Results 61 to 75 of 150
Thread: Σοβαρό πρόβλημα
-
04-11-2015, 18:40 #61
Kalispera Giannoulisboy. Me sigxwreis gia ta greeklish eimai sth douleia (zw eksoteriko). Tha sou dwsw ta stoixeia tou giatrou pou eixa paei prin xronia otan epasxa apo katathlipsi. Pragmatika aftos o anthrwpos me voithise para poly. Eksairetikos giatros. Elpizw na eimai ta swsta kai episeis elpizw na min exei parei sintaksi.
Tha ta vreis sto parakatw link :
http://4yourhealth.gr/listings/iatro...F%CE%B1%CF%82/
- 04-11-2015, 20:24 #62
05-11-2015, 00:08 #63
05-11-2015, 08:47 #64
08-11-2015, 14:50 #65
Καλησπέρα και πάλι, ενώ μας είχαν πει ότι την Τρίτη θα βγαίναμε η σύζυγος μου από την Πέμπτη μου λέει πάλι περίεργα πράγματα, επίσης μου ζητάει να ανέβει στην Δράμα στους γονείς της για κάποιες μέρες για να ηρεμήσει και να σκεφτεί, της το έχω αρνηθεί να πάει με το μωρό και αντιδράει, της το αρνήθηκα γιατί μου λέει περίεργα πράγματα πάλι, από την Πέμπτη δεν βρήκα κάποιον γιατρό της να του μιλήσω, μου είπαν αύριο θα την δει ο δ/ντης και να του μιλήσω και εγώ, υπάρχει περίπτωση να την βγάλει; Τρία χάπια της δίνουν το πρωί, ένα aloperidin, ένα άλλο για να μην έχει παρενέργειες από το aloperidin και ένα ακόμα αντιψυχωτικό που δεν θυμάμαι το όνομα του, μισό της δίνουν το μεσημέρι και τρία πάλι το βράδυ. Οι ενέσεις έχουν σταματήσει, η πεθερά μου μου είπε πως την εκβιάζω που δεν της δίνω και το μωρό για να πάει πάνω...της τράβηξα ένα σιχτίρ σήμερα το πρωί και πιστεύω ότι κατάλαβε ότι δεν παίζω πλέον... Έχω αρχίσει να κουράζομαι να παρακαλάω την γυναίκα μου...
08-11-2015, 18:53 #66
Εχει 2 εβδομαδες που λαμβανει την αγωγη ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
08-11-2015, 19:20 #67
μηπως θελει να χωρισετε? συμβουλεψου κανα δικηγορο.. πανω από όλα το παιδι
08-11-2015, 20:13 #68
Ναι έχει δύο βδομάδες που παίρνει την αγωγή, είναι δυνατόν να μην την βοηθάνε όσο πρέπει;Το θέμα είναι ότι μ λέει τρελά πράγματα ακόμα που και που, πιστεύω ότι δεν λέει πολλά πολλά γιατί θέλει να βγει από εκεί...δεν έχουν φύγει οι παράλογες σκέψεις, έχω συμβουλευτεί δικηγόρο ακόμα και πριν την νοσηλεία και όλοι μ λένε πως θα ζήσεις με ένα τέτοιο άτομο, χώρισε. Υπάρχει περίπτωση να μην της κάνει αυτή η αγωγή;
08-11-2015, 20:21 #69
δεν είναι και κατι τραγικο η ψυχωση και κατεπεκτασην η σχιζο... δηλ μην την χωρισεις εσυ μονο και μονο για αυτό, αν παιρνει κανονικα την αγωγη της θα είναι μια χαρα
ποσο χρονων είναι?
τα φαρμακα είναι κατι που πρεπει να το δειτε.. το aloperidin Και το αντισταθμιστικο το ακινετον δεν είναι και ότι καλυτερο... τα ειχα παρει στην αρχη στο νοσοκομειο.. και δεν μου κατσαν καλα.. είναι και τι θα της βολεψει...
εμενα στα 35 μετα την πρωτη ψυχωση και νοσηλεια 3 βδομάδων μου πηρε κανα τριμηνο να μου φυγουν οι εντονες σκεψεις ισως για αυτό να λεει ακομα περιεργα
08-11-2015, 21:04 #70
27 ετών ειναι, μα εγώ δεν θέλω να την χωρίσω, αυτή θελει να παρει το μωρο και να παει Δραμα και γενικα με τις σκεψεις που κανει για μενα με βλεπει σαν εχθρο...φοβαται οτι με τον πρωτο τσακωμο θα την κλεισω μεσα, δεν εχει καταλαβει ακριβως οτι εχει θεμα...αυριο θα μιλησω με τον γιατρο της ξανα, ελπιζω να κατσει ακομα μεσα δυστυχως γιατι αμα βγει κ ζητησει το μωρο για να φυγει Δραμα να σκεφτει δεν θα της το δωσω...
08-11-2015, 21:13 #71
δυσκολη κατασταση... ότι λεει η καρδια σου!
το μονο που μπορούμε να σου πουμε εδώ είναι οι εμπειριες μας
και εγω εβλεπα του δικους μου σαν εχθρούς τον πρωτο καιρο μου πηρε χρονο να μου φυγουν αυτές οι ιδεες που ειχα... θελει υπομονή
δωσε βαση στα φαρμακα.. απογορευεται από το φορουμ να προτινουμε οποτε θα σου πω το δικο μου στορυ
ξεκινησα με aloperidin Και ακινετον.. οσο ειμουν στο νοσοκομειο με επιασαν σπασμοι και μου εδωσαν ρισπεριδονη (adovia) αλλα ειχε πολλες παρενέργειες μετα από πολύ ψαξιμο μονος μου κατεληξα στην αριπριπαζολη (abilify) λιγο ακριβουτσικο αλλα μου εκατσε γαντι.. λιγα κιλακια μονο
08-11-2015, 21:20 #72
Τουλαχιστον 3-4 μηνες με αγωγη ( καταλληλη αγωγη) και υποστηρικτικο περιβαλλον καπως θα σταθει. Μιας και ανεφερες δικηγορο λογικα αναλογα με την γνωματευση της θα σε ενημερωσουν εαν μπορει να φροντισει το παιδακι σας. Αυτη η αναγκη της να παει στην μητερα της υποδηλωνει την ευθραυστοτητα της, η οποια μητερα απο οτι λες δεν θελει να ασχοληθει. Νομιζω πως σε αυτο το ζητημα δεν χωρανε αναβολες. Ξεκαθαρισε στην πεθερα σου οτι λογω κρισιμοτητας της υγειας του παιδιου της ισως αναγκαστεις να αναλαβεις την επιμελεια ή να ειναι ενημεροι οτι χρειαζεται επιπλεον νοσηλεια. Δεν θεωρω οτι εντελως μονος σου μπορεις να τα προλαβεις ολα.
Παντως οι γιατροι σε 14 μερες δεν δηλωνουν και κατι. Αφηνουν ενα ευλογο διαστημα 25 ημερων να περασει η ουσια στο συστημα. Το να της δωσουν εξιτηριο προφανως και γνωριζεις τι συστημα υγειας εχουμε..."Make sure your worst enemy isn't you"
08-11-2015, 21:24 #73
1. Σε θεωρει εχθρο - κινδυνο ---δεν φταις εσυ το εχει η παθηση
2. Φυσικα και δεν εχει θεμα - ολοι οι αλλοι ειναι εναντιον της ---- δε προκειται να επικοινωνησεις με λογικους ορους γιατι μιλαει η παθηση
3. Η επιμονη να παει στη μανα της εχει καποιο ψυχολογικο υποβαθρο
Αυτη η μανα της ειλικρινα δηλαδη... δεν εχει νοιαστει καθολου που νοσηλευεται το παιδι της ?"Make sure your worst enemy isn't you"
08-11-2015, 21:44 #74
Έχει ερθει απο το προηγουμενο σαββατο η μητ της αλλα θα φυγει την Τριτη ειπε κ θελει να την παρει μαζι της, μαλιστα την Δευτερα ειπε στον διευθυντη της κλινικης να την παρει αλλα αυτος την αποπηρε κ την αγριεψε... Αν της δωσω το μωρο και παει πανω δεν θα γυρισει... Το εχω ξαναζησει, η μητ της οχι δεν θελει να ασχοληθει, δεν εχει καταλαβει τι ακριβως εχει η κορη της και θελει να την παρει πανω με το μωρο, μεχρι πριν λιγες μερες μ ελεγε οτι θελει να γυρισει σπιτι μας κ οτι της εχει λειψει και τωρα εδω και τρεις μερες οτι θελει να παει με το μωρο πανω...περιεργα πραγματα, επιπλεον μου ξαναειπε κατι τρελα στα ξαφνικα και ειμαι σιγουρος οτι δεν τα λεει ολα γιατι φοβαται που ειναι εκει... Μαυτα τα φαρμακα που παιρνει δεν εχει καποια παρενεργεια σωματικη ή υπνηλια ή οτιδηποτε αλλο προς το παρον...αν της δωσω το μωρο λεει θα ξαναερθει αλλα αν δεν της το δωσω δεν θα ξαναρθει...Σημερα στην πεθερα μου της εδωσα να καταλαβει οτι θα παρω την επιμελεια του μωρου αν συνεχισει να μου δημιουργει προβληματα...Δεν ειναι ανικανη προς το παρον να προσεξει το μωρο αλλα ο γιατρος μ μιλησε για σχιζοφρενεια, με τετοιο χαρτι και ανεργη ενω εγω με σιγουρο αξιοπρεπεστατο για τις μερες μας μισθο πιατευω εχω πιθανοτητες να παρω την επιμελεια. Αυτα της ειπα.
08-11-2015, 21:49 #75
Πιστευεις πως αν η πεθερα σου αναλαβει για ενα χρονικο διαστημα την φροντιδα κορης και παιδιου δεν θα σε αφηνουν να το δεις ? Την κρινεις ακαταλληλη να φροντισει και τους δυο ?
"Make sure your worst enemy isn't you"