ανεργία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72

Thread: ανεργία

Banned
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Συμφωνώ ώς ένα βαθμός κ μπράβο σου , ανοιχτό μυαλό είμαι και φαίνομαι σε πολλά επίπεδα , αυτό που λες είναι λάθος είμαστε υπέθυνοι για το πως μας συμπεριφέρονται ... όταν ο άλλος είναι μαλάκας και φέρετε μαλακίσμενα είναι μαλάκας για να βρεις τον τρόπο να του βάλεις όρια , πρέπει να του δείξεις το γιατί και να σούρεις και μια φωνή ή να ξεκόψεις .. διαφορετικά δεν καταλαβαίνει .. ξέρω που αρχίζουν και που τελειώνουν οι ευθήνες μου πολύ καλά ... και εγώ στα 29 μου το ιδιο σκεφτόμουν με σ΄ ένα μου έχουν έρθει όμως διαφορετικά τα πράγματα

ps . δεν έχεις περάσει ακόμα την κρίση των 30 , όταν την περάσεις κι αυτή έλα να μου πεις ..εντυπώσεις..
    Έχω την εντύπωσει ότι το γύρισες στο πολύ προσωπικό.Μάλλον σε πείραξαν αυτά που έγραψα.Δεν είχα αυτό το σκοπό.
    Για να σου απαντήσω όμως,θα σε ρωτήσω το εξής .Ποιος είναι αυτός που θα πει στον άλλο πως θα συμπεριφερθεί?Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του και τα ''επίθετα'' που λες εσύ,ίσως να είναι αλλά ίσως κι όχι.Για μένα μπορεί να είναι,για σένα πάλι όχι.Ξαναλέω ότι οι άμυνες είναι δικές σου και δεν το συνεχίζω.
    Μιλούσα εντελώς φιλικά και δεν είχα σκοπό να πω κάτι που θα ενοχλήσει.

Όσο για την κρίση των 30 θα σου πω εντυπώσεις μη στεναχωριέσαι.Ελπίζω να μην ανοίγουν μαύρες τρύπες στο δρόμο που καταπίνουν 30αρηδες :)
    Να είσαι καλά.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Έχω την εντύπωσει ότι το γύρισες στο πολύ προσωπικό.Μάλλον σε πείραξαν αυτά που έγραψα.Δεν είχα αυτό το σκοπό.
    Για να σου απαντήσω όμως,θα σε ρωτήσω το εξής .Ποιος είναι αυτός που θα πει στον άλλο πως θα συμπεριφερθεί?Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του και τα ''επίθετα'' που λες εσύ,ίσως να είναι αλλά ίσως κι όχι.Για μένα μπορεί να είναι,για σένα πάλι όχι.Ξαναλέω ότι οι άμυνες είναι δικές σου και δεν το συνεχίζω.
    Μιλούσα εντελώς φιλικά και δεν είχα σκοπό να πω κάτι που θα ενοχλήσει.

Όσο για την κρίση των 30 θα σου πω εντυπώσεις μη στεναχωριέσαι.Ελπίζω να μην ανοίγουν μαύρες τρύπες στο δρόμο που καταπίνουν 30αρηδες :)
    Να είσαι καλά.....
    αχαχαχαχχααχχα γελάω με τις μαύρες τρύπες ... καλά ! αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιώ εγώ ... είναι από την ζωή βγαλμένα ... και καλύτερα να μην σου τύχει ... και μετά να δω αν θα έχεις την υπομονή να το δεις έτσι ή αλλοιώς ... εμένα πάντως η υπομονή μου έχει τελειώσει ... πλέον ... και σορρυ για το απότομο μήνυμα αλλά είχα μια πραγματικά δύσκολη μέρα ..να σαι καλά επισης
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Αnakin ψάξε τα voucher μέχρι 25 ετών ή από 25 έως 29 στα ΚΕΚ να κάνεις αίτηση
    Εχω κανει, ουτε εκει με πηρανε.

Παντως Ντουβρουτζά δεν νομίζω το αν "μπορείς" να σπουδάσεις μετά τα 30 ειναι θέμα ανοιχτού μυαλού όσο αντοχών και υποχρεωσέων συσσωρευμένων που δεν χωράει ακόμα μία...

Όσο για την κρίση των 30 νομίζω πως την παθαίνεις λίγο πριν τα 30, δηλαδή οι περισσότεροι που τοέχω συζητήσει έτσι είναι και περνάει λίγο μετά τα 30 που βλέπεις πως τελικά δεν ανοίγουν και τρύπες να καταπίνουν τους 30+...

Την χελώνα όμως την καταλαβαίνω επειδή είναι γυναίκα και απ' ότι κατάλαβα θέλει να κάνει και οικογένεια... και εμείς έχουμε δυστυχώς πιο μικρό ηλικιακό όριο από εσάς σ' αυτό το θέμα για πολλούς και διάφορους λόγους...

Χελώνα κι εγώ πέρασα φάση, που δυστυχώς κράτησε και χρόνια... μέχρι να πάρω απόφαση πως η ζωή μου ανατράπηκε τελείως και να παρω και την απόφαση να το ξαναπάρω από την αρχή... ίσως χρειάζεσαι τον χρόνο σου κι εσύ να "κλάψεις" την χαμένη σου ζωή και τα χαμένα σου όνειρα, μέχρι να βρεις τον τρόπο να κάνεις κάτι άλλο...
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    χελωνα δεν το ξερα οτι εισαι γυναικα να σε κανω μια κανταδα τελοσ παντων δεν ξερω κι ολα αλλα το καλο με τη ζωη
    ειναι οτι ολοι ζουνε ειτε κοιμισμενοι ειτε ξυπνητοι παλι ζουνε και κατι αλλο η ζωη εχει ποιοτητεσ και τα λεφτα ειναι απλοσ ενασ δεικτησ τιποτα παραπανω με τα λεφτα αγοραζεισ ευκολιεσ τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    χελωνα δεν το ξερα οτι εισαι γυναικα να σε κανω μια κανταδα τελοσ παντων δεν ξερω κι ολα αλλα το καλο με τη ζωη
    ειναι οτι ολοι ζουνε ειτε κοιμισμενοι ειτε ξυπνητοι παλι ζουνε και κατι αλλο η ζωη εχει ποιοτητεσ και τα λεφτα ειναι απλοσ ενασ δεικτησ τιποτα παραπανω με τα λεφτα αγοραζεισ ευκολιεσ τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο αυτο
    Εlis :))))) έχεις δίκιο το ίδιο πιστεύω κ εγώ για πολλούς κ διάφορους λόγους

Καθρέπτη ... σ ευχαριστώ που με νοιώθεις ... να είσαι πολύ καλά ...

Σήμερα έχω πιάσει απόπατο δεν πάει πιο κάτω χάλια σκατά και πάλι τέρμα πάτο ... πάρα πολύ κακή μέρα για να μπω σε λεπτομέρειες 100 φύλλου τετραδίου με επεξηγήσεις ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    χελωνα ξεκιναω κανταδα να σου φτιαξω το κεφι οτι βρισκω βαζω να ξερεισhttps://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

Senior Member
    μετα να μου πεισ αμα πετυχα τιποταhttps://www.youtube.com/watch?v=bvC_0foemLY

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    πεντε κομματια για σενα τα ακουσ απο λιγο και μου λεσ αμα σ αρεσε κανενα εχω περιεργεια να δω πετυχαινω τιποτα

ελις μου κάνει πολύ εντύπωση η μουσική που ακούς.. δεν ξέρω τίποτα... και δεν λέω μόνο για τώρα γενικά απο αυτά που βάζεις δεν ξέρω τίποτα...

χελώνα πάντως αν δεν βαριέσαι να γράφεις καλό είναι να ξεφορτώνεις τις κακές σου μέρες και σκέψεις στο γράψιμο... αν δεν θες εδω και έχεις λεφτά για τετράδια 100φυλλα μπορείς να τα γράφεις εκεί... να ξεφορτώνεις το κακό συναίσθημα... εγώ το έκανα αρκετές φορές... τις περισσότερες όταν έγραφα σε χαρτί τα έσκιζα μετά... αλλά μετράει

Senior Member
    ειναι μουσικη μονο για μενα αποκλειστικα παντωσ ακουγονται αυτο με νοιαζει εμενα να ακουγονται
    τωρα πωσ τα βρισκω αστο ειναι ιστοριεσ για αγριουσ η υποθεση

Δεν ξέρω αν ακούγονται, ούτως ή αλλως για την χελώνα είναι η "καντάδα"... προφανώς για να μην τα ξέρω κινούμαι σε τελείως διαφορετικα μονοπάτια..

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast