Results 16 to 30 of 150
Thread: Σοβαρό πρόβλημα
-
18-10-2015, 20:15 #16
Πήρες τηλ εκεί;Ψάχτηκες για κάπου αλλού;Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για πείσματα κ μούτρα οικογενειών κ πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα νομίζω.
- 18-10-2015, 21:16 #17
τι να πω πια!! απαραδεκτοι !!!!... κανε υπομονη, τουλάχιστον ειναι με τους γονεις της και την προσέχουν και εκεινη και το μωρο τι διαολο και μπορει να είναι και καλυτερα ετσι προς το παρον!... εντωμεταξυ και εσυ κοιταξε λίγο τον εαυτο σου... ξεκουρασου και χρησιμοποιησε τον χρόνο αυτο που εχεις για να καθαρίσει το μυαλό σου... θα βρεθει λύση!!... εχει ιστορικο ψυχωτικων επεισοδίων και γι αυτο δεν την ηθελαν οι γονεις σου?
18-10-2015, 21:37 #18
οπως τα περιγραφεις τα πραγματα η κατασταση χρηζει ειδικου οπωσδηποτε!
δοκιμασε εσυ σε συνεργασια με τον οικογενειακο περιγυρο να πεισετε την γυναικα σου πως χρειαζεται βοηθεια οταν ειναι στα καλα της μιληστε της..
με την σωστη θεραπεια τα πραγματα θα στρωσουν, αλλα πρωτα πρεπει να συνεργαστει η γυναικα σου..
φωναξε εναν ειδικο στο σπιτι αν εκεινη δεν δεχεται να παει σε καποιον..
και παρε τηλεφωνο εσυ, περιεγραψε την κατασταση και ζητα του τι να πρεπει να κανεις.And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
18-10-2015, 22:09 #19
Φιλε δεν ειμαι ειδικος αλλα η γυναικα μαλλον ειναι σχιζοφρενης.Μην φρικαρεις,αντιμετωπιζεται αλλα θελει οπωσδηποτε αμεση ψυχιατρικη βοηθεια.
18-10-2015, 23:01 #20
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, δεν φρικάρω για το σχιζοφρενής φίλε μου, η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που βλέπω πολλά και διάφορα περιστατικά, αλλά όταν συμβούν σε σένα σε τσακίζει, δεν είχε κανένα πρόβλημα στο παρελθόν, 11 χρόνια είμαστε μαζί, όλα ξεκίνησαν μετά την γέννα και τον γάμο, οι γονείς μου δεν την ήθελαν γιατί είναι μαλάκες και εγωιστές...Μορφωμένη κοπέλα είναι, φιλόλογος με υποτροφίες και όμορφη κοπέλα, δεν υπήρχε λόγος για να μην την θέλουν. Ξεκουράζομαι όσο μπορώ αλλά ύπνος δεν έρχεται, μου λείπει το μωρό πολύ και η γυναίκα μου...Πήρα τηλ στο 197 αλλά ποτέ δεν το σήκωσαν...
18-10-2015, 23:19 #21
Υπομονή και ολα καλά θα πανε....θα επανέλθει πλήρως αν παίρνει αγωγή....ολα αντιμετωπίζονται πλέον σήμερα...
Σίγουρα είχε και δείγματα στο παρελθόν απλά δν θα ήταν προφανή....εστω κάποιο ιστορικό άγχους ή κατάθλιψης προμηνύει τέτοια διαταραχή...
18-10-2015, 23:26 #22
δεν γινετε πρεπει να βρεθει μια ακρη καπως...κανε αντιγραφη επικόληση και στειλε το ποστ σου σε καποιο ατομο της διαχείρησης..το φορουμ αυτο εχει δημιουργηθει απο ψυχιατρους οποτε ισως μπορεσουν να σου δωσουν καποιες πληροφορίες!... αυριο μπορεις να ψαξεις για εναν γιατρο στην χαλκιδα ή στην αθηνα... δυστηχως εγω δεν εχω να σου συστησω καποιον καλο.. και να τον επισκεπτεις το συντομοτερο δυνατο... να σε συμβουλέψει.
πάρε κατι ελαφρυ για να καταφερεις να κοιμηθεις φίλε μου, μην απελπίζεσαι... εφοσον δεν εχει ξαναδημιουργηθει κατι παρόμοιο , σημαινει οτι ειναι κατι που θα περασει
... ισως ο γυναικολόγος της να εχει να σου προτεινει κατι ... μπορει να τρελαθηκαν οι ορμονες της... συμβαινει με την επιλοχειο καταθλιψη...κατι παρόμοιο θα εχει συναντησει και ισως εχει να σου συστησει καποιον ειδικο
μπορεις να επικοινωνήσεις και με τους προηγουμενους ψυχοθεραπευτες που γνωρίζουν την περιπτωση της, και ισως εχουν να σου πουν εναν τροπο να το χειριστεις.
ολα θα φτειαξουν αν τα δεις με καθαρο μυαλο ...θα βρεις μια λύση. ... συνεχίζω να ειμαι ακομα πιο εξαλλη με τους γονεις σας...φφφφφ!!!... πως αντεχουν να ειναι τοσο σκληροι!!!
18-10-2015, 23:48 #23
19-10-2015, 09:38 #24
να μην σε προβληματίζει αυτο, ξεσπάει σε σενα και ειναι καλυτερα απο το να ξεσπάει στον εαυτο της, ή χειρότερα ακομα στο μωράκι σας.Γιατι πρεπει ειδικά στην δράμμα? δεν θα ήταν καλύτερα να εχετε εναν γιατρο πιο κοντα στο μερος που ζητε? η αθηνα ειναι μιση ωρα απο την χαλκιδα και εχεις περισσοτερους γιατρους να διαλέξεις..συμφωνω για την στρατηγικη, αλλα συνενοήσου με καποιον ειδικο για το τι και το πως.. δεν ξερεις πως να χειριστεις αυτήν την κατασταση μονος σου...και πως δηλαδη? πρεπει να βρεις καποιον να σε βοηθησει αμεσα έτσι ωστε οταν πας στην δραμμα να ξερεις τι θα αντιμετωπήσεις! βρηκα καποια λινκς για την επιλοχειο ψυχωση για να ενημερωθεις
http://www.rcpsych.ac.uk/healthadvic...fterbirth.aspx
http://www.sec-aftoektimisi.gr/ar8ra...s_cuaxosi.html
http://www.i-grammatikopoulos.gr/psu...a-psyxosi.html
http://www.boro.gr/30636/psyxwsh-met...es-kindyneyoyn
http://www.dimseferiadis.com/index.p...=35&Itemid=129
http://www.gpapazisis.gr/index.php?o...cles&Itemid=54
25-10-2015, 00:14 #25
Επέστρεψα, οι τελευταίες μέρες ήταν κόλαση, αφού ανεβήκαμε στην Δράμα με τα χίλια ζόρια πήγε στον ψυχίατρο που την παρακολουθούσε, της συνέστησε φαρμακευτική αγωγή την οποία και την αρνήθηκε πεισματικά. Μου είπε να γυρίσουμε Χαλκίδα σπίτι μας, με παρακαλούσε γονατιστή και μου ζητούσε συγνώμη για ότι μου έκανε όπως έλεγε. Γυρίσαμε Χαλκίδα και την επόμενη μέρα άρχισαν ξανά τα ίδια, μου έφερε την αστυνομία το βράδυ στο σπίτι και μου έλεγε ασυναρτησίες...Επισκέφτηκα δύο ιδιώτες ψυχιάτρους στην Χαλκίδα και έναν στο κψυ, και οι τρεις μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι η ακούσια νοσηλεία μέσω εισαγγελικής εντολής. Πήγα έκανα την αίτηση στο εισαγγελέα χωρίς να της πω τπτ, όταν γύρισα σήμερα κατά τις 11.00 σπίτι με είχε κλειδώσει απ'έξω...Έβαλε τον σύρτη, δεν άνοιγε ούτε στην αστυνομία, ούτε σε κανέναν...Πήδηξα από διπλανό μπαλκόνι για να μπω στο σπίτι (4ος όροφος) καθώς ήταν κλειδωμένη με το μωρό. Με το που μπήκα άνοιξα στους αστυνομικούς όπου δεν μπόρεσαν με το καλό να την πάρουν και της πέρασαν χειροπέδες με την γυναίκα μου να φωνάζει βοήθεια...Πήρα το παιδί για να μην δει την μητ του έτσι, η καρδιά μου πόνεσε και πονάει πολύ...Την πήγαν για νοσηλεία στο κρατικό της Νίκαιας, αμέσως πήγα και εγώ με το μωρό μας για να το δει...Αύριο θα ξαναπάω και θα πηγαίνω κάθε μέρα μέχρι να γυρίσει σπίτι μας ευελπιστώντας να παίρνει τα φάρμακα της.
25-10-2015, 01:21 #26
Αν μπορεις να ζητησεις να μεταφερθει στο Αιγινητειο θα ηταν καλυτερα.Υπομονη φιλε,ειναι δυσκολες αυτες οι καταστασεις.Ευχομαι οτι καλυτερο.
25-10-2015, 03:59 #27
Καλή δύναμη Giannoulisboy. Αυτές οι καταστάσεις που περιγράφεις είναι πολύ δύσκολες, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος για το παιδί και την γυναίκα σου. Φαντάζομαι δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που περνάει μια τέτοια κατάσταση. Ελπίζω να βρεθεί κόσμος με ανάλογες εμπειρίες να σε συμβουλέψουν και να σε στηρίξουν, εκτός από τους ειδικούς. Προς το παρόν εμείς εδώ όσο μπορούμε θα σου κάνουμε παρέα και θα σε ανεβάζουμε! Σημαντικό και αυτό!
25-10-2015, 15:21 #28
Για αρχή δεν ευθυνεσαι εσυ, το παιδι,οι γονεις, ο γαμος. Πιεστηκε υπερβολικα χωρις να το εξωτερικευσει και εκανε "κρακ" το ειναι της. Δυστυχως η νοσηλεια με τετοιους ορους ναι μεν ειναι σκληρη αλλα λυτρωτικη. Την αγαπας, την σεβεσαι, την νοιαζεσαι. Ναι μεν θα λαβει την αγωγη της αλλά θα χρειαστεις και εσυ ψυχολογικη υποστηριξη και κατευθυνσεις για να μεινει σταθερη στην αγωγη της. Μπορει το επεισοδιο να ειναι μονο ενα και να μην ξανα παρουσιασει. Αφου περασει αυτο το διαστημα καλο θα ειναι να την παρακολουθει ψυχιατρος και μεσα σε ενα διαστημα 6 μηνων περιπου θα αποφανθει για το εαν ειναι παροδικο ή μακροπροθεσμο.
Μπραβο σου που αντιμετωπιζεις ψυχραιμα την "κριση" αυτη ! Ειναι μια παθηση, αντι να ειναι π.χ καρδιακη ειναι περι αντιληψης εαυτου και πραγματικοτητας. Βγαζει σε εσενα ολο το επιθετικο γιατι εσυ εισαι ο ανθρωπος της. Οξυμωρο αλλά οι ψυχωσεις ετσι ειναι. Οι ασθενεις ψυχωσεων στη φαση της μανιας δεν εχουν αισθηση οτι πονανε τον αλλον, τον πληγωνουν, τον στεναχωρουν. Οταν κανει τον κυκλο η μανια γινεται διαγραφη του γεγονοτος στον εγκεφαλο τους. Οταν το ακουνε οδηγουνται ξανα σε ενα φαυλο κυκλο αυτο μομφης και μετα επιθεσης στον απεναντι.
Σου ευχομαι ολοψυχα καθε ημερα να βελτιωνεται ... Θελει τεραστια Υπομονη, αντοχη γιατι σχεδον παντα παλινδρομουν, και να εχεις και εσυ στηριξη."Make sure your worst enemy isn't you"
25-10-2015, 23:26 #29
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, πόσες μέρες περίπου νοσηλεύονται, αύριο είναι η δεύτερη μέρα και θα πάω να μιλήσω με τους γιατρούς που θα την εξετάσουν για πρώτη φορά μετά την εισαγωγή της...Φοβάμαι μήπως δεν καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος γιατί σε οποιοδήποτε άλλο μιλάει λογικά και δεν καταλαβαίνει ότι έχει κάποιο θέμα...Χθες και σήμερα ήμασταν με το μωρό μαζί της σε όλα τα επισκεπτήρια...Πως ζητάω να την μεταφέρουν στο Αιγινήτειο; Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ή χρειάζεται το γνωστό Ελληνικό βίσμα;
26-10-2015, 03:12 #30
Δεν ξερω πως γινεται αλλα μιλα με το Αιγινητειο καλυτερα απευθειας.