άσχημο πρωι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 326
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα φιλε μου, ναι το εκφραζεις πολύ σωστα... κλαιμε απο μέσα μας και δεν ξερουμε και τον λόγο ... γιατι όσα ξερουμε δεν αρκουν.. και ετσι παραδινόμαστε στα ψεμματα της αρρωστιάς μας... βγες εξω να ξεχαστεις ... σήμερα ο καιρος είναι τοσο φθινοπωρινος, εχει μια γλυκια μελαγχολία..βήμα - βημα μην χανεις το κουραγιο σου.. κοιτα γυρω σου και περίγραψε μου την πιο ομορφη εικόνα που βλέπεις ακομα κ αν δεν την καταλαβαινουμε εμεις γιατι ειναι τοσο όμορφη . για μενα ειναι ο κοπριτακος μου που κοιμαται στα πόδια μου, τόσο αθωα και γαλήνια... δοκιμασε το
    Καλημερα!! Δεν καθομε καθολου σπιτι.γιατι αμα κατσω και παλεύω με τις σκεψεις θα τρελλαθω..
    Θα κανω αυτο που λες..σηκωθηκα και ειπα στον εαυτο μου ειναι μια υπεροχη μερα !! Και με χαμογελο θα την αντιμετωπισω!! Πολλες φορες λεω στον εαυτο μου..η ζωη ειναι μικρη..κριμα να την περναω μεσα στην στεναχωρια!

Banned
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Καλημερα!! Δεν καθομε καθολου σπιτι.γιατι αμα κατσω και παλεύω με τις σκεψεις θα τρελλαθω..
    Θα κανω αυτο που λες..σηκωθηκα και ειπα στον εαυτο μου ειναι μια υπεροχη μερα !! Και με χαμογελο θα την αντιμετωπισω!! Πολλες φορες λεω στον εαυτο μου..η ζωη ειναι μικρη..κριμα να την περναω μεσα στην στεναχωρια!
    βρηκες μια όμορφη εικόνα?

βρηκες μια όμορφη εικόνα?
    Εμενα επειδη μου αρεσει συτος ο καιρος .απλα κοιταω τον ουρανο και με ηρεμει.

Senior Member
    Aλώσαμε και το Ζάγκρεμπ,πάμε!!! 0-1!
    Fleur περιμένουμε νέα από τον Ψυχίατρο σου και μας αφήνεις στο σκότος?
    Καλημέρα Ανδρέα,Ρέα και στα λοιπά παιδιά!

Senior Member
    Κουκου! (καλα οτι ναναι). Λοιπον, ναι πηγα στον ψυχιατρο χθες. οι δοσεις γινονται μισο λεξ το πρωι - λαντοζ - το βραδυ ενα ολοκληρο λεξ. το πορισμα είναι επισημα ΓΑΔ. η νοσοφοβια ειναι παρακλαδι ή οποια μου βγήκε λόγω εμμονων που παθαίνω κατα διαστήματα (ΙΔΨ δεν μου ανεφερε αλλα το υποψιαζομαι) αλλωστε ήταν πρωτη γνωριμία. ήταν αρκετα συμπαθης, μου κανε κλικ, κρατησε την αποσταση που θα ήθελα να εχει ενας ψυχιατρος που θα κανουμε ψυχοθεραπεια. για αρχή καλά. δεν είπαμε περισσότερα, απλα η βασικη του ερωτηση ηταν αν εγω ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω τον εαυτο μου ή να "γκρεμισω" τις αμυνες χρονων. αυτά.

Senior Member
    .. τον τυραω τσουπραμ τουν ατιμου ισυ κρατ επίπεδου ...!! καλημερα
    τονε γλιεπ'ς;;; ησυχιά δεν μ'αφην

Senior Member
    Καλημερα!! Εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα..κοιμηθηκα καλυτερα απο χτες αλλα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεββατι...και αυτο το τρομερα ασχημο συνσισθημα το πρωι..ενσ βαρος στο στηθος..λες και η ψυχη σου κλαιει απο μεσα σου..
    αυτό κανει η ψυχή μας..κλαιει αλλα ουτε εμεις δεν το καταλαβαινουμε καμμια φορα

Senior Member
    καλή επιτυχία fleur!! Άλλαξες ψυχίατρο; Γιατί θυμάμαι πως έπαιρνες ήδη αγωγή. Ρωτώ γιατί ετοιμάζομαι να αλλάξω ψυχίατρο και δεν είμαι σίγουρος αν κάνω το σωστό.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Κουκου! (καλα οτι ναναι). Λοιπον, ναι πηγα στον ψυχιατρο χθες. οι δοσεις γινονται μισο λεξ το πρωι - λαντοζ - το βραδυ ενα ολοκληρο λεξ. το πορισμα είναι επισημα ΓΑΔ. η νοσοφοβια ειναι παρακλαδι ή οποια μου βγήκε λόγω εμμονων που παθαίνω κατα διαστήματα (ΙΔΨ δεν μου ανεφερε αλλα το υποψιαζομαι) αλλωστε ήταν πρωτη γνωριμία. ήταν αρκετα συμπαθης, μου κανε κλικ, κρατησε την αποσταση που θα ήθελα να εχει ενας ψυχιατρος που θα κανουμε ψυχοθεραπεια. για αρχή καλά. δεν είπαμε περισσότερα, απλα η βασικη του ερωτηση ηταν αν εγω ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω τον εαυτο μου ή να "γκρεμισω" τις αμυνες χρονων. αυτά.
    Οταν ειχες αυτες τις εμμονες..ειχες και αγχος παραλληλα? Σε ρωταω γιατι και εμενα με πιανουν εμμονες πολλες φορες..

Senior Member
    ΓΑΔ,σωστά.Το είχαμε επισημάνει και εμείς οι κομπογιαννίτες!
    Αυτό με το Ladose δεν μου αρέσει αλλά για να επιμένει και ο δεύτερος Ψυχίατρος κάτι θα τον φοβίζει...
    Θα δείξει...Εμένα πάλι μου είχε προτείνει απόδραση στα νησιά Bora Bora!Nα πάω λέτε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    καλή επιτυχία fleur!! Άλλαξες ψυχίατρο; Γιατί θυμάμαι πως έπαιρνες ήδη αγωγή. Ρωτώ γιατί ετοιμάζομαι να αλλάξω ψυχίατρο και δεν είμαι σίγουρος αν κάνω το σωστό.
    καλημέρα Γάτε, πήγαινα σε φίλο πια, νευρολογο οπου μου εγραψε στην αγωγή και με παρεμπεμψε για ψυχοθεραπεια στον ψυχιατρο αυτόν. παλαιοτερα ειχα κανει ψυχοθεραπεια αλλα καποια στιγμή ενω με βοηθησε ενιωσα οτι πια η συγκεκριμένη ψυχολογος - ηταν ψυχολογος εκεινη οχι ψυχιατρος- δεν ειχε να μου δωσει κατι..οποτε δεν ξαναπηγα σαυτην. θα δουμε

Senior Member
    Οταν ειχες αυτες τις εμμονες..ειχες και αγχος παραλληλα? Σε ρωταω γιατι και εμενα με πιανουν εμμονες πολλες φορες..
    ανδρεα εννοείται οτι μου δημιουργουσαν αγχος οι εμμονες αυτες. ειτε ηταν με ανθρωπους, ειτε με υγεια κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    ΓΑΔ,σωστά.Το είχαμε επισημάνει και εμείς οι κομπογιαννίτες!
    Αυτό με το Ladose δεν μου αρέσει αλλά για να επιμένει και ο δεύτερος Ψυχίατρος κάτι θα τον φοβίζει...
    Θα δείξει...Εμένα πάλι μου είχε προτείνει απόδραση στα νησιά Bora Bora!Nα πάω λέτε?
    μωρε εσεις κατι παραπανω ξερετε αλλα δεν λετε ειπε οτι θα ειναι σε συνεργασια με τον νευρολογο για την αγωγή μου και βλεποντας. προς το παρον δεν ηθελε να παρεμβγει σε αυτο. τι μπορει να τον φοβιζει; αν πας μπορα μπορα θελω κι εγω

Senior Member
    Καλημέρα fleur. Σε ευχαριστω για την απάντηση!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Quote Originally Posted by Fleur View Post
    ανδρεα εννοείται οτι μου δημιουργουσαν αγχος οι εμμονες αυτες. ειτε ηταν με ανθρωπους, ειτε με υγεια κλπ
    Σου εχει τυχει ποτε να αισθανεσε οτι εχει κολλησει το μυαλο σου..και δεν μπορεις να σκεφτείς τιποτα? Παρα μονο αρνητικες σκεψεις?

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast