άσχημο πρωι - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 22 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 326
    Banned
    χαχαχαχα Σταυρο οκ ακομα γελαω! χαιρομαι που εχεις κεφια σημερα μικρε δαιμονα!!! καλησπέρα σολο το παρεακι μου ... μια αγκαλια για όλους...ακομα και στον τυπο με τα περιεργα όνειρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Παιρνω μονο μισο χαπακι ρεμερον για τον υπνο το βραδυ..αλλα θα παω στον γιατρο μου να του πω για κανονικη δοση αντικαταθλιπτικου γιατι νομιζω πως μου χρειαζετε..

Η αμα εχει κανα χαπακι να κανει επανεκκινηση στον εγκεφαλο να μπει καινουργιος..χαχα αμα δεν το ριξεις και στην πλακα δεν γινετε..

Εσυ παιρνεις?
    εγώ παίρνω εναμισυ λαντοζ και λεξοτανιλ. σε λιγο θα κλεισω τον πρωτο μηνα θεραπειας εχω δει μικρα σημαδια βελτιωσης. ξεκιναω απο βδομαδα και ψυχοθεραπεια. εχεις δικιο για την πλακα αλλιως δεν γινεται

Quote Originally Posted by Fleur View Post
    εγώ παίρνω εναμισυ λαντοζ και λεξοτανιλ. σε λιγο θα κλεισω τον πρωτο μηνα θεραπειας εχω δει μικρα σημαδια βελτιωσης. ξεκιναω απο βδομαδα και ψυχοθεραπεια. εχεις δικιο για την πλακα αλλιως δεν γινεται
    Το λαντοζ ειναι αντικαταθλιπτικό.?

Senior Member
    Αυτό το Remeron καλό για τον ύπνο αλλά κανά σοβαρό αντικαταθλιπτικό αποτέλεσμα δεν βλέπω να φέρνει!
    Εκτός κι αν έχει αποτέλεσμα αλλά δεν το καταλαβαίνω!Τι να πω!Όλοι τα ίδια γράφουν!
    Ξεκινήστε κανά σοβαρό Ssri-Snri θα έλεγα εγώ!
    Fleur κάντο 40άρι το Ladose,έχεις ακόμα περιθώριο...
    Ρέα πως πας εσύ???Νιώθεις καλύτερα κάπως??

Banned
    και μενα το γεν ρεμερον μου το ειχε δωσει μόνο για τον υπνο και για την ημερα αλλο. προσοχη με το ρεμερον Ανδρεα το νου σου στην οδηγηση...ειχα τρακαρει 3 φορες... αλλο οχι τπτ σοβαρο ευτυχως...τα πιο χαζα στουκαρισματα.

Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Αυτό το Remeron καλό για τον ύπνο αλλά κανά σοβαρό αντικαταθλιπτικό αποτέλεσμα δεν βλέπω να φέρνει!
    Εκτός κι αν έχει αποτέλεσμα αλλά δεν το καταλαβαίνω!Τι να πω!Όλοι τα ίδια γράφουν!
    Ξεκινήστε κανά σοβαρό Ssri-Snri θα έλεγα εγώ!
    Fleur κάντο 40άρι το Ladose,έχεις ακόμα περιθώριο...
    Ρέα πως πας εσύ???Νιώθεις καλύτερα κάπως??
    Τι να σου πω..εμενα μου ειπε οτι το μισο που παιρνεις δεν ειναι αντικαταθλιπτικό αλλα υπναγωγο βοηθαει στον υπνο μονο..

Κανα σοβαρο οπως λες αντικαταθλιπτικό ποιο ειναι?

Quote Originally Posted by rea View Post
    και μενα το γεν ρεμερον μου το ειχε δωσει μόνο για τον υπνο και για την ημερα αλλο. προσοχη με το ρεμερον Ανδρεα το νου σου στην οδηγηση...ειχα τρακαρει 3 φορες... αλλο οχι τπτ σοβαρο ευτυχως...τα πιο χαζα στουκαρισματα.
    Χαχα οχι εως τωρα στην οδηγηση δεν εχω παθει κατι..στην αρχη οταν το πηρα πρωτη φορα θυμαμσι την επομενη μερα ημουνα λες και ειχα πιει 3 μπουκαλια βοτκα.πολυ ζαλαδα λεμε.

Τωρα μια χαρα ειμαι..αλλα δεν με βοηθάει σε τιποτα αλλο εκτος του υπνου..

Banned
    στις κρισεις πανικου βλέπεις καποια διαφορα?

Senior Member
    Κόβει το 80% των κρίσεων πανικού,σε εμένα τουλάχιστον, αλλά είναι αντικαταθλιπτικό.
    Σοβαρά αντικαταθλιπτικά θεωρούνται η Βενλαφαξίνη,Παροξετίνη,Εσκ ιταλοπράμη,Ντουλοξετίνη.
    Αλλά και άλλα όπως η Φλουοξετίνη αλλά σε ειδικές περιπτώσεις.
    Όταν το άτομο έχει σοβαρού βαθμού κατάθλιψη ΠΟΤΕ δεν χορηγείς σαν πρώτη επιλογή το Ladose.
    Εκτός κι αν ο ασθενής έχει αρκετά κιλά και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης άλλων ασθενειών από την παχυσαρκία,όπως ο διαβήτης.
    Περιπτώσεις σαν της Ρ(αί)ας,(από το Ωρ(αί)α),θέλουν άλλα φάρμακα...
    Αλλά τι να κάνω που δεν έγινα Ψυχίατρος.Από μικρός ήθελα αλλά με κέρδισε η δουλειά του μπαμπά!

Ρέα:προσοχη με το ρεμερον Ανδρεα το νου σου στην οδηγηση...ειχα τρακαρει 3 φορες...
    Aυτό που περιγράφει η Ρέα συνήθως δεν είναι ο κανόνας.Μεγαλύτερες πιθανότητες αφηρημάδας,μειωμένης συγκέντρωσης και διαταραχών μνήμης έχεις με τα Ssri.Aλλά ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ίδιος.Συνεπώς έχει διαφορετικές εμπειρίες από το κάθε φάρμακο.

Banned
    πως τα ξερεις όλα αυτα?? ..καλα σε λεω ψυχογκουρου... τι μαγαζι εχει ο μπαμπας αν επιτρεπετε?

Senior Member
    Ανδρικο Κομμωτήριο έχω Ρέα.Αντί να κάνω εγώ Ψυχοθεραπεία,κάνω στους πελάτες!Χα χα!
    Ρέα όταν ΔΕΝ είμαι για καφέ,όταν ΔΕΝ βλέπω αθλητικά στην Tv,και όταν ΔΕΝ κοιμάμαι,ψάχνω πολύ...
    Είχα την τύχη να συνεργαστώ και το 2009 με κορυφαίο Ψυχίατρο της Ψυχοφαρμακολογίας (Δασκαλόπουλο) και έμαθα πολλά...
    Αλλά με πολύ διάβασμα και όλα στα Αγγλικά...Στα Ελληνικά υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες...

Δυστυχώς μου κόψανε το Post που έγραφα για σύγκριση φαρμάκων...Προφανώς φαίνεται πως κάνω διαφήμιση...

Κόβει το 80% των κρίσεων πανικού,σε εμένα τουλάχιστον, αλλά είναι αντικαταθλιπτικό.
    Σοβαρά αντικαταθλιπτικά θεωρούνται η Βενλαφαξίνη,Παροξετίνη,Εσκ ιταλοπράμη,Ντουλοξετίνη.
    Αλλά και άλλα όπως η Φλουοξετίνη αλλά σε ειδικές περιπτώσεις.
    Όταν το άτομο έχει σοβαρού βαθμού κατάθλιψη ΠΟΤΕ δεν χορηγείς σαν πρώτη επιλογή το Ladose.
    Εκτός κι αν ο ασθενής έχει αρκετά κιλά και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης άλλων ασθενειών από την παχυσαρκία,όπως ο διαβήτης.
    Περιπτώσεις σαν της Ρ(αί)ας,(από το Ωρ(αί)α),θέλουν άλλα φάρμακα...
    Αλλά τι να κάνω που δεν έγινα Ψυχίατρος.Από μικρός ήθελα αλλά με κέρδισε η δουλειά του μπαμπά!

Aυτό που περιγράφει η Ρέα συνήθως δεν είναι ο κανόνας.Μεγαλύτερες πιθανότητες αφηρημάδας,μειωμένης συγκέντρωσης και διαταραχών μνήμης έχεις με τα Ssri.Aλλά ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ίδιος.Συνεπώς έχει διαφορετικές εμπειρίες από το κάθε φάρμακο.
    Διαταραχες μνημης εχω που και που..και μπορω να πω και συγκεντρωσης..

Εγω με το ρεμερον αυξηση ορεξης ειδα φουλ και διακοπη αυτοκτονικου ιδεασμου. Σε ολα τα υπολοιπα κρισεις πανικου και δε συμμαζευεται η σερτραλινη κανει δουλεια στο 45% σε ολο το υπολοιπο η αλλαγη τροπου σκεψης. Φυσικα να μην ξεχασω τις αγαπημενες και εθιστικες Βενζο ... που μειωνουν την αυπνια, το τρεμουλο, την ταραχη γενικως για καποιες ωρες...
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Το λαντοζ ειναι αντικαταθλιπτικό.?
    ναι είναι αντικαταθλιπτικό και δεν παχαινει. αντιθετως συστήνεται και σε περιπτωσεις ψυχογενους βουλιμίας

Senior Member
    Ανδρικο Κομμωτήριο έχω Ρέα.Αντί να κάνω εγώ Ψυχοθεραπεία,κάνω στους πελάτες!Χα χα!
    Ρέα όταν ΔΕΝ είμαι για καφέ,όταν ΔΕΝ βλέπω αθλητικά στην Tv,και όταν ΔΕΝ κοιμάμαι,ψάχνω πολύ...
    Είχα την τύχη να συνεργαστώ και το 2009 με κορυφαίο Ψυχίατρο της Ψυχοφαρμακολογίας (Δασκαλόπουλο) και έμαθα πολλά...
    Αλλά με πολύ διάβασμα και όλα στα Αγγλικά...Στα Ελληνικά υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες...

Δυστυχώς μου κόψανε το Post που έγραφα για σύγκριση φαρμάκων...Προφανώς φαίνεται πως κάνω διαφήμιση...
    παντως εμένα με εχεις βοηθησει πολύ να ξερεις. κουρεα της σεβιλλης :Ρ κατα τ'αλλα δεν μου διεγνωσαν ποτε καταθλιψη ισως και αυτο και το λαντοζ αλλα ΓΑΔ και ισως και εμμονες

Page 16 of 22 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast