Results 1 to 5 of 5
Thread: ακομα και μετα απο ενα χρονο
-
17-10-2015, 05:40 #1
ακομα και μετα απο ενα χρονο
χαιρετω τη παρεα.. πριν απο ενα χρονο και κατι χωρισα με την κοπελα που ημασταν μαζι για σχεδον 2 χρονια(21 και οι 2)λογω της συμπεριφορας μου. πολλες φορες γινομουν φορτικος και της εβαζα τις φωνες χωρις λογο..εκεινη με αγαπουσε παρα πολυ και εκανε υπομονη μεχρι που δεν αντεξε αλλο..εκανα πολλα λαθη που τα εχω μετανιωσει αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα..το θεμα ειναι οτι απο τοτε δεν υπαρχει μερα που να εχει περασει χωρις να την σκεφτομαι...ακομα την αγαπω και την θελω...δεν ξερω τι κανει,πως περναει,αν ειναι καλα καθως επιτηδες εχω κοψει καθε διοδο επικοινωνιας μαζι της οπως της το υποσχεθηκα οταν με παρακαλεσε να μην την ξαναενοχλησω..νομιζα οτι θα το ξεπερνουσα με τον καιρο αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ..απο τοτε προσπαθησα να κανω μια σχεση με μια κοπελα που μου αρεσε αλλα η σκεψη της πρωην με κυνηγουσε..εκανα το γνωστο λαθος της συγκρισης μεταξυ των 2 και αναγκαστηκα να της εξηγησω πως εχει η κατασταση και να το ληξω εκει..το ξερω οτι ειμαι μικρος ακομα σχετικα και οτι σαφως υπαρχουν πιο σημαντικα προβληματα εξω στην κοινωνια και σε αλλους ανθρωπους αλλα σε προσωπικο επιπεδο αυτο ειναι που με απασχολει εδω και πολυ καιρο καθως ..περα απο μερικες εξαιρεσεις δεν εχω χαρει πραγματικα με κατι απο τοτε..
ευχαριστω οποιον ειχε το κουραγιο να φτασει μεχρι εδω και θα χαρω να διαβασω αποψεις,προσωπικες εμπειριες και συμβουλες για το πως μπορω να το ξεπερασω και να προχωρησω στη ζωη μου..
- 17-10-2015, 11:09 #2
καλημερα Ζαχαρία ... εμενα με βοηθαει η σκληρη αποδοχης της αληθειας, οσο καθεσαι και την περιμένεις δεν προκειται να προχωρήσεις...ολοι κανουμε λάθη στις σχεσεις... και καποια λάθη δεν εχουν γυρισμο.. αλλα μαθαινουμε απο αυτα και συνεχιζουμε... αφου ετσι ενιωσες με την αλλη κοπέλα καλα εκανες και το εληξες. θα πρέπει να συνεχίσεις την αναζήτηση συντροφου μεχρι να βρεις αυτη που θα σε κανει να ξεχασεις το παρελθον. απο την στιγμη που η πρωην σου επελεξε να σε βγαλει απο την ζωη της ...πρεπει να το σεβαστεις... ενα χρόνο τωρα δεν εχει κανει καποιο βήμα να σε προσεγγισει...αρα... καλο ειναι σιγα σιγα να βαζεις πλωρη για αλλα πραγματα...καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο ...το χουμε περασει ολοι μας αυτο...με τον καιρο ο πονος περναει
17-10-2015, 18:31 #3
Tην βλεπεις την κοπελα τωρα? μιλατε?
17-10-2015, 18:47 #4
ΕΓΩ προτεινω να χαζοφλερταρεισ δεξια κι αριστερα μεχρι να βρεισ αυτη που σου αρεσει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-10-2015, 05:34 #5
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..
Rea δυσφυχως αυτό είναι που με πληγώνει περισσότερο και το πιο δύσκολο, η αποδοχή του ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρώ μαζί της..
Kerasi όχι, ούτε μαθαίνω νέα της γενικα απο επιλογή μου γιατί φοβάμαι πάντα ότι θα ακούσω κάτι που θα με πληγώσει..μονο για το εάν είναι καλά στην υγεια της ρωτάω κοινούς μας φίλους..
Elis το κάνω αλλα πάντα στο τελος της μέρας όταν θα πέσω για ύπνο αυτή θα σκέφτομαι..