ανεργία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72

Thread: ανεργία

Χελώνα ευχαριστώ για την αφιέρωση και θα συμφωνήσω μετ ον ελις... στην δουλειά δεν πάμε για να κάνουμε φίλους, αν και το άσχημο εργασιακό περιβάλλον είναι από τις άσχημες φάσεις μιας και περνάμε αρκετές ώρες εκεί... αλλά κάνε την δουλειά σου και μην τους παίρνεις ΄τοις μετρητοις...
    Ορίστε ελις τα κομμάτια της χελώνας τα γνωρίζω τα δικά σου σαν εξωγήινα... πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεις...
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    δεν παρεξηγιεμαι εγω ευκολα εχω ακουσει σχεδον τα παντα μαλλον δεν ακουσ ραδιοφωνο
    αμα βαλεισ ραδιο κατι θα ακουσεισ ειναι ψιλοεμπορικα δεν ειναι ψαγμενα οχι σε αυτεσ τισ εκτελεσεισ στισ κανονικεσ
    απο τουσ γνωστουσ φανταζομαι καλλιτεχνεσ αυτα που βαζω εγω ειναι για μενα γνωστοι αλλα ενταξει για
    σασ ειναι αγνωστοι αλλα τα τραγουδια παιζουν στο ραδιο απλα εγω επειδη βαρεθηκα την αυθεντικη εκτελεση
    βαζω αυτη αμα σε αρεσει κατσε ακου τα εμενα μου κανει πιο ενδιαφερον αυτο για μενα παρα να σου βαλω το αυθεντικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ενταξει αυτουσ τουσ ξερω
    :DDDD :PPP
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    δεν παρεξηγιεμαι εγω ευκολα εχω ακουσει σχεδον τα παντα μαλλον δεν ακουσ ραδιοφωνο
    αμα βαλεισ ραδιο κατι θα ακουσεισ ειναι ψιλοεμπορικα δεν ειναι ψαγμενα οχι σε αυτεσ τισ εκτελεσεισ στισ κανονικεσ
    απο τουσ γνωστουσ φανταζομαι καλλιτεχνεσ αυτα που βαζω εγω ειναι για μενα γνωστοι αλλα ενταξει για
    σασ ειναι αγνωστοι αλλα τα τραγουδια παιζουν στο ραδιο απλα εγω επειδη βαρεθηκα την αυθεντικη εκτελεση
    βαζω αυτη αμα σε αρεσει κατσε ακου τα εμενα μου κανει πιο ενδιαφερον αυτο για μενα παρα να σου βαλω το αυθεντικο
    παίζουν και σε ωραία μαγαζιά αυτά ... καλά είναι αν θέλεις να ηρεμήσει το κεφάλι σου ... τα πλέον κατάλληλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Χελώνα ευχαριστώ για την αφιέρωση και θα συμφωνήσω μετ ον ελις... στην δουλειά δεν πάμε για να κάνουμε φίλους, αν και το άσχημο εργασιακό περιβάλλον είναι από τις άσχημες φάσεις μιας και περνάμε αρκετές ώρες εκεί... αλλά κάνε την δουλειά σου και μην τους παίρνεις ΄τοις μετρητοις...
    Ορίστε ελις τα κομμάτια της χελώνας τα γνωρίζω τα δικά σου σαν εξωγήινα... πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεις...
    πικρή η αλήθεια ... δυστηχώς ή ευτηχώς ..

Senior Member
    καθε τραγουδι εμπορικο εχει εκατο εκτελεσεισ διαλεγεισ τι θεσ να ακουσεισ και ακουσ
    αυτα που σασ βαζω δε ξερω αμα ειναι γνωστα αλλα για μενα ειναι κι αν μερικοι γκαριζουνε
    αμα τουσ ακουσετε και σε αλλα τραγουδια θα σασ αρεσουνε μετα τουλαχιστον σε μενα ετσι εγινε και τουσ εμαθα ολουσ αυτουσ

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούω σχεδόν καθόλου ραδιόφωνο και δεν βλέπω και τηλεόραση... γι αυτό μάλλον δεν τους ξέρω.. Και τις σπάνιες φορές που θα ακούσω θα ακούσω ροκ ή ρεντ που δεν βάζουν τέτοια... Σκέφτομαι να σας βάλω κι εγώ κάτι τώρα... αλλά θέλει σκέψη να βρω κάτι μη καταθλιπτικό στην γκάμα μου... Μουσική το κάναμε εδώ μέσα

https://www.youtube.com/watch?v=t5kOYPDDNxE

ντάξει ρομαντικό θα το έλεγα

https://www.youtube.com/watch?v=yZOhlV1aBi0

ελπίζω να σας αρέσουν λίγο...

Senior Member
    εμενα μ αρεσανε και τα δυο γυναικεια μουσικη θα τα χαρακτηριζα και αρα λιγο ξενη για τα αυτια μου αλλα καλοσ ηχοσ
    εμενα μ αρεσει ολο αυτο με τα τραγουδακια και τα βιντεακια πρωτον γτ εκφραζομαστε καλυτερα και δευτερον γτ ακουω κομματια
    που δε θα τα ακουγα αλλιωσ και τριτον βαρεθηκα τη σοβαροτητα του εχουμε προβληματα και πρεπει να μαστε χαλια
    ενταξει εχουμε προβληματα θα πουμε δυο παπαριεσ αλλα οσο γινεται να περασουμε και καλα δε μπορω τη σοβαροτητα συνεχωσ εχω αλλεργια

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=t5kOYPDDNxE

ντάξει ρομαντικό θα το έλεγα
    ωραίο !! μελαγχόλησα one more time again ... mirror ...

Senior Member
    εμενα μ αρεσανε και τα δυο γυναικεια μουσικη θα τα χαρακτηριζα και αρα λιγο ξενη για τα αυτια μου αλλα καλοσ ηχοσ
    εμενα μ αρεσει ολο αυτο με τα τραγουδακια και τα βιντεακια πρωτον γτ εκφραζομαστε καλυτερα και δευτερον γτ ακουω κομματια
    που δε θα τα ακουγα αλλιωσ και τριτον βαρεθηκα τη σοβαροτητα του εχουμε προβληματα και πρεπει να μαστε χαλια
    ενταξει εχουμε προβληματα θα πουμε δυο παπαριεσ αλλα οσο γινεται να περασουμε και καλα δε μπορω τη σοβαροτητα συνεχωσ εχω αλλεργια
    :) μαζί σου !

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως δεν ακούω σχεδόν καθόλου ραδιόφωνο και δεν βλέπω και τηλεόραση... γι αυτό μάλλον δεν τους ξέρω.. Και τις σπάνιες φορές που θα ακούσω θα ακούσω ροκ ή ρεντ που δεν βάζουν τέτοια... Σκέφτομαι να σας βάλω κι εγώ κάτι τώρα... αλλά θέλει σκέψη να βρω κάτι μη καταθλιπτικό στην γκάμα μου... Μουσική το κάναμε εδώ μέσα

Πιάνω ένα σταθμό στο ραδιοφωνο με τα μισοχαλασμένα ηχεία .. και το μισοχαλασμένο ραδιόφωνο που βάζει συνέχεια παιδικά τραγούδια προχθές άκουγα ...το εξής σουξέ .... come sing the song .... https://www.youtube.com/watch?v=IaULMBufRSg

Κυριολεκτικά αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε στο 2002, που τότε βασικό έπαιρνα 450 ευρώ. Σήμερα το πόσο αυτό αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Αν είναι δυνατόν!!!! Και έχουμε και πολλαπλασιες υποχρεώσεις. Κι εγώ στα 32 είμαι. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η ζωή στα αστικά κέντρα για κάποιους έχει τελειώσει. Φύγετε πήγε ντε στα χωριά, ασχοληθείτε με ότι θέλετε, φτιάξτε πράγματα, προσφέρετε υπηρεσίες ανάλογα με τις σπουδές σας. Πιστέψτε με ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Παντρεύτηκα και ο αντρας μου έχει δική του επιχείρηση. Δε μιλάω εκ του ασφαλούς, αντιθέτως τώρα μπαίνω στη διαδικασία να κάνω κάτι καινούριο χωρίς τα χρήματα του άντρα μου και ούτε τα δικά μου που δυστυχώς δεν έχω. Ανακυκλωση πες, 10 ευρώ από εδώ και δέκα ευρώ από εκεί, πήρα κάποια απαραίτητα σύνεργα, έχω η/Υ και ίντερνετ. Έχω και κάποια άλλα πράγματα από χόμπι του παρελθόντος, πιστεύω καλά θα πάει. Κι αν δε πάει? Και τι εγινε; Σημασία στη ζωή δεν έχει το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΙΡΟΥΛΑ View Post
    Κυριολεκτικά αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε στο 2002, που τότε βασικό έπαιρνα 450 ευρώ. Σήμερα το πόσο αυτό αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Αν είναι δυνατόν!!!! Και έχουμε και πολλαπλασιες υποχρεώσεις. Κι εγώ στα 32 είμαι. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η ζωή στα αστικά κέντρα για κάποιους έχει τελειώσει. Φύγετε πήγε ντε στα χωριά, ασχοληθείτε με ότι θέλετε, φτιάξτε πράγματα, προσφέρετε υπηρεσίες ανάλογα με τις σπουδές σας. Πιστέψτε με ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Παντρεύτηκα και ο αντρας μου έχει δική του επιχείρηση. Δε μιλάω εκ του ασφαλούς, αντιθέτως τώρα μπαίνω στη διαδικασία να κάνω κάτι καινούριο χωρίς τα χρήματα του άντρα μου και ούτε τα δικά μου που δυστυχoώς δεν έχω. Ανακυκλωση πες, 10 ευρώ από εδώ και δέκα ευρώ από εκεί, πήρα κάποια απαραίτητα σύνεργα, έχω η/Υ και ίντερνετ. Έχω και κάποια άλλα πράγματα από χόμπι του παρελθόντος, πιστεύω καλά θα πάει. Κι αν δε πάει? Και τι εγινε; Σημασία στη ζωή δεν έχει το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς. Συγνώμη αν σας κούρασα.
    Μαιρουλα,
    ολοι πρεπει να καταλαβομε οτι ζουμε σε μια κατεστραμενη οικονομια ,και θα πρεπει να προσαρμοστουμε αναλογα!
    θα πρεπει παντα να ειμαστε ολιγαρκεις ,επικεντρωμενοι στα σημαντικα στην ζωη μας ,ανεξαρτητα με το αν εχομε πολλα η λιγα χρηματα.
    ετσι μονο θα αντιμετωπιζομε με επιτυχια τις οποιες δυσκολιες ,και θα εχομε την ανακγαια αυτοπεποιθηση να συνεχισομε την ζωη μας.

Παντως δειχνεις αρκετα ωριμο ατομο και μπραβο σου!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast