;Πραγματικά δεν το περίμενα αλλά στεναχωρήθηκα τόσο πολύ..Νομίζω πως απλά θα εξαφανιστεί κ θα πήγαίνει στη δουλειά ώρες,που θα λείπω για να μη με βλέπει.Μήπως τελικά δε θα έπρεπε να πω τίποτα;Μήπως του έδωσα την εντύπωση πως ζητάω κάτι απο αυτόν;
    ζητουσες κατι παραπανω απο αυτο αλλα δεν σου δωθηκε κοιτα να φτιαξεις την σχεση σου με τον αντρα σου και ασε τους ερωτες με μικροτερους ειναι πασιφανες οτι τον γουσταρες απλα δεν κουμπωσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Εμενα παιδια αν μου αρεσε πραγματιικα η γυναικα θα εμπαινα στην διαδικασια να την γνωρισω καλυτερα κι ας εχει παιδι.Ουτε σε μηνυματα θα κολλουσα ουτε πουθενα.Ειναι και στον ανθρωπο βεβαια,δεν ξερω.
    εγω θα εμπαινα σε διαδικασια αρκει να μου το ελεγε κατευθειαν θα μου πεις αν σε ξεγελαγε δε στο ελεγε ειχες αρχισει να νοιωθεις πραματα γιαυτη και ξαφνικα στο ξεφουρνιζε με κλαμματα τι θα εκανες?προφανως τιποτα θα την συγχωρουσα γιατι ειμαι και μαλακας και οταν αρχισεις να νοιωθεις δεν ξενοιωθεις ετσι απλα παντως και να εμπαινα σε διαδικασια σε πρωτο χρονο δεν θα ηθελα να γνωρισω το παιδι θα απεφευγα την επαφη μαζι του αργοτερα και αν ενοιωθα σιγουρος γιαυτη λογικα θα ηθελα

Senior Member
    Κατι δεν καταλαβα καλα. Ελπιδα, με τον πατερα του παιδιου εισαι ακομα παντρεμενη;

Παιδιά όχι,δεν έχω να φτιάξω κάτι με τον άντρα μου.Συγνώμη απο πού προέκυψε αυτό;Α! επειδή είπα στην αρχή σε δύσκολη θέση; Εννοώ τη μετάβαση του χωρισμού,όχι δεν είμαστε παντρεμένοι πια.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast