Τον τρόμαξα τόσο πολύ;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Αφου λεει οτι ειναι κατω των 30.Σιγα μην θελει οικογενεια.
    Ο'ΤΙ και να θελει η να μην θελει, αποκλειεται να το θελει στον πρωτο καφε...
    για μενα εκει εγκειται το φαουλ. ουτε στο παιδι, ουτε σε κατι αλλο.
    και παιδι να μην υπηρχε, αν μετα απο εναν καφε δεχοταν ενα μηνυμα που ελεγε με αγχος οτι αντιλαμβανεται οτι ειναι λογικο να υπαρχουν θεματα αναμεσα τους. οανθρωπος θα εβγαζε το συμπερασμα οτι η κοπελα εχει δεσει κομπο τον καφε αυτον κι εχει συγκεκριμενες απαιτησεις απο την γνωριμια αυτη και θα γινοταν επιφυλακτικος, αν οχι λουης...

Και με αυτά ,που είπες τώρα να εγώ τι ήθελα να σας ρωτήσω.Αφού ούτε σήμερα ήρθε,κ με ρωτούσανε μάλιστα γιατί δεν έρχεται κ πού είναι,εγώ θέλω να του στείλω μήνυμα,να βρεθούμε για λίγο.Τραγικο είναι;;Σκέφτηκα να του εξηγούσα απο κοντά πως έχουν τα πράγματα κ πως η αντίδρασή μου δεν ήταν επειδή ήθελα κάτι απο εκείνον.Δεν ξέρω,κάπως να πάψει να είναι τόσο άβολη η κατάσταση κ να μην νιώθω πως κρύβεται.Θα είναι μεγάλο λάθος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida_ View Post
    Και με αυτά ,που είπες τώρα να εγώ τι ήθελα να σας ρωτήσω.Αφού ούτε σήμερα ήρθε,κ με ρωτούσανε μάλιστα γιατί δεν έρχεται κ πού είναι,εγώ θέλω να του στείλω μήνυμα,να βρεθούμε για λίγο.Τραγικο είναι;;Σκέφτηκα να του εξηγούσα απο κοντά πως έχουν τα πράγματα κ πως η αντίδρασή μου δεν ήταν επειδή ήθελα κάτι απο εκείνον.Δεν ξέρω,κάπως να πάψει να είναι τόσο άβολη η κατάσταση κ να μην νιώθω πως κρύβεται.Θα είναι μεγάλο λάθος;
    Α καλά, εσύ θέλεις να το κάνεις χειρότερο!
    Αν του εξηγήσεις κιόλας, τότε είναι που θα σιγουρευτεί ότι κάτι θέλεις από κείνον.
    Ξέχνα το, ό,τι έγραψες έγραψες, ό,τι κατάλαβε, κατάλαβε!
    Αν πράγματι κρύβεται εξαιτίας του μηνύματος, τότε είναι δικό του πρόβλημα.
    Σημαίνει ότι σε αποφεύγει, οπότε σίγουρα θα τα κάνεις χειρότερα.
    Αν πάλι δεν κρύβεται και όλο αυτό είναι στο μυαλό σου, θα φανείς τελείως χαζή.

Εκτός αν, καίγεσαι γι' αυτόν! Γιατί, με τόση πρεμούρα, αυτή την εντύπωση δίνεις.

Senior Member
    "Καναμε πλακιτσα...μεχρι εκει"
    Τα υπολοιπα δεν τα καταλαβαινω..πως εκρινες οτι ηθελε κατι παραπανω?

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    "Καναμε πλακιτσα...μεχρι εκει"
    Τα υπολοιπα δεν τα καταλαβαινω..πως εκρινες οτι ηθελε κατι παραπανω?
    Δεν έκρινα πως ήθελε κάτι παραπάνω,απλά φάνηκε,έδειξε κάποιο ενδιαφέρον,δεν ισχυρίστηκα πως ήθελε να συνεχίσει κάτι

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Α καλά, εσύ θέλεις να το κάνεις χειρότερο!
    Αν του εξηγήσεις κιόλας, τότε είναι που θα σιγουρευτεί ότι κάτι θέλεις από κείνον.
    Ξέχνα το, ό,τι έγραψες έγραψες, ό,τι κατάλαβε, κατάλαβε!
    Αν πράγματι κρύβεται εξαιτίας του μηνύματος, τότε είναι δικό του πρόβλημα.
    Σημαίνει ότι σε αποφεύγει, οπότε σίγουρα θα τα κάνεις χειρότερα.
    Αν πάλι δεν κρύβεται και όλο αυτό είναι στο μυαλό σου, θα φανείς τελείως χαζή.

Εκτός αν, καίγεσαι γι' αυτόν! Γιατί, με τόση πρεμούρα, αυτή την εντύπωση δίνεις.
    Έχεις δίκιο,αυτα,που λες λέω κ εγώ στον εαυτό μου,απλά με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα αυτή η στάση του,γιατί αισθάνομαι οτι έγινε χωρίς λόγο.Εννοώ πως κ πριν το μηνυμα πάλι χαμένος ήτανε,οπότε είχε ήδη παρεξηγήσει τις προθέσεις μου.Διαχειρίζομαι το μεγάλωμα ενός παιδιού κ μου είναι δύσκολο να διαχειριστώ μέσα μου μια χαζοκατάσταση

Senior Member
    Τελος παντων αδυνατω να διαβασω ολες τις σελιδες..αντιλαμβανομαι οτι ενιωσες πολυ ασχημα αλλα εκει εξω υπαρχουν κατι ζωα ορθια που βλεπουν γυναικες - μητερες και νομιζουν οτι τους καλεις για υιοθετηση τεκνου!
    Πηγαινε παρακατω κοπελα μου και μην δινεις τοση αξια σε οτι εγινε.

Σίγουρα αυτό είναι το σωστό,απλά με ενόχλησε πολύ αυτή η σιωπή ,η αποφυγή,τι να πω,νομίζω πως τελικά πρέπει να μιλάω λιγότερο,για μένα

Senior Member
    Σίγουρα αυτό είναι το σωστό,απλά με ενόχλησε πολύ αυτή η σιωπή ,η αποφυγή,τι να πω,νομίζω πως τελικά πρέπει να μιλάω λιγότερο,για μένα
    Λαθος τακτικη..οποιος δεν δεχεται το παιδι σου πρεπει να τον απορριπτεις πρωτη.

Σίγουρα δε λέω,απλά αισθάνομαι πως η στιγμή,που το ανέφερα τελικά δεν ήταν η σωστή,γιατί έδωσα την εντύπωση,που δεν ήθελα,πως το πάω κάπου.Έστειλα κ το μηνυμα μετά,νομίζοντας οτι θα καταλάβει τί εννοούσα κ τα έκανα χειρότερα.Λάθη,λάθη,λάθη..Η σκέψη μόνο οτι κάποιος με αποφεύγει,γιατί πιστεύει πως θα τον κυνηγήσω,με τρελαίνει

Senior Member
    Μην το μεγαλοποιεις τοσο βρε παιδι μου..ουσιαστικα δεν εγινε και τιποτα!Ανεφερες οτι εισαι χωρισμενη με ενα παιδακι πανω στην συζητηση,αυτος προφανως φρικαρε (?) και εσυ παγωσες απο την συμπεριφορα του..εστειλες μια εξηγηση (η αληθεια δεν χρειαζοταν) ανθρωπινα και ωραια..Μην τρελαινεσαι!
    Ουτε εκεινου η επιλογη ειναι παρεξηγησιμη,απλα ισως η απομακρυνση του ηταν λιγο ακομψη. Μην ξαναστειλεις κατι και μην ξανασχοληθεις,σε λιγο καιρο ουτε που θα το θυμασαι.

Μην το μεγαλοποιεις τοσο βρε παιδι μου..ουσιαστικα δεν εγινε και τιποτα!Ανεφερες οτι εισαι χωρισμενη με ενα παιδακι πανω στην συζητηση,αυτος προφανως φρικαρε (?) και εσυ παγωσες απο την συμπεριφορα του..εστειλες μια εξηγηση (η αληθεια δεν χρειαζοταν) ανθρωπινα και ωραια..Μην τρελαινεσαι!
    Ουτε εκεινου η επιλογη ειναι παρεξηγησιμη,απλα ισως η απομακρυνση του ηταν λιγο ακομψη. Μην ξαναστειλεις κατι και μην ξανασχοληθεις,σε λιγο καιρο ουτε που θα το θυμασαι.
    Έχεις δίκιο,είναι απλά που είμαστε σε κοντινό περιβάλλον κ με έχει πειράξει,που δεν έρχεται.Έχω είναι αλήθεια αυτό το "προσόν" να μεγαλοποιώ τις καταστάσεις κ να τις αναλύω όσο δεν πάει.

Senior Member
    Οταν τον ξαναδεις αφου ειστε σε κοντινο περιβαλλον θα εχεις την ευκαιρια να αποδειξεις με την χαλαροτητα σου οτι δεν καιγεσαι και οτι δεν εγινε τιποτα..Εκτος αν καιγεσαι πραγματι (μυριζει λιγο καμμενο :P ) οποτε και παρε το αλλιως γιατι θα βρεις.

Οταν τον ξαναδεις αφου ειστε σε κοντινο περιβαλλον θα εχεις την ευκαιρια να αποδειξεις με την χαλαροτητα σου οτι δεν καιγεσαι και οτι δεν εγινε τιποτα..Εκτος αν καιγεσαι πραγματι (μυριζει λιγο καμμενο :P ) οποτε και παρε το αλλιως γιατι θα βρεις.
    Όχι,όχι δεν καίγομαι τόσο όσο φαίνεται.Με έριξε πολύ η απόρριψη σε πρόταση,που δεν έκανα κ ούτε σκόπευα να κάνω.Εντάξει,δε λέω πως δεν μου άρεσε,αλλιώς δε θα ασχολιόμουνα κ όλας,αλλά σε νορμάλ πλαίσια.Απλά με στεναχώρησε πολύ ο τρόπος

Senior Member
    Όχι,όχι δεν καίγομαι τόσο όσο φαίνεται.Με έριξε πολύ η απόρριψη σε πρόταση,που δεν έκανα κ ούτε σκόπευα να κάνω.Εντάξει,δε λέω πως δεν μου άρεσε,αλλιώς δε θα ασχολιόμουνα κ όλας,αλλά σε νορμάλ πλαίσια.Απλά με στεναχώρησε πολύ ο τρόπος
    Καταλαβαινω..ενταξει ριξε λιγο τον εγωισμο και θα νιωσεις καλυτερα.Η απορριψη και αυτη μεσα στο προγραμμα ειναι..αν υφισταται απορριψη στο θεμα σου , γιατι μαλλον εσυ το μεγαλοποιησες και του εχτισες μια αλλη διασταση. Αυτα......!

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast