Τον τρόμαξα τόσο πολύ;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 121
    Senior Member
    Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα τρομαζε αν μαθαινε οτι η γυναικα που τον ενδιαφερει εχει παιδι/παιδια... Δηλαδη που ειναι το κακο;

Έτσι σκέφτηκα κ εγώ,δεν ήθελα να επιδιώξει κάτι κ να πω στο παρα πέντε α ξέρεις κάτι,έχω υπάρξει παντρεμένη,α έχω κ ένα παιδί.Όμως ενω αρχικά στην ηλικία μας,φάνηκε να ψιλοσοκάρεται ,ενω μετά έλεγε πως δεν έχει σημασία,στο θέμα του παιδιού ήταν οκ.Βασικά έτσι έδειξε,μπορεί κ να κατάλαβα λάθος κ να το έδειχνε έτσι μέχρι να φύγει.

Quote Originally Posted by skropi View Post
    Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα τρομαζε αν μαθαινε οτι η γυναικα που τον ενδιαφερει εχει παιδι/παιδια... Δηλαδη που ειναι το κακο;
    Τώρα τι να σου πω,δεν το παίρνουν όλοι καλα πάντως..Είναι πάντα άλλες οι προτεραιότητες,άλλες οι υποχρεώσεις.Κ ας μην ξεχνάμε δηλαδή εγώ οτι μιλάμε για κάποιον που δεν έχει κλείσει ακόμη τα τριάντα.

Senior Member
    Αυτο με την ηλικια ειναι ενα θεμα, σωστα. Αν εχεις ηδη ενα παιδι, τοτε σιγουρα δεν σε πειραζει αν εχει και ο αλλος, υπαρχει μια κατανοηση. Βεβαια ειναι και στον ανθρωπο, τι ειναι ετοιμος να δεχτει και τι οχι για καποιον/καποια που τον ενδιαφερει.

Quote Originally Posted by skropi View Post
    Αυτο με την ηλικια ειναι ενα θεμα, σωστα. Αν εχεις ηδη ενα παιδι, τοτε σιγουρα δεν σε πειραζει αν εχει και ο αλλος, υπαρχει μια κατανοηση. Βεβαια ειναι και στον ανθρωπο, τι ειναι ετοιμος να δεχτει και τι οχι για καποιον/καποια που τον ενδιαφερει.
    Ακριβώς,αλλά εδώ δεν μιλάμε για ενδιαφέρον τέτοιου επιπέδου αλλά για μια απλή γνωριμία,οπότε καταλαβαίνεις..Κ εγώ τώρα,που τα λέω,τα καταλαβαίνω αλλιώς..

Senior Member
    Ειναι σαφες οτι τον ενδιεφερες για κατι παραπανω απο μια απλη, φιλικη σχεση. Μαλλον δεν το περιμενε οτι θα εχεις τις υποχρεωσεις που εχεις (κακως για μενα βεβαια, αλλα δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο)

Senior Member
    Ναι, πιστεύω πως τον τρόμαξες. Η ύπαρξη παιδιού συνεπάγεται δεσμεύσεις: δεν είσαι free για εξόδους απρογραμμάτιστες (είτε γιαγιά, είτε babysitter πρέπει να ειδοποιηθεί), για weekends, για διανυκτερεύσεις εκτός σπιτιού, για long play μεσημεριανούς καφέδες και ό,τι προκύψει κ.α. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Αυτός, ως 29χρονος νέος, πιθανόν να βρίσκεται σε τελείως άλλη φάση της ζωής του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida_ View Post
    αα,κατάλαβα,συμφωνώ μαζί σου,ήταν λάθος.Απλά για να πω την αλήθεια με ξάφνιασε η τόση άνεση,που είχε απο κοντά με το εξαφανίζομαι μετά κ έκανα βλακεία.Την ενοχικότητα δεν την είχα σκεφτεί,αλλά μετά,που το έστειλα αντιλήφθηκα πως μάλλον με τη στάση μου δείχνω πως κάτι θέλω παραπάνω.
    Ωστόσο το γεγονός πως δεν απάντησε δίνει ένα μήνυμα ξεκάθαρο στα μάτια μου.Αν κάποια στιγμή τύχει κ τον ξαναδώ τι κάνω;
    εισαι ηρεμη, ζεστη και φιλικη και δεν προτεινεις τιποτε. αφηνεις τις κινησεις σε αυτον.
    οχι ψυχρη παντως. απλα χαλαρη.
    ΔΕΝ ζητας συγνωμες και δεν κανεις εξηγησεις για το μηνυμα σου. σαν να μην εγινε.
    εκτος αν το συζητησει ο ιδιος.

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ναι, πιστεύω πως τον τρόμαξες. Η ύπαρξη παιδιού συνεπάγεται δεσμεύσεις: δεν είσαι free για εξόδους απρογραμμάτιστες (είτε γιαγιά, είτε babysitter πρέπει να ειδοποιηθεί), για weekends, για διανυκτερεύσεις εκτός σπιτιού, για long play μεσημεριανούς καφέδες και ό,τι προκύψει κ.α. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Αυτός, ως 29χρονος νέος, πιθανόν να βρίσκεται σε τελείως άλλη φάση της ζωής του.
    κ εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα,αν κ δεν είχαμε φτάσει σε κανένα τέτοιο σημείο,για να σκεφτόμαστε τέτοια ενδεχόμενα.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    [FONT=Verdana]

εισαι ηρεμη, ζεστη και φιλικη και δεν προτεινεις τιποτε. αφηνεις τις κινησεις σε αυτον.
    οχι ψυχρη παντως. απλα χαλαρη.
    ΔΕΝ ζητας συγνωμες και δεν κανεις εξηγησεις για το μηνυμα σου. σαν να μην εγινε.
    εκτος αν το συζητησει ο ιδιος.
    Νομίζω πως θα αργήσω πολύ να τον δω,οπότε δε θα θίξω καθόλου το οτι δεν απάντησε;Σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida_ View Post
    Νομίζω πως θα αργήσω πολύ να τον δω,οπότε δε θα θίξω καθόλου το οτι δεν απάντησε;Σαν να μη συμβαίνει τίποτα;
    οχι, καθολου. εκτος αν στο συζητησει αυτος.

καλημερα!Διαβασα την ιστορια σου πολυ προσεκτικα και η δικη μου γνωμη εχει ως εξης:
    Kαταρχας μπραβο σου που ειπες την αληθεια,και δεν τον κοροιδεψες,ακομη και στο αρχικο σταδιο της γνωριμιας,κατα δευτερον ο τυπος δε σου ειχε ζητησει κατι σοβαρο,θελω να πω,δεν σου ειχε ζητησει να βγειτε!Τα σεναρια λοιπον ειναι πολλα.Μπορει να σε φλερταρε και να μην ηθελε κατι παραπανω,μπορει ομως και να τρομαξε λογω του παιδιου,οπως και να εχει,αν αυτος ο ανθρωπος ηταν σωστος επρεπε να σου μιλησει ανοιχτα οπως εκανες και εσυ!Οσο αναφορα εσενα,θεωρω οτι θιχτηκε ο εγωισμος σου,που αυτος εξαφανιστηκε,γιατι καταρχας δε τον πιεσες καπου και κατα δευτερον ειπες οτι ειναι 8 χρονια μικροτερος!Εσυ η ιδια γραφεις αν καταλαβα καλα, οτι αυτο και μονο σε απομακρυνε.
    Για εμενα ουτε εσυ ψηνοσουν ουσιαστικα,γνωριζοντας τα αρνητικα σε μια τετοια κατασταση,ουτε ο τυπος ξηγηθηκε σαν αντρας!οποτε ξεχνα το!κι αν κρυβεται ειναι δικο του μειον!(η αδυναμια του εξαλλου επιβεβαιωνει το πρωτο-οτι δε μπορει να σταθει σε κατι τοσο σοβαρο και απαιτητικο οπως μια γυναικα με παιδι!

Καλημέρα! Έχεις δίκιο με πείραξε που εξαφανίστηκε,ακριβώς γιατι δεν προσπάθησα με κανέναν τρόπο να τον πιέσω κ θα ήθελα να μου είχε πει κάτι.Ήταν πράγματι πάρα πολύ πρώιμο στάδιο γνωριμίας(εκείνος μου είπε οτι με θυμόταν απο πέρυσι,που πήγα στη δουλειά αυτή,εγώ δεν τον θυμάμαι)κ βασικά αυτό με χάλασε,μια τόσο σοβαρή συζήτηση τόσο νωρίς,αισθανόμουν κ εγώ άβολα,που την έκανα.Έβλεπα όμως κάποιο φλερτ,κάτι κ σκέφτηκα πως θα πρέπει να ξέρει.

Senior Member
    Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια πλεον. Απο τη στιγμη που εξαφανιστηκε σημαινει οτι οτι σκοπο και αν ειχε, τον ξεγραψε. Καλυτερα και για σενα, δεν χρειαστηκε να εμπλακεις σε μια σχεση με καποιον που δεν θα αντεχε το οτι εχεις και αλλες υποχρεωσεις. Ειναι λιγο στεναχωρο βεβαια, οταν εχεις καποιες προσδοκιες οι οποιες τελικα πεφτουν στο κενο, αλλα για μενα, τελος καλο ολα καλα. Αντρες υπαρχουν πολλοι!

Senior Member
    Αλλη φορά Ελπίδα, όταν θέλεις να αναφέρεις το θέμα του παιδιού σε πιθανό μελλοντικό φίλο/ σύντροφο, να το κάνεις με πιο πολύ τακτ και στην κατάλληλη στιγμή. Δλδ π.χ. όταν θα σου ζητήσει να βγείτε οι 2 σας θα πεις "θα σου απαντήσω θετικά στα σίγουρα αν βολεύει και την babysitter του παιδιού μου" ή αν μιλάτε για τους εαυτούς σας πες κάτι τύπου "έκανε αυτό και αυτό το παιδί μου" ή "πήγα χθες στην αγορά/ σινεμά/ στον παιδότοπο με το παιδί μου". Μην το θέτεις ως πρόβλημα αλλά ως στοιχείο της καθημερινότητάς σου, μέρος των ενδιαφερόντων σου και πηγή χαράς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό σε χαλάει, ότι δεν το χειρίστηκες σωστά. Δεν πειράζει, μικρή σημασία έχει, πιστεύω πως ό,τι και να έκανες, όπως κι αν το έθετες ο πιτσιρικάς θα λάκιζε είτε αμέσως, είτε σύντομα. Είναι πολύ μικρούλης.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast