ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Quote Originally Posted by ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ View Post
    Δεν ειμαι καλα ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ μην σου πω και χειροτερα η υγεια μου δεν ειναι πολυ καλη αφου δεν μπορω να φαω τρωω με το ζορι αλλα αυτο δεν πιανει εχω φοβερες ταχυκαρδιες και γενικα δεν ειμαι καθολου καλα.Ολα τα πηρε η καταρα τα θεματα μου δεν προχωρουν ιδιαιτερα και οτι αναποδο μπορει να συμβει συμβαινει δεν ξερω που θα σταματησει αυτο
    Καλημέρα Ασπασία. Δεν ξέρω βρε παιδί μου, η περίπτωσή σου μου θυμίζει τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο της μητέρας μου. Όλα πήγαιναν στραβά. Και μάλιστα , πολύ σοβαρά πράγματα, αρρώστιες, σοβαροί τσακωμοί, οικονομικά προβλήματα, νομικά, κληρονομικά.... Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγαινε! Ακόμα και η αυμβολαιογράφος μας ο,τι πήγαινε να φτιάξει σε μάς συναντούσε δυσκολία. Έλεγε: Δεν το πιστεύω ρε παιδιά, κάτι έχει κάτσει πάνω σε ό,τι πάτε να κάνετε!
    Ασπασία θέλει υπομονή. Για κάποιο λόγο πιστεύω, πολλές φορές έρχονται όλα τα ανάποδα και όλες οι συμφορές μαζί. Αλλά αυτά, πίστεψέ με, συμβαίνουν στους περισσότερους ανθρώπους. Προχθες, στο σύλλογο που πηγαίνω και βοηθάω εθελοντικά ήρθε μία γυναίκα πολύτεκνη να βρει μαύρα ρούχα. Είχε σκοτωθεί το παιδί της, 17 χρονών σε τροχαίο, στο Μενίδι. Άμα ψάξεις στο ίντερνετ, στις ειδήσεις θα το βρεις(σκοτώθηκαν 2 παιδιά στο τροχαίο). Πριν λίγο καιρό χρειάστηκε να κάνει το κοριτσάκι της της μια σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά. Δεν είχε τα χρήματα αλλά ευτυχώς τη βοήθησε ένας καλός άνθρωπος και εγχειρίστηκε στο εξωτερικό. Πέρασε μεγάλη αγωνία η γυναίκα με το κορίτσι και τώρα αυτό!!! Για φαντάσου!
    Γι αυτό σου λέω, ψυχραιμία και υπομονή.

Senior Member
    εγκλωβισμενη, καλησπερα.
    τι προβλημα αντιμετωπιζεις με το νικ 'ασπασια" και το εγκατελειψες?

Junior Member
    με αυτο το ονομα ημουν συνδεδεμενη στο φορουμ μονιμα μαζι με τον κωδικο μου δηλ δεν εβαζα κωδικο συνεχεια.Καποια στιγμη με οτι μου συνεβει και πανω σε συγχυση εσβησα παλιες καρτελες και χαθηκε ο κωδικος μου τον οποιο και δε θυμομουνα και δεν μπορουσα να ξαναγραφω στο φορουμ γιατιμου ελεγε οτι δεν επιτρεπεται να εχω πολλους λογαριασμους.Τελος παντων εγω επειδη δεν το εχω και πολυ με αυτα απευθυνθηκα στην τεχνικη υποστηρηξη του φορουμ και τα παιδια μου ειπαν να αλλαξω εντελως ονομα εν τω μεταξυ ειχα αλλαξει και μειλ και ειχαν μπερδευτει τα πραγματα.Προς τι η απορια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ View Post
    με αυτο το ονομα ημουν συνδεδεμενη στο φορουμ μονιμα μαζι με τον κωδικο μου δηλ δεν εβαζα κωδικο συνεχεια.Καποια στιγμη με οτι μου συνεβει και πανω σε συγχυση εσβησα παλιες καρτελες και χαθηκε ο κωδικος μου τον οποιο και δε θυμομουνα και δεν μπορουσα να ξαναγραφω στο φορουμ γιατιμου ελεγε οτι δεν επιτρεπεται να εχω πολλους λογαριασμους.Τελος παντων εγω επειδη δεν το εχω και πολυ με αυτα απευθυνθηκα στην τεχνικη υποστηρηξη του φορουμ και τα παιδια μου ειπαν να αλλαξω εντελως ονομα εν τω μεταξυ ειχα αλλαξει και μειλ και ειχαν μπερδευτει τα πραγματα.Προς τι η απορια?

ηταν καλυτερο το ασπασια, σου πηγαινε καλυτερα.
    γι αυτο ρωταω

Senior Member
    επισης, αν σε ενδιαφερει το παλιο σου νικ, μολις τσεκαρα οτι η διαδικασια υπενθυμισης του κωδικου ειναι πολυ απλη ...
    απορω πως σου προτειναν να αλλαξεις νικ, αντι να σου στειλουν ξανα τον κωδικο σου/να σου προτεινουν να τον αλλαξεις, κλπ..

Junior Member
    δεν πειραζει δεν το ρισκαρω εκανα πολυ κοπο για να ξαναγραφω εστειλα μυν στην τεχνικη υπηρεσια του φορουμ 2 φορες και θελω να τους ευχαριστησω και δημοσια γιατι τα παιδια και μου απαντησαν και με βοηθησαν.

Banned
    Καλημέρα Ασπασία. Δεν ξέρω βρε παιδί μου, η περίπτωσή σου μου θυμίζει τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο της μητέρας μου
    κ να φανταστεις οτι σκεφτομουν πιο πριν να σε ρωτησω τι σου θυμιζει ολο αυτο...

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επισης, αν σε ενδιαφερει το παλιο σου νικ, μολις τσεκαρα οτι η διαδικασια υπενθυμισης του κωδικου ειναι πολυ απλη ...
    απορω πως σου προτειναν να αλλαξεις νικ, αντι να σου στειλουν ξανα τον κωδικο σου/να σου προτεινουν να τον αλλαξεις, κλπ..
    Δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης κωδικού όταν το email του χρήστη δεν είναι πια ενεργό.
    Έτσι, επειδή δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση του χρήστη, προκειμένου να αποφύγουμε να πάρει κάποιος τρίτος πρόσβαση στον λογαριασμό
    (εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση),

προτιμούμε να δημιουργηθεί νέος λογαριασμός.

Ίσως αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να δοθεί στην Ασπασία ένα username παρόμοιο με το Ασπασία.

Senior Member
    ευχαριστω για την διευκρινιση αεον.
    νομιζα οτι ειχε ξεχασει τον κωδικο του νικ, οχι τον κωδικο του ιμειλ, η οτι εχει απενεργοποιησει το ιμειλ.
    νομιζα οτι δεν επιτρεπεται να εγγραφεται καποιος με διαφορετικα ιμειλ.
    συμφωνω με την προταση σου. εφοσον απενεργοποιηθηκε το ενα ιμειλ, μπορουσε να κρατησει παρομοιο νικ.

Banned
    το θεμα ειναι οτιδηποτε ενεργειες κανει κανεις να τον βοηθουν να συνενοηται καλυτερα με τους αλλους αφου το αδιεξοδο ειναι μια παραλαγμενη ασυνενοησια..
    οσο συνενοησαι με τους αλλους κανεις ενα βημα προς τα μπρος κ οσο δε συνενοησαι με τους αλλους κανεις ενα βημα προς τα πισω.

Junior Member
    παιδια δεν ειναι κανενας μεσα?Εχω τρελαθει σημερα με τη βροχη και να σκεφτειτε οτι μου αρεσε πολυ να βρεχει.Σημερα ειναι χαλια και ο πονος μου μεγαλωνει καθε μερα και χειροτερα

Banned
    καπου εδω γυρω ειμαστε απλα βασιζομαι περισσοτερο στις ειδοποιησεις σου αφου εγω δε γινεται να ξερω ακριβως την ωρα που σε πιανει αυτο.. αφου ειναι καπως απροβλεπτο..
    αρα πρεπει να ειδοποιησεις πρωτα...
    η βροχη πως σχετιζεται με αυτο?

Junior Member
    αλεξ στειλε ενα πμ για να μπορεσω παλι να στειλω δεν ξερω πως να το ενεργοποιησω

Banned
    δε το ενεργοποιεις ενεργοποιηται μονο του μετα απο 50 μυνηματα στο φορουμ η 55.

Junior Member
    Κ μένα ήταν αιφνίδιος θάνατος.. Πίναμε καφέ ήταν ευδιάθετος ποτέ δεν παραπονέθηκε για κάτι..ότι τον πονάει το κεφάλι του ας πούμε κ ξαφνικά τον πόνεσε ο αυχένας,τρομερα το κεφάλι του.. Λέει πάω τουαλέτα κ μετά από 5 βήματα έπεσε κάτω.. Ήταν νεκρος.. Δεν ξερω πως μετα απο τοσες προσπαθειες καταφεραν να τον επαναφερουν.. Τουλαχιστον την καρδια του.. Το αποτελεσμα ομως ήταν το ίδιο.. Κ ήταν μόνο 28 χρονών.. Το να περάσει τόσες μέρες στην εντατική πιστεψε με ηταν κατι που με κυνηγαει ακομα.. Αυτην την εικονα εχω συνεχεια στο μυαλο μου..Το να τον βλεπεις εστω με τα μηχανηματα να ζει ενω στην ουσια ηταν νεκρος.. Ειναι μια κατασταση οχι δυσκολη.. ανυποφορη.. Σου ξαναλεω.. θα περασεις απο διαφορες φασεις αλλα θα δεις πως ο πονος θα καταλαγιασει..θα μαθεις να ζεις με αυτον.. Κ αν βλεπεις πως δεν τα καταφερνεις απευθυνσου σε ενα ειδικο. Μη κανεις κ αλλο κακο στον εαυτο σου,αρκετα εχεις!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast