ανεργία - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72

Thread: ανεργία

Ελις συμφωνώ αλλά δεν είναι και ωραίο στο θέμα του άλλου να βάζουμε μουσικούλες... ειδικά αν είναι σοβαρο... εκτός και αν έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση μέσω φόρουμ με το άτομο... ευτυχώς εδώ το θέμα και το σηκώνει και συμμετεχει και η χελώνα οπότε νο προμπλεμ...

Ρε Μαιρούλα μου φαίνονται υπερβολικά λίγα τα 450 που λες για 2002 για 8ωρη δουλειά... γιατί ναι τότε υπήρχαν και 8ωρα... απ' ότι θυμάμαι εγώ έπαιρνα 600κάτι. Σίγουρα όμως το 1998 ή 97 που έπιασα την πρώτη μου δουλειά σε καφετέρεια στα 15 ή 16 μου χωρίς τα τιπς έπαιρνα 140,000 δραχμες δηλαδή γύρω στα 450 ευρω
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    εγω το 2001 επαιρνα 6000 δραχμεσ μεροκαματο για εξαωρη δουλεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by turtle View Post
    ωραίο !! μελαγχόλησα one more time again ... mirror ...
    Το πιο μελαγχολικό για μένα είναι αυτό
    https://www.youtube.com/watch?v=NMeiHPVVFZ4
    ή τουλάχιστον από τα πιο μελαγχολικά

Σ' αυτο το θέμα λέγαμε πιο πριν για την κρίση ηλικίας?
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Το πιο μελαγχολικό για μένα είναι αυτό
    https://www.youtube.com/watch?v=NMeiHPVVFZ4
    ή τουλάχιστον από τα πιο μελαγχολικά

Σ' αυτο το θέμα λέγαμε πιο πριν για την κρίση ηλικίας?
    ωχ κάτσε γιατί θα βάλω τα μεταξωτά κ θα φυσάει στα εργοστάσια μπροστά κ στα σκουπίδια πλάι .. γιατί αυτή η γκαντεμιά δεν είναι πρόσφατη είναι μια χρόνια αρρώστεια αερόστατη ... ! Δεν πειράζει που ο Elis έβαλε μουσική κ συμμετείχα .. άλλωστε στο λύκειο τότε προετοιμάζομουν για music teacher κ τα παράτησα after .... μουσική μπορώ να ακούω από χρόνια μέχρι ώρες ... απλώς τώρα τελευταία την αποφεύγω γιατί ρίχνει ή ανεβάζει τα ανάλογα τα ψυχολογικά κ κάποιες φορές είναι αναγκαίο να δεις τα πράγματα πιο ψυχρά για να μπορέσεις να σκεφτείς απλά καθαρά ... συμβουλή δίνω .. γιατί και στην εφηβεία αν θυμάστε που είναι πολύ εαίσθητη ηλικία .. ένας αφελής εφηβικός έρωτας μπορούμε να μεταμορφωθεί σε ανυπολόγιστο μαρτύριο .. ακούγωντας πολύ μουσική ... ενώ τουλάχιστον σ αυτή την ηλικία θα μπορούσαμε να πέρνουμε τα πράγματα πιο χαλαρά γιατί .. όλη η ζωή στα πόδια μας ήταν τότε ! Αλλά κ τώρα καλή η μουσική ποια μουσική κ στην ώρα της .. κ για συγκεκριμένο timing
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Δεν αντέχω άλλο έτσι μου έρχεται να πέσω από κανα μπαλκόνι ... έχει πάει Νοέμβριος τον Οκτώμβρη τον έφαγα στέλνοντας βιογραφικά και πηγαίνοντας σε άκαρπες συνεντεύξης ... στο μυαλό μου αντηχούν τα ηλικιακά όρια .. για τετραετής σπουδές ... και μεταπτυχιακά θέλεις 6 χρονάκια στο νερό , είχα τόσα πολλά όμορφα να κάνω στο μυαλό μου κι πέρασαν τα χρόνια σαν ρυάκι .. επιμένωντας να ακούω.. κάνε focus στην δουλειά σου για να μην είσαι το βάρος των γονιών σου .. και να που βρίσκομαι να διαβάζω παντού 1 χρόνο αμισθι δόκιμη , πουθενά αγγελίες για την ειδικότητα μου και οι παλιοί επαγγελματίες να λένε η ειδικότητα αυτή πεθαίνει .. απορώ τι θα κάνουν τα νέα παιδιά με το πολύ ζόρυ επιβιώνουμε εμείς ! ... 32 χρονών άνεργη και ανύπανδρη .. κανείς ποτέ δεν με κατάλαβε ... όλες μου οι προσπάθειες και τα δάκρυα στον αέρα .. οι καθηγητές ούτε αυτοί μιλούσαν με ειλικρίνεια .. ήθελαν μόνο να διαφημίσουν την σχολή με τον καλό το μαθητή .. και έτυχα να είμαι εγώ που τα είχα πάρει πολύ στα σοβαρά .. σε βάρος μου ανέχτηκα όλη τη μαλακία την ειρωνεία την κοροιδία .. μπήκε και Νοέμβρης ... οι αιτήσεις για βοηθός νοσηλευτή σε δημόσιο Ι.Ε.Κ. μέχρι τον Σεπτέμβρη .. καμία απάντηση από τα βιογραφικά ... που έστειλα 0 θέσεις εργασίας .. στο ειδοποιητήριο του mail μου .. μου πρότειναν να άω να βγάλω δυο χρόνια ειδικότητα ζαχαροπλάστη .. νοιώθω γριά ... νοιώθω αποτυχημένη .. νοιώθω το δίχως αύριο σε τίποτα να έχει κάτσει σαν κόμπος στο λαιμό .. νοιώθω έλλειψη υποστήριξης κατανόησης , νοιώθω έλλειψη ειλικρίνειας , έλλειψη αγάπης ... μπροστά μου μνήμες μόνο από ανούσιο ανταγωνισμό που δεν οδήγησε πουθενά παρά μόνο στην καταστρόφη .. και πόσο μάλλον στην καταστροφή σχέσεων που δεν θα θελα εγώ κι αν όχι αυτοί να είναι καταστρεμμένες ...πολιτικά παιχνίδια , παιχνίδια marketing .. άγχος κ μαλακίες ... φέτος έκανα ένα πλήρες σεμινάριο πρώτων βοηθείων ήμουν πολύ καλή οι δάσκαλοι έλεγαν να με κάνουν πρώτο βοηθό ... μακάρι να μπορούσα να γυρνούσα το χρόνο πίσω στα θρανία να ξαναέδινα .. πανελλήνιες .. πήγα ξανάδωσα στα 28 γιατί από τότε δεν έβλεπα μέλλον ... τζίφος ... τους μήνες που προετοιμάζομουν της πέρασα στο νοσοκομείο .. είχα τη μάνα μου μετά τον παππού τη γιαγιά που πέθαναν .. τζίφος τίποτα ! ... Τζίφος .. αισθάνομαι ένα τίποτα ανύπαρκτη .. χωρίς κάτι να με γεμίζει .. εκτός από την ειδικότητα μου ... η οποία ζητάει παπάδες .. για να σου αποφέρει ένα μέλλον μηδέν .. χωρίς ασφάλεια ... χωρίς μέλλον ( για λόγους ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων δεν θα αναφέρω ποια είναι ) μοιράζομαι απλά στο ότι δεν αντέχω άλλο δεν άντεχω άλλο .. όλοι γύρω έχουν φτιάξει τις ζωές τους ... αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να είχα καταφέρει σπουδαία πράγματα αν δεν επηρεαζόμουν κάπότε από την γνώμη των φίλων αν δεν με έριχνε κάτω το άγχος .. και οι φόβοι μου .. κι ότι αγάπησα κι όπου αγάπησα χωρίς να αγαπηθώ εξίσου παρελθόν που πρέπει να εγκαταλλείψω ... δεν αντέχω να ζω έτσι άλλο .. ούτε για καφέ δεν θέλω να πάω ούτε μια βόλτα ... να πω τι με ποιους ? ... δεν έχω όρεξη να ακούω τίποτα .. νοιώθω να βυθίζομαι... έχω πάρει το 1000 το st Johns Wart ... και καμιά φορά το παίρνω κ διπλό.. ( το ξέρω είναι επικίνδυνο ) .. πολλά συναίσθηματα και ανάμεικτα ... δεν αντέχω να ακούω τις συμβουλές από κανέναν .. κανείς δεν καταλαβαίνει ... αν ήμουν πιο μικρή θα έκανα εύκολα μια νεα αρχή όπως ήθελα ..

Senior Member
    κι εγω κανω παπαδεσ αμην τεκνο μου οριστε εκανα παπαδεσ
    αστειακι φιλικο ειπεσ δε θελεισ συμβουλη οχι οτι ηξερα τι να σου πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    κι εγω κανω παπαδεσ αμην τεκνο μου οριστε εκανα παπαδεσ
    αστειακι φιλικο ειπεσ δε θελεισ συμβουλη οχι οτι ηξερα τι να σου πω
    βοήθεια μας πατερ Ελις ... σήμερα κονόμησα και τσιγγάνικη κατάρα , μου ζήτησε μια τσιγγάνα τσιγάρο και της απάντησα γιατί δεν πας στο περίπτερο κ ζητάς από μ ένα και μου είπε αυτή την κυριακή θα πάθεις κάτι πολύ κακό ... δεν με έφταναν όλα τ άλλα .. η σκατόστομη !

Senior Member
    και μενα μου χει τυχει αυτο ημουνα σε μια καφετερια κι ερχεται μια και μου λεει
    εισαι αρρωστοσ δωσε χρηματα να σου πω κι αλλα κι εγω αρχισα να τιν κοροιδευω
    λιγακι τισ ειπα το ξερω παω σε γιατρο παιρνω φαρμακα και δεν τισ εδωσα χρηματα
    τωρα τι σκατα ειπε μετα ιδεα δεν εχω αλλα αν κρινω απο τη ζωη μου μεχρι τωρα
    μαλλον και γω κονομημενη την εχω την καταρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    και μενα μου χει τυχει αυτο ημουνα σε μια καφετερια κι ερχεται μια και μου λεει
    εισαι αρρωστοσ δωσε χρηματα να σου πω κι αλλα κι εγω αρχισα να τιν κοροιδευω
    λιγακι τισ ειπα το ξερω παω σε γιατρο παιρνω φαρμακα και δεν τισ εδωσα χρηματα
    τωρα τι σκατα ειπε μετα ιδεα δεν εχω αλλα αν κρινω απο τη ζωη μου μεχρι τωρα
    μαλλον και γω κονομημενη την εχω την καταρα
    βάι βάι Έλις πρέπει να λύσουμε την κατάρα !

Senior Member
    πωσ λυνεται ξερεισ τιποτα ;

Senior Member
    ιδέα δεν έχω από αυτά !

Senior Member
    ουτε εγω ξερω αλλα αμα μαθεισ τιποτα πεσ μου κι εμενα γτ μαλλον το χρειαζομαι

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345