Results 31 to 45 of 150
Thread: Σοβαρό πρόβλημα
-
26-10-2015, 06:53 #31
καλημέρα συμπατριωτη και εγω κραταω από Δραμα.
οι μερες της πρωτης νοσηλείας είναι συνηθως αρκετες για να δουν περι τινος προκειτε... και να σταθεροποιηθεί η κατασταση της. η πρωτη διαγνωση συνηθως είναι απλα ψυχωσικο επεισοδιο είναι πολύ σημαντικο να παιρνει φαρμακα που δεν την επυρεαζουν στην καθημερινοτητα της για αυτό ανατρεξε στο φορουμ στις ψυχωσεις να μαθεις για τα φαρμακα που παιρνουν τα παιδια εδώ αν και κάθε φαρμακο λειτουργει διαφορετικα σε κάθε ασθενη... εγω πχ παιρνω abilify και περα από το σεξουαλικο δεν εχω κανενα άλλο θεμα.
Αν καποια στιγμη κοψει τα φαρμακα της ειτε μονη της ειτε με την προτροπη του γιατρου μετα από καιρο και υποτροπιασει... τα πραγματα θα ναι πιο δυσκολα την επομενη φορα οποτε θελει πολύ προσοχή..
καλη δυναμη
- 26-10-2015, 08:18 #32
καλημερα φιλε μου, διαβασα την συνεχεια των ποστ σου. σιγουρα ειναι η καλύτερη λύση η εξειδικευμένη νοσηλεία της για όλους σας. Μην ανυσηχεις για τον γιατρό, απο την στιγμη που υπάρχει εισαγγελικη παρεμβαση και αστυνομικα περιστατικα στον φακελό της δεν υπάρχει περίπτωση να "ξεγελάσει" εναν ειδικό σε κρίσεις τετοιου είδους και τετοιου μεγεθους. αλωστε λογικα θα μιλήσει και μαζί σου για να δει και να εκτιμήσει την κατασταση. εκανες οτι μπορουσες, οτι περναει απο το χερι σου και με το παραπάνω.αν διαβασες τα λινκς που σου εστειλα, ολα μα όλα λένε οτι η κατασταση αυτη είναι θαραπευσιμη. οπότε να ξερεις πως σύντομα θα είστε πάλι μια ομορφη οικογενεια και όλα αυτα θα είναι ενας κακος εφιαλτης. τωρα που μπήκαν οι ειδικοί στο παιχνίδι ...ελπίζω οι γονεις της να δειξουν την δέουσα προσοχη για την κατασταση του παιδιού τους και να σε βοηθησουν σε ολο αυτο.
26-10-2015, 22:27 #33
Σήμερα μίλησα με τους γιατρούς που την εξέτασαν, θα μείνει 2 βδομάδες εκεί...Αυτό το γεγονός την έχει κάνει πάλι να πιστεύει ότι εγώ την έκλεισα εκεί και ότι μπορώ να την πάρω αν θέλω αλλά δεν το κάνω...Ένα είδος ψύχωσης μου είπαν ότι έχει χωρίς να επεκταθούν περισσότερο, με ρώτησαν και μένα γενικά διάφορα πράγματα της καθημερινότητας μας και το πως συμπεριφερόταν και μου είπαν ότι θα είμαστε σε επικοινωνία...Γενικά μου έδειξαν ότι ενδιαφέρθηκαν, τώρα δεν ξέρω τι να πω, οι γονείς της εννοείται πως ακόμα δεν έχουν έρθει από την Δράμα, η μητέρα της βασικά θα έρθει το Σάββατο ή την Κυριακή γιατί έχει δουλειές...Αλλά εγώ είμαι ο εχθρός της... :(
26-10-2015, 23:28 #34
οταν συνελθει η γυναικα σου, θα καταλάβει οτι δεν ειχες αλλη επιλογη και αυτο ήταν για το καλο της. και μην σε νοιαζει για την πεθερα... ας λέει οτι θελει! σημασία εχει να βοηθησει στην κατασταση και να ξεκουραστεις κ εσυ λίγο..
δεν σου ειπαν τπτ αλλο οι γιατροι? γιατι την επιασε τωρα αυτο?
ακου "δουλειες"...το παιδι της στο νοσοκομειο και εκεινη εχει "δουλειες"!!!!
26-10-2015, 23:37 #35
Eιπα να μην το πω... Τρατζικ γαμω την τρελα μου!
Θεματοθετη επειδη ρωτας γιατι της συνεβη ολο αυτο..ορμονες απο την εγκυμοσυνη , στρεσαρισμα, αλλαγη , προδιαθεση.. Μην σε τρομαζει ουτε και αυτη καταλαβαινει το πως φερεται εκεινη την στιγμη του επεισοδιου. Καλη δυναμη και ολα λυνονται.
27-10-2015, 13:44 #36
Αυτά μου είπαν και οι γιατροί...Επίσης πίεση επειδή είμαστε μόνοι μας στην Χαλκίδα και εγώ δουλεύω και η σύζυγος είχε τα ιδιαίτερα της (φιλόλογος), το παιδί και το σπίτι...Παρόλο που την βοηθούσα σε πολλές δουλειές του σπιτιού...
02-11-2015, 09:17 #37
πως πάνε τα πραγματα φίλε μου?
02-11-2015, 13:50 #38
02-11-2015, 13:51 #39
λυπαμαι ειλικρινα γιατι σου εχει πεσει ενα τεραστιο βαρος....αλλα φαινεται οτι το παλευεις καλα. ευχομαι σύντομα να αποδεχτει τη θεραπεια και να ειναι καλυτερα...
02-11-2015, 16:43 #40
Καλησπέρα και πάλι από μένα, από τις 23 του μήνα που νοσηλεύεται η σύζυγος μου σήμερα μπορώ να πω ότι την είδα πολύ καλύτερα...Τις προηγούμενες μέρες ήταν μεν καλύτερα από την πρώτη μέρα αλλά πάλι έφευγε η σκέψη της...Όπως μου είπαν οι γιατροί και κάποιοι από εδώ μέσα τα φάρμακα θέλουν 10 μέρες περίπου για να δράσουν. Σήμερα ξαναμίλησα με τον δ/ντη της ψυχιατρική κλινικής όπου μου είπε ότι η σύζυγος μου πάσχει από μία ψύχωση, μου είπε ότι η πάθηση είναι χρόνια και ότι τα φάρμακα θα χορηγούνται για πάντα. Ένας άλλος γιατρός που την παρακολουθεί εκεί μου χε πει ότι ίσως μετά από 2 χρόνια επιτραπεί να τα σταματήσει...Επίσης μου είπε πως την επόμενη Τρίτη μάλλον θα πάρουμε εξιτήριο, όταν με το καλό βγούμε εκτός από τα χάπια της μία φορά τον μήνα θα πρέπει να κάνει και μία ενέσα σε περίπτωση που δεν πάρει τα φαρμακά της για να την κρατήσει. Επίσης θα πηγαίνουμε σε ένα ψυχίατρο μία φορά τον μήνα για παρακολούθηση και ψυχοθεραπεία. Χθες έφτασε και η πεθερά μου και σήμερα που είδε τον γιατρό τον ρώτησε αν μπορεί να την πάρει στην Δράμα...Ο γιατρός της απάντησε καταλλήλως και μου συνέστησε ψυχραιμία και να μην τσακωθώ μαζί της γιατί είναι δύσκολο στον γονιό να αντιληφθεί ότι το παιδί του έχει τέτοιο πρόβλημα...Εγώ κρατιέμαι για χάρη της γυναίκας μου γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι τραβάω τέτοιο ζόρι μόνος μου και οι δικοί της ακόμα μου βάζουν τρικλοποδιές...Θα κάτσει μία βδομάδα και μετά θα ξαναφύγει Δράμα γιατί έχει δουλειές......
02-11-2015, 17:18 #41
Μην ασχολεισαι ρε φιλε με την πεθερα,αστην να λεει τα δικα της.Δεν ειναι αναγκη να χαλας εκει την ενεργεια σου.Κανε οτι σου λενε οι γιατροι.
02-11-2015, 18:47 #42
Εγώ δεν ασχολούμαι, αυτή ασχολείται και μάλιστα χωρίς να το ξέρω...Εμένα με νοιάζει η γυναίκα μου και το παιδί μου, και αυτή την στιγμή πρώτα η γυναίκα μου, έχουν γίνει τόσα πολλά που φοβάμαι λίγο πως θα ναι η επιστροφή στο σπίτι, η ίδια και οι γιατροί μου λένε ότι θα παίρνει τα φάρμακα της αλλά εγώ τα βλέπω όλα απαισιόδοξα με τόσα που έχουν συμβεί...
02-11-2015, 18:52 #43
για να σου δωσω θαρροσ ολοι τα παιρνουμε μετα απο καποια φαση απλα η δικια σου ειναι ακομα στην αρχη
θα τα παιρνει μονη τησ μπορει οχι τακτικα στην αρχη αλλα μετα θα βαλει προγραμμα και θα τα παιρνει ετσι κανουμε ολοιΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-11-2015, 19:14 #44
χρόνια ψύχωση και κανεις δεν είχε ιδεα? οκ τα τελευταια 10 χρόνια ήταν καλα χαρις εσενα, αλλα πιο πριν?
02-11-2015, 19:25 #45
Την πρωτη φορα που παθαινεις ψυχωση <<συνηθως>> με την προτροπή του γιατρου τα σταματας τα χαπια μετα από 2-3 χρονια... αλλα αν υποτροπιάσεις τα παιρνεις μονιμα μετα εστω και συντηρησης...
αφου θα κανει την μηνιαια ενεση για ποιο λογο να παιρνει χαπια?
τι φαρμακα της δινουν?