άσχημο πρωι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 22 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 326
    Senior Member
    Δηλαδή δεν έχεις νιώσει έστω μια χαλάρωση με το Ladose?

Senior Member
    ε λιγο ναι. αλλα αυτο το πρωινο - ειδικα καποια πρωινα - δεν παλευονται

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Πολύ έρωτας έπεσε στο Forum,καλημέρα!!!
    Υπάρχουν κάποια βασικά:Πρωινή αφύπνιση σημαίνει συχνά κατάθλιψη.Επίσης το να είσαι χάλια το πρωί και στη συνέχεια να βελτιώνεσαι,σημαίνει κι αυτό συχνά κατάθλιψη.
    Η συννοσηρότητα κατάθλιψης και αγχωδών διαταραχών είναι τεράστια.
    Ένας άνθρωπος που πάσχει από ΓΑΔ,ΙΔΨ και άλλες αγχώδεις διαταραχές έχει 50% πιθανότητα να πάσχει και από διαταραχές της διάθεσης.

Ρέα εκεί στα νήσια Bora Bora τι καιρό έχει???
    χαχαχα... στα νησια μπορα μπορα εχει πάντα καλοκαιρι!! ... τι είναι το ΓΑΔ?

Senior Member
    Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή Ρέα!
    Είναι η πιο συχνή αγχώδης διαταραχή παγκοσμίως!
    Χαίρομαι που στα Bora Βora είστε καλά!
    Εμείς εδώ στην Παιανία ετοιμαζόμαστε από αύριο να υποδεχτούμε την βροχή και την ..ΓΑΚ (Γενικότερη Αλλαγή Καιρού)!

Γενικευμένη αγχώδης διαταραχή μου κάνει.Με λίγο ΙΔΨ.
    Σχετικά με το καλοκαίρι που πέρασες,δεν ξέρουμε λεπτομέρειες και το τι παίχτηκε.
    Πάντως κι εσύ όπως κι εγώ,δεν διακρίνουμε αντικαταθλιπτικό αποτέλεσμα από την Μιρταζαπίνη....
    Δεν είναι τυχαίο.Το συνταγογραφούν οι περισσότεροι για ύπνο και παραλλήλως με Ssri-Snri...
    Aνδρέα για μένα κόψε σταδιακά το Tavor και κάνε μια επίσκεψη στον Ψυχίατρο να δούμε τι θα σου πει...
    Αν συνεχίζεις να δυσφορείς,εκτιμώ πως για κάποιο χρονικό διάστημα θα χρειαστείς ένα καλό αντικαταθλιπτικό Ssri-Snri...Mέχρι να πάρεις τα πάνω σου...
    Το καλοκαιρι φιλαρακι που περασε ειχαν ερθει κατι πολυ καλοι φιλοι ..βγαινανε εξω συνεχεισ για ποτο και φαι και δεν μπορουσα να βγω γιατι ενοιωθα αγχος..νευρικότητα με αποτέλεσμα να εχω αγοραφοβια. .ασε πολυ ασχημο καλοκαίρι. .και γενικα δεν πηγα διακοπες για αυτον τον λογο..αλλα δεν μπορουσα να τους εξηγησω τι εχω γιατι που να καταλαβαινανε..οσο για τα αντικαταθλιπτικα μαλλον θα παω σε ψυχιατρο να μου γραψει..

Senior Member
    Κατάλαβα,αγοραφοβία...Δεν το έχω περάσει ποτέ αυτό αλλά κατανοώ πως είναι δυσβάσταχτο.
    Ναι Αντρέα,πήγαινε σε ένα Ψυχίαστρο να δούμε τι θα σου πει!
    Και καλή τύχη με τους Κροάτες σήμερα!

Banned
    Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή Ρέα!
    Είναι η πιο συχνή αγχώδης διαταραχή παγκοσμίως!
    Χαίρομαι που στα Bora Βora είστε καλά!
    Εμείς εδώ στην Παιανία ετοιμαζόμαστε από αύριο να υποδεχτούμε την βροχή και την ..ΓΑΚ (Γενικότερη Αλλαγή Καιρού)!
    χαχαχα..μη με μαλωνεις ρε σταυρακι ...εχω μπερδευτει με τοσες ταμπέλες.. αφου ειπαμε εισαι ο ψυχογκουρου μου
    αυριο θα βρεξει? γμτ ηθελα να κάνω μπουγαδα ...φφφφ...τι ηθελα και αφησα την πατριδα μπορα μπορα!!!

Banned
    Αντρέα και εγώ Γαύρος!
    Η Fleur δεν έχει ακριβώς θερμόμετρο,αλλά Λυσσόμετρο!Μετράει τα επίπεδα Λύσσας!Άντε να περάσει και η περίοδος επώασης ρε Fleur!
    Αυτό που λες πως φοβάσαι μην τρελαθείς,μου κάνει για ΙΔΨ Aντρέα!
    Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ Ψυχοθεραπεία.
    χαχαχα... πάλι πειραζεις την κατγουμαν μας!!
    ..γαυρακι και απο εδω και μαλιστα στην εδρα των γαυρων

Banned
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Εχεις δικιο ..θα τις σταματησω τις ομαδικες ψυχοθεραπειες γιατι εκτος οτι με αγχωνουν ασε που ειναι και μακρυα και θελω και ταξι..χαχα..απλα δεν πιστευα οτι το σγχος μπορει να προκαλεσει ολα αυτα τα προβληματα.φαντασου οτι εγω αρχισα να εχω προβληματα απο τον μαρτιο..ξεκινησαν απο διαταραχες υπνου και σιγα σιγα εγιναν χειροτερα.αγοραφοβια και τα σχετικα..

Απλα θελω να τα ξεπερασω και να ζησω την ζωη μου κανονικα ..ειναι πραγματικο βασσανο αυτο το πραγμα..και δυστυχως ανθρωποι που δεν το εχουν περασει δεν μπορουν να καταλαβουν τι περνας..
    υπομονη Αντρεα.. σε καταλαβαινω απολύτως!..ολοι εδω στο ιδιο καζάνι βραζουμε ...προσπάθησε όσο μπορεις να μην επηρεάζεσαι απο αυτά που ακους..ο καθενας εχει τον δικό του γολγοθα..και εσενα ο δικος σου ειναι αυτός που ειναι...δεν θα μεγαλώσει αλλο.. με την καταλληλη θεραπεια θα αποκτήσεις νεες δυναμεις για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα σου τα ρεμερον και εγω τα επαιρνα για να κοιμηθω..πρόσεχε γτ ανοιγει την ορεξη ...υπομονη !

Quote Originally Posted by rea View Post
    υπομονη Αντρεα.. σε καταλαβαινω απολύτως!..ολοι εδω στο ιδιο καζάνι βραζουμε ...προσπάθησε όσο μπορεις να μην επηρεάζεσαι απο αυτά που ακους..ο καθενας εχει τον δικό του γολγοθα..και εσενα ο δικος σου ειναι αυτός που ειναι...δεν θα μεγαλώσει αλλο.. με την καταλληλη θεραπεια θα αποκτήσεις νεες δυναμεις για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα σου τα ρεμερον και εγω τα επαιρνα για να κοιμηθω..πρόσεχε γτ ανοιγει την ορεξη ...υπομονη !
    Ναι στο οτι ανοιγουν την ορεξη το καταλαβα χαχα..ευχαριστω παιδια για την συμπαράσταση. .θα το νικησουμε δεν θα μας νικησει..εγω αυτο λεω καθε μερα και παίρνω δυναμη..απλα οπως γνωριζετε ειναι βασσανο μεγαλο.

Senior Member
    καλημέρα σε όλους. καπως καλύτερα σήμερα. θα δειξει. δεν πεταμε κιολας βεβαια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα... πάλι πειραζεις την κατγουμαν μας!!
    ..γαυρακι και απο εδω και μαλιστα στην εδρα των γαυρων
    βλεπεις;;; παιζει με τον πονο μου

Quote Originally Posted by Fleur View Post
    καλημέρα σε όλους. καπως καλύτερα σήμερα. θα δειξει. δεν πεταμε κιολας βεβαια...
    Καλημερα!! Εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα..κοιμηθηκα καλυτερα απο χτες αλλα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεββατι...και αυτο το τρομερα ασχημο συνσισθημα το πρωι..ενσ βαρος στο στηθος..λες και η ψυχη σου κλαιει απο μεσα σου..

Banned
    .. τον τυραω τσουπραμ τουν ατιμου ισυ κρατ επίπεδου ...!! καλημερα

Banned
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Καλημερα!! Εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα..κοιμηθηκα καλυτερα απο χτες αλλα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεββατι...και αυτο το τρομερα ασχημο συνσισθημα το πρωι..ενσ βαρος στο στηθος..λες και η ψυχη σου κλαιει απο μεσα σου..
    καλημερα φιλε μου, ναι το εκφραζεις πολύ σωστα... κλαιμε απο μέσα μας και δεν ξερουμε και τον λόγο ... γιατι όσα ξερουμε δεν αρκουν.. και ετσι παραδινόμαστε στα ψεμματα της αρρωστιάς μας... βγες εξω να ξεχαστεις ... σήμερα ο καιρος είναι τοσο φθινοπωρινος, εχει μια γλυκια μελαγχολία..βήμα - βημα μην χανεις το κουραγιο σου.. κοιτα γυρω σου και περίγραψε μου την πιο ομορφη εικόνα που βλέπεις ακομα κ αν δεν την καταλαβαινουμε εμεις γιατι ειναι τοσο όμορφη . για μενα ειναι ο κοπριτακος μου που κοιμαται στα πόδια μου, τόσο αθωα και γαλήνια... δοκιμασε το

Page 5 of 22 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast