να χωρίσω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Δεν αρνήθηκα εκείνο τ βράδυ είχαμε βγεί παρέα απλά με έβλεπε κάπως κ του είπα. Έχεις δίκιο σ αυτά π λες κι εγώ τα έχω σκεφτεί γιατί συνεχώς μ λεει πως θέλει ν ξεφύγει απ την καθημερινότητα τ. Όσο για τα συναισθήματα μ είπε δεν έχουν αλλάξει απλά δεν υπάρχει ενθουσιασμός και είναι λογικό μετά από τόσο καιρό. Φοβάμαι να μείνουμε χώρια να μη μιλάμε, μπορεί ν γνωρίσει κάποια άλλη...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γενικα αστον να σε παιρνει αυτος, να μη του στελνεις εσυ πρωτη. Το δευτερο ειναι εαν σου ξαναπροτεινει κατι οπως το διαλειμμα ή γενικοτερα κατι αλλο για την πορεια της σχεσης, να συμφωνησεις, ασχετα αν απο μεσα σου δε θελεις. Ανεση δηλαδη σ' ο,τι κι αν σου προτεινει. Μη τον πιεζεις καθολου δηλ. Πες του ενταξει, ο,τι θελεις.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σ κ γω έτσι είχα σκοπό ν κάνω

Senior Member
    Ρε κοπελιά συγνώμη κιόλας αλλά αν είστε έτσι τώρα αν μείνετε μαζί τι θα γίνει?? Δεν ξέρω αλλά μία φορά τη εβδομάδα που βγαίνετε καλό θα ήταν να περνάτε τις περισσότερες ώρες μαζί. Και την Κυριακή θα μπορούσατε!! Είναι ολόκληρη μέρα! Επίσης μερικά απογεύματα δεν δουλεύει, τότε θα μπορούσε να βγαίνει με τους φίλους τους αλλά και με σένα κάποιες φορές! Δυο χρόνια που είστε μαζί δεν είναι πολλά! Τι θα γίνει στα τέσσερα ή στα πέντε??????

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ρε κοπελιά συγνώμη κιόλας αλλά αν είστε έτσι τώρα αν μείνετε μαζί τι θα γίνει?? Δεν ξέρω αλλά μία φορά τη εβδομάδα που βγαίνετε καλό θα ήταν να περνάτε τις περισσότερες ώρες μαζί. Και την Κυριακή θα μπορούσατε!! Είναι ολόκληρη μέρα! Επίσης μερικά απογεύματα δεν δουλεύει, τότε θα μπορούσε να βγαίνει με τους φίλους τους αλλά και με σένα κάποιες φορές! Δυο χρόνια που είστε μαζί δεν είναι πολλά! Τι θα γίνει στα τέσσερα ή στα πέντε??????
    Και την Κυριακή βγαίναμε ειδικά το καλοκαίρι τα σκ πηγαίναμε για μπάνιο.Το θέμα είναι οτι σχολάει στις 8.30 και είναι πολυ κουρασμένος να κάνει το οτιδήποτε όχι μόνο μαζί μ. Μπορεί να πάει σε ένα φίλο του σπίτι που αυτός του λέει να βγούνε κι εκείνος βαρίεται.Γενικά δεν έχει όρεξη για τίποτα.Δουλεύει καθημερινά 6:00-13:00 και 17:00 με 20:30 και Σάββατο 6-15:30 οπότε δεν έχει κ πολύ χρόνο
    Last edited by annachtz; 22-10-2015 at 13:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by annachtz View Post
    Και την Κυριακή βγαίναμε ειδικά το καλοκαίρι τα σκ πηγαίναμε για μπάνιο.Το θέμα είναι οτι σχολάει στις 8.30 και είναι πολυ κουρασμένος να κάνει το οτιδήποτε όχι μόνο μαζί μ. Μπορεί να πάει σε ένα φίλο του σπίτι που αυτός του λέει να βγούνε κι εκείνος βαρίεται.Γενικά δεν έχει όρεξη για τίποτα.Δουλεύει καθημερινά 6:00-13:00 και 17:00 με 20:30 και Σάββατο 6-15:30 οπότε δεν έχει κ πολύ χρόνο
    για να παει στον φιλο, δεν ειναι κουρασμενος?
    σορι, αλλα ειπε μεγαλη κουβεντα..
    το να σου πει Ο ΙΔΙΟΣ οτι του εχει φυγει ο ενθουσιασμος (αλλο αν απλα το εβλεπες εσυ), ενω ταυτοχρονα ειναι πολυ απασχολημενος για να βρισκεστε τις καθημερινες και τα σαββατα αντι να λαχταραει να μεινειτε μονοι, να κανονιζει να ειστε με παρεα και κανει και καυγα που θελεις να ειστε μονοι, εμενα μου κανει μεγαλο ξενερωμα και οχι κατι τυχαιο.
    το αν θα ειναι παροδικο, θα δειξει. προς το παρον ομως ειναι δυσοιωνο.
    για το αν ψαχνεται η οχι, μονο εκεινος το ξερει.
    αν ειναι ολη την εβδομαδα μονος, μια χαρα μπορει και να ψαχνεται. η κουραση δεν ειναι τοσο μεγαλη δικαιολογια οσο φαινεται...

υπαρχουν δυο βασικα θεματα.
    το τι θελει αυτος και το τι θελεις εσυ.
    εσυ θελεις ακομα περισσοτερο, αν γινοταν ακομα και να μενετε μαζι (και με το δικιο σου), κι αυτος θελει ακομα λιγοτερο, προβληματιζεται μηπως κανετε και "διαλειμμα" (τι εμπνευση κι αυτο το διαλειμμα. ολοι ξερουμε οτι ειναι προβα χωρισμου).

δειχνει να μην συναντιουνται τα θελω σας, αγαπητη...
    απ οτι λες ομως στο αρχικο σου ποστ, εσυ περιμενεις τι θα δηλωσει/θελησει/επιθυμησει, εκεινος.
    μεχρι τωρα, απλα σου βαραει κι εσυ χορευεις.
    τα δικα σου τα θελω, τι γινονται?
    περνας καλα, οπως διαμορφωνεται η κατασταση?

Ο φίλος του μένει δίπλα δε θα κουραστεί κ πολυ να πεταχτεί και δε μ ειπε κάτι ο ιδιος υποθεσεις κανω..Επισης οταν ειναι να βγουμε παρεα συνηθως τον παιρνει ο φιλος του κι οχι αυτος κ ετσι κανονιζεται αφου με ρωτησει πρωτα.
    και αφου εχει ξενερωσει τοσο γτ καθεται? του ειπα οκ να χωρισουμε κ μετα μ αλλαζε τις λεξεις..

Senior Member
    Ο φίλος του μένει δίπλα δε θα κουραστεί κ πολυ να πεταχτεί και δε μ ειπε κάτι ο ιδιος υποθεσεις κανω..Επισης οταν ειναι να βγουμε παρεα συνηθως τον παιρνει ο φιλος του κι οχι αυτος κ ετσι κανονιζεται αφου με ρωτησει πρωτα.
    και αφου εχει ξενερωσει τοσο γτ καθεται? του ειπα οκ να χωρισουμε κ μετα μ αλλαζε τις λεξεις..
    μπορεις να πας εσυ σε εκεινον αν σε καλεσει, δεν χρειαζεται να ερθει εκεινος, οταν ειναι κουρασμενος.
    επισης μπορει να σε καλεσουν κι εσενα στου φιλου του...
    εγω δεν ειπα οτι δεν σε ρωταει, οτι κανει του κεφαλιου του δηλαδη, η οτι ειναι αγενης, ουτε καν οτι δεν ειναι ωραιο να βγαινουμε και με τους φιλους μας.
    ειπα οτι ειναι περιεργο να μην εχει ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, αφου βρισκεστε τοσο αραια...
    επισης ειπα οτι μονος του δηλωσε οτι του εφυγε ο ενθουσιασμος, οτι σκεφτεται καποιο διαλειμμα κλπ..

Senior Member
    Δεν αρνήθηκα εκείνο τ βράδυ είχαμε βγεί παρέα απλά με έβλεπε κάπως κ του είπα. Έχεις δίκιο σ αυτά π λες κι εγώ τα έχω σκεφτεί γιατί συνεχώς μ λεει πως θέλει ν ξεφύγει απ την καθημερινότητα τ. Όσο για τα συναισθήματα μ είπε δεν έχουν αλλάξει απλά δεν υπάρχει ενθουσιασμός και είναι λογικό μετά από τόσο καιρό. Φοβάμαι να μείνουμε χώρια να μη μιλάμε, μπορεί ν γνωρίσει κάποια άλλη...
    απ οτι λες, αυτος το ειπε. δεν το φανταστηκες.

μα είμαστε και οι δυο μας και με παρέα να βγούμε μετά μόνοι μας θα μείνουμε. και δε γινέται να είμαστε κ 24 ώρες μαζί υπαρχόυν στιγμές που εγω θα ειμαι με τις φιλες μ κ αυτος με τους φιλους του
    αλλα απ οτι λεει πλεον δν εχει ορεξη ουτε για το ενα ουτε για το αλλο.αλλο ενθουσιασμος κι αλλο ερωτας,αγαπη. ενθουσιασμος ουτε απο μεριας μου υπαρχει πλεον

Senior Member
    μα είμαστε και οι δυο μας και με παρέα να βγούμε μετά μόνοι μας θα μείνουμε. και δε γινέται να είμαστε κ 24 ώρες μαζί υπαρχόυν στιγμές που εγω θα ειμαι με τις φιλες μ κ αυτος με τους φιλους του
    αλλα απ οτι λεει πλεον δν εχει ορεξη ουτε για το ενα ουτε για το αλλο.αλλο ενθουσιασμος κι αλλο ερωτας,αγαπη. ενθουσιασμος ουτε απο μεριας μου υπαρχει πλεον
    νομιζω το "24 ωρες μαζι" εχει μεγαλη διαφορα απο το να μην συναντιεσαι ολη την βδομαδα με τον συντροφο σου και μια μερα που θα τον δεις να ειστε με φιλους...

Senior Member
    Μηπως πλησιαζει καμμια γιορτη, επετειος, γενεθλια, κατι?

Μηπως πλησιαζει καμμια γιορτη, επετειος, γενεθλια, κατι?
    Μπα όχι ακόμα.. Μπορούμε ν μιλήσουμε πμ; Αν μπορείς στείλε μ γτ δε ξέρω πως

Senior Member
    Πατησε στο μωβ κουμπακι κατω απ' τ'ονομα μου και θα σου βγαλει το μειλ μου.

Πατησε στο μωβ κουμπακι κατω απ' τ'ονομα μου και θα σου βγαλει το μειλ μου.
    Οκ σ έστειλα

Senior Member
    Η γνωμη μου ειναι η εξης.Εχει βαρεθει την σχεση σας αλλα φοβαται τον χωρισμο.Αυτο ειχα παθει κι εγω.Νομιζω οτι ειναι στην ιδια φαση που ημουν εγω πριν τελικα παρει η πρωην μου την αποφαση να χωρισουμε...Δεν ξερω,μακαρι να ειναι αλλιως βεβαια.

Page 2 of 2 FirstFirst 12